💌 Secret sale - Max. 10 plekjes

Breng kleur in je loopbaan

De ultieme gids voor het vinden van werk waar je niet enkel goed in bent, maar ook gelukkig van wordt

Ken je je talenten niet of heb je geen helder doel in je loopbaan? 

Dan zorgt dat er wellicht voor dat je blijft vastzitten in een job die eerder aanvoelt als een sleur dan als een passie. Hierdoor vraag je je vaak af of er geen andere jobs zijn die beter bij je zouden passen. Elke week is er wel eens een moment op je werk dat je even wegdroomt. Wat zou er gebeuren als je je ontslag indient en op zoek gaat naar wat je echt wil?

Al snel wordt die bubbel weer doorprikt door je eigen angsten en onzekerheden. Want wat als je die nieuwe job ook niet leuk vindt? Of nog erger: wat als je het nóg minder graag doet? In je huidige job heb je zekerheid, dus misschien moet je dan toch maar blijven en op je tanden bijten? Zo blijf je maar rondjes draaien in je hoofd. 's Nachts ligt je er soms zelfs wakker van en je hebt het gevoel dat je zelf niet tot een beslissing komt.


Je wil eindelijk de knoop durven doorhakken, maar dan wel mét een heldere richting. Binnen een maand zou je al kunnen starten met het ondernemen van concrete acties die je dichter bij je droomjob brengen of bij het oprichten van een eigen zaak. Wil je meer rust en helderheid? Dan is het belangrijk om nu actie te ondernemen, want enkel concrete actie leidt tot verandering.

Wat jij wil is:

iemand die je bij de hand neemt en je laat zien hoe je tot antwoorden komt.

duidelijkheid vinden over waar je goed in bent en waar jouw talenten liggen

jezelf zo goed leren kennen dat je precies kan verwoorden hoe een ideale job er voor jou zou uitzien en waarom jij daar zo goed in zou zijn

over een krachtige woordenschat beschikken om jezelf overtuigend voor te stellen tijdens sollicitaties

leren omgaan met je onzekerheden en angsten en ervoor zorgen dat ze je niet langer verlammen, maar dat je in actie geraakt

Eindelijk in actie komen om te durven springen en een nieuwe richting uit te gaan

Ontdek 'Breng kleur in je loopbaan' – het online programma waarmee je tot echte antwoorden komt

Om die reden ontwikkelden we het online programma 'Breng kleur in je loopbaan'. Je krijgt toegang tot mijn stappenplan waarmee je meer duidelijkheid krijgt over het soort werk dat écht bij je past. Daarnaast ontdek je hoe je door het zetten van kleine stappen je leven kleurrijker maakt – en dat terwijl je zelfvertrouwen groeit.


In dit programma reik ik je dezelfde methodes aan die ik gebruikte om honderden professionals te begeleiden naar meer kleur in hun loopbaan. Het gaat om technieken die bewezen effectiviteit hebben en die je snel meer inzicht bieden in jezelf en wat je precies nodig hebt.


Wil je het traject graag op vier weken afronden? Dan kom je met één à twee uur per week zeker toe. Wil je er graag langer de tijd voor nemen? Dat kan natuurlijk ook, want je krijgt onbeperkt toegang tot onze leeromgeving. In ruil voor jouw tijd beloof ik je waardevolle inzichten en een frisse en heldere kijk op jezelf en je toekomstige loopbaan. Een mooie start van een nieuwe, kleurrijke toekomst!


Breng kleur in je loopbaan - Secret Sale
Breng kleur in je loopbaan - Secret Sale

Getuigenissen

"Er is bij mij van binnen heel veel gegroeid. Ik weet nu veel beter waar ik voor sta & wat ik kan. En dat geeft me zoveel zin om meer uit het leven. Ik ben nu helemaal klaar om te springen ;o) Dikke merci! "

- Jana D.B.

Stap voor stap ontdek je meer over jezelf en waarom bepaalde beroepen juist wel of niet bij je passen. Dankzij de inzichten is mijn doel al een stuk dichterbij!

- Renske van de Velde - Marketing & Communicatie medewerker

"Ik vond heel het programma geweldig interessant en de feedback en het aanstekelijk enthousiasme van Ellen gaven me steeds de juiste energie om verder te gaan. Het programma bevat superveel materiaal om mee aan de slag te gaan. De video's zijn duidelijk en je krijgt steeds snel feedback op je vragen. Je merkt echt dat ze je goed opvolgt. Ik had voordien een vaag idee dat een creatieve job mijn juiste richtig was, en door deze cursus heb ik de zekerheid gekregen. Dat laatste duwtje in de rug. "

 - Elena

Today is the first day of your new life

Na dit programma, garandeer ik je dat je:

✅  een helder zicht hebt op jouw talenten en persoonlijke sterktes

✅  perfect weet welke taken jou energie geven en welke niet

✅  helder hebt hoe jouw droomleven eruit ziet en wat je precies zoekt in een job

✅  een krachtig kompas in handen hebt om potentiële jobs of vacatures te filteren

✅  nieuwe kansen ziet op de arbeidsmarkt of om een eigen zaak te starten

✅  een krachtige indruk maakt op anderen, doordat je zo goed kan benoemen waar je sterktes liggen

✅  weer een duidelijke richting voor jouw toekomst ziet

✅  ook nieuwe kansen en mogelijkheden ziet om actie te ondernemen om je dromen waar te maken

✅  een concreet plan hebt om je doelen te bereiken

✅  meer zelfvertrouwen hebt en dat ook uitstraalt

Waarom kan ik je helpen

Een tiental jaar geleden stond ik waar jij nu staat. Ik had een 'mooie' job, maar toch knaagde er iets vanbinnen. Die passie die ik bij anderen zag?  Die voelde ik niet.  Bovendien had ik  geen enkel idee hoe ik die moest vinden.

Ik wist wel dat ik niet wou settelen voor minder dan mijn droomleven.

Wat volgde was een zoektocht naar mezelf. Een ontdekkingstocht waarin ik veel leerde, over mezelf, mijn talenten, mijn waarden en persoonlijk missie.

En daarna ging het opeens snel. Want eens je weet wie je bent en waar je blij van wordt, is het veel duidelijker wat je moet doen om weer kleur in je loopbaan te brengen. Met een helder kompas op zak, startte ik mijn eigen zaak. 

En wat begon als een experiment in bijberoep, groeide uit tot een bloeiende zaak waar ik me focus op wat ik het allerliefste doe: mensen zoals jij inspireren en motiveren om hun leven kleurrijker te maken. Eindelijk ervaar ik nu ook die passie en energie waar ik vroeger enkel maar van kon dromen.


Mijn missie is om jou te tonen dat het écht kan: werk vinden waar je oprechte voldoening en energie uit haalt. Werk dat licht en moeiteloos aanvoelt en waar je vol bezieling over vertelt. 

Alles wat ik met je deel is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als arbeids- en organisatiepsychologe, docent toegepaste psychologie en loopbaancoach én de kennis die ik opdeed als psycholoog en in andere opleidingen. Ik mocht al honderden professionals begeleiden en weet dan ook wat de effectiefste methode is om een duidelijke richting in je loopbaan te vinden.

In 7 stappen naar meer kleur in je loopbaan

1. Je talent leren herkennen

In deze eerste stap ontdek je de kracht van talent en hoe je die bij jezelf kan leren herkennen

Je leert stilstaan bij welk type inspanning voor jou moeiteloos aanvoelt.

2. De kiemen van jouw talent

Via gerichte vragen ga je terugblikken op je leven tot nu toe om zo de kiemen van jouw talenten te ontdekken. We gebruiken verschillende tools en methodieken om jouw talenten bloot te leggen.Zo staan we onder andere stil bij wat jouw kindertijd jou kan vertellen over jouw talent, wat jouw valkuilen en minder sterke kanten jou kunnen vertellen over jouw talent, ... Zo zal je merken dat de kiemen van jouw talent zichtbaar worden doorheen je hele levensverhaal.

3. Jouw rode draad

We staan stil bij jouw grootste flow-momenten. Door jouw flow-momenten aan een diepgaande analyse te onderwerpen, krijg je namelijk snel zicht op jouw rode draad:  een blauw-druk van de inhoud van jouw droomjob. Hierdoor  weet je exact wat er precies mist in je huidige werk en wat er nodig is om meer voldoening en energie te halen uit je werk.

4. Jouw talentkompas

We geven je de juiste woorden mee om je talenten op een bevlogen en authentieke manier te kunnen benoemen. Je staat stil bij de samenhang tussen jouw talenten en je stelt jouw persoonlijk talentkompas op. Zo krijg je een helder zicht op jouw zone-of-genius/ je goud en wat je nodig hebt om echt tot je recht te komen op het werk.  We tonen je ook hoe je dit op een overtuigende manier kan delen met anderen.

5. Jouw bezielde droom 

In deze fase brengen we alle ingrediënten van jouw droomjob samen in  een handige checklist die de basis vormt voor jouw bezielde droom. Naast je talenten en rode draad, zoomen we in deze fase ondermeer ook in op je diepere 'why'.  We geven een antwoord op de vraag hoe jij met jouw talent van betekenis kan zijn voor anderen en binnen welk type organisatie je het meest tot je recht komt. En vervolgens ga je aan de hand van deze checklist jouw bezielde droom  concretiseren en visualiseren. Je staat stil bij de vraag 'wat als alles kon? Hoe zou mijn leven er dan uitzien?' Door je gewenste toekomst te visualiseren, wordt het makkelijker om in de volgende fase concrete opties en kansen te ontdekken die daarbij aansluiten. 

6. Van droom naar realiteit

Wanneer je jouw bezielde droom helder hebt, gaan we de vertaalslag maken naar de realiteit. We tonen je hoe je je droom dichter bij de realiteit kan brengen en welke kleine stappen je daartoe vandaag nog kan zetten. We laten je zien hoe je obstakels kan ombuigen naar kansen. En we geven je tips en acties die je kan ondernemen om concrete opties in de realiteit te ontdekken en te verkennen.

7. Naar een concreet actieplan 

Na het onderzoeken van de opties wordt het tijd om knopen door te hakken en  keuzes te maken. We helpen je je keuze te vertalen naar een actieplan : concrete stappen die je zullen helpen je droom waar te maken. We reiken je ideeën aan: waar vind je info, met wie kan je gaan praten, hoe kan je je netwerk inschakelen enz.

Je zal goesting krijgen om in actie te komen. Om kleine (of grotere) stappen te zetten richting jouw droom. En eens je dat doet, zal je niet te stoppen zijn!


Jouw missie :

In 4 weken een duidelijke richting voor jouw loopbaan bepalen. Een loopbaan die je doet bruisen van energie, waar je met volle goesting aan je werkdag begint.

Dit mag je verwachten

Een 7-stappen formule die je zelfs als startende of onzekere professional kan volgen om een heldere richting voor je verdere loopbaan te vinden:

  • Toegang tot een uitgekiende selectie van tools en methodieken die tot diepgaande inzichten en echte antwoorden leiden
  • Gestructureerd en gefaseerd opgebouwd zodat je niet overladen wordt door teveel info ineens
  • Diepgaande en heldere video's, gecombineerd met concrete en prikkelende opdrachten en vragen.
  • Niet alleen gericht op meer zelfinzicht, maar ook op het verkennen van opties op de arbeidsmarkt en het ondernemen van actie
  • Te volgen op eigen tempo, vanuit je vertrouwde omgeving, toegankelijk via een gebruiksvriendelijke online leeromgeving
  • Een 'kleur-in-je-loopbaan-' werkboek in PDF waarin je naar hartelust kan filosoferen en nadenken over je toekomst
  • Ik volg je in deze speciale editie van dichtbij op. Zo heb je de mogelijkheid tot het stellen van vragen via mail of whatsapp. Ik bezorg je dan een antwoord via een persoonlijk audio- of mailbericht zodat je snel weer vooruit kan.

  • Een online coachingsgesprek van 1,5 uur. In deze editie is een 1 op 1 gesprek inbegrepen. Je kiest zelf wanneer je dit gesprek inplant en wat je daarin wil bespreken. Ter voorbereiding mag je me jouw nota's (antwoorden op de opdrachten) en je concrete vragen bezorgen zodat we snel en efficiënt kunnen werken. Heb je nadien nog extra begeleiding nodig, mag je nog extra uren bijboeken aan een voordelig uurtarief.

De inhoud van de cursus wordt stap voor stap ter beschikking gesteld. Reken op ongeveer 4 weken om het programma af te ronden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er langer over te doen. Je blijft onbeperkt toegang houden (zolang de talent coach en onze leeromgeving blijft bestaan, behoud je toegang). Je 1 op 1 gesprek inboeken (inbegrepen in de premium versie) kan tot  1 jaar na je aankoop.


Extra bonussen in deze editie

In deze secret sale editie vind je een aantal extra bonussen die je nergens anders zal vinden. Hiervoor werk ik samen met een aantal ondernemers die elk met veel plezier hun expertise delen in de vorm van een masterclass. Allemaal om jou nog vlotter op weg te helpen. 🚀

Bonus #1 : Tackle je mindsetblokkades 

- met Marjolijn Lemahieu van Emofit Ondernemen

In deze masterclass versterk je het vertrouwen in jezelf door je belemmerende gedachten en patronen aan te pakken. Hoe zorg je voor een basis van vertrouwen, wanneer belemmerende gedachten de kop op steken? Wanneer je nieuwe stappen wil zetten, word je mogelijks geconfronteerd met een gebrek aan vertrouwen, eigenwaarde, opgekropte emoties, impostersyndroom, kabbelende energie, angstgedachten... Belemmerende gedachten en patronen houden ons tegen om te groeien. In deze masterclass krijg je tips van Marjolijn om die beperkingen aan te pakken en te groeien als persoon. Zodat je vol vertrouwen nieuwe stappen durft zetten.

Bonus #2 : Creëer je eigen professionele speeltuin als creatieve geest

- met Nele Callebaut van Nele in Wonderland

Ben jij ook iemand met 20 hobby's, 100 interesses en 1000 ideeën? Voel jij je soms een Jack of all trades en een vat vol tegenstellingen? Welkom, creatieve rebel! In mijn masterclass nspireer ik jou om te ontdekken wat het voor jou betekent om een creatieve generalist te zijn. Samen vieren we jouw veelzijdigheid, creatieve genialiteit en de kunst van verbinden. Laten we daarvoor gaan want de wereld heeft jouw multitalent nodig!

Bonus #3 : De mensenboom

- met Joke Delang van Zingevingscoach

Joke van zingevingscoach helpt je kijken of jouw omgeving jouw energie geeft of wegneemt.Met deze masterclass krijg je meer zicht op jouw omgeving en welke stappen je kan ondernemen richting een positieve energiebalans.

Tevredenheidsgarantie: Voldoet dit programma niet aan je verwachtingen? Dan kan je binnen de 14 dagen na jouw aankoop je investering gewoon terugvragen. No questions asked. Want we staan achter ons programma. En we weten dat het werkt. Er is dus letterlijk geen enkel risico. Geen reden om het niet te doen.

Deze methode werkt!

In dit programma reik ik jou exact dezelfde methodes en vragen aan die ik  gebruikt heb om honderden professionals te begeleiden naar meer kleur in hun loopbaan. Het gaat om methodes en technieken die bewezen effectiviteit hebben en die jou snel meer inzicht zullen bieden in jezelf en wat je nodig hebt op werkgebied. Lees hieronder wat deze methode voor anderen heeft betekend.

Ik contacteerde Ellen op een moment dat ik helemaal niet goed in mijn vel zat bij het bedrijf waar ik werkte en daardoor uitgeblust geraakt was. Met een systematische aanpak hielp Ellen mij formuleren waar ik me wel goed bij zou voelen, wat me energie geeft in de job en in de werkomgeving. De oefening was nuttig om alles voor mezelf te articuleren en te wegen naar belangrijkheid. Op basis van het resultaat herschreef ik mijn LinkeIn profiel en kreeg daarna meerdere jobaanbiedingen die er perfect bij aansloten. Verrassend hoe goed recruters dit lezen. Ik koos de best passende job en begin nu met volle goesting aan een nieuw avontuur op het Engelse platteland. Ik laat binnen een paar jaar weten hoe het uitdraaide."

- Geert D.M.

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna D. J.

"Ik heb mijn professionele persoonlijkheid beter leren kennen en tegelijk geleerd om mijn specifieke kwaliteiten beter in de verf zetten. Ik leerde ook de valkuilen van mijn talenten kennen en hoe ermee om te gaan. Dankzij het traject had ik het gevoel er niet alleen voor te staan in mijn zoektocht naar een tweede adem voor mijn carrière. En dat heeft - sneller dan verhoopt - ook tot resultaten geleid"

- Niko D.

Ben je klaar voor meer kleur in je loopbaan? Zet vandaag nog de eerste stap door in te stappen in deze editie

De enige manier om een rijk leven te leiden is door die dingen te doen waar je oprecht blij van wordt. Als je vastloopt in je hoofd, luister dan naar je hart. Het leid je naar het juiste pad.

FAQ

- Ik twijfel of ik dit alleen zal kunnen. Word ik ook persoonlijk begeleid?

Jazeker, je mag mij in deze editie  altijd mailen met je vragen. Ik doe steeds ons best om binnen de 2 werkdagen te antwoorden of feedback te geven. Bovendien is er in deze versie ook een 1 op 1 coachingsgesprek van 1,5 uur inbegrepen. Ter voorbereiding op dit gesprek mag je me al je nota's en concrete vragen bezorgen zodat we het meeste uit de sessie kunnen halen.

Het programma is echter wel zo opgesteld dat je het in principe ook volledig zelfstandig kan doorlopen.

Wil je graag nog diepgaandere 1-op-1 begeleiding,  kan je altijd een  online coachingssessie bijboeken aan een voordelig uurtarief (enkel beschikbaar voor deelnemers aan deze of de premium versie van dit programma)

- Is dit programma ook nuttig indien ik geen job zoek maar een eigen zaak wil starten?

Jazeker. In feite komt het starten met een eigen zaak neer op het creëren van je eigen job. Het biedt nog meer vrijheid om je job te gaan kneden naar jouw droombeeld. We staan in het programma trouwens ook stil bij hoe je van een bezielde droom naar een concreet actieplan kan gaan, wat je mogelijks tegenhoudt om je eigen zaak te starten, en hoe je die obstakels kan leren ombuigen tot kansen. Let wel: we staan binnen dit programma niet stil bij de praktische aspecten van het starten met een eigen zaak (boekhoudkundige aspecten, marketing, branding enz.). We plannen hierover later nog wel een vervolgcursus die dan mooi zal aansluiten op dit programma.

- Ik ben niet direct van plan om van job te veranderen. Is dit programma dan nuttig?

Absoluut. Je gaat toch ook niet enkel naar de garage als je auto in panne staat? Regelmatig onderhoud is altijd aangewezen. Zo ook bij je loopbaan. Door stil te staan bij jouw talenten en wat je energie geeft, kan je bewustere keuzes in je leven en loopbaan maken. We staan in het programma bijvoorbeeld ook stil bij mogelijkheden om meer te doen met je talent binnen je huidige job. Met een mooie term noemt dat jobcrafting. Studies tonen trouwens aan dat jobcrafting je tevredenheid met je job gevoelig kan verhogen.

- Is dit programma ook nuttig voor studenten?

Dit programma richt zich in de eerste plaats op professionals die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt. De gebruikte methodieken en tools zijn echter ook zeker nuttig voor studenten die een gerichte studiekeuze willen maken. Je studiekeuze kan je namelijk zien als de prille start van je loopbaan en is bepalend voor de richting die je nadien kan uitgaan op de arbeidsmarkt. Belangrijk is dus niet alleen stil te staan bij de studie zelf, maar ook bij de latere beroepsmogelijkheden. Een diepgaand inzicht in jezelf en de opties op de arbeidsmarkt, zullen je helpen om een meer gefundeerde studiekeuze te maken, wat je kans op slagen gevoelig verhoogd.

- Op hoeveel tijd kan ik dit programma doorlopen?

De inhoud wordt dynamisch ter beschikking gesteld naarmate je door de modules vordert. Als je er wekelijks 1 à 2 uur kan mee bezig zijn, kan je het programma op 4 weken afronden.  Je kan er echter ook voor kiezen om er sneller door te gaan of net meer tijd voor te nemen. Het is jouw traject, dus je kan het op jouw eigen tempo doorlopen. Je hebt tot 1 jaar na je aankoop de tijd om je 1 op 1 gesprek in te plannen. Je blijft echter ook nadien toegang behouden tot de  modules in de online leeromgeving (net zolang als het programma blijft bestaan)

- Kan ik ook vragen stellen?

Ja dat kan, mits je de versie 'met begeleiding' van het programma koopt kan je ons al je vragen sturen. We doen steeds ons best om je binnen de 2 werkdagen van een antwoord te voorzien. Meestal is dat zelfs nog sneller ;o)

Let op: in de DIY-versie van het programma kan je enkel praktische (geen inhoudelijke) vragen stellen.

- Hoeveel tijd en inspanning vraagt dit programma? 

Dit is een programma dat wel wat tijd en energie van je zal vragen. Zie het als een waardevolle investering in je toekomst: door nu uitgebreid stil te staan bij wie je bent en wat kleur brengt in je leven, kan je waardevolle inzichten krijgen die je je hele loopbaan kan meenemen.

Wil je het programma graag op 4 weken afronden, dan voorzie je toch best 1 à 2 uur per week waarin je met de oefeningen en opdrachten kan bezig zijn. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de opdrachten en modules te spreiden. Je hebt in totaal 12 maanden de tijd om het programma af te ronden. Als je kiest voor het premium aanbod kan je ook de volle 12 maanden gebruiken om vragen te stellen en je 1 op 1 coachingsgesprek in te plannen.

- Komen er ook tips voor het solliciteren aan bod?

Doorheen het programma leer je jezelf en je talentprofiel beter kennen. Dit zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen staat tijdens sollicitaties. Je zal meer vertrouwen voelen in jezelf, je sterktes beter kunnen verwoorden en duidelijker kunnen aangeven wie je bent en waar je naar op zoek bent. We staan ook stil bij hoe je jouw kansen op het vinden van een job kan verhogen en wat je daar concreet voor dient te doen. Het programma omvat echter geen uitgebreide sollicitatietraining. Als je bijvoorbeeld graag wil weten hoe je een onderscheidend en krachtig CV opmaakt, is de cursus 'krachtig CV'  misschien wel interessant voor jou (zie onze webshop). Hierin krijg je concrete tips over het opstellen van een krachtig, talentgericht CV en je krijgt er toegang tot een aantal DIY-templates waarmee je in no-time je eigen krachtig CV tevoorschijn tovert.

We plannen later nog meer cursussen rond solliciteren. Laat gerust weten aan wat je specifiek nood hebt, dan houden we hiermee rekenen bij het uitwerken van nieuwe cursussen en programma's.

- Waarom zou je met mij werken en niet met iemand anders?

Als je voor mij kiest, dan kies je voor een mix van een analytische en onderbouwde blik (psychologie, talentbenadering)  met een praktische, concrete aanpak (zonder fluf of zweverigheid). Vanuit mijn vele jaren ervaring weet ik welke methodieken werken en welke niet.

Je kiest voor mij als je houdt van een positief waarderende, maar ook no-nonsens stijl. Ik geef je met plezier de nodige portie inspiratie, ik reik je een nieuw perspectief aan of ik geef je een kleine duwtje in de rug om door je angst te gaan en echt door te pakken. 

- Welke garantie krijg ik?

We zijn ervan overtuigd dat dit programma jou waardevolle inzichten zal opleveren en jou zal helpen om echt stappen naar meer kleur in je loopbaan te zetten. We begrijpen echter perfect dat de investering in jezelf spannend voelt En dat je twijfelt of je dit wel zou doen. Daarom bieden we bij dit programma een 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dit betekent dat als je toch om één of andere reden niet tevreden zou zijn je binnen de 14 dagen na je aankoop je geld gewoon terug kan vragen door me een mailtje te sturen. Zonder gedoe dus &  zonder bijkomende verantwoording te moeten afleggen. Want we staan achter ons programma en we weten dat het werkt. Er is dus letterlijk geen enkel risico. Geen reden om het niet te doen.

Eerlijk? Als je tot hier gelezen hebt, dan zou ik zeggen: waag de sprong! Je bent welkom!

Zit je toch nog met vragen?

Plan dan gerust een gratis online call  met me in.

Als je liever een mailtje stuurt om je vragen te kunnen stellen over dit traject, dan kan dat hieronder. Ik beantwoord je vragen met veel plezier!