Je verlangt ernaar bezield te leven. Bezield leven houdt in dat je leeft met passie en overgave, in overeenstemming met jouw talenten, dromen en verlangens.

Een heldere, bezielde droom bezit  de kracht om richting te geven aan jouw toekomst.

Jammer genoeg staan we onszelf  vaak niet toe om te dromen, of denken we te snel dat onze droom niet haalbaar is. Wanneer je jezelf echter toestaat om voluit te dromen en jouw ideale toekomst te verbeelden, kunnen er echt prachtige dingen gebeuren.

Ik zie het vaak in mijn praktijk: wanneer mensen hun droom gevisualiseerd hebben, denken ze opeens aan die vriend of vriendin die in die sector werkt, of komen ze 'toevallig' dat weekend iemand tegen die hen daarbij kan helpen. Toevallig? Ik denk het niet. Er zijn altijd kansen en mogelijkheden. Je moet echter de juiste bril opzetten om ze te zien.


In dit e-book en bijhorende masterclass staan we stil bij jouw dromen en hoe je jouw dromen kan omzetten naar realiteit. Hoe maak je van een droom een haalbaar doel ?. Wat heb je nodig is om in beweging te komen? En hoe kan je obstakels ombuigen naar kansen?


Ik hoop dat het je goesting geeft om stappen te zetten naar meer kleur in jouw loopbaan!

Waarom moet je dit e-book en video-masterclass zeker bekijken?

In dit e-book en bijhorende masterclass ontdek je hoe je jouw dromen kan omzetten naar realiteit. Je krijgt zicht op wat je nu nog tegenhoudt om in actie te komen en wat je nodig hebt om in beweging te komen.

Meteen toegang

Na je inschrijving krijg je meteen toegang tot de cursus. Je kan de oefeningen doen op je eigen tempo, gewoon bij je thuis.


Het vraagt niet veel tijd

Ik heb de cursus bewust kort gehouden. Geen ellenlange uitleg of theorie. We vliegen er meteen in. Je gaat aan de slag met concrete opdrachten.

Waardevolle inzichten van een psychologe/loopbaanexpert

In dit e-book en bijhorende masterclass geef ik concrete tips en waardevolle inzichten, gebaseerd op wetenschap en psychologie.


En het beste van al: het is volledig gratis!Yes, I'm in!

Waarom schreef ik dit e-book?

10 jaar geleden had ik een droom. Ik droomde van een eigen zaak. Waar ik van thuis kon werken. Waar ik kon genieten van wat ik deed. Waar ik meer vrijheid, zuurstof en bezieling zou ervaren.

Maar ook ik zat vast. Ik had een mooie job, een vaste benoeming in het hoger onderwijs. Ik betrapte me er vaak op dat ik aan het dagdromen was. Niet altijd uit bezieling. Soms droomde ik ook gewoon over vakantie, of over de lotto winnen. Ik verlangde naar meer vrijheid, meer keuze. Mijn eigen ding kunnen doen.

Gelukkig besefte ik al snel dat die lege en vage dromen me nergens zouden brengen.

Ik besloot actie te ondernemen. Ik ging onderzoeken waar mijn talenten lagen, wat me energie gaf, en wat ik nodig had om me goed te voelen in een job. Door mezelf beter te begrijpen, kon ik nieuwe opties voor de toekomst zien. En zo kon ik mijn vage en lege dromen omzetten naar een bezielde droom.

En die bracht me in beweging. Ik begon met stappen te zetten richting mijn droom. Eerst waren dat nog kleine stappen (een opleiding volgen, boeken lezen, een stage volgen). Hoe meer ik echter stappen zette richting mijn droom, hoe meer ik de energie en bezieling kon voelen opborrelen. En dat gaf vertrouwen. En dat gaf goesting in meer. Dus zette ik steeds meer en grotere stappen. En durfde ik ook meer risico's nemen. Zo ging ik in 2013 aan de slag als zelfstandige (eerst in bijberoep, dan in hoofdberoep), en uiteindelijk groeide ik van een eenmanszaak uit naar een team van coaches.

En zo sta ik nu hier. Ik ervaar nu die zuurstof, bezieling en vrijheid waar ik vroeger van droomde. Ik kijk dan ook met veel dankbaarheid terug op het traject dat ik ondertussen aflegde. Dankbaar dat ik een zaak kon uitbouwen vanuit mijn talenten, dat ik daardoor weer bruis van energie en vol nieuwe plannen en ideeën zit voor de toekomst. En dromen? Dat doe ik nog steeds. Mijn dromen zijn de brandstof voor nieuwe doelen, voor nieuwe projecten.

Ik kijk ernaar uit mijn passie rond het werken vanuit je talenten en dromen met jou te delen.. Om jou te helpen bezield te dromen en die droom ook te realiseren.

Ik hoop dat dit e-book jou dat duwtje in de juiste richting kan geven.

Liefs,

Ellen

Ja, ik wil mijn dromen realiseren