Jij verdient een job die je écht graag doet!

Gedaan met de snooze-knop indrukken op maandagochtend.

Ontdek de stap-voor-stap handleiding om je droomjob te vinden.

Masterclass

 De 'breng kleur in je loopbaan- methode'

=> in 7 stappen naar een job die écht bij je past

(Ook al heb je nog geen idee waar je moet beginnen met zoeken).

In deze masterclass vertel ik je exact welke stappen je dient te zetten om een job te vinden die écht bij je past. De masterclass duurt 1 uur, dus maak het jezelf comfortabel, pak er een lekker drankje of hapje bij en voorzie zeker iets om te schrijven zodat je nota's kan nemen.

Droom jij er soms van om je loopbaan een andere wending te geven?

Beeld je eens in dat je job je energie en voldoening zou geven. Dat je op maandag met volle goesting naar je werk zou vertrekken. Een werk waar je dagelijks die dingen kan doen waar je écht gelukkig van wordt. Waar je bovendien ook nog eens goed geld mee verdient.

Hoeveel mooier zou dat jouw leven maken?


Hallo, ik ben Ellen Florin, een bevlogen arbeids- en organisatiepsychologe en gecertificeerd coach..

Nog niet zo lang geleden stond ik waar jij nu staat: met een stille droom, een vaag verlangen.

Begrijp me niet verkeerd, mijn job was zeker ok. Ik kon er veel leren en ik werkte met toffe mensen. Maar toch bleef ik altijd zitten met een knagend gevoel.. 'is dit het nu'. Als ik heel eerlijk ben, was het leukste moment op mijn werk als ik 's avonds de deur achter mij kon dichttrekken om naar huis te gaan.

Ik was dan ook altijd  jaloers op het soort mensen die ' s ochtends met plezier uit hun bed sprongen om naar hun werk te vertrekken - mensen die hun job echt de max vonden en niet konden wachten om er weer in te vliegen. Ik wou één van die mensen zijn.

Maar net als jij, had ik geen idee  welke andere job beter bij mij zou passen. En hoe ik die kon vinden.

Daarom besloot ik op onderzoek te gaan. Ik maakte er een doel van om te weten te komen welk soort werkomgeving me wel gelukkig zou maken. Ik investeerde in opleidingen, ik verslond elk boek dat over het thema te vinden was, ik ging met mensen praten, onderzocht welke testen en vragenlijsten er op de markt waren, enz.

En na veel zelfonderzoek vielen de puzzelstukjes eindelijk in elkaar en kon ik effectief stappen gaan zetten om mijn dromen waar te maken.. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor het traject dat ik ondertussen heb afgelegd. Ik kan nu vol overtuiging zeggen dat ik mijn droomjob  gevonden heb.

Ik sta er nog elke dag versteld van hoe drastisch mijn leven ondertussen veranderd is. Hoeveel mooier het is geworden. In plaats van uren per dag te pendelen, werk ik nu van thuis. In plaats van de dagelijkse ochtend- en avondrush ervaar ik nu een zee van tijd. In plaats van stress en sleur, voel ik energie en goesting. En in plaats van op maandag de snooze-button in te drukken, spring ik nu met plezier uit bed  ;o)

En wat ik heb geleerd uit mijn ervaring? Dat is dat iedereen het in zich heeft om met goesting te werken.


Ik heb er ondertussen mijn persoonlijke missie van gemaakt om ook andere mensen te inspireren om meer kleur in hun loopbaan te brengen.

Daartoe ontwikkelde ik de 'breng-kleur-in-je-loopbaan-methode'. Een uniek stappenplan die jouw persoonlijke kracht en talenten helder maakt en je laat zien welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt daarbij aansluiten.

Keer op keer zie ik hoe dit programma ervoor zorgt dat mensen van mist naar helderheid gaan. Hoe ze van 'geen idee' hebben van welke richting ze uitwillen, naar een duidelijke droom en doel gaan. Ik begeleidde de voorbije jaren al honderden mensen naar hun droomjob. Hieronder slechts een paar van de vele getuigenissen over dit programma:

Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. - Fenna D.J.

Dankzij Ellen mag ik mijzelf gelukkig prijzen dat ik nu in de functie werk die ik echt graag doe!" -Nathalie Van Damme

Ellen is een vrouw met power, dit jou naar die next level weet te gidsen! Zeker een aanrader! - Sophie Hellebaut


Mijn vraag aan jou:

Leef jij je leven zoals je het écht wilt? Ben je oprecht gelukkig?

Ik hoop dat het antwoord op die vragen 'ja' is.

Of dat je NU de beslissing neemt om daarnaar te streven.Doe alles wat nodig is. Durf moedige beslissingen te nemen.En laat je niet tegenhouden door je angsten. Je leeft maar één keer. Zorg dat je later geen spijt krijgt van de dingen die je niet durfde te doen.

Als je klaar bent om je leven te leven, als je klaar bent om een job te vinden waar je echt met volle goesting kan werken, dan geven we je bij de talent coach graag dat laatste duwtje in de rug om te kiezen voor wat je echt wil.

Ben je benieuwd naar de concrete stappen van de 'breng-kleur -in-je-loopbaan-methode?

Bekijk dan de gratis masterclass . Je ontdekt er exact welke stappen je dient te zetten om geld te gaan verdienen met wat je echt graag doet. De masterclass is gratis, je dient alleen even aan te melden.

See you on the other side x

Ellen

Er bestaat een job voor jou die niet aanvoelt als werken. Waar je geld kan verdienen met wat je graag doet. Waarom zou je dan settelen voor minder?


Deze methode werkt! Dat bewijzen de vele getuigenissen van onze klanten


Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna De Jaegher

"Ellen heeft veel inzicht in mensen. Na mijn eerste uur bij haar, had ik het idee dat ze mij al heel goed kende en dat ze mij al goed kon inschatten. Het was leuk iemand als coach te hebben die mijn probleem begreep en mij dan ook geholpen heeft om mijn weg te vinden naar een nieuwe job. Ik heb vooral mijn sterke kanten leren inzetten als troef tijdens een gesprek. Daarnaast heb ik dankzij Ellen een enorme energie en veel zelfvertrouwen gekregen om sterk in mijn schoenen te kunnen staan. Het was de laatste duw die ik nodig had om de juiste weg in te kunnen slaan. Dankzij haar hulp mag ik mijzelf dan ook gelukkig prijzen dat ik nu in de functie werk die ik echt graag doe!"

-Nathalie Van Damme

"Ellen is een vrouw met power, dit jou naar die next level weet te gidsen! Zeker een aanrader! Persoonlijke en professionele aanpak."

- Sophie Hellebaut