Jij verdient een job die je écht graag doet!

Gedaan met de snooze-knop indrukken op maandagochtend.

Ontdek de stap-voor-stap handleiding om je droomjob te vinden.

Masterclass

 De 'breng kleur in je loopbaan- methode'


=> in 7 stappen naar een job die écht bij je past

(Ook al heb je nog geen idee waar je moet beginnen met zoeken).


✅ In deze masterclass onthul ik waarom het constant zitten zoeken tussen 1000'en vacatures je niet de job zal opleveren die echt bij je past - en wat jij in plaats daarvan dient te doen


✅ De enige echte sleutel tot het vinden van werk waarvoor je met plezier uit je bed springt. Leer hoe je de gepaste jobopportuniteiten kan aantrekken als een magneet i.p.v. hopeloos zelf op zoek te gaan naar een speld in een hooiberg.

✅ Je zal mijn 7-stappen formule ontdekken om een loopbaan vol kleur en energie uit te bouwen - dit is echt de beste en meest duurzame manier om geld te gaan verdienen met wat je graag doet!

Masterclass door Ellen Florin

Ellen heeft ruim 20 jaar ervaring als arbeids-en organisatiepsycholoog en gecertificeerd coach , en hielp de voorbije jaren al ontelbaar veel professionals om meer energie en voldoening te halen uit hun werk zodat ze een leven konden creëren waar ze echt enthousiast over zijn.

In deze gratis mastercourse neemt ze jou mee doorheen de 7 stappen die nodig zijn om een job te vinden die écht bij je past, zodat je eindelijk stopt met piekeren en vast te lopen in je hoofd.

Dit stappenplan heeft al honderden mensen geholpen om meer kleur en passie in hun loopbaan te brengen, en je kan het nu tijdelijk helemaal gratis bekijken...

Deze methode werkt! Dat bewijzen de vele getuigenissen van onze klanten

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna De Jaegher

"Ellen heeft veel inzicht in mensen. Na mijn eerste uur bij haar, had ik het idee dat ze mij al heel goed kende en dat ze mij al goed kon inschatten. Het was leuk iemand als coach te hebben die mijn probleem begreep en mij dan ook geholpen heeft om mijn weg te vinden naar een nieuwe job. Ik heb vooral mijn sterke kanten leren inzetten als troef tijdens een gesprek. Daarnaast heb ik dankzij Ellen een enorme energie en veel zelfvertrouwen gekregen om sterk in mijn schoenen te kunnen staan. Het was de laatste duw die ik nodig had om de juiste weg in te kunnen slaan. Dankzij haar hulp mag ik mijzelf dan ook gelukkig prijzen dat ik nu in de functie werk die ik echt graag doe!"

-Nathalie Van Damme

"Ik contacteerde Ellen op een moment dat ik helemaal niet goed in mijn vel zat bij het bedrijf waar ik werkte en daardoor uitgeblust geraakt was. Met een systematische aanpak hielp Ellen mij formuleren waar ik me wel goed bij zou voelen, wat me energie geeft in de job en in de werkomgeving. De oefening was nuttig om alles voor mezelf te articuleren en te wegen naar belangrijkheid. Op basis van het resultaat herschreef ik mijn LinkeIn profiel en kreeg daarna meerdere jobaanbiedingen die er perfect bij aansloten. Verrassend hoe goed recruters dit lezen. Ik koos de best passende job en begin nu met volle goesting aan een nieuw avontuur op het Engelse platteland."

- Geert De Meyer


Droom jij er soms van om je loopbaan een andere wending te geven?

Beeld je eens in dat je job je energie en voldoening zou geven. Dat je op maandag met volle goesting naar je werk zou vertrekken. Een werk waar je dagelijks die dingen kan doen waar je écht gelukkig van wordt. Waar je bovendien ook nog eens goed geld mee verdient.

Hoeveel mooier zou dat jouw leven maken?


Hallo, ik ben Ellen Florin, een bevlogen arbeids- en organisatiepsychologe en gecertificeerd coach..

Nog niet zo lang geleden stond ik waar jij nu staat: met een stille droom, een vaag verlangen.

Begrijp me niet verkeerd, mijn job was zeker ok. Ik kon er veel leren en ik werkte met toffe mensen. Maar toch bleef ik altijd zitten met een knagend gevoel.. 'is dit het nu'. Als ik heel eerlijk ben, was het leukste moment op mijn werk als ik 's avonds de deur achter mij kon dichttrekken om naar huis te gaan.

Ik was dan ook altijd  jaloers op het soort mensen die ' s ochtends met plezier uit hun bed sprongen om naar hun werk te vertrekken - mensen die hun job echt de max vonden en niet konden wachten om er weer in te vliegen. Ik wou één van die mensen zijn.

Maar net als jij, had ik geen idee  welke andere job beter bij mij zou passen. En hoe ik die kon vinden.

Daarom besloot ik op onderzoek te gaan. Ik maakte er een doel van om te weten te komen welk soort werkomgeving me wel gelukkig zou maken. Ik investeerde in opleidingen, ik verslond elk boek dat over het thema te vinden was, ik ging met mensen praten, onderzocht welke testen en vragenlijsten er op de markt waren, enz.

En na veel zelfonderzoek vielen de puzzelstukjes eindelijk in elkaar en kon ik effectief stappen gaan zetten om mijn dromen waar te maken.. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor het traject dat ik ondertussen heb afgelegd. Ik kan nu vol overtuiging zeggen dat ik mijn droomjob  gevonden heb.

Ik sta er nog elke dag versteld van hoe drastisch mijn leven ondertussen veranderd is. Hoeveel mooier het is geworden. In plaats van uren per dag te pendelen, werk ik nu van thuis. In plaats van de dagelijkse ochtend- en avondrush ervaar ik nu een zee van tijd. In plaats van stress en sleur, voel ik energie en goesting. En in plaats van op maandag de snooze-button in te drukken, spring ik nu met plezier uit bed  ;o)

En wat ik heb geleerd uit mijn ervaring? Dat is dat iedereen het in zich heeft om met goesting te werken.


Ik heb er ondertussen mijn persoonlijke missie van gemaakt om ook andere mensen te inspireren om meer kleur in hun loopbaan te brengen.

Daartoe ontwikkelde ik de 'breng-kleur-in-je-loopbaan-methode'. Een uniek stappenplan die jouw persoonlijke kracht en talenten helder maakt en je laat zien welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt daarbij aansluiten.

Keer op keer zie ik hoe dit programma ervoor zorgt dat mensen van mist naar helderheid gaan. Hoe ze van 'geen idee' hebben van welke richting ze uitwillen, naar een duidelijke droom en doel gaan. Ik begeleidde de voorbije jaren al honderden mensen naar hun droomjob. Hieronder slechts een paar van de vele getuigenissen over dit programma:

Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. - Fenna D.J.

Dankzij Ellen mag ik mijzelf gelukkig prijzen dat ik nu in de functie werk die ik echt graag doe!" -Nathalie Van Damme

Ellen is een vrouw met power, dit jou naar die next level weet te gidsen! Zeker een aanrader! - Sophie Hellebaut

Er bestaat een job voor jou die niet aanvoelt als werken. Waar je geld kan verdienen met wat je graag doet. Waarom zou je dan settelen voor minder?


Mijn vraag aan jou:

Leef jij je leven zoals je het écht wilt? Ben je oprecht gelukkig?

Ik hoop dat het antwoord op die vragen 'ja' is.

Of dat je NU de beslissing neemt om daarnaar te streven.Doe alles wat nodig is. Durf moedige beslissingen te nemen.En laat je niet tegenhouden door je angsten. Je leeft maar één keer. Zorg dat je later geen spijt krijgt van de dingen die je niet durfde te doen.

Als je klaar bent om je leven te leven, als je klaar bent om een job te vinden waar je echt met volle goesting kan werken, dan geven we je bij de talent coach graag dat laatste duwtje in de rug om te kiezen voor wat je echt wil.

Ben je benieuwd naar de concrete stappen van de 'breng-kleur -in-je-loopbaan-methode?

Bekijk dan de gratis masterclass . Je ontdekt er exact welke stappen je dient te zetten om geld te gaan verdienen met wat je echt graag doet. De masterclass is gratis, je dient alleen even aan te melden.

See you on the other side x

Praktische info

De masterclass duurt 1 uur.

Je kan de video gerust tussentijds op pauze zetten om op een later moment verder te kijken.