Breng kleur in je loopbaan

Gratis masterclass

In 7 stappen naar een job die écht bij je past


Wat als je geld zou kunnen verdienen met wat je écht graag doet?

Wat als je job je energie en voldoening zou geven?

Wat als je op maandag met volle goesting naar je werk zou vertrekken?


Masterclass door Ellen Florin

Ellen heeft ruim 20 jaar ervaring als arbeids-en organisatiepsycholoog en gecertificeerd coach , en hielp de voorbije jaren al ontelbaar veel professionals om meer energie en voldoening te halen uit hun werk zodat ze een leven konden creëren waar ze echt enthousiast over zijn.

In deze gratis mastercourse neemt ze jou mee doorheen de 7 stappen die nodig zijn om een job te vinden die écht bij je past, zodat je eindelijk stopt met piekeren en vast te lopen in je hoofd.

Dit stappenplan heeft al honderden mensen geholpen om meer kleur en passie in hun loopbaan te brengen, en je kan het nu tijdelijk helemaal gratis bekijken...

Welkom bij de "breng-kleur-in-je-loopbaan-methode"

In 7 stappen naar een job die écht bij je past

- ook al heb je nog geen idee waar je moet beginnen met zoeken

Na deze masterclass


✅ begrijp je waarom het constant zitten zoeken tussen 1000'en vacatures je niet de job zal opleveren die echt bij je past - en wat jij in plaats daarvan dient te doen


✅ weet je wat de enige echte sleutel is tot het vinden van werk waar je blij van wordt.

✅ ken je de  7-stappen formule om een loopbaan vol kleur en energie uit te bouwen - dit is echt de beste en meest duurzame manier om geld te gaan verdienen met wat je graag doet!

Deze methode werkt! Dat bewijzen de vele getuigenissen van onze klanten

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna De Jaegher

"Ellen heeft veel inzicht in mensen. Na mijn eerste uur bij haar, had ik het idee dat ze mij al heel goed kende en dat ze mij al goed kon inschatten. Het was leuk iemand als coach te hebben die mijn probleem begreep en mij dan ook geholpen heeft om mijn weg te vinden naar een nieuwe job. Ik heb vooral mijn sterke kanten leren inzetten als troef tijdens een gesprek. Daarnaast heb ik dankzij Ellen een enorme energie en veel zelfvertrouwen gekregen om sterk in mijn schoenen te kunnen staan. Het was de laatste duw die ik nodig had om de juiste weg in te kunnen slaan. Dankzij haar hulp mag ik mijzelf dan ook gelukkig prijzen dat ik nu in de functie werk die ik echt graag doe!"

-Nathalie Van Damme

"Ik contacteerde Ellen op een moment dat ik helemaal niet goed in mijn vel zat bij het bedrijf waar ik werkte en daardoor uitgeblust geraakt was. Met een systematische aanpak hielp Ellen mij formuleren waar ik me wel goed bij zou voelen, wat me energie geeft in de job en in de werkomgeving. De oefening was nuttig om alles voor mezelf te articuleren en te wegen naar belangrijkheid. Op basis van het resultaat herschreef ik mijn LinkeIn profiel en kreeg daarna meerdere jobaanbiedingen die er perfect bij aansloten. Verrassend hoe goed recruters dit lezen. Ik koos de best passende job en begin nu met volle goesting aan een nieuw avontuur op het Engelse platteland."

- Geert De Meyer


Praktische info

De masterclass duurt 1 uur en zit boordevol waardevolle informatie en inzichten. 

Je kan de video gerust tussendoor op pauze zetten om nota's te nemen of om later verder te kijken.