Loopbaanbegeleiding - locatie Lochristi

Voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie

met loopbaancheques van VDAB

Iedereen, dus ook jij kan met goesting werken

Loopbaanbegeleidster Isabelle Ottermans

Onze bevlogen loopbaanbegeleidster in Lochristi staat klaar om jou een loopbaan te helpen uitbouwen op maat van jouw talent.

Isabelle is opgeleid als psycholoog en coach. Isabelle is gepassioneerd door alles wat zich bevindt op het domein van werk, work-life balance en zelfzorg. De stap naar loopbaancoaching is dan ook een evidente stap in haar ruime ervaring als psycholoog op o.a. de domeinen burnout en stressmanagement. Isabelle zet haar enthousiaste persoonlijkheid en positief mensbeeld in om het beste in mensen naar boven te halen. Jij bent de expert over jouw leven, Isabelle als coach in wat je dichter bij je talenten brengt. Samen gaat ze met jou de uitdaging aan naar een talentgerichte energiegevende job én werkomgeving.isabelle@detalentcoach.be

Locatie Lochristi


De talent coach (Lochristi)

Praktijkcentrum Lochristi

Koning Leopold III Laan 4
9080 Lochristi.

isabelle@detalentcoach.be

Kiezen voor de talent coach

= kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding op maat van jouw talent

Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in het ontdekken en benoemen van talenten. Zij gaan op die manier met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om energie en voldoening te halen uit je job, ze begeleiden je in je zoektocht op de arbeidsmarkt of denken samen met jou een business-concept uit dat echt past bij wie je bent en waar je voor staat. Zo stimuleren ze je om meer te halen uit je leven, om te durven dromen en ook stappen te zetten om die dromen waar te maken.

ONZE TROEVEN OP EEN RIJTJE

Professionele begeleiding

Al onze loopbaancoaches krijgen  een sterke interne opleiding waarin ze de methodieken van talent coaching onder de knie krijgen. Bovendien hebben zij steeds een professionele achtergrond als psycholoog of coach. Zo bent u verzekerd van een professionele begeleiding op maat van uw talent!

Concreet en to-the-point

Bij de talent coach werken we naar een concreet resultaat toe. We begeleiden jou niet alleen in het nadenken over welke job bij jou zou passen, we staan je ook bij in het daadwerkelijk waarmaken van jouw droom, in het te pakken krijgen van die job of het stappen zetten naar het oprichten van een eigen zaak. Concreet advies, op maat en to-the-point.

Op maat van jouw noden

Tijdens een vrijblijvende intake nemen onze coaches de tijd om naar jouw specifieke vragen en verwachtingen te luisteren. Zo werken wij steeds een traject op maat van jouw specifieke noden uit. Je kan ook tijdens het traject steeds zelf beslissen waar je meer of minder aandacht aan wil besteden.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer. En dat voel je.

De talent coach is erkend als gemandateerd loopbaanbegeleidingscentrum. Hierdoor kan je gebruik maken van loopbaancheques om jouw traject te betalen. Hierdoor betaal je slechts 40 euro per loopbaancheque. . Je hebt in totaal recht op maximaal 7u coaching. Dit bestaat uit 1 cheque van 4 uur begeleiding en 1 cheque van 3 uur begeleiding.

Info over loopbaanbegeleiding via loopbaancheques

Betaal slechts 40 euro voor een loopbaancheque

Je hebt als klant de mogelijkheid om loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met loopbaancheques. Zo  betaal je slechts 40 euro per cheque. Jouw eerste cheque geeft je recht op 4 uur coaching, jouw 2e cheque op 3 uur coaching.