Een nieuwe wending voor jouw loopbaan vinden?


Ontdek jouw talenten en welke jobs daarbij aansluiten.

Zo geef je weer kleur aan jouw loopbaan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Heb je geen idee in welke richting je moet zoeken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We helpen we je graag om een helder zicht te krijgen op wat je precies zoekt in een job, en om nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken die daarbij aansluiten. Zo zie je weer een duidelijk pad voor jouw toekomst en kan je die o zo belangrijke knopen doorhakken die nodig zijn om te kunnen en durven springen. En we zullen je vol enthousiasme vanaf de zijlijn aanmoedigen tot je die 2e adem voor je loopbaan ook daadwerkelijk gevonden hebt.

In 6 stappen naar een nieuwe wending voor jouw loopbaan

We ontwikkelden een uniek 6-stappenplan om een job te vinden die echt bij je past


Ter info: deze stappen vertrekken vanuit de positief psychologische benadering en kennen een sterk wetenschappelijk onderbouwing. De stappen volgen de cyclus van het waarderend onderzoek (een bewezen techniek om krachtige veranderingsprocessen teweeg te brengen), gecombineerd met de laatste nieuwe inzichten en methodieken rond motivatie en talentgericht werken.

Vraag snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan

Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen om een loopbaanswitch te maken?

Neem dan via onderstaande weg contact met ons op.

Volg je liever een online cursus?

We ontwikkelden een splinternieuwe online training ('breng kleur in je loopbaan') om jou te helpen een loopbaanswitch te maken. Zo kan je volledig zelfstandig, op je eigen tempo, gewoon van bij je thuis werken aan jouw kleurrijke toekomst. In deze cursus doorloop je dezelfde stappen als hierboven beschreven. We geven bij elke stap de nodige instructies, oefeningen en verdiepende achtergrondinformatie mee. Zo kan je zelf aan de slag met onze unieke methode.