Een nieuwe wending voor jouw loopbaan vinden?


Ontdek jouw talenten en welke jobs daarbij aansluiten.

Zo geef je weer kleur aan jouw loopbaan.

Heb je het gevoel dat de kleur uit je loopbaan is verdwenen? Ben je op zoek naar een nieuwe richting? Een boost aan energie?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We helpen we je graag om out-of-the box te denken en zo nieuwe mogelijkheden en kansen voor jouw loopbaan te ontdekken. Het is jouw toekomst, dus jouw pad en jouw beslissing. Wij kunnen die niet voor jou maken. We kunnen je echter wel bijstaan in je keuzeproces en je tips en advies geven over hoe je jouw opties verder kan onderzoeken en die o zo belangrijke knopen kan doorhakken. En we zullen je vol enthousiasme vanaf de zijlijn aanmoedigen tot je die 2e adem voor je loopbaan ook daadwerkelijk gevonden hebt.

In 6 stappen naar een nieuwe wending voor jouw loopbaan

We ontwikkelden een uniek 6-stappenplan om van jouw job een bruisende bron van energie te maken


Ter info: deze stappen vertrekken vanuit de positief psychologische benadering en kennen een sterk wetenschappelijk onderbouwing. De stappen volgen de cyclus van het waarderend onderzoek (een bewezen techniek om krachtige veranderingsprocessen teweeg te brengen), gecombineerd met de laatste nieuwe inzichten en methodieken rond motivatie en talentgericht werken.

Vraag snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan

Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen om een loopbaanswitch te maken?

Neem dan via onderstaande weg contact met ons op.

Volg je liever een online cursus?

We ontwikkelden een splinternieuwe online training ('ontdek je talent') om jou te helpen een loopbaanswitch te maken. Zo kan je volledig zelfstandig, op je eigen tempo, gewoon van bij je thuis werken aan jouw kleurrijke toekomst. In deze cursus doorloop je dezelfde stappen als hierboven beschreven. We geven bij elke stap de nodige instructies, oefeningen en verdiepende achtergrondinformatie mee. Zo kan je zelf aan de slag met onze unieke methode.