Een nieuwe wending voor jouw loopbaan vinden?


Ontdek jouw talenten en welke jobs daarbij aansluiten.

Zo geef je weer kleur aan jouw loopbaan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Heb je geen idee in welke richting je moet zoeken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We helpen we je graag om een helder zicht te krijgen op wat je precies zoekt in een job, en om nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken die daarbij aansluiten. Zo zie je weer een duidelijk pad voor jouw toekomst en kan je die o zo belangrijke knopen doorhakken die nodig zijn om te kunnen en durven springen. En we zullen je vol enthousiasme vanaf de zijlijn aanmoedigen tot je die 2e adem voor je loopbaan ook daadwerkelijk gevonden hebt.

In 7 stappen naar een loopbaanswitch

We ontwikkelden een uniek stappenplan om een job te vinden die echt bij je past


Stap 1

Kennismaking

In een gratis kennismakingsgesprek nemen we de tijd om naar jouw concrete vragen en verwachtingen te luisteren. We geven je ook wat meer uitleg over onze aanpak en werkwijze en leren je alvast hoe je de juiste bril kan opzetten om je talenten helder te zien.

Stap 2

De kiemen van jouw talent

We beginnen jouw zoektocht naar je talent door het stellen van een aantal prikkelende vragen. Jouw kindertijd, recente ervaringen en zelfs jouw valkuilen en zwaktes vertellen ons namelijk iets over jouw talent.

Stap 3

Jouw rode draad

We zoomen in op jouw sprankelende momenten uit het verleden. Wanneer zat je in de flow? Voelde je energie? Door jou verhalen te laten vertellen over het verleden, krijgen we zicht op jouw energiebronnen, op wat je nodig hebt om met goesting te kunnen werken. Dit lijsten we samen op in jouw 'rode draad', een overzicht van jouw energiebronnen.

Stap 4

(h)erken en benoem je talenten.

Op basis van jouw sprankelende verhalen krijg je snel zicht op jouw natuurlijke talenten. We geven je de juiste woorden mee om je talenten op een bevlogen en authentieke manier te kunnen benoemen. Zo kan je jouw talenten ook delen met anderen.

Stap 5

Jouw bezielde droom

We nodigen je uit jouw ideale toekomst te verbeelden. Wat als geld geen rol speelde? Wat als alles kon?

Dromen vanuit het hart.

Stap 6

Van droom naar realiteit

We gaan samen brainstormen over concrete mogelijkheden en durven daarbij ook out-of-the box denken. Zo ontdek je concrete opties die aansluiten bij jouw energiebronnen, talenten en droom.

Stap 7

Plannen maken

We kijken wat je nodig hebt om keuzes te maken en werken een concreet plan uit om jouw doel(en) te bereiken. We staan je graag bij met concreet advies over solliciteren, het schrijven van een CV of het starten met een eigen zaak. We kijken samen naar wat jij nodig hebt om jouw droom te realiseren.

Ga ervoor!

Tijd voor actie

Je hebt nu zicht op wat je wil en hoe je daar kan komen. En je hebt vooral ook veel goesting gekregen om in beweging te komen. Nu is het aan jou om concrete stappen te zetten om jouw droom te realiseren. Veel succes!

Ter info: deze stappen vertrekken vanuit de positief psychologische benadering en kennen een sterk wetenschappelijk onderbouwing. De stappen volgen de cyclus van het waarderend onderzoek (een bewezen techniek om krachtige veranderingsprocessen teweeg te brengen), gecombineerd met de laatste nieuwe inzichten en methodieken rond motivatie en talentgericht werken.

Vraag snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan

Benieuwd naar hoe we jou kunnen helpen om een loopbaanswitch te maken?

Neem dan via onderstaande weg contact met ons op.

Volg je liever een online traject?

We ontwikkelden een online training ('breng kleur in je loopbaan') om jou te helpen een loopbaanswitch te maken. Zo kan je volledig zelfstandig, op je eigen tempo, gewoon van bij je thuis werken aan jouw kleurrijke toekomst. In deze cursus doorloop je dezelfde stappen als hierboven beschreven. We geven bij elke stap de nodige instructies, oefeningen en verdiepende achtergrondinformatie mee. Zo kan je zelf aan de slag met onze unieke methode. Wie dat wil, kan ook extra individuele begeleiding bijboeken.