Online programma's en tools

Hier vind je een overzicht van onze  online  programma's en tools. Deze werden speciaal ontwikkeld om jou te helpen meer werkgeluk te vinden.

Online programma's en toolboxen

Categorieën

Deze programma's kunnen aangekocht worden via onze online academy (detalentcoachacademy). Je krijgt dan meteen toegang tot de online leeromgeving en het door jou gekozen programma.

Coming soon! Tools en templates

We maakten ook een aantal compacte tools en templates die je binnenkort via onze Etsy-winkel kan bestellen. Na je aankoop krijg je een mail met daarin de link naar de template of tool van je keuze.

Benieuwd naar wat we nog meer in petto hebben? Hou de komende weken en maanden dan zeker deze pagina in de gaten. We zijn achter de schermen namelijk druk bezig met heel wat nieuwe dingen.

Cadeaukaarten

Categorieën

Op zoek naar een origineel cadeau?

Gun je iemand anders ook meer werkgeluk? Je kan bij ons ook een cadeaubon kopen. Je kiest zelf de waarde en voor welke tool/programma deze kan ingezet worden.   Daartoe dien je ons gewoon enkele concrete gegevens te bezorgen  (de waarde van de cadeaubon + de tool(s) waarvoor die kan ingezet worden + jouw facturatiegegevens). Concrete betaalinstructies worden dan per mail verstuurd en via dezelfde weg ontvang je dan jouw digitale cadeaukaart om aan de gelukkige te overhandigen. Als dat geen mooi cadeau is ;o)


Benieuwd naar welke online cursussen we in de toekomst nog in petto hebben?

Schrijf je in voor onze VIP-lijst en wordt steeds als eerste op de hoogte gebracht van updates en nieuws.  Je ontvangt dan bovendien ook heel wat tips en inspiratie omtrent het werken vanuit je talent.