Klaar om met

goesting

te werken?

Zit je vaak met dat knagende gevoel 'is dit het nu?'

Heb je het gevoel vast te zitten in je loopbaan? En droom je van een job waar je wel volle goesting zou kunnen werken? Een job die niet aanvoelt als werken, maar net zin en energie geeft?

Bij de talent coach helpen we je graag om meer te halen uit het leven, om te kiezen voor een loopbaan vol kleur en energie.


In de online cursus 'ontdek je talent' krijg je zicht op wat je nodig hebt om met 100% goesting te werkenWant

iedereen
heeft het in zich

om met
goesting

te werken.


Werken vanuit je talent geeft energie

De online cursus 'ontdek je talent' kan je zien als een volwaardig, maar betaalbaar, alternatief voor een individueel coachingstraject.

Je doorloopt alle stappen van een normaal coachingstraject, maar je gaat er volledig zelfstandig mee aan de slag.  Via concrete oefeningen en video' s delen we onze jarenlange ervaring als loopbaanexpert met jou. Zodat jij diepgaande inzichten en kaders kan verwerven die je dat duwtje in de rug geven om zelf stappen te zetten om meer energie en goesting te ervaren in jouw loopbaan. Je leert niet alleen hoe je jouw eigen talenten kan herkennen en benoemen, je staat ook stil bij jouw wensen en dromen voor de toekomst en hoe je jouw toekomstdroom kan realiseren.

De cursus 'ontdek je talent' bevat:

- 7 modules + inleiding

- een uitgebreid digitaal werkboek dat je kan downloaden (in PDF)

- concrete doe- en reflectie-opdrachten

- een talentenkader om jouw talenten te herkennen en benoemen

- begeleidende video's waarin ik toelichting geef bij de opdrachten en oefeningen

Korte cursusinhoud

  • Module 0. Inleiding ( we staan stil bij jouw verwachtingen en doelstellingen)
  • Module 1. Talenten herkennen (wat zijn talenten, hoe kan je ze bij jezelf herkennen, waar moet je op letten + een concrete opdracht om je meer bewust te worden van jouw talenten)
  • Module 2. Op zoek naar de kiemen van jouw talent (hierin krijg je een variatie aan werkvormen aangeboden om de zoektocht naar jouw talent te starten. Je kiest voor jezelf minstens 3 werkvormen)
  • Module 3. Jouw energiebronnen (de kern van het verhaal: je krijgt zicht op jouw rode draad, wat je nodig hebt om met goesting te werken. Dit vormt een blauwdruk van wat je zoekt in een job.
  • Module 4. Bevraging omgeving (je gaat actief de mensen in je omgeving bevragen om zo in kaart te brengen welke van jouw talenten momenteel al het meest zichtbaar zijn, op welke talenten je meteen kan intappen)
  • Module 5. Jouw talenten benoemen (je krijgt een kader van talenten aangereikt zodat je de juiste woorden kan vinden om jouw talenten te benoemen). Je leert je sterktes kennen, maar ook je valkuilen en je krijgt meer inzicht in welk soort werkomgeving bij je past.
  • Module 6. Meer doen met jouw talent. (We staan stil bij de mate waarin je huidige job past bij jouw talent en hoe je jouw job kan verder boetseren zodat je met meer energie kan werken. Maar we kijken ook naar de toekomst. Waar droom je van? Wat zou voor jou de ideale droomjob zijn?)
  • Module 7. Naar een kleurrijke toekomst. We maken de vertaling van jouw droom naar de realiteit. We gaan op zoek naar realistische opties die aansluiten bij jouw talenten en droom. Ik geef je tips en een stappenplan om in beweging te komen, om stappen te zetten richting jouw droom.

De inhoud van de cursus wordt druppelsgewijs ter beschikking gesteld (2 modules per week). Je hebt dus minimaal 4 weken nodig om de volledige cursus af te werken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er meer tijd voor te nemen. Het is jouw traject, op jouw tempo. Je toegang tot deze cursus blijft 12 maanden geldig.

Het is een online cursus, maar dat betekent natuurlijk niet ik niet bereikbaar ben voor vragen. Via het online leerplatform heb je de mogelijkheid om mij te contacteren met  jouw vragen. Ik doe mijn best om deze steeds zo snel mogelijk te beantwoorden zodat je snel weer vooruit kan.

Inschrijven voor deze cursus kan via onze shop.

Tijdelijke actie

(geldig voor aankopen in mei 2020)

In mei kan je genieten van een speciale lanceringskorting (20% korting) + je krijgt er 1 gratis individuele coachingssessie bovenop. Je kan zelf bepalen wanneer je deze coachingssessie wenst in te plannen en wat je daarin wenst te bespreken. Profiteer ervan, want vanaf juni vervalt deze bonus.

Wat haal je eruit?

In deze cursus ontdek je

- waar jouw natuurlijke talenten liggen

- wat je energie geeft

-  wat je nodig hebt om met volle goesting te werken

-  wat je zoekt in een job

- hoe je jouw loopbaan een 2e leven kan inblazen

- hoe je die ene job vindt die echt bij je past en/of hoe je een zaak kan uitbouwen vanuit je talent


Kortom: je krijgt zicht op nieuwe mogelijkheden en kansen voor de toekomst. Zo zie je weer een duidelijke richting voor jouw toekomst.

En je zal vooral veel goesting krijgen om in beweging te komen, om je dromen waar te maken en van je loopbaan een bruisende bron vol energie te maken.

Waar wacht je nog op?


Je loopbaan

is als een schilderij,

je hebt zelf het penseel

in handen om er een

 kleurrijk meesterwerk

van te maken!