Ontdek hoe je geld kan verdienen met wat je graag doet Jouw missie: Krijg binnnen de 7 weken een helder zicht op jouw talenten en hoe je geld kan verdienen met wat je écht graag doet
Jouw missie: Krijg binnnen de 7 weken een helder zicht op jouw talenten en hoe je geld kan verdienen met wat je écht graag doet

Online programma 'Breng kleur in je loopbaan'

'Breng kleur in je loopbaan' is een online programma om jouw loopbaan een nieuwe wending te geven

Aan de hand van concrete opdrachten, tools en begeleidende video's krijg je zicht op jouw talenten en wat je nodig hebt om je echt goed te voelen in een job. Je krijgt toegang tot onze exclusieve talententoolbox  (met 42 talenten) zodat je jouw talenten makkelijker kan herkennen en benoemen. En door de stappen uit het programma één voor één te doorlopen (elke week komt er een nieuwe module vrij), zal je snel nieuwe mogelijkheden voor jouw loopbaan ontdekken. Zo kan je eindelijk geld gaan verdienen met wat je écht graag doet.

Je zal ontdekken wat er nodig is om  van van stress en tegenzin naar  goesting, plezier en succes te gaan. Hoe je een job (of eigen zaak) kan vinden die niet aanvoelt als werken, waar je elke dag weer met plezier voor uit je bed komt.

Het is tijd om je leven in handen te nemen, om de dingen weer helder te zien. Met dit programma geven we jou graag dat duwtje in de rug om concrete stappen te zetten richting meer kleur en energie in jouw loopbaan.


Kostprijs: 250 euro (inclusief BTW)

Toch niet tevreden? Dan kan je binnen de 14 dagen na je aankoop een volledige refund vragen
Toch niet tevreden? Dan kan je binnen de 14 dagen na je aankoop een volledige refund vragen

Zit je vaak met dat knagende gevoel 'is dit het nu?'

Klinkt dit jou bekend in de oren?

 • je ziet geen duidelijke richting voor jouw loopbaan
 • je hebt het gevoel dat je nergens in uitblinkt, dat jij geen uitgesproken talent hebt
 • je vindt het moeilijk om je eigen sterktes te beschrijven
 • je weet min of meer wat je niet meer wilt, maar niet wat je wél wilt
 • je ligt vaak te piekeren over jouw toekomst
 • werken voelt soms zwaar en lastig
 • je voelt je vaak moe en futloos
 • je ziet op zondag al op tegen maandag
 • na een vakantie voel je een knoop in je maag wanneer je terug aan het werk moet
 • je moet op je werk veel dingen doen die je niet graag doet
 • je hebt het gevoel dat anderen veel beter weten waar ze met hun loopbaan naartoe willen

Dit zijn allemaal tekenen dat je niet in je talent staat in je job.

Je kan ervoor kiezen om te blijven zitten en er het beste van te maken. Leren tevreden zijn met wat je hebt. Maar diep vanbinnen besef je heel goed dat je naar meer verlangt. Zolang je echter jouw eigen talenten niet helder kan zien, weet je ook niet wat je precies zoekt in een job. En richt je je loopbaan wellicht op de verkeerde dingen. En zo blijf je dus twijfelen en denken, en in cirkeltjes lopen. En op den duur zie je door het bos de bomen niet meer, de mist wordt steeds dichter en het pad onduidelijker.

Bij de talent coach helpen we je graag om meer te halen uit het leven, om te kiezen voor een loopbaan vol kleur en energie. Door het blootleggen van jouw natuurlijke talenten, leren we je terugkeren naar je essentie en zie je de dingen eindelijk weer duidelijk en helder.

In de cursus 'breng kleur in je loopbaan' ontdek je waar jouw talenten liggen en wat je precies nodig hebt om met volle goesting te werken. Zo kan je weer een duidelijke richting voor jouw loopbaan zien.

Het leven is veel te kort om te settelen. Durf kiezen voor verandering, durf kiezen voor jezelf!

Want

iedereen
heeft het in zich

om met
goesting

te werken.


Werken vanuit je talent geeft energie

Het online programma 'breng kleur in je loopbaan' kan je zien als een volwaardig, maar betaalbaar, alternatief voor een individueel coachingstraject.

Je doorloopt alle stappen van een normaal coachingstraject, maar je gaat er volledig zelfstandig mee aan de slag.  Via concrete oefeningen en video' s deel ik mijn jarenlange ervaring als loopbaanexpert met jou. Zodat jij diepgaande inzichten en kaders kan verwerven die je dat duwtje in de rug geven om zelf stappen te zetten om meer energie en goesting te ervaren in jouw loopbaan. Je leert niet alleen hoe je jouw eigen talenten kan herkennen en benoemen, je staat ook stil bij jouw wensen en dromen voor de toekomst en hoe je jouw toekomstdroom kan realiseren.

Wat haal je eruit?

In dit programma ontdek je

- waar jouw natuurlijke talenten liggen

- wat je energie geeft

wat je nodig hebt om met volle goesting te werken

wat je zoekt in een job

- hoe je jouw loopbaan een 2e leven kan inblazen

- hoe je die ene job vindt die echt bij je past en/of hoe je een zaak kan uitbouwen vanuit je talent


Kortom: je krijgt zicht op nieuwe mogelijkheden en kansen voor de toekomst. Zo zie je weer een duidelijke richting voor jouw toekomst.

En je zal vooral veel goesting krijgen om in beweging te komen, om je dromen waar te maken en van je loopbaan een bruisende bron vol energie te maken.

Waar wacht je nog op?

Infographic

Via volgende  infographic krijg je een overzicht van de inhoud en opbouw van het programma:


Het programma 'Breng kleur in je loopbaan' bevat:

- 7 modules + inleiding

- een uitgebreid digitaal werkboek dat je kan downloaden (in PDF)

- concrete doe- en reflectie-opdrachten

- toegang tot het unieke talentenkader van de Talent coach (met 42 uitgeschreven talenten) om jouw talenten te herkennen en benoemen

- begeleidende video's waarin ik toelichting geef bij de opdrachten en oefeningen

De inhoud van de cursus wordt stap voor stap ter beschikking gesteld. Reken op ongeveer 7 weken om de volledige cursus af te werken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er meer tijd voor te nemen. Het is jouw traject, op jouw tempo. Je toegang tot deze cursus blijft 12 maanden geldig.

Het is een online cursus, maar dat betekent natuurlijk niet ik niet bereikbaar ben voor vragen. Via het online leerplatform of via mail heb je de mogelijkheid om mij te contacteren met  jouw vragen. Ik doe mijn best om deze steeds zo snel mogelijk te beantwoorden zodat je snel weer vooruit kan.

Inschrijven voor deze cursus kan via onze shop.

Je loopbaan

is als een schilderij,

je hebt zelf het penseel

in handen om er een

 kleurrijk meesterwerk

van te maken!