Gun je loopbaan een energieboost

Is het fut uit je loopbaan verdwenen?   Wij helpen je graag om  het vuur in je loopbaan en in jezelf weer aan te wakkeren. Dat doe je in de eerste plaats door jouw talenten helder te zien.  Want werken vanuit je talent geeft energie!

De talent coach is gespecialiseerd in het ontdekken en stimuleren van talenten.


Jouw talenten gaan over jouw natuurlijke voorkeuren. Wat geeft je energie? Wat vind je makkelijk en leuk om te doen? Daarin liggen jouw talenten verscholen.


Je talenten kennen vormt dus een belangrijke voorwaarde om met goesting en plezier te kunnen werken.

Wanneer je in je talent staat in je job, gaat werken moeiteloos, kom je in de 'flow' terecht en bruis je van energie. Maar net omdat het werken vanuit je talent zo moeiteloos aanvoelt, hebben veel mensen onvoldoende oog voor hun talenten. Ze schatten ze m.a.w. te weinig naar waarde, kijken erover of denken dat ze daar niets mee zijn op de arbeidsmarkt. En zo mis je helaas heel wat kansen om meer te doen met jouw talent.

Als je jouw talenten leert herkennen, kan je ze meer ruimte gaan geven in je loopbaan en kan je betere keuzes maken. Zo kan je jouw talenten ontwikkelen tot krachtige competenties met waarde op de arbeidsmarkt. En ondertussen geniet je ook nog eens van wat je doet. Fantastisch toch?

Jouw talentprofiel

Wist je dat iedereen wel 12 tot 20 verschillende talenten in huis heeft? Er zit dus wellicht veel meer talent in jou dan je jezelf bewust van bent. Het zou zonde zijn om dat talent niet in te zetten of er geen aandacht aan te schenken.

Jouw talenten kan je zien als jouw unieke kleurenpalet. Hoe beter je je eigen talenten (kleuren) leert kennen, hoe beter je ze kan leren inzetten en hoe mooier en kleurrijker jouw leven en loopbaan zal worden.

Jouw talentprofiel ontdekken?

Wil je graag al een eerste tipje van de sluier oplichten? Vul dan onze gratis mini-test in. Hierdoor krijg je meteen zicht op jouw topkleur (het cluster van talenten waarin jij uitblinkt). Maar je hebt natuurlijk meer dan 1 kleur in huis, en binnen dat ene kleur zijn er natuurlijk ook nog veel verschillende talenten te ontdekken.

Er zijn meer dan 40 verschillende talenten, waarvan jij er 12 tot 20 in huis hebt. En die 12 tot 20 talenten interageren ook nog eens met elkaar. Ze werken samen om jouw unieke kleurenpalet te vormen. En het is net die combinatie van jouw talenten die jou kracht geeft.

Talenten ontdekken doe je dus niet door enkel een eenvoudige test of vragenlijst af te nemen. Dat zou afbreuk doen aan de complexiteit van jouw persoonlijkheid en talent. Zie het als een uitdagende puzzel die moet gelegd worden. Jouw talenten vormen de puzzelstukjes. Maar het is ook belangrijk om te zien hoe ze in elkaar passen, zodat je zicht krijgt op het beeld dat ze samen vormen.

Bij de talent coach helpen we je om jouw talenten helder te zien. Om te begrijpen hoe ze samen hangen en wat je nodig hebt om met volle goesting te kunnen werken.

Daarmee gaan we vervolgens aan de slag om je te helpen betere keuzes te maken in jouw loopbaan.


Misschien betekent dat kijken hoe je met meer energie kan werken in je huidige job? Of hoe je een job kan vinden die meer aansluit bij jouw talent? Of misschien droom je wel van het starten van een eigen zaak?

We helpen we je graag jouw eigen pad te ontdekken, op jouw manier, met jouw talent.

Benieuwd naar jouw talent?

Plan snel jouw gratis kennismakingsgesprek in met één van onze talentcoaches.

Graag zelfstandig aan de slag?

In de online cursus 'breng kleur in je loopbaan' begeleiden we je via video's en opdrachten in de zoektocht naar jouw talent. We staan stil bij hoe je jouw talenten meer ruimte kan geven in jouw loopbaan en wat je nodig hebt om meer energie te halen uit je werk. zo ontdek je nieuwe opties en mogelijkheden voor jouw loopbaan, en zal je zien welke concrete stappen je kan zetten om snel meer kleur in je loopbaan te brengen.   

Je kan deze cursus gewoon van bij je thuis, op je eigen tempo volgen.