Ontdek je talenten

Benieuwd naar jouw talent? Wij helpen je graag om jouw talenten helder te zien. Zo kan jij betere keuzes maken in je leven en loopbaan.

De talent coach is gespecialiseerd in het ontdekken en stimuleren van talenten.


Je talenten kennen vormt een belangrijke voorwaarde om met goesting en plezier te kunnen werken. Ze vormen namelijk een bron aan energie die diep in jou verscholen zit. Werken vanuit je talent gaat moeiteloos en geeft je een enorme boost aan energie en voldoening.

Als je jouw talenten leert herkennen, kan je ze meer ruimte gaan geven in je loopbaan en kan je betere keuzes maken. Zo kan je jouw talenten ontwikkelen tot krachtige competenties met waarde op de arbeidsmarkt.

En ondertussen geniet je ook nog eens van wat je doet. Door gewoon jezelf te zijn. Fantastisch toch?

Er is een job voor jou die niet aanvoelt als werken. Die zin en energie geeft.

Ben je klaar om die te ontdekken?


Het enige talent dat je nodig hebt, is het talent je eigen talenten te ontdekken

                                                                                                               -Jacques Brel

Stop met jezelf te vergelijken met anderen, en schitter met je eigen kleur

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Misschien heb je wel het gevoel dat jij geen talent hebt? Dat anderen veel competenter zijn en beter weten waar ze met hun loopbaan naartoe willen?

Dit is iets wat we vaak horen. We merken dat veel mensen zichzelf klein voelen doordat ze hun eigen talenten onvoldoende (h)erkennen en bijgevolg benutten.  Talenten gaan namelijk net over die zaken die voor jou vanzelfsprekend zijn, die voor jou moeiteloos lijken. En hierdoor ga je je eigen talenten vaak minimaliseren en onvoldoende als waarde gaan inzetten.

Wist je bijvoorbeeld dat jouw grootste valkuilen vaak gelinkt zijn aan jouw sterkste talenten? In deze blog vertel ik je daar meer over.

Daarom zie je dus vaak de talenten van anderen duidelijker dan die van jezelf. Maar geloof ons:  iedereen heeft talent. Ook jij.

We helpen je graag om de juiste bril op te zetten, om vanuit een meer  waarderende blik naar jezelf te kijken. Om jouw talenten op die manier weer helder te zien en ze meer kracht te geven.

Zo kan ook jij gaan schitteren, vanuit jouw eigen talenten, je eigen kleur.Onze werkwijze

Talenten ontdekken doe je niet door enkel een eenvoudige test of vragenlijst af te nemen. Dat zou afbreuk doen aan de complexiteit van jouw persoonlijkheid en talent.

Jouw talenten openbaren zich op verschillende manieren doorheen jouw leven. Onze loopbaancoaches weten welke vragen ze moeten stellen om tot de kiemen van jouw talent te komen. Al tijdens de intake beginnen we met de zoektocht naar jouw talent. Daarna gaan we via een uitgebreid talent-interview in detail in op de momenten in jouw leven waar je iets deed met jouw talent.

Via het talentenkader leer je jouw talenten vervolgens concreet te gaan herkennen en benoemen. Zo krijg je een rijk en kleurrijk beeld over jouw talenten.

Daarmee gaan we vervolgens aan de slag om je te helpen betere keuzes te maken in jouw loopbaan.

Misschien betekent dat kijken hoe je met meer energie kan werken in je huidige job? Of hoe je een job kan vinden die meer aansluit bij jouw talent? Of misschien droom je wel van het starten van een eigen zaak?

We helpen we je graag jouw eigen pad te ontdekken, op jouw manier, met jouw talent.

Benieuwd naar jouw talent?

Plan snel jouw gratis kennismakingsgesprek in met één van onze talentcoaches.

Volg je liever een online cursus?

Neem dan een kijkje in ons online trainingsaanbod.

Je kan onze cursussen gewoon van bij je thuis, op je eigen tempo volgen.