Onze werkwijze

Loopbaanbegeleiding

In 6 stappen naar meer goesting en kleur in jouw loopbaan

Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in het ontdekken en benoemen van talenten. Zij gaan op die manier met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om energie en voldoening te halen uit je job, ze begeleiden je in je zoektocht op de arbeidsmarkt of denken samen met jou een business-concept uit dat echt past bij wie je bent en waar je voor staat. Zo stimuleren ze je om meer te halen uit je leven, om te durven dromen en ook stappen te zetten om die dromen waar te maken.

Hieronder ontdek je welke 6 stappen nodig zijn om van jouw job een bruisende bron van energie te maken.

Ter info: deze stappen vertrekken vanuit de positief psychologische benadering en kennen een sterk wetenschappelijk onderbouwing.  De stappen volgen de cyclus van het waarderend onderzoek (een bewezen techniek om krachtige veranderingsprocessen teweeg te brengen), gecombineerd met de laatste nieuwe inzichten en methodieken rond motivatie en talentgericht werken.

"If you often feel tired, it's not because you've done too much, it's because you've done too little of what sparks a light in you "

ONZE TROEVEN OP EEN RIJTJE

7 jaar ervaring

De talent coach bestaat al 7 jaar, maar de bezielster, Ellen, heeft ruim 20 jaar ervaring opgebouwd als bedrijfspsychologe, trainer en coach.

+ 3000 uren en + 500 klanten

We hebben al meer dan 500 klanten (individuen en organisaties) begeleid en al meer dan 3000 coachingsuren op de teller staan.

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze methodieken en trainingen zijn wetenschappelijk en psychologisch onderbouwd. Onze coaches en trainers genoten allemaal een stevige psychologische of coachingsopleiding.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer. En dat voel je.

De talent coach is erkend als gemandateerd loopbaanbegeleidingscentrum. Hierdoor kan je gebruik maken van loopbaancheques om jouw traject te betalen. Hierdoor betaal je slechts 40 euro per loopbaancheque. . Je hebt in totaal recht op maximaal 7u coaching. Dit bestaat uit 1 cheque van 4 uur begeleiding en 1 cheque van 3 uur begeleiding.

Een vrijblijvend intakegesprek inplannen?