Het talent-coach-team

Een kleinschalig team enthousiaste, zelfstandige professionals, elk met de nodige levenservaring, een degelijke coachingsachtergrond en vooral de gave om het talent in anderen te ontdekken.

Samen brengen we meer kleur en energie in jouw loopbaan!


Onze troeven op een rijtje ...

Met punch

We brengen samen jouw talenten, je Why, je vuur in kaart. We helpen je ontdekken waar je hart sneller van gaat slaan, waarvoor je met plezier uit je bed springt. We willen je echt in beweging krijgen en geven je met plezier een (liefdevol) duwtje in de rug.

Op maat en no-nonsens

Wij geloven niet in 'enkel luisteren'. We houden ervan als onze coachings ook echt impact maken, als ze jou in beweging krijgen. We passen onze technieken en werkwijze dus aan in functie van jouw vraag en uitdagingen.

Sterke methodieken, straffe coaches

Onze methodes zijn gebaseerd op de waarderende benadering (appreciative inquiry), het oplossingsgericht werken, het inspirerend en integraal coachen en de positieve psychologie. We werken met de meest krachtige technieken en tools. Al onze coaches hebben een degelijke psychologische en/of coachingsachtergrond.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer. En dat voel je.

Sfeerbeelden van onze intervisie-momenten

Onze coaches kregen een sterke inhoudelijke opleiding in het talentgericht coachen mee. Daarnaast komen we regelmatig samen voor intervisie-momenten waar we methodieken en ervaringen uitwisselen. Zo blijven we samen groeien en ontwikkelen om jou de best mogelijke ondersteuning te kunnen bieden.