Talententoolbox'de kleur van jouw talent'

NIEUW!

Deze tool is erop gericht het inzicht in je eigen talenten te vergroten. Je krijgt er toegang tot het talentenkader van De talent coach (met daarin 42 talenten, geclusterd over 6 kleuren).  Het vormt een eerste, snelle manier om meer zicht te krijgen op jouw talent.

Concrete inhoud van deze talententoolbox:

- een beschrijving van de 42 talenten (+ hun valkuilen), geclusterd over 6 kleuren/domeinen. De talentbeschrijvingen geven je niet alleen meer inzicht in jouw sterktes, maar ook in de mogelijke valkuilen van jouw talent. Zo kan je jouw talenten nog beter leren inzetten.

- de uitgebreide versie van onze gratis kleurentest om jouw 3 top-kleuren te bepalen

- een beschrijving van de betekenis van de 6 kleuren. De kleuren geven je meer inzicht in het type omgeving waarin je talenten het best tot uiting komen.

- een bijhorende beroepenlijst die inspiratie geeft over het type jobs die bij jouw kleurprofiel past.

- een overzicht van het model in PDF waarop je kan aanduiden in welke talenten je jezelf herkent.

- een video-handleiding over hoe je aan de slag kan gaan met de talententoolbox en hoe je een persoonlijk talentprofiel kan opstellen en interpreteren.Ter info: iedereen heeft verschillende kleuren, en dus verschillende talenten in zich. De meeste mensen hebben +/- 3 topkleuren en herkennen zich in 12 tot 20 van de 42 talenten.  Heel wat te ontdekken dus!

Belangrijke kanttekening: een kader kan je nooit het ultieme antwoord geven over welke job perfect bij je past. Een wondermiddel vormt dit dus niet. Het vergroot echter wel je zelfinzicht en helpt je om je eigen talenten beter te herkennen. En dat is een belangrijke stap om meer in je kracht te gaan staan in je loopbaan.

Wil je meer diepgaande en rijke info verwerven om zo gerichte keuzes te gaan maken in je loopbaan? Check dan zeker ons online programma 'Breng kleur in je loopbaan'.

Opmerking: Als je de tool via deze weg aankoopt, bezorgen we je via mail jouw inlogcode voor onze online leeromgeving. We proberen dit steeds zo snel mogelijk in orde te maken (max 1 werkdag). Wil je meteen toegang? Dan kan je de toolbox ook rechtstreeks via onze online leeromgeving aankopen: https://www.detalentcoachacademy.be/course/talententoolbox

47,00 €
Please select variants first