Wil je ook een team dat met goesting werkt?

Ontdek de talenten binnen jouw team en geef zo

meer KLEUR aan jouw organisatie

"Uit onderzoek blijkt dat bevlogen werknemers 13% tot 18% productiever zijn, 27 tot 50% minder ziek zijn  en meer innovatief gedrag en persoonlijk intiatief tonen".(Gallup Consulting, 2002 en SDWorkx 2016)


werken aan bevlogenheid binnen organisaties
werken aan bevlogenheid binnen organisaties
Een bevlogen werknemer = een productieve werknemer

Door mensen in hun kracht  te plaatsen, hen zeggingskracht te geven en in te zetten op hun individuele talenten, maak je niet alleen het individu krachtiger, maar ook de organisatie en het team. Dit gaat gepaard met een positieve boost voor de medewerkers en meer bevlogenheid op het werk.

De talentcoach geeft opleidingen voor leidinggevenden en teams om bevlogenheid binnen jouw organisatie te stimuleren.

Onze aanpak is evidence based en ondermeer gebaseerd op het gedachtegoed van Appreciative Inquiry (het waarderend onderzoek), de zelfdeterminatietheorie, paars management, waarderend coachen, jobcrafting, ...

Wil jij ook graag meer bezieling in jouw team?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Opleidingen en workshops

Hieronder staat een greep uit ons aanbod. Contacteer ons gerust voor een aanbod op maat van uw concrete vragen.

Kiezen voor de talent coach

= kiezen voor professionele trainingen op maat van jouw organisatie

Ervaring en expertise

Ellen heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van trainingen en workshops. Daarnaast heeft ze een gedegen achtergrond als arbeids- en organisatiepsychologe en gecertificeerd coach. Dankzij haar brede kennisbasis kan ze putten uit een breed gamma aan tools en technieken om organisaties steeds op maat verder te helpen

Concreet en to-the-point

Trainingen bij de talent coach zijn hands-on, gericht op het zelf laten ervaren en toepassen van concrete en heldere methodieken. Ellen bouwt de trainingen zo op dat deelnemers zoveel mogelijk persoonlijke feedback  krijgen.

Bij elke training wordt ruim de tijd genomen om  na te denken over transfer en concrete toepassingsmogelijkheden op de werkvloer.

Met enthousiasme en authenticiteit gebracht

Dankzij haar positieve instelling en enthousiasme slaagt Ellen erin een groep heel snel mee te krijgen. Haar ontwapenende en authentieke houding zorgt ervoor dat er binnen de groep al snel een veilige en vertrouwelijke sfeer wordt gecreëerd waar ruimte is om ervaringen te delen en open te zijn.  Als groeimotor haalt ze er veel energie uit anderen te coachen en te begeleiden om meer uit zichzelf te halen.

Een greep uit onze tevreden klanten


Wim De Baets

Productmanager Delino

"Ik heb de tools in de praktijk toegepast en dat was zo een meerwaarde. Ik heb mijn medewerker(s) op een heel andere manier leren kennen. Ik begrijp nu waarom ze op een bepaalde manier reageren in bepaalde situaties. Ik ga het zeker nog gebruiken."


Mark Mortier

Freelance ICT manager/ 2circle

De training is een aanrader omdat het heel praktisch is, to the point, en je het onmiddellijk kan toepassen. En het leuke is dat het werkt!"


Marc Vael

Zaakvoerder zakenkantoor Mons en partners

"Ellen is een zeer toegankelijke lesgeefster/coach die zich weet te richten naar iedereen van de aanwezigen ongeacht de situatie waarin ze inzitten. Ze is deskundig en geeft een oplossingsgerichte coaching."


Aart Lehambre

Algemeen directeur Spoor 2

""Een zeer inspirerende en laagdrempelige workshop over verbindende communicatie"

 Meer kleur brengen in jouw organisatie?


Wij komen graag vrijblijvend eens langs om te luisteren naar jouw vragen en noden.

De talentcoach is dienstverlener voor de KMO-portefeuille


De kmo portefeuille is een maatregel van de Vlaamse overheid waardoor ondernemers financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van hun onderneming verbeteren, verleend door geregistreerde dienstverleners. Lees meer over deze maatregel via onderstaande knop.