Loopbaancoaching - locatie Lochristi

De Talent Coach in Lochristi

Heb jij nood aan loopbaanbegeleiding? Onze loopbaancoaches helpen je graag verder.

Onze talentcoaches zijn gespecialiseerd in individuele loopbaanbegeleiding en kunnen je daarom helpen met uiteenlopende vragen zoals: hoe vind ik een job die écht bij me past, hoe maak ik het best een loopbaanswitch, hoe kan ik meer evenwicht vinden tussen werk en privé, past het ondernemerschap bij mij en zo ja: welk concept past bij mij en hoe pak ik het aan, hoe kan ik mijn droomjob te pakken krijgen, waar liggen mijn talenten, enz.


Onze loopbaancoach in Lochristi

Loopbaancoach Isabelle Ottermans  helpt  jou graag met het vinden van een job die écht bij je past, een job waar je jouw talenten kan inzetten.


Isabelle is opgeleid als psycholoog en coach. Isabelle is gepassioneerd door alles wat zich bevindt op het domein van werk, work-life balance en zelfzorg. De stap naar loopbaancoaching is dan ook een evidente stap in haar ruime ervaring als psycholoog op o.a. de domeinen burnout en stressmanagement. Isabelle zet haar enthousiaste persoonlijkheid en positief mensbeeld in om het beste in mensen naar boven te halen. Jij bent de expert over jouw leven, Isabelle als coach in wat je dichter bij je talenten brengt. Samen gaat ze met jou de uitdaging aan naar een talentgerichte energiegevende job én werkomgeving.

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Wil jij ook met goesting werken?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Een eerste gesprek is bij de talentcoach steeds vrijblijvend. Je hebt dus niets te verliezen.


Onze locatie in Lochristi

(we hebben ook nog andere locaties )

De talent coach (Lochristi)

Praktijkcentrum Lochristi

Koning Leopold III Laan 4
9080 Lochristi.