Heb jij wel eens het gevoel dat jij geen groots talent hebt? Dat je van alles een beetje kan maar nergens in uitblinkt?

Vind je anderen vaak 'beter', 'knapper', 'intelligenter', 'creatiever' dan jij?

Lees dan even verder...

Jouw gevoel is heel normaal. Dat komt simpelweg omdat je iets niet merkt als het optimaal werkt. Wanneer je bijvoorbeeld een goed gehoor hebt, merk je daar zelf niets van. Als je je oren wel opmerkt, dan is dat wellicht omdat ze net niet optimaal werken (ze doen pijn, je hoort niet meer goed of je hebt iets te lang naast die harde speaker gestaan op café) .

Zo werkt het dus ook met je talenten, de dingen die je niet merkt van jezelf, zijn die dingen waar je zo goed in bent, dat je ze bijna op automatische piloot doet.

Daarom weet jij het slechtst van iedereen wat jouw talenten zijn, je merkt ze niet eens meer! Zo moeiteloos voelen ze aan!

Het gevolg? Een vicieuze cirkel van twijfel, frustratie en sleur!

Als je je eigen goud niet ziet, dat je je in je loopbaan op de verkeerde zaken richt. En competenties tracht te ontwikkelen die niet aansluiten bij je natuurlijke talenten. En tot op een zeker niveau kan je daar in slagen, zelfs succesvol zijn.

Alleen... echt gelukkig word je er niet van. Het nastreven van competenties die niet bij je talenten passen, kost namelijk energie en zal nooit tot ware bezieling of passie leiden. Waardoor je misschien wel goed bent in wat je doet, maar het voor jezelf eerder aanvoelt als een sleur dan als een passie.

Er zit meer talent in jou dan je denkt!

Het is namelijk niet omdat je het niet ziet, dat het er niet is...

Als je jouw talenten kent, straal je vanuit je kern

Iedereen heeft namelijk talent. En iedereen heeft het dus in zich om te bruisen van energie, op het werk en daarbuiten!

Het gaat echter niet om het vinden van één groot of heel zichtbaar.... maar om het samenspel van AL jouw talenten.  Want net daarin schuilt jouw superkracht.

Het is namelijk pas als je in een omgeving terecht komt waar je al deze talenten kan gebruiken, dat jouw unieke waarde echt duidelijk wordt.  En dat je dus echt kan gaan uitblinken en schitteren.

En het mooie is dat je leven dan meteen ook  makkelijker, leuker, moeitelozer en kleurrijker wordt.

Hallo, ik ben Ellen.


Als gedreven Arbeids-en Organisatiepsychologe heb ik al meer dan 20 jaar werkervaring op de teller.

Mijn missie?  Professionals helpen een leven en loopbaan uit te bouwen dat lichter, moeitelozer en vooral kleurrijker aanvoelt!

Hoe ik dat doe? Door jou te helpen jouw unieke waarde te ontdekken, op een wetenschappelijke en psychologisch onderbouwde manier.

Ik wil jou laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zodat je voelt dat je je niet hoeft te settelen voor minder. Dat jij ook een loopbaan en leven kan hebben vol geluk, plezier en passie. 🤗

Met onze breng-kleur-in-je-loopbaan-methode krijg je zicht op jouw unieke waarde en hoe je dit kan vertalen naar een job waar je echt enthousiast van wordt (en blijft).

Dankzij deze methode hebben we al meer dan 500 mensen geholpen om meer kleur en energie te halen uit hun loopbaan. Je kan onze volledige methode doorlopen via een traject loopbaancoaching of door het volgen van ons online programma.

Omdat ik begrijp dat de stap naar een coach of een uitgebreid traject soms overweldigend kan lijken of spannend kan aanvoelen, ontwikkelde ik de 'Starter-Kit'

 Het vormt een ideale eerste stap in een boeiende en inspirerende ontdekkingstocht naar jezelf.

Zicht krijgen op jouw talenten vormt namelijk één van de belangrijkste sleutels om duurzame keuzes te kunnen maken in je loopbaan.

Daarom reik ik je in deze starter-kit een overzicht van mogelijke talenten aan, beschreven op zo'n manier dat je ze makkelijk bij jezelf kan herkennen. Zo kan je dus vandaag nog aan de slag om meer inzicht te krijgen in jouw unieke kleurenpalet aan talenten, gewoon van bij je thuis, op je eigen tempo.

Zet vandaag nog de eerste stap naar meer wergeluk

Ontdek jouw talent met onze Starter-Kit

Snelle & onderbouwde methode

Meteen toegang

Complete toolkit

NEWSFLASH: Nu tijdelijk aan 47,- ipv 75,-.

Profiteer ervan

Dit krijg je allemaal ....

=> 42 talenten, beschreven zodat je ze makkelijk bij jezelf kan herkennen

We reiken je in onze sneltest in PDF 42 talentbeschrijvingen aan. Benieuwd in hoeveel talenten jij jezelf zal herkennen. Tip: het zijn er meer dan je denkt ;o)

=> naast de beschrijving van de talenten, vind je er ook een beschrijving van de typische valkuilen van elk talent en hoe je daar beter mee kan omgaan

Zo krijg je zicht op mogelijke blinde vlekken en krijg je tips over hoe je jouw talent nog beter kan leren inzetten, zodat je minder in je valkuilen trapt.

=> Ontdek welke dimensies schuilgaan achter de kleuren

De 42 talenten zijn geclusterd in 6 kleuren. Deze vertellen jou meer over welk soort werkomgeving bij je past. We leggen je zowel op papier (PDF) als op video uit hoe je jouw kleuren dient te interpreteren.

=> En hoe je een persoonlijk talentprofiel opstelt, waarmee je ook anderen kan overtuigen van jouw talent

=> Bonus: Een online test om jouw unieke kleurprofiel te bepalen, met tips over jouw ideale werkomgeving

Om het jou nog makkelijker te maken om jouw kleurprofiel te bepalen, voegde we een  online test toe. Zo krijg je in slechts 10 min zicht op jouw unieke kleurprofiel (= top 3 kleuren)

=> Bonus: een praktische lijst met beroepen per kleurtype

Om het echt heel concreet te maken, krijg je ook nog  een lijst van mogelijke beroepen die matchen met jouw kleurprofiel. Zo ontdek je meteen heel wat prikkelende, nieuwe mogelijkheden voor jouw loopbaan.

Nu tijdelijk aan 47,- ipv 75,-.

Profiteer ervan


Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb het gevoel nu veel beter te weten waar mijn talenten liggen, waardoor ik me zekerder voelde tijdens mijn laatste sollicitatie. En ik kreeg de job ! Bedankt Ellen voor dat duwtje in de rug!

- Jonas

⭐⭐⭐⭐⭐

"Het heeft me geholpen om een beter zicht te krijgen op waar ik van nature sterk in ben. Ik deelde mijn inzichten ook met mijn baas en ik krijg de kans om mijn 'creator' - talent in te zetten voor een nieuw project dat binnenkort start. Het kriebelt al om eraan te beginnen!

- Katrien


⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vond de toolbox overzichtelijk en duidelijk en het heeft me meer inzicht gegeven in waar mijn sterktes liggen.

- Mark

⭐⭐⭐⭐⭐

" Verrassend om te zien hoe sommige beschrijvingen echt volledig bij me pasten. Het voelde een beetje alsof je in mijn hoofd gekeken had... Er waren ook een aantal zaken bij waar ik me totaal niet bewust van was dat dat ook een talent kon zijn... ik had het eerder altijd als een valkuil gezien (zoals bijvoorbeeld dat continu malen in mijn brein).

- Nathalie

⭐⭐⭐⭐⭐

Heel tof opgezet. Gemakkelijk en duidelijk. Tof model. Er kwamen nieuwe belangrijke inzichten.

- Anoniem


Je denkt nu misschien... alweer een test..

ik maakte al zoveel van die testen, ze gaven me niet het antwoord dat ik wou.

Dit is anders.  Ik ga jou met deze Starter-Kit ook niet 'het' antwoord beloven, want er komt echt wel veel meer kijken bij het vinden van een job die echt bij je past. Maar het zal je wel belangrijke inzichten geven over jezelf. En dat vormt een belangrijke eerste stap in jouw zoektocht naar meer werkgeluk.

Jouw talenten zijn namelijk jouw superpowers. Niet omdat ze heel groot of speciaal zijn. Maar wel omdat ze jou uniek maken. Ze geven je zicht op wat kleur, energie brengt in je leven en op waar jouw waarde ligt voor anderen. En eens je dat weet, kan je ervoor gaan kiezen om jouw talenten meer ruimte te geven in jouw loopbaan. En dat zal je meer balans, flow, energie en voldoening opleveren.

Dit is geen test. Het is wel een kader.

Het probleem met de meeste tests is namelijk dat ze jou slechts zicht geven op een stukje van de puzzel, bijvoorbeeld  op jouw top 5 talenten. Maar met zo'n beperkte info kan je natuurlijk nooit de volledige puzzel leggen. Vandaar dat we jou veel liever een volledig kader meegeven. Zodat je niet alleen ziet op welke talenten jij hoog scoort, maar ook waarin dan net het verschil ligt met anderen. Zo krijg je een beter zicht op de volledige puzzel en waar jouw unieke waarde ligt.

Het werkt als een soort spiegel: je krijgt toegang tot 42 talentbeschrijvingen, geclusterd over 6 domeinen (=kleuren). Het vormt een makkelijke en snelle manier om je eigen talenten beter te leren (h)erkennen en benoemen.

En ik merk dat zo'n kader voor heel wat mensen echt een wereld van verschil kan maken. Het geeft je de juiste woorden om je eigen talenten te  herkennen, en het helpt ook om aan anderen uit te leggen waar jouw sterktes liggen en hoe je daarmee van waarde kan zijn op de arbeidsmarkt.

Stel je eens voor...

dat je een helder beeld hebt van jouw talenten en waar je professioneel gezien energie van krijgt. En dat je ook aan anderen kan uitleggen waar jouw kracht ligt en welke taken daarbij passen. Hoeveel krachtiger zou je je dan voelen?

It's time to find your spark

Waarom zou je deze stap zetten?

De belangrijkste reden om deze starterkit te kopen is dat je je momenteel wellicht nog niet bewust bent van je ware talenten en dus je volle potentieel niet benut. Waardoor je veel energie verliest aan je werk, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. En dat je, indien je geen actie onderneemt, zal blijven in rondjes draaien in je hoofd, en dus geen stap verder geraakt. Terwijl je net zo goed binnen pakweg een uur al een beter zicht zou kunnen hebben op jouw unieke talentprofiel en hoe je daarover op een overtuigende manier kan communiceren met anderen (bijvoorbeeld je baas, collega's of een recruiter), zodat zij ook beter zien waar jouw waarde ligt en hoe ze daar optimaal gebruik van kunnen maken.

Ga meteen aan de slag!

Deze Starter kit is de kortste route naar het helder krijgen van jouw talent

Je krijgt direct toegang tot de Starter Kit na je aankoop.

Is deze Starter Kit onderbouwd?

Alles wat ik met je deel is gebaseerd op:

✅ 20 jaar ervaring als Arbeids- en Organisatiepsychologe, docent en loopbaancoach + 10 jaar eigenaar van De talent coach, een loopbaancentrum erkend door VDAB.
✅ Ervaring in het begeleiden van honderden professionals via persoonlijke coachings- en trainingstrajecten
✅ Kennis en ervaring met psychologische testen en vragenlijsten, zowel vanuit mijn jarenlange rol als docent binnen de opleiding Toegepaste Psychologie, als vanuit mijn rol binnen het psychodiagnostisch centrum van de Thomas More Hogeschool

Al mijn kennis en ervaring rond talenten bracht ik samen in deze unieke Starter Kit. Deze starter kit is dus goed onderbouwd en vormt de ideale eerste stap om meer zicht te krijgen op jouw talent.

 ✰


20 jaar ervaring+3000 coachingsuren+500 tevreden klanten

Je wordt niet gelukkiger door jezelf continu te vergelijken met anderen - het is veel slimmer om in te zoomen op jezelf en voluit te gaan voor wat je leven kleur geeft

Waar wacht je nog op?

Blijf je settelen voor een job die eerder aanvoelt als een sleur dan een passie? Of kies je liever voor een loopbaan die je leven kleur geeft?

Zet vandaag nog de eerste stap en ga aan de slag met onze Starter Kit!

FAQ

1. Hoe & wanneer krijg ik toegang tot de Starter Kit?

Na je aankoop krijg je onmiddellijk toegang tot de starter kit via onze beveiligde online leeromgeving. Je ontvangt jouw inloggegevens  binnen de 5 minuten na jouw aankoop via het mailadres dat je opgaf bij jouw bestelling.

2. Krijg ik een factuur?

Je ontvangt automatisch een factuur van je aankoop via mail. Eventuele extra facturatiegegevens zoals naam bedrijf of BTW-nummer kunnen worden   ingegeven tijdens je bestelling.

3. Hoe lang heb ik toegang tot de Starter Kit?

Je behoudt levenslang toegang tot de starter kit.

4. Bestaat de Starter Kit ook op papier?

Neen, de starter kit is een online tool, maar je kan de bijgevoegde PDF bestanden wel afdrukken zodat je er ook op papier mee aan de slag kunt.

5. Ik ben coach, mag ik deze starter kit ook gebruiken bij mijn cliënten

Neen, het verantwoord gebruik van deze starter kit bij cliënten vraagt namelijk een doorgedreven kennis van het achterliggende talentmodel van de talent coach. Daarom mogen enkel onze eigen coaches gebruik maken van de starterkit en de bijhorende sneltest.

Het enige talent dat je nodig hebt, is het talent je eigen talenten te ontdekken - Jacques Brel