Ontdek Je talent Met Onze Starter Kit  ✨

Jezelf en je Talenten Goed Kennen is de Sleutel tot Succes in je Werk en Leven

Snelle & onderbouwde methode

Meteen toegang

Complete toolkit

Krijg toegang tot het exclusieve talentenmodel van de Talent Coach, speciaal ontwikkeld voor beroepsoriëntatie. Dit model biedt:

  • 42 Duidelijk Omschreven Talenten uit wereldwijd erkende modellen, samengebracht in een eenvoudig kleurenmodel, waardoor je niet alleen zicht krijgt op je talent, maar ook op het soort werkomgeving waarin jouw talenten het best tot hun recht komen
  • Online test die jouw kleurprofiel onthult
  • Concrete Beroepssuggesties op basis van jouw kleurprofiel.
  • Extra Tool: Ontdek je ware talenten via je favoriete kindertijdactiviteiten.

Met een prijs van slechts €47, biedt deze kit een betaalbaar alternatief voor dure kerntalentenanalyses.

⚡Newsflash⚡: Nu tijdelijk voor slechts 47,- ipv 75,-

Er zit meer talent in jou dan je denkt!

Het is namelijk niet omdat je het momenteel niet ziet, dat het er niet is ...

Iedereen heeft namelijk talent. En iedereen heeft het dus in zich om te bruisen van energie, op het werk en daarbuiten! Het is namelijk pas als je in een omgeving terecht komt waar je AL jouw talenten kan gebruiken, dat jouw unieke waarde echt duidelijk wordt. En dat je dus echt kan gaan uitblinken en schitteren!

En het mooie is dat jouw leven dan ook meteen makkelijker, leuker, moeitelozer en kleurrijker wordt.

Krijg zicht op jouw talenten

Onze Starter Kit vormt de ideale eerste stap om jouw talenten in kaart te brengen

Wat je gaat leren:

  • Wat jouw grootste talenten zijn, wat de waarde daarvan is en welke valkuilen erbij horen.

  • Welk kleurtype (= top 3 kleuren) jij bent. Hiermee krijg je inzicht in welke omgeving het beste bij jou past en wat je nodig hebt om volledig te schitteren op het werk.

  • Welke beroepen bij jouw kleurprofiel passen

Door al deze inzichten samen te voegen, leg je jouw eigen talentenpuzzel en onthul je jouw persoonlijke handleiding. Er schuilt zoveel mooi talent in jou, en het zou zonde zijn om dat niet optimaal te benutten.

Reviews

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vond de toolbox overzichtelijk en duidelijk en het heeft me meer inzicht gegeven in waar mijn sterktes liggen.

- Mark

⭐⭐⭐⭐⭐

Een must-have voor iedereen die serieus bezig is met persoonlijke ontwikkeling." 

- Eliane D.

⭐⭐⭐⭐⭐

Heel tof opgezet. Gemakkelijk en duidelijk. Tof model. Er kwamen nieuwe belangrijke inzichten.

- Anoniem

⭐⭐⭐⭐⭐

"Deze kit heeft me echt geholpen om mijn sterke punten helder te zien en duidelijker onder woorden te brengen." 

- Sarah K

Het is tijd om jouw talenten helder te zien. Want jouw talenten = de sleutel naar meer kleur in je loopbaan!

Hallo, ik ben Ellen.


Als gedreven Arbeids-en Organisatiepsychologe heb ik al meer dan 20 jaar werkervaring op de teller.

Mijn missie?  Professionals helpen een leven en loopbaan uit te bouwen dat lichter, moeitelozer en vooral kleurrijker aanvoelt!

Hoe ik dat doe? Door jou te helpen jouw unieke waarde te ontdekken, op een wetenschappelijke en psychologisch onderbouwde manier.

Ik wil jou laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zodat je voelt dat je je niet hoeft te settelen voor minder. Dat jij ook een loopbaan en leven kan hebben vol geluk, plezier en passie. 🤗

Ik ontwikkelde de 'breng-kleur-in-je-loopbaan-methode', die jou snel en efficiënt zicht geeft op jouw unieke waarde en hoe je dit kan vertalen naar een job waar je echt enthousiast van wordt - en blijft.

Dankzij deze methode hebben mijn team en ik al meer dan 500 professionals geholpen om meer kleur en energie te halen uit hun werk.

Je kan onze volledige methode doorlopen via een traject loopbaancoaching, of door  het volgen van ons 'breng-kleur-in-je-loopbaan-programma'.

Omdat ik begrijp dat de stap naar een coach of een uitgebreid traject soms overweldigend kan lijken of spannend kan aanvoelen, bracht ik de 'Starter-Kit' uit

Het vormt een ideale eerste stap om inzicht te krijgen in jouw unieke sterktes en talenten.

Zo kan je dus vandaag nog aan de slag om meer inzicht te krijgen in jouw unieke kleurenpalet aan talenten, gewoon van bij je thuis, op je eigen tempo.

It's time to find your spark

Zet vandaag nog de eerste stap naar meer zelfinzicht:

Ontdek jouw talent met onze Starter-Kit

In onze starterkit begeleiden we je stap voor stap naar een helder inzicht in jouw talent

Nu tijdelijk aan 47,- ipv 75,-.

Dit krijg je allemaal ....

=> Video-gids waarin we je stap voor stap begeleiden naar jouw persoonlijk talent- en kleurprofiel

In 7 heldere video's, vol met praktische voorbeelden, begeleiden we je stap voor stap om tot jouw persoonlijk talent- en kleurprofiel te komen.  Zo krijg je een helder zicht op jouw unieke waarde en kan je dat ook op een overtuigende manier uitleggen aan anderen.

=> Toegang tot het unieke talenkader van De talent coach

Bij andere testen of tools krijg je vaak enkel een top 5 te zien van je talenten. Maar met slechts enkele puzzelstukjes kan je natuurlijk nooit de volledige puzzel leggen. Daarom geven we je in deze starter kit  toegang tot het integrale talentenkader van De talent coach. Deze bevat maar liefst 42 duidelijke talentbeschrijvingen, samengebracht in een eenvoudig maar verhelderend kleurenmodel. Het geeft jou een concrete woordenschat om jouw talenten te herkennen.  

=> Digitale kaartenset - valkuilen van je talent

We geven je per talent ook zicht op de belangrijkste valkuilen. Zo krijg je zicht op mogelijke blinde vlekken en ontvang je tips om jouw talenten nog meer tot hun recht te laten komen=> Beroepenzoeker: zicht op het type jobs die passen bij jouw kleurtype

Om het echt heel concreet te maken, krijg je dankzij onze beroepenzoeker ook nog  een lijst van mogelijke beroepen die matchen met jouw kleurprofiel. Zo ontdek je meteen heel wat prikkelende, nieuwe mogelijkheden voor jouw loopbaan.


=> Online test - Ontdek je kleurtype

Via een korte online test krijg je in slechts 5 min zicht op jouw  kleurprofiel (= top 3 kleuren). We leggen je zowel op papier (PDF) als op video uit hoe je jouw kleurprofiel dient te interpreteren en wat dit concreet betekent voor het soort werkomgeving waar jij tot je recht komt.


=> Praktische Tool die jou inzicht geeft in de link tussen jouw favoriete activiteiten als kind & jouw talent

 Als kind sta je heel dicht bij je natuurlijke talenten. Daarom is terugblikken op jouw kindertijd een heel interessante invalshoek om de kiemen van jouw ware talenten bloot te leggen. Wij vinden dat deze kennis voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met deze praktische gids  helpen we jou daarbij. Het vormt een alternatief voor een dure kerntalentanalyse.

+ Nu tijdelijk ook met deze extra Bonus:  Exclusieve Masterclass - Een uitgebreide gids (1u) die je stap voor stap helpt om de juiste baan te vinden.⁣

Je krijgt nu tijdelijk ook toegang tot een waardevolle  Masterclass waarin ik je haarfijn uitleg welke concrete stappen je dient te zetten om  een job te  vinden die écht bij je past.

Deze masterclass is momenteel nergens anders terug te vinden en is exclusief beschikbaar voor wie de starter kit aankoopt


Normale prijs: 75,- nu met speciale actiekorting aan slechts 47,-

Wacht Niet Langer! Begin Vandaag Nog Met Het Ontdekken Van Jouw Unieke Talenten.

⭐⭐⭐⭐⭐

Omdat ik nu beter weet waar mijn talenten liggen (en waar niet), voelde ik me veel zekerder tijdens mijn laatste sollicitatie. En ik kreeg de job ! Bedankt Ellen voor dat duwtje in de rug!

- Jonas

⭐⭐⭐⭐⭐

"Het heeft me geholpen om een beter zicht te krijgen op waar ik van nature sterk in ben. Ik deelde mijn inzichten ook met mijn baas en ik krijg de kans om mijn 'creator' - talent in te zetten voor een nieuw project dat binnenkort start. Het kriebelt al om eraan te beginnen!

- Katrien⭐⭐⭐⭐⭐

" Verrassend om te zien hoe sommige beschrijvingen echt volledig bij me pasten.  Er waren ook een aantal zaken bij waar ik me totaal niet bewust van was dat dat ook een talent kon zijn... ik had het eerder altijd als een valkuil gezien (zoals bijvoorbeeld dat continu malen in mijn brein). Terwijl ik nu dus besef dat ik daarmee net ook van waarde kan zijn voor anderen! Een echte eye-opener ;o)

- Nathalie


Waarom zou je deze stap zetten?

De belangrijkste reden om deze starterkit te kopen is dat je je momenteel wellicht nog niet bewust bent van je ware talenten en dus je volle potentieel niet benut. Waardoor je veel energie verliest aan je werk, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. En dat je, indien je geen actie onderneemt, blijft in rondjes draaien in je hoofd, en dus geen stap verder geraakt. Terwijl je net zo goed binnen pakweg een half uur al een beter zicht zou kunnen hebben op jouw unieke talentprofiel en hoe je daarover op een overtuigende manier kan communiceren met anderen (bijvoorbeeld je baas, collega's of een recruiter), zodat zij ook beter zien waar jouw waarde ligt en hoe ze daar optimaal gebruik van kunnen maken.

Ga meteen aan de slag!

Deze Starter kit is de kortste route naar het helder krijgen van jouw talent

Je krijgt direct toegang tot de Starter Kit na je aankoop.

Is deze Starter Kit onderbouwd?

Alles wat ik met je deel is gebaseerd op:

✅ 20 jaar ervaring als Arbeids- en Organisatiepsychologe, docent en loopbaancoach + 10 jaar eigenaar van De talent coach, een loopbaancentrum erkend door VDAB.
✅ Ervaring in het begeleiden van honderden professionals via persoonlijke coachings- en trainingstrajecten
✅ Kennis en ervaring met psychologische testen en vragenlijsten, zowel vanuit mijn jarenlange rol als docent binnen de opleiding Toegepaste Psychologie, als vanuit mijn rol binnen het psychodiagnostisch centrum van de Thomas More Hogeschool

Al mijn kennis en ervaring rond talenten bracht ik samen in deze unieke Starter Kit. Deze starter kit is dus goed onderbouwd en vormt de ideale eerste stap om meer zicht te krijgen op jouw talent.

 ✰


20 jaar ervaring+3000 coachingsuren+500 tevreden klanten

Je wordt niet gelukkiger door jezelf continu te vergelijken met anderen - het is veel slimmer om in te zoomen op jezelf en voluit te gaan voor wat je leven kleur geeft

Wat denk je?

Blijf je settelen voor een job die eerder aanvoelt als een sleur dan een passie? Of kies je liever voor een loopbaan die je leven kleur geeft?

Zet vandaag nog de eerste stap en ga aan de slag met onze Starter Kit!

FAQ

1. Hoe & wanneer krijg ik toegang tot de Starter Kit?

Na je aankoop krijg je onmiddellijk toegang tot de starter kit via onze beveiligde online leeromgeving. Je ontvangt jouw inloggegevens  binnen de 5 minuten na jouw aankoop via het mailadres dat je opgaf bij jouw bestelling.

2. Krijg ik een factuur?

Je ontvangt automatisch een factuur van je aankoop via mail. Eventuele extra facturatiegegevens zoals naam bedrijf of BTW-nummer kunnen worden   ingegeven tijdens je bestelling.

3. Hoe lang heb ik toegang tot de Starter Kit?

Je behoudt toegang tot de starter kit zolang deze bestaat.

4. Bestaat de Starter Kit ook op papier?

Neen, de starter kit is een online tool, maar je kan de bijgevoegde PDF bestanden wel afdrukken zodat je er ook op papier mee aan de slag kunt.

5. Ik ben coach, mag ik deze starter kit ook gebruiken bij mijn cliënten

Neen, het verantwoord gebruik van deze starter kit bij cliënten vraagt namelijk een doorgedreven kennis van het achterliggende talentmodel van de talent coach. Daarom mogen enkel onze eigen coaches gebruik maken van de starterkit en de bijhorende sneltest.