Ontdek je talent! - Starter Kit

Met onze online Starter kit ontdek je vandaag nog welke  talenten jij in huis hebt en welke jobs daarbij passen

Meteen toegang na je aankoop

Krijg vandaag nog zicht op waarjouw unieke waarde ligt

Weet jij waar jouw ware talenten liggen?

Je ziet mensen rondom jou die met passie en bezieling werken, maar zelf heb je geen idee waar jouw talent of passie ligt en of er überhaupt wel een job bestaat waar je wel enthousiast over zou kunnen worden - en blijven.

❌ Je hebt het gevoel dat jouw job niet 100% bij je past maar je hebt geen idee of er iets anders is dat beter bij je zou passen

❌  Je weet dat er meer in jou zit, maar je vindt het moeilijk om jouw sterktes te benoemen

❌ Je denkt vaak dat anderen 'beter', 'knapper', 'intelligenter', 'creatiever', .. zijn dan jou

❌ Je blinkt  nergens specifiek in uit, waardoor je je  'doorsnee' en 'weinig bijzonder' voelt

❌ Je wil meer passie en bezieling ervaren in je werk, maar je weet niet hoe

❌ Je bent bang een verkeerde keuze te maken, waardoor je het moeilijk vindt om echt actie te ondernemen

Hallo, ik ben Ellen - Zaakvoerder van De talent coach -  bevlogen Arbeids- en organisatiepsycholoog & loopbaancoach

Ik begeleidde al honderden mensen naar meer kleur in hun loopbaan en gun jou hetzelfde!

Omdat we in onze maatschappij nog steeds teveel focus leggen op competenties i.p.v. talenten,  zijn heel wat mensen zich niet bewust van hun ware talenten. En daardoor komen ze jammer genoeg vaak in een verkeerde job terecht. Een job waar je misschien wel goed in bent, maar niet echt gelukkig van wordt.

Met een helder talentenkompas op zak, weet je echter precies welk taken en inspanningen je 'aan' doen gaan. En wat je nodig hebt om echt te floreren. Zo wordt het veel makkelijker om door het bos de bomen te zien en naar een job te navigeren die wel echt bij je past. En om het soort taken naar je toe te trekken waar je wel enthousiast van wordt.

Ik ontwikkelde deze starter kit als eerste, laagdrempelige stap, om jou daarbij te helpen.

 ✰


20 jaar ervaring+3000 coachingsuren+500 tevreden klanten

Sinds ik mijn talenten ken, werk ik met volle goesting en passie. 

En dat kan jij ook!

✅ Jezelf zo goed kennen dat je precies weet waar jouw waarde ligt (en waar niet!)

✅ Meer zelfvertrouwen voelen en dat ook uitstralen

✅ Een helder zicht op het soort werk dat bij jou past

✅ Moeiteloos het juiste type job of de juiste taken aantrekken

✅ Je elke dag van betekenis voelen

Ontdek je talent - Starter kit 

Jouw persoonlijke handleiding voor meer kleur in je loopbaan en leven

Snelle & onderbouwde methode

Meteen toegang

Complete toolkit

Reviews


⭐⭐⭐⭐⭐

Ik heb het gevoel nu veel beter te weten waar mijn talenten liggen, waardoor ik me zekerder voelde tijdens mijn laatste sollicitatie. En ik kreeg de job ! Bedankt  Ellen voor dat duwtje in de rug!

- Jonas

⭐⭐⭐⭐⭐

"Het heeft me geholpen om een beter zicht te krijgen op waar ik van nature sterk in ben. Ik deelde mijn inzichten ook met mijn baas en ik krijg de kans om mijn 'creator' - talent in te zetten voor een nieuw project dat binnenkort start. Het kriebelt al om eraan te beginnen!

- Katrien

⭐⭐⭐⭐⭐

Heel tof opgezet. Gemakkelijk en duidelijk. Tof model. Er kwamen nieuwe belangrijke inzichten.

- Anoniem

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik vond de toolbox overzichtelijk en duidelijk en het heeft me meer inzicht gegeven in waar mijn sterktes liggen.

- Mark

⭐⭐⭐⭐⭐

" Verrassend om te zien hoe sommige beschrijvingen echt volledig bij me pasten. Het voelde een beetje alsof je in mijn hoofd gekeken had...  Er waren ook een aantal zaken bij waar ik me totaal niet bewust van was dat dat ook een talent kon zijn... ik had het eerder altijd als een valkuil gezien (zoals bijvoorbeeld dat continu malen in mijn brein).

- Nathalie

Als je jouw talenten kent, straal je vanuit je kern


Zicht krijgen op jouw talenten is de eerste stap naar een leven een loopbaan vol kleur en energie. Eens je weet waar jouw goud ligt en waar echt 'aan' van gaat, wordt het namelijk zoveel makkelijker om duurzame keuzes te maken in je loopbaan.

Want wanneer je kan werken vanuit je talent, wordt je leven makkelijker, leuker, voelt het moeitelozer en kleurrijker aan.

Onze starterskit vormt daarbij een  eerste, kleine stap richting  meer zelfkennis en werkgeluk.

Is deze Starter Kit onderbouwd?

Alles wat ik met je deel is gebaseerd op :

✅ 20 jaar ervaring als Arbeids- en Organisatiepsychologe, docent en loopbaancoach + 10 jaar eigenaar van De talent coach, een loopbaancentrum erkend door VDAB.
✅ Ervaring in het begeleiden van honderden professionals via persoonlijke coachings- en trainingstrajecten
✅ Kennis en ervaring met psychologische testen en vragenlijsten, zowel vanuit mijn jarenlange rol als docent binnen de opleiding Toegepaste Psychologie, als vanuit mijn rol binnen het psychodiagnostisch centrum van de Thomas More Hogeschool

Al mijn kennis en ervaring rond talenten bracht ik samen in deze unieke Starter Kit. Deze starter kit is dus goed onderbouwd en vormt de ideale eerste stap om meer zicht te krijgen op jouw talent.

Je wordt niet gelukkiger door jezelf continu te vergelijken met anderen - het is veel slimmer om  in te zoomen op jezelf en voluit te gaan voor wat je leven kleur geeft


Klaar om jouw talenten helder te zien?


Direct aan de slag!

Deze Starter kit is de kortste route naar het helder krijgen van jouw talent


Je krijgt direct toegang tot de Starter Kit na je aankoop.

Je denkt misschien dat jij niet bijzonder bent. Dat anderen 'beter', 'knapper', 'intelligenter', 'creatiever' zijn dan jij.

Er zit meer talent in jou dan je denkt!

Heel wat mensen vinden het moeilijk om hun eigen talenten te benoemen. We staren ons met z'n allen vaak  zich blind op de talenten van anderen maar vinden het best moeilijk om onze eigen sterktes naar waarde te schatten.

En dat komt simpelweg omdat  je iets niet merkt als iets optimaal werkt. Wanneer je bijvoorbeeld een goed gehoor hebt, merk je daar zelf niets van.  Als je je oren wel opmerkt, dan is dat wellicht omdat ze net niet optimaal werken (ze doen pijn, je hoort niet meer goed of je hebt iets te lang naast die harde speaker gestaan op café) .

Zo werkt het dus ook met je talenten, de dingen die je niet merkt van jezelf, zijn die dingen waar je zo goed in bent, dat je ze bijna op automatische piloot doet. Daarom weet jij het slechtst van iedereen wat jouw talenten zijn, je merkt ze niet eens meer! Zo moeiteloos voelen ze aan!

Nochtans schuilt er zoveel mooi talent in jou, daar ben ik alvast van overtuigd.

Benieuwd naar wat die mooie talenten van je zijn? Ga dan meteen aan de slag met onze starter kit.

Het enige talent dat je nodig hebt, is het talent je eigen talenten te ontdekken - Jacques Brel

Waarom zou je deze stap zetten?

De belangrijkste reden om deze starterkit te kopen is dat je je momenteel wellicht nog niet bewust bent van je ware talenten en dus je volle potentieel niet benut. Waardoor je veel energie verliest aan je werk, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. En dat je, indien je geen actie onderneemt, zal blijven in rondjes draaien in je hoofd, en dus geen stap verder geraakt. Terwijl je net zo goed binnen pakweg een uur een helder zicht zou kunnen hebben op jouw unieke talentprofiel en hoe je daarover op een overtuigende manier kan communiceren met anderen (bijvoorbeeld je baas, collega's of een recruiter), zodat zij ook beter zien waar jouw waarde ligt en hoe ze daar optimaal gebruik van kunnen maken. 

Waar wacht je nog op?

Blijf je settelen voor een job die eerder aanvoelt als een sleur dan een passie? Of kies je liever voor een loopbaan die je leven kleur geeft?

Zet vandaag nog de eerste stap en ga aan de slag met onze Starter Kit!

FAQ

1. Hoe & wanneer krijg ik toegang tot de Starter Kit?

Na je aankoop krijg je onmiddellijk toegang tot de starter kit via onze beveiligde online leeromgeving. Je ontvangt jouw inloggegevens  binnen de 5 minuten na jouw aankoop via het mailadres dat je opgaf bij jouw bestelling.

2. Krijg ik een factuur?

Je ontvangt automatisch een factuur van je aankoop via mail. Eventuele extra facturatiegegevens zoals naam bedrijf of BTW-nummer kunnen worden   ingegeven tijdens je bestelling.

3. Hoe lang heb ik toegang tot de Starter Kit?

Je behoudt levenslang toegang tot de starter kit.

4. Bestaat de Starter Kit ook op papier?

Neen, de starter kit is een online tool, maar je kan de bijgevoegde PDF bestanden wel afdrukken zodat je er ook op papier mee aan de slag kunt.

5. Ik ben coach, mag ik deze starter kit ook gebruiken bij mijn cliënten

Neen, het verantwoord gebruik van deze starter kit bij cliënten vraagt namelijk een doorgedreven kennis van het achterliggende talentmodel van de talent coach. Daarom mogen enkel onze eigen coaches gebruik maken van de starterkit en de bijhorende sneltest.