Onze loopbaancoach in Dendermonde

Talent coach  Tinne van den Ackerveken

Start met loopbaanbegeleiding in Dendermonde

Benieuwd hoe loopbaanbegeleiding je kan helpen bij het maken van keuzes in je loopbaan? Schrijf je dan in voor een gratis kennismakingsgesprek met coach Tinne. Zij neemt graag de tijd om te luisteren naar jouw specifieke vragen en verwachtingen en om je al even te laten proeven van onze werkwijze. Zo kan je meteen aanvoelen of het  goesting geeft in meer.

Adres:

Sint Gillislaan 99, 9200 Dendermonde


Loopbaancoach Tinne Van den Ackerveken

Tinne is klinisch psychologe van opleiding en erkend stress- en burnoutcoach. Zij kan steunen op geruime ervaring als loopbaancoach en begeleiding van werkzoekenden binnen de arbeidscontext. Als levensgenieter staat ze positief in het leven en gelooft ze sterk in de kracht van mensen en het doen groeien van veerkracht door verandering. Met een flinke dosis enthousiasme en oprechte aandacht probeert ze op die manier vanuit haar groeimindset mensen in beweging te krijgen en te doen groeien, zodat ze steviger in hun schoenen staan en opnieuw plezier vinden in hun werk.

Tinne helpt jou graag bij het vinden van een job die matcht bij jouw unieke talentprofiel.

Locaties voor loopbaanbegeleiding:

  • Locatie Dendermonde : Sint Gillislaan 99, 9200 Dendermonde
  • Locatie Hamme : Kaaldries 14, 9220 Hamme
  • Locatie Temse : Luxemburgstraat 20, 9140 Temse
  • E-coaching: via Zoom, Skype, ...

Praktisch: hoe werkt loopbaancoaching?

Tijdens een loopbaancoachingstraject helpen we je een helder zicht te krijgen op wie je bent, waar je talenten liggen, en wat jou op werkvlak energie en voldoening geeft.  Zo brengen we samen  de ingrediënten van jouw droomjob in kaart en kan je gericht stappen zetten richting een helder loopbaandoel. 

Wat?

Een loopbaanbegeleidings-traject bestaat uit 4u of 7u individuele begeleiding, samen met jouw persoonlijke loopbaancoach.

Prijs?

Je kan gebruik maken van loopbaancheques van VDAB waardoor je slechts 80 euro betaalt voor 7u individuele begeleiding. Maar ook zonder cheques kan je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor de tarieven en mogelijkheden te bespreken.

Waar?

De coachingsgesprekken gaan door:

- ofwel 'live' op de locatie van de coach

- ofwel online (via skype of zoom)

Aan jou de keuze.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken.

Een eerste gesprek is bij ons steeds vrijblijvend. Zo kan je al eens proeven van onze aanpak.

Vragen waarmee je bij onze loopbaancoach terecht kan

Onze loopbaancoach in Dendermonde is gespecialiseerd in talentgerichte loopbaancoaching en kan je daarom helpen met uiteenlopende vragen zoals: hoe vind ik een job die écht bij me past, hoe maak ik het best een loopbaanswitch, hoe kan ik meer evenwicht vinden tussen werk en privé, past het ondernemerschap bij mij en zo ja: welk concept past bij mij en hoe pak ik het aan, hoe kan ik mijn droomjob te pakken krijgen, waar liggen mijn talenten, enz.

Onze locatie in Dendermonde

De talent coach (Dendermonde)

Sint Gillislaan 99, 9200 Dendermonde