Loopbaancoaching in Brugge

Loopbaancoach  Haissi Cheng

Welkom, ik ben Haissi

Als gedreven loopbaancoach gevestigd in Brugge, bied ik professionele begeleiding aan iedereen die op zoek is naar een carrière die aansluit bij hun persoonlijke talenten. Je kan bij mij terecht met VDAB-loopbaancheques, een geweldige manier om nieuwe opties te verkennen om weer kleur in je loopbaan te brengen.


Hiervoor kan je bij mij terecht

Als loopbaancoach en stress & burn-out coach zet ik mij vol passie in voor het ontdekken van jouw ware zelf, het onthullen van je talenten en het vinden van activiteiten die jou energie geven!

Mijn doel is dat je werk kunt doen waar je echt van geniet, waardoor je een positievere kijk op het leven ontwikkelt! Met mijn HR-achtergrond sta ik ook klaar om al jouw vragen over sociale wetgeving te beantwoorden.

Mijn achtergrond

Sinds 2007 ben ik de drijvende kracht achter het vertaalbureau No Problem! in Kortrijk. Vol enthousiasme neem ik de dagelijkse leiding op me, waarbij ik verantwoordelijk ben voor HR, strategie, marketing en projectmanagement.

Mijn achtergrond omvat een bachelor in office management, een postgraduaat in Business Management en certificaat in Sociale Wetgeving.

Daarnaast heb ik diverse coachopleidingen gevolgd, waaronder die tot loopbaanbegeleider, vertrouwenspersoon en stress- en burn-outcoach.

Naast mijn rol als loopbaanbegeleider bij De Talent Coach en als bedrijfsleider van No Problem!, leid ik ook het bedrijf Doloxo HR. Hier ligt mijn focus op stress- en burn-outcoaching en HR-consultancy.

Mijn werkwijze

Ik ben actiegericht en help je om de antwoorden te vinden op je loopbaanvraag. Want weet je, het is niet altijd nodig om van job te veranderen om tot je droomjob te komen. Samen kunnen we jouw huidige baan onder de loep nemen en ontdekken wat er nodig is om weer dat broodnodige enthousiasme te voelen.

Heb je ook nog vragen rond je statuut (werknemer of zelfstandige) in je loopbaan? Dan sta ik klaar om je hierbij te ondersteunen.

Welkom bij mij in Brugge (of online)

Praktijk Achttiendrie / Loopbaancoach Haissi Cheng - De talent coach (Brugge)

Rijselstraat 183,  8200 Brugge

Praktisch: hoe werkt loopbaancoaching?

Tijdens een loopbaancoachingstraject helpen we je een helder zicht te krijgen op wie je bent, waar je talenten liggen, en wat jou op werkvlak energie en voldoening geeft.  Zo brengen we samen  de ingrediënten van jouw droomjob in kaart en kan je gericht stappen zetten richting een helder loopbaandoel. 

Wat?

Een loopbaanbegeleidings-traject bestaat uit 4u of 7u individuele begeleiding

Prijs?

Je kan gebruik maken van loopbaancheques van VDAB waardoor je slechts 90 euro betaalt voor 7u individuele begeleiding. Maar ook zonder cheques kan je bij mij terecht. Neem gerust contact op voor de tarieven en mogelijkheden te bespreken.

Waar?

De coachingsgesprekken gaan door:

- ofwel 'live' in mijn praktijk

- ofwel online (via skype of zoom)

Aan jou de keuze.

Gratis kennismaken?

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken.