Aanbod

Met wat kunnen we jou helpen?

Talentgerichte 

loopbaanbegeleiding

(met loopbaancheques)

In een traject loopbaancoaching helpen we je graag om het vuur in jezelf terug aan te wakkeren. Je ontdekt er wat jouw talenten zijn, welke taken jou energie en voldoening geven en welk type jobs daarbij aansluiten. Zo krijg je snel en efficiënt zicht op een nieuwe richting voor jouw loopbaan.

(loopbaancoaching kan betaald worden met VDAB loopbaancheques)

Ontdek je talent 

- DIY

(op eigen houtje aan de slag)

Ben je benieuwd naar jouw talenten? We geven je graag een klein duwtje in de rug met onze gratis talententest. Je ontdekt er de kleur van jouw toptalent. Ben je daarna nog benieuwd naar meer? Dan is onze ontdek-je-talent-starterkit iets voor jou.

Workshops 

& trainingen

(voor teams)

Doe meer met het talent in jouw team. Geen dure woorden of theoretische cursussen. Wel straffe, praktijkgerichte, dynamische workshops met meetbare impact. Samen werken we aan meer bezieling in jouw organisatie! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

(betaling via KMO-Portefeuille mogelijk)

Online cursussen en Tools

( e-learning)

Ga je liever op eigen houtje, gewoon van bij je thuis, aan de slag? We hebben een heleboel online programma's ontwikkeld om jou te helpen kleur brengen in jouw loopbaan.

Check dan  onze online cursussen en tools.

Insights Discovery Profiel

( voor individuen)


Naast Insights trainingen voor organisaties (zie onze workshops), kunnen ook individuen bij ons terecht om zicht te krijgen op hun Insights Kleuren Profiel.