Workshops & Trainingen

Breng kleur in je organisatie

Wil je een team dat met volle goesting werkt?

De talentcoach geeft opleidingen voor leidinggevenden en teams om bevlogenheid binnen jouw organisatie te stimuleren.

 Werken aan bevlogenheid binnen organisaties- Workshops en trainingen
Werken aan bevlogenheid binnen organisaties- Workshops en trainingen

Een talent coach = iemand die mensen kan coachen naar meer energie, zingeving en goesting

Talent coaching zorgt voor:

  • Meer plezier, energie en voldoening voor het individu
  • Betere samenwerking en communicatie in het team
  • Meer begrip voor de verschillen in het team
  • Een betere teamgeest
  • Grotere weerbaarheid tegen stress en burn-out

"Uit onderzoek blijkt dat bevlogen werknemers 13% tot 18% productiever zijn, 27 tot 50% minder ziek zijn en meer innovatief gedrag en persoonlijk intiatief tonen". (bron: Gallup Consulting, 2002 en SDWorkx 2016)

Trakteer je team op één van onze workshops

Stuk voor stuk hands-on, interactieve opleidingen die echt impact maken. Geen dure woorden of theoretische cursussen, wel concrete tools en technieken die direct toepasbaar zijn en meetbare resultaten opleveren.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gecombineerd met onze jarenlange praktijkervaring.

Hieronder alvast een greep uit onze meest populaire workshops (klik op de foto voor meer info). Contacteer ons gerust voor een aanbod op maat van jouw specifieke vragen en verwachtingen.


Video impressie van één van onze trainingen

Kiezen voor de talent coach

= kiezen voor professionele trainingen op maat van jouw organisatie

Ervaring en expertise

Ellen heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van trainingen en workshops. Daarnaast heeft ze een gedegen achtergrond als arbeids- en organisatiepsychologe en gecertificeerd coach. Dankzij haar brede kennisbasis kan ze putten uit een breed gamma aan tools en technieken om organisaties steeds op maat verder te helpen

Concreet en to-the-point

Trainingen bij de talent coach zijn hands-on, gericht op het zelf laten ervaren en toepassen van concrete en heldere methodieken. Ellen bouwt de trainingen zo op dat deelnemers zoveel mogelijk persoonlijke feedback krijgen.

Bij elke training wordt ruim de tijd genomen om na te denken over transfer en concrete toepassingsmogelijkheden op de werkvloer.

Met enthousiasme  gebracht

Dankzij haar positieve instelling en enthousiasme slaagt Ellen erin een groep heel snel mee te krijgen. Haar ontwapenende en authentieke houding zorgt ervoor dat er binnen de groep al snel een veilige en vertrouwelijke sfeer wordt gecreëerd waar ruimte is om ervaringen te delen en open te zijn. Als groeimotor haalt ze er veel energie uit anderen te coachen en te begeleiden om meer uit zichzelf te halen.

Wat zeggen klanten?


Jef van Cauwenberghe
Jef van Cauwenberghe

Jef van Cauwenberghe

Erkend vastgoedmakelaar / Vennoot Landbergh Vastgoed

"Ellen Florin is niet zomaar een talentcoach. Ellen straalt een enorme bevlogenheid en passie uit waardoor haar input binnenkomt bij het hele team. De manier waarmee we hier allen aan de slag gingen met veel interactie en dynamiek gaf een verbluffend, direct meetbaar resultaat. De kostprijs afgewogen met de meerwaarde, de KMO-cheques in acht genomen, maakt haar bijdrage een reële, meetbare meerwaarde voor elk bedrijf. Bedankt Ellen."

Wim de Baets
Wim de Baets

Wim De Baets

Productmanager Delino

"Ik heb de tools in de praktijk toegepast en dat was zo een meerwaarde. Ik heb mijn medewerker(s) op een heel andere manier leren kennen. Ik begrijp nu waarom ze op een bepaalde manier reageren in bepaalde situaties. Ik ga het zeker nog gebruiken."


Mark Mortier
Mark Mortier

Mark Mortier

Freelance ICT manager/ 2circle

De training is een aanrader omdat het heel praktisch is, to the point, en je het onmiddellijk kan toepassen. En het leuke is dat het werkt!"


Marc Vael
Marc Vael

Marc Vael

Zaakvoerder zakenkantoor Mons en partners

"Ellen is een zeer toegankelijke lesgeefster/coach die zich weet te richten naar iedereen van de aanwezigen ongeacht de situatie waarin ze inzitten. Ze is deskundig en geeft een oplossingsgerichte coaching."


Aart Lehembre
Aart Lehembre

Aart Lehambre

Algemeen directeur Spoor 2

""Een zeer inspirerende en laagdrempelige workshop over verbindende communicatie"

Neem vrijblijvend contact op

Misschien zit je nog met vragen ? Of misschien wil je eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

In beide gevallen kan je onderstaand contactformuliertje gebruiken.

Dan neem ik binnen de 2 werkdagen contact met je op, telefonisch of per mail, wat jij verkiest. Zo kunnen we eerst kennis maken en kijken of het klikt en of ik je kan verder helpen. Als dat niet zo is, dan vertel ik dat ook. Je zit dus nergens aan vast.

De talentcoach is dienstverlener voor de KMO-portefeuille


De talent coach - dienstverlener voor de KMO-portefeuile
De talent coach - dienstverlener voor de KMO-portefeuile

De kmo portefeuille is een maatregel van de Vlaamse overheid waardoor ondernemers financiële steun krijgen voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van hun onderneming verbeteren, verleend door geregistreerde dienstverleners. Lees meer over deze maatregel via onderstaande knop.