Breng kleur in je loopbaan - online training

Maak een einde aan twijfels over je werk!

Krijg eindelijk helderheid &  zet concrete stappen naar werk dat écht bij je past

Breng Kleur in je Loopbaan - Omdat ook jij het verdient om stralend en vol passie door het leven te gaan.

Je herkent het  wel.  Je wordt wakker met een knoop in je maag omdat je weer een nieuwe werkdag moet beginnen, vol met taken waar je geen zin in hebt. Je pept jezelf om naar het werk te gaan. Waar je de minuten aftelt tot je weer naar huis kan gaan. Terwijl je de dagen aftelt tot het eindelijk weer weekend is, vraag je je steeds weer af.. "Is dit nu echt wat ik wil met mijn leven?"  

Soms betrap je jezelf erop dat je even wegdroomt... 'Wat zou er gebeuren als je je ontslag indient en op zoek gaat naar wat je echt wil? Maar dan begin je weer te twijfelen.. want wat als je die nieuwe job ook niet leuk vindt? Of nog erger: wat als je het nóg minder graag doet? 

Die constante twijfel en ontevredenheid knagen aan je.  En de piekergedachten nemen steeds meer ruimte in je hoofd in. Het irriteert je, want het kost je veel energie en je merkt dat het ook invloed heeft op je humeur. Je komt 's avonds steeds vaker uitgeput thuis, zonder energie voor je gezin of om nog af te spreken met vrienden. Je voelt je schuldig omdat je niet langer je vrolijke en sprankelende versie van jezelf bent.

Je blijft maar rondjes draaien in je hoofd, terwijl je wéét dat het beter zou zijn als je een duidelijke richting zou kiezen. Je weet dat je dan relaxter, gelukkiger en blijer zou zijn. Ideeën heb je misschien wel. Maar de helderheid en de durf om te springen? Die is er (nog) niet.  Al die twijfels zitten je in de weg, en niet zo'n klein beetje ook.


Het is niet zo gek dat je twijfelt en vastzit..

Het is makkelijker om te blijven waar je bent, dan om te kiezen voor het onbekende. Zeker als je geen duidelijk beeld hebt van waar je naartoe wilt. En dat is meteen ook de reden waarom zoveel mensen hun dromen nooit waarmaken.  Ze hebben wel wat losse -soms wilde -ideeën, maar ze zien de rode draad, de essentie niet meer. En die dromen lijken vaak ook zo onpraktisch en onrealistisch.. waardoor ze blijven vastlopen in de wirwar in hun hoofd.

En zo blijf je vastzitten in een eeuwige ratrace, en kom je nooit toe aan het waarmaken van je dromen en verlangens. 

Maar het kan anders!

Stel je eens voor dat je die helderheid over je toekomst wel zou hebben. Dat je precies weet wie je bent, waar je talenten, en verlangens liggen en hoe jouw droomleven - en job- er zou uitzien. En dat je een concreet stappenplan voor je hebt liggen om dat droomleven ook echt te realiseren Dat je vanuit dat diep vertrouwen in jezelf echt in beweging zou komen... en eindelijk durven gaan voor een loopbaan waar je niet alleen goed in bent, maar ook echt gelukkig van wordt.

Elke ochtend wakker worden vol energie, omdat je eindelijk werk doet dat echt bij je past. Werk waarin je jouw talenten optimaal benut en dat je voldoening geeft.  Je sprankel terugvinden en weer helemaal stralen.

Dat is precies waar ik jou wil bij helpen. En het is simpeler dan je dacht.

Het enige dat je nodig hebt is:

een ervaren gids die je bij de hand neemt en je laat zien hoe je tot antwoorden komt

✔ iemand die jou de juiste vragen stelt om je kern naar boven te halen : wie je bent, waar je voor staat en waar jouw meerwaarde ligt

een stap-voor-stap-handleiding om de chaos in je hoofd om te vormen naar een duidelijke kompas voor jouw droomjob en -leven.

een flinke dosis inspiratie en concrete praktische tips om acties te ondernemen die je leven en loopbaan meer kleur geven

een warme duw in de rug om de sprong te wagen naar een lichter en kleurrijker loopbaanpadWelkom bij 'breng kleur in jouw loopbaan' - het online programma waarmee je tot echte antwoorden komt

In dit programma reik ik je dezelfde methodes aan die ik gebruikte om honderden professionals te begeleiden naar hun droomjob. Het gaat om technieken die bewezen effectiviteit hebben en die je snel meer inzicht bieden in jezelf en wat je precies nodig hebt om energie te halen uit je werk.

De opzet is simpel:

Online cursus met video's en voorbeelden - concrete opdrachten en formats - digitaal werkboek - op je eigen ritme


We doen het stap voor stap. Diepgaand, maar ook heel praktisch en concreet. Want het verschil tussen dromen en realiteit zit 'm in het doen. Daarom is de cursus opgedeeld in kleine, behapbare trainingen die jou dat kleine duwtje in de rug zullen geven  om echt te gaan geloven in jezelf en concrete stappen te zetten naar verandering.

Het zal je waardevolle inzichten geven en een frisse en heldere kijk op jezelf en je toekomstige loopbaan. Een mooie start van een nieuwe, kleurrijke toekomst!


Wat dit programma uniek maakt

Je kan het op je eigen ritme volgen

Misschien heb je het druk en weet je niet vooraf wanneer je tijd kunt vrijmaken.   Dit programma is zo opgebouwd dat je het volledig op je eigen ritme kan volgen . Je hoeft geen vast moment in te plannen, je hoeft je niet te verplaatsen en je kan gerust de pauzeknop indrukken als de dagelijkse rompslomp je even in de weg zit. Je krijgt namelijk onbeperkte toegang tot het programma, zolang de cursus bestaat. En je kan er gewoon terug induiken wanneer je dat wilt. 


Het is diepgaand en toch behapbaar

Dit programma daagt je uit om op een diepgaande manier na te denken over jezelf. Dankzij de stapsgewijze opbouw vallen de puzzelstukjes echter ook perfect in elkaar, waardoor je tot concrete inzichten en acties komt. En je er dus ook echt iets aan hebt. Ideaal voor mensen die zich graag bezighouden met persoonlijke ontwikkeling, maar uitgekeken zijn op de standaardtestjes en -tools en het gevoel hebben in andere programma's maar weinig nieuws meer over zichzelf te ontdekken.

Het voelt aan als een persoonlijk traject


Je weet dat er echt iemand aan de andere kant zit. Ik heb dit programma met  hart en ziel gemaakt. In mijn video's deel ik niet alleen mijn kennis en expertise, maar ook mijn persoonlijke verhalen, struggles, leerlessen, en inzichten. Echte passie, echte verhalen.

Kies je voor het premium programma, dan kijk ik ook echt met je mee. Als je vastloopt of twijfelt, help ik je snel weer vooruit. Als trouwe supporter van jouw ontdekkingsreis stuur ik je ook af en toe een  motiverend berichtje of geef ik je  feedback op je opdrachten. Ik  help je ook met het samenleggen van de puzzelstukjes en het spotten van kansen en mogelijkheden die daarbij passen.

Getuigenissen

"Er is bij mij van binnen heel veel gegroeid. Ik weet nu veel beter waar ik voor sta & wat ik kan. En dat geeft me zoveel zin om meer uit het leven. Ik ben nu helemaal klaar om te springen ;o) Dikke merci! "

- Jana D.B.

"Stap voor stap ontdek je meer over jezelf en waarom bepaalde beroepen juist wel of niet bij je passen. Dankzij de inzichten is mijn doel al een stuk dichterbij!"

- Renske van de Velde - Marketing & Communicatie medewerker

"Ik vond heel het programma geweldig interessant en de feedback en het aanstekelijk enthousiasme van Ellen gaven me steeds de juiste energie om verder te gaan. Het programma bevat superveel materiaal om mee aan de slag te gaan. De video's zijn duidelijk en je krijgt steeds snel feedback op je vragen. Je merkt echt dat ze je goed opvolgt. Ik had voordien een vaag idee dat een creatieve job mijn juiste richtig was, en door deze cursus heb ik de zekerheid gekregen. Dat laatste duwtje in de rug. "

 - Elena

De enige manier om een rijk leven te leiden is door die dingen te doen waar je oprecht blij van wordt. Als je vastloopt in je hoofd, luister dan naar je hart. Het leid je naar het juiste pad.

Na dit programma, garandeer ik je dat:

✅  je een helder zicht hebt op jouw talenten en persoonlijke sterktes

✅  je perfect weet welke taken jou energie geven en welke niet

✅  je helder hebt hoe jouw droomleven eruit ziet en wat je precies zoekt in een job

je daardoor een krachtig kompas in handen hebt om potentiële jobs of vacatures te filteren

Je daardoor ook nieuwe kansen ziet op de arbeidsmarkt of om iets voor jezelf te beginnen

✅  Je een krachtige indruk maakt op anderen, doordat je zo goed kan benoemen waar je sterktes liggen

✅  je weer een duidelijke richting voor jouw toekomst ziet

✅  Je ook nieuwe kansen en mogelijkheden ziet om actie te ondernemen om je dromen waar te maken

✅  Je een concreet plan hebt om je doelen te bereiken

✅ je meer zelfvertrouwen hebt en dat ook uitstraalt naar anderen

Waarom kan ik je helpen

Zo'n 10 jaar geleden stond ik waar jij nu staat. Ik had een 'mooie' job, maar toch knaagde het vanbinnen. Die passie die ik bij anderen zag, die voelde ik niet.  En ik had op dat moment ook nog geen idee hoe ik te werk diende te gaan om die wel te vinden.

Wat ik wel had? Een sterke wil om niet te settelen voor minder dan mijn droomleven.

Wat volgde was een zoektocht naar mezelf. Een ontdekkingstocht waarin ik zoveel leerde, over mezelf, mijn talenten, mijn waarden en persoonlijk missie.

En daarna ging het opeens snel. Want eens je weet wie je bent en waar je 'aan' van gaat, zie je ook veel beter wat je te doen staat om weer kleur in je loopbaan te brengen. Met een helder kompas op zak, startte ik De talent coach.  Wat begon als een experiment in bijberoep, groeide ondertussen uit tot een bloeiende zaak waar ik me kan focussen op wat ik het allerliefste doe : mensen net als jij inspireren en motiveren om hun leven kleurrijker te maken.   Eindelijk ervaar ik nu ook die passie en energie waar ik vroeger alleen maar kon van dromen.

Mijn missie?

Jou daar ook brengen en je tonen dat het écht kan: werk vinden waar je oprechte voldoening en energie uithaalt. Dat  licht en moeiteloos aanvoelt & waar je vol passie over kan vertellen.

Het traject dat we samen afleggen

In 7 stappen naar meer kleur in je loopbaan

Jouw missie :

In 4 weken een duidelijk kompas in handen om een nieuwe richting voor jouw loopbaan te vinden. Een loopbaan die je doet bruisen van energie, waar je met volle goesting aan je werkdag begint.

En dit zijn de stappen die we daarin samen zetten:

1. Je talent leren herkennen

In deze eerste stap ontdek je de kracht van talent en hoe je die bij jezelf kan leren herkennen

Je leert stilstaan bij welk type inspanning voor jou moeiteloos aanvoelt.

2. De kiemen van jouw talent blootleggen

Via gerichte vragen ga je terugblikken op je leven tot nu toe om zo de kiemen van jouw talenten te ontdekken. We gebruiken verschillende tools en methodieken om jouw talenten bloot te leggen.Zo staan we onder andere stil bij wat jouw kindertijd jou kan vertellen over jouw talent, wat jouw valkuilen en minder sterke kanten jou kunnen vertellen over jouw talent, ... Zo zal je merken dat de kiemen van jouw talent zichtbaar worden doorheen je hele levensverhaal.

3. Jouw rode draad in kaart brengen

We staan stil bij jouw grootste flow-momenten. Door jouw flow-momenten aan een diepgaande analyse te onderwerpen, krijg je namelijk snel zicht op jouw rode draad :  een blauw-druk van dingen die je doen bruisen van energie. Hierdoor  weet je exact wat er precies mist in je huidige werk en welk takenpakket wel bij je past.

4. Jouw talentprofiel opstellen

Vanuit de vorige modules kreeg je zicht op  je talenten. In deze module geven we je de juiste woorden mee om je talenten op een bevlogen en authentieke manier te kunnen benoemen. Je staat stil bij de samenhang tussen jouw talenten en je stelt jouw persoonlijk talentprofiel  op. Zo krijg je een helder zicht op jouw zone-of-genius/ je goud en wat je nodig hebt om echt tot je recht te komen op het werk.  We tonen je ook hoe je dit op een overtuigende manier kan delen met anderen.

5.  alle ingrediënten van je droomjob samen brengen in jouw loopbaankompas en ze mixen tot  een bezielde droom 

In deze fase brengen we alle ingrediënten van jouw droomjob samen. Vooreerst staan we stil bij jouw kernwaarden , zodat je zicht krijgt op het soort bedrijfscultuur  waarin je kan floreren. Vervolgens brengen we je persoonlijke missie in kaart, zodat je een krachtig loopbaankompas in handen hebt om je loopbaan richting te geven en je elke dag van betekenis te voelen. 

Al die elementen brengen we vervolgens samen in een handige checklist  jouw loopbaankompas), zodat je een blauwdruk in handen krijgt van de ingrediënten van jouw droomjob.  Deze vormt de basis voor jouw bezielde droom, welke je  gaat concretiseren en visualiseren. Je staat stil bij de vraag 'wat als alles kon? Hoe zou mijn leven er dan uitzien?' Door je gewenste toekomst te visualiseren, wordt het makkelijker om in de volgende fase concrete opties en kansen te ontdekken die daarbij aansluiten. 

6. Van droom naar realiteit

Wanneer je jouw bezielde droom helder hebt, gaan we de vertaalslag maken naar de realiteit. We tonen je hoe je je droom dichter bij de realiteit kan brengen en welke kleine stappen je daartoe vandaag nog kan zetten. We laten je zien hoe je obstakels kan ombuigen naar kansen. En we geven je tips en acties die je kan ondernemen om concrete opties in de realiteit te ontdekken en te verkennen.

7. Naar een concreet actieplan 

Na het onderzoeken van de opties wordt het tijd om knopen door te hakken en  keuzes te maken. We helpen je je keuze te vertalen naar een actieplan : concrete stappen die je zullen helpen je droom waar te maken. We reiken je ideeën aan: waar vind je info, met wie kan je gaan praten, hoe kan je je netwerk inschakelen enz.

Je zal goesting krijgen om in actie te komen. Om kleine (of grotere) stappen te zetten richting jouw droom. En eens je dat doet, zal je niet te stoppen zijn!


'Dit is een traject, waarmee je ongeveer 1 à 2 uur  per week * zal bezig zijn. In ruil beloof ik je waardevolle inzichten en een nieuwe, frisse en vooral heldere kijk op jezelf en je toekomstige loopbaan.  Een mooie start van een nieuwe, kleurrijke toekomst!'

(*reken op 1 à 2 uur / week als je het programma graag op 4 weken tijd wil afronden. Je mag er natuurlijk ook gerust langer over doen. Je krijgt binnen onze nieuwe leeromgeving onbeperkt toegang tot de cursus, dus je kan het volledig op je eigen ritme volgen).

Is dit voor jou?

De 'kleur in je loopbaan'-methode  is niet voor iedereen. Laten we kijken of je in aanmerking komt

Je bent op zoek naar werk dat je uitdaagt en stimuleert, maar jou niet leegzuigt

Je wil niet langer je gezondheid of je geluk opofferen voor je job

Je hebt al moeite gedaan om een antwoord te vinden maar je geraakt er niet uit op je eentje

Je bent niet op zoek naar een quick-fix of 'snel-rijk-worden' programma maar wel naar duurzame inzichten en praktische handvaten

Je staat open voor coaching en je hebt een groei-mindset


Je houdt van reflecteren. Je gaat met plezier aan de slag met inspirerende  tools en diepgaande vragen die jou prikkelen en nieuwe inzichten geven.

Je bent bereid om het werk te doen en in actie te komen. Want het verschil tussen dromers en doeners is het doen.
Dit mag je verwachten

De 7-stappen formule om een heldere richting voor je verdere loopbaan te vinden:

 • Toegang tot een uitgekiende selectie van tools en methodieken die tot diepgaande inzichten en echte antwoorden leiden
 • Gestructureerd en gefaseerd opgebouwd zodat je niet overladen wordt door teveel info ineens
 • Diepgaande en heldere video's, gecombineerd met concrete en prikkelende opdrachten en vragen.
 • Niet alleen gericht op meer zelfinzicht, maar ook op het verkennen van opties op de arbeidsmarkt en het ondernemen van actie
 • Te volgen op eigen tempo, vanuit je vertrouwde omgeving, toegankelijk via een gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 • Bonus: een werkboek (PDF) waarin je naar hartelust kan filosoferen en nadenken over je toekomst

Deze methode werkt!

In dit programma reik ik jou exact dezelfde methodes en vragen aan die ik  gebruikt heb om honderden professionals te begeleiden naar meer kleur in hun loopbaan. Het gaat om methodes en technieken die bewezen effectiviteit hebben en die jou snel meer inzicht zullen bieden in jezelf en wat je nodig hebt op werkgebied.

Ik contacteerde Ellen op een moment dat ik helemaal niet goed in mijn vel zat bij het bedrijf waar ik werkte en daardoor uitgeblust geraakt was. Met een systematische aanpak hielp Ellen mij formuleren waar ik me wel goed bij zou voelen, wat me energie geeft in de job en in de werkomgeving. De oefening was nuttig om alles voor mezelf te articuleren en te wegen naar belangrijkheid. Op basis van het resultaat herschreef ik mijn LinkeIn profiel en kreeg daarna meerdere jobaanbiedingen die er perfect bij aansloten. Verrassend hoe goed recruters dit lezen. Ik koos de best passende job en begin nu met volle goesting aan een nieuw avontuur op het Engelse platteland. Ik laat binnen een paar jaar weten hoe het uitdraaide."

- Geert D.M.

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna D. J.

"Ik heb mijn professionele persoonlijkheid beter leren kennen en tegelijk geleerd om mijn specifieke kwaliteiten beter in de verf zetten. Ik leerde ook de valkuilen van mijn talenten kennen en hoe ermee om te gaan. Dankzij het traject had ik het gevoel er niet alleen voor te staan in mijn zoektocht naar een tweede adem voor mijn carrière. En dat heeft - sneller dan verhoopt - ook tot resultaten geleid"

- Niko D.

Op eigen houtje of met begeleiding?

Aan jou de keuze!

Je hebt de keuze tussen een DIY-versie en een premium versie van dit programma. In de premium versie is persoonlijke begeleiding  inbegrepen.

Optie 1

DIY-versie

Zelfstandig aan de slag met onze methode

Jouw missie :

In 4 weken heb je een krachtig loopbaankompas in handen om concrete stappen te zetten naar werk dat écht bij je past

7 modules + inleiding

✅ een bijhorend digitaal werkboek dat je kan downloaden (in PDF)

✅ concrete opdrachten en tools waar je zelf mee aan de slag kan

✅ toegang tot het unieke talentenkader van de Talent coach (met 42 uitgeschreven talenten) om jouw talenten te herkennen en benoemen

✅ begeleidende video's waarin ik toelichting geef bij de opdrachten en tools

❌ slechts beperkte mogelijkheid tot het stellen van vragen

❌  geen persoonlijke feedback en begeleiding

Prijs: nu slechts  199,- (inclusief BTW) ipv 249,-

Optie 2

Upgrade naar Premium-versie

Persoonlijke begeleiding inbegrepen

Jouw missie :

In 4 weken heb je een krachtig loopbaankompas in handen, om concrete stappen te zetten naar werk dat écht bij je past

7 modules + inleiding

✅ een bijhorend digitaal werkboek dat je kan downloaden (in PDF)

✅ concrete opdrachten en  tools waar je zelf mee aan de slag kan

✅ toegang tot het unieke talentenkader van de Talent coach (met 42 uitgeschreven talenten) om jouw talenten te herkennen en benoemen

✅ begeleidende video's waarin ik toelichting geef bij de opdrachten en tools

persoonlijke opvolging en begeleiding via mail + mogelijkheid tot het stellen van vragen

✅  Individueel coachingsgesprek van 1,5 uur (online of in mijn praktijk in Schellebelle) waarin we samen de puzzel leggen. Ter voorbereiding neem ik jouw nota's en antwoorden op alle opdrachten door.

Meerprijs bovenop DIY-versie = 229, - (inclusief BTW)

Dat maakt een totale prijs van : 428,- (inclusief BTW)

De inhoud van de cursus wordt stap voor stap ter beschikking gesteld. Reken op ongeveer 4 weken om het programma af te ronden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er langer over te doen. Je blijft onbeperkt toegang houden, zolang de cursus bestaat. Je 1 op 1 gesprek inboeken (inbegrepen in de premium versie) kan tot  1 jaar na je aankoop.

Geniet van onze tevredenheidsgarantie: Voldoet dit programma niet aan je verwachtingen? Dan kan je binnen de 14 dagen na jouw aankoop je investering gewoon terugvragen. No questions asked. Want we staan achter ons programma. En we weten dat het werkt. Er is dus letterlijk geen enkel risico. Geen reden om het niet te doen.


Ellen, wat is nu eigenlijk het grote verschil tussen de DIY en de Premium versie?

In beide heb je toegang tot het hele programma, het talentenkader van De talent coach en het volledige werkboek.

Het verschil zit 'm hierin:

 • In de Premium versie weet je " ik sta er niet alleen voor".  Bij elke stap ben ik erbij om je te ondersteunen. Je mag me steeds contacteren met vragen of als je even een duwtje in de rug of een portie inspiratie nodig hebt. Ik kijk ook echt met je mee ... dus af en toe stuur ik je ook eens een persoonlijk opvolgmailtje.
 • Ik puzzel graag , en ik ben er ook goed in ben 😉.  Daarom is er in de Premium versie  ook een individuele coachingssessie van 1,5 uur inbegrepen. Daarin help ik jou om alle puzzelstukjes samen te leggen om zo jouw unieke pad te vinden.  Niets geeft me namelijk meer voldoening dan die sprankel in jouw ogen te zien op het moment dat je eindelijk weet waar je naartoe wilt en die eerste stappen zet!

Update: Begin 2024 bracht ik het programma over naar een nieuwe leeromgeving en heb ik het nog krachtiger gemaakt. Ik vroeg feedback aan een selecte groep van testers. Zij gaven het vernieuwde programma een score van 9/10 🥳 En daar ben ik best trots op ☺️

Hieronder enkele getuigenissen:

"Overzichtelijk, mooi vormgegeven, duidelijke uitleg. Het programma werkt goed en is duidelijk. Steekt goed in elkaar moet ik zeggen. En je gaat je echt verdiepen in jezelf " - Marco Hendriks

"Helder, to the point, geeft duidelijke inzichten maar zoekt het niet te ver. Ook waardevol dat ik op elk moment vragen of opmerkingen mag mailen en hier zo snel een reactie op komt. Ik vind het zeer toegepast. Deze cursus zorgt dat ik op korte tijd al een paar inzichten rijker ben geworden." - Rosaline

"Ik kan het op mijn eigen tempo en van thuis uit doen, de inhoud maakt me enthousiast om verder te doen en ik vond het een hele aangename verrassing dat ik persoonlijke opvolgmailtjes kreeg in mijn inbox :-) Het is heel toegankelijk, niet zweverig (niet dat ik dat erg zou vinden, maar dat is een afknapper voor velen), to the point en gewoon leuk hard werk :) En ik heb al een heel aantal inzichten gekregen! "- Virginie

"Good so far! Het is logisch opgebouwd en ik vind het leuk dat je het op je eigen tempo kan doorlopen en dat er bijvoorbeeld ook extra downloadmateriaal voorzien is." - Sarah D.

Mijn expertise


Alles wat ik met je deel is gebaseerd op mijn :


 • Jarenlange ervaring als Arbeids- en Organisatiepsychologe, docent en loopbaancoach
 • Ervaring in het begeleiden van honderden professionals via persoonlijke coachings en trainingstrajecten.
 • Kennis die ik heb opgedaan in mijn opleiding als psycholoog en de verschillende coachingsopleidingen die ik gevolgd heb
 • Kennis en ervaring met psychologische testen en vragenlijsten, zowel vanuit mijn rol als docent binnen de opleiding Toegepaste Psychologie, als vanuit mijn rol binnen het psychodiagnostisch centrum van de Thomas More Hogeschool

Wat ik je vertel is dus goed onderbouwd en daar kan jij in dit programma voluit op intappen zodat je je leven in lijn kan brengen met wie je echt bent.

FAQ

- Ik twijfel of ik dit alleen zal kunnen. Word ik ook persoonlijk begeleid?

Jazeker, als je kiest voor de upgrade naar de premium versie van het programma volg ik jou persoonlijk mee op. Je mag me dan ook altijd mailen met je vragen of als je even een portie inspiratie of motivatie nodig hebt. Ik doe steeds mijn best om daar zo snel mogelijk op te antwoorden zodat je snel weer vooruit kan. Bovendien is er in deze premium versie ook een 1 op 1 coachingsgesprek van 1,5 uur inbegrepen. Tijdens deze sessie denk ik echt met je mee en help ik jou alle puzzelstukjes samen te brengen en een concreet plan te maken voor jouw toekomst.

Het programma is echter wel zo opgesteld dat je het in principe ook volledig zelfstandig kan doorlopen. Deelnemers laten me vaak weten dat ze doorheen het programma al heel wat inzichten hebben verworven en ook zelf concrete mogelijkheden en kansen zien voor hun toekomst. Die extra blik van buitenaf kan echter wel heel waardevol zijn.  Het kan je helpen kansen te spotten waar je zelf niet aan zou denken, of het helpt je om net meer de samenhang en de essentie te zien in het geheel (omdat dat soms moeilijker te zien is als je er te dicht op zit)

Wil je graag nog diepgaandere 1-op-1 begeleiding,  kan je altijd een  online coachingssessie bijboeken aan een voordelig uurtarief (enkel beschikbaar voor deelnemers aan de premium versie van dit programma).

Let op: in de DIY versie van het programma is persoonlijke begeleiding NIET inbegrepen!

- Is dit programma ook nuttig indien ik geen job zoek maar een eigen zaak wil starten?

Jazeker. In feite komt het starten met een eigen zaak neer op het creëren van je eigen job. Het biedt nog meer vrijheid om je job te gaan kneden naar jouw droombeeld. We staan in het programma trouwens ook stil bij hoe je van een bezielde droom naar een concreet actieplan kan gaan, wat je mogelijks tegenhoudt om je eigen zaak te starten, en hoe je die obstakels kan leren ombuigen tot kansen. We gaan dus vooral aan de slag met het helder krijgen van je 'why' en talenten. Zodat je jouw eigen zaak daar helemaal rond kan gaan opbouwen en je dus echt vanuit bezieling kan gaan ondernemen, met een aanbod en boodschap die helemaal in lijn ligt van wie je bent.  Zo bouw je niet alleen een zaak uit waar je geld mee kan verdienen, maar eentje waar je ook echt passie en bezieling voor voelt. Let wel: we staan binnen dit programma niet stil bij de praktische aspecten van het starten met een eigen zaak (boekhoudkundige aspecten, marketing, branding enz.), maar dus wel bij het helder krijgen  van jouw  business concept.

- Ik ben niet direct van plan om van job te veranderen. Is dit programma dan nuttig?

Absoluut. Je gaat toch ook niet enkel naar de garage als je auto in panne staat? Regelmatig onderhoud is altijd aangewezen. Zo ook bij je loopbaan. Door stil te staan bij jouw talenten en wat je energie geeft, kan je bewustere keuzes in je leven en loopbaan maken. We staan in het programma bijvoorbeeld ook stil bij mogelijkheden om meer te doen met je talent binnen je huidige job. Met een mooie term noemt dat jobcrafting. Studies tonen trouwens aan dat jobcrafting je tevredenheid met je job gevoelig kan verhogen.

- Is dit programma ook nuttig voor studenten?

Dit programma richt zich in de eerste plaats op professionals die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt. De gebruikte methodieken en tools zijn echter ook zeker nuttig voor studenten die een gerichte studiekeuze willen maken. Je studiekeuze kan je namelijk zien als de prille start van je loopbaan en is bepalend voor de richting die je nadien kan uitgaan op de arbeidsmarkt. Belangrijk is dus niet alleen stil te staan bij de studie zelf, maar ook bij de latere beroepsmogelijkheden. Een diepgaand inzicht in jezelf en de opties op de arbeidsmarkt, zullen je helpen om een meer gefundeerde studiekeuze te maken, wat je kans op slagen gevoelig verhoogd.Je behoudt bovendien onbeperkt toegang tot de cursus, zolang die bestaat. Dus je kan er ook later - als je wel op zoek gaat naar een job of al werkende bent - terug induiken, en dan haal je er  weer nieuwe inzichten uit.

- Op hoeveel tijd kan ik dit programma doorlopen?

Je kan dit programma volledig op je eigen ritme doorlopen. Je behoudt onbeperkt toegang, zolang de cursus bestaat. Om je een idee te geven van de gemiddelde tijd dat je hiermee bezig zal zijn : de inhoud wordt gefaseerd vrijgegeven. Als je het 'standaard' pad volgt, werk je de modules af in ongeveer 4 weken af en ben je daar ongeveer 1 à 2 uur per week mee bezig. Natuurlijk: veel hangt af van hoe snel of diepgaand je zelf wil gaan. Je kan er dus ook gerust sneller of trager doorgaan. De modules komen namelijk  dynamisch vrij naarmate je in de cursus vordert. Enkel de persoonlijke begeleiding is beperkt in tijd (tot 1 jaar na je aankoop).

- Kan ik ook vragen stellen?

Ja dat kan, mits je de premium versie 'met begeleiding' van het programma koopt kan je ons al je vragen sturen. We doen steeds ons best om je binnen de 2 werkdagen van een antwoord te voorzien. Meestal is dat zelfs nog sneller ;o)

Let op: in de DIY-versie is persoonlijke begeleiding niet inbegrepen. Daar kan je enkel praktische (geen inhoudelijke) vragen stellen.

- Kan ik starten met de DIY-versie en later upgraden naar de premium versie?

Ja, dan kan perfect. Ik maak de drempel om in te stappen graag zo laag mogelijk voor je. Wil je later upgraden, stuur me dan gewoon een mailtje en dan regelen we dat. Een upgrade kost jou 229,-

- Hoeveel tijd en inspanning vraagt dit programma? 

Dit is een programma dat wel wat tijd en energie van je zal vragen. Zie het als een waardevolle investering in je toekomst: door nu uitgebreid stil te staan bij wie je bent en wat kleur brengt in je leven, kan je waardevolle inzichten krijgen die je je hele loopbaan kan meenemen.

Wil je het programma graag op 4 weken afronden, dan voorzie je toch best 1 à 2 uur per week waarin je met de oefeningen en opdrachten kan bezig zijn. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de opdrachten en modules te spreiden. Je blijft onbeperkt toegang behouden tot het programma (zolang de cursus blijft bestaan). Als je kiest voor het premium aanbod kan je ook de volle 12 maanden gebruiken om vragen te stellen en je 1 op 1 coachingsgesprek in te plannen.

- Komen er ook tips voor het solliciteren aan bod?

Doorheen het programma leer je jezelf en je talentprofiel beter kennen. Dit zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen staat tijdens sollicitaties. Je zal meer vertrouwen voelen in jezelf, je sterktes beter kunnen verwoorden en duidelijker kunnen aangeven wie je bent en waar je naar op zoek bent. We staan ook stil bij hoe je jouw kansen op het vinden van een job kan verhogen en wat je daar concreet voor dient te doen. Het programma omvat echter geen uitgebreide sollicitatietraining. Als je bijvoorbeeld graag wil weten hoe je een onderscheidend en krachtig CV opmaakt, is de cursus 'krachtig CV' (zie onze website) misschien wel interessant voor jou.  Hierin krijg je concrete tips over het opstellen van een krachtig, talentgericht CV en je krijgt er toegang tot een aantal DIY-templates waarmee je in no-time je eigen krachtig CV tevoorschijn tovert.

We plannen later nog meer cursussen rond solliciteren. Laat gerust weten aan wat je specifiek nood hebt, dan houden we hiermee rekenen bij het uitwerken van nieuwe cursussen en programma's.

- Waarom zou je met mij werken en niet met iemand anders?

Als je voor mij kiest, dan kies je voor een mix van een analytische en onderbouwde blik (Master Arbeidspsychologie + 20 jaar ervaring)   met een praktische, concrete aanpak (zonder fluf of zweverigheid).

Je kiest voor mij als je houdt van een positief waarderende, maar ook no-nonsens stijl. Ik geef je met plezier de nodige portie inspiratie, ik denk graag met je mee,  ik reik je een nieuw perspectief aan of ik geef je een kleine duwtje in de rug om door je angst te gaan en echt door te pakken. 

- Welke garantie krijg ik?

Ik ben  ervan overtuigd dat dit programma jou waardevolle inzichten zal opleveren en jou zal helpen om echt stappen naar meer kleur in je loopbaan te zetten. Ik begrijp echter perfect dat de investering in jezelf spannend voelt En dat je twijfelt of je dit wel zou doen. Daarom bied ik bij dit programma een 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dit betekent dat als je toch om één of andere reden niet tevreden zou zijn je binnen de 14 dagen na je aankoop je geld gewoon terug kan vragen door me een mailtje te sturen. Zonder gedoe dus &  zonder bijkomende verantwoording te moeten afleggen. Want ik sta achter mijn programma en ik weet dat het werkt. Er is dus letterlijk geen enkel risico. Geen reden om het niet te doen.

Eerlijk? Als je tot hier gelezen hebt, dan zou ik zeggen: waag de sprong! Je bent welkom!


Twijfel je nog?


Dan kan deze korte sneak preview jou misschien overtuigen.

Ik hoor graag van je

Zit je nog met vragen?

Zet je vragen hieronder op een rijtje,  dan beantwoord ik ze met veel plezier!

Wil je liever je vragen persoonlijk aan me stellen?  Plan dan  een gratis online call met me in.