Ons Meest Complete Online Programma 

Breng kleur in je loopbaan

De ultieme gids voor het vinden van werk waar je niet alleen goed in bent, maar ook echt gelukkig van wordt 

Voel je je gevangen in een job die eerder aanvoelt als een sleur dan als een passie?

Droom je stiekem van iets nieuws, maar houdt angst je tegen? 

Welkom bij breng kleur in je loopbaan! Hier helpen we je om die sprong te wagen naar een betekenisvolle volgende stap in jouw loopbaan. 

We ontwikkelden dit programma speciaal voor wie niet in aanmerking komt voor loopbaancheques en toch graag op een diepgaande en vooral duurzame manier aan de slag wil gaan met onze methode.


Stel je voor, binnen een maand al concrete stappen zetten die je dichter bij je droomjob brengen, of zelfs bij het opstarten van je eigen zaak.  Wil je meer rust en helderheid? Dan is het hoog tijd om in actie te komen, want alleen door daadwerkelijke stappen te zetten, kun je verandering teweegbrengen.

Wat jij zoekt is:

iemand die je bij de hand neemt en je laat zien hoe je tot antwoorden komt.

duidelijkheid vinden over waar je goed in bent en waar jouw talent ligt

jezelf zo goed leren kennen dat je precies kan verwoorden hoe een ideale job er voor jou zou uitzien en waarom jij daar zo goed in zou zijn

een krachtige woordenschat om jezelf overtuigend voor te stellen tijdens sollicitaties

leren omgaan met je onzekerheden en angsten en ervoor zorgen dat ze je niet langer verlammen, maar dat je in actie geraakt

een katalysator, een firestarter! Iemand die je dat kleine duwtje in de rug geeft om te durven springen en een nieuwe richting uit te gaan

Ontdek 'breng kleur in jouw loopbaan' - het online programma waarmee je tot echte antwoorden komt

Je krijgt toegang tot mijn stappenplan waarmee je meer duidelijkheid krijgt over het soort werk dat écht bij je past. 


In dit programma reik ik je dezelfde methodes aan die ik gebruikte om honderden professionals te begeleiden naar meer kleur in hun loopbaan. Het gaat om technieken die bewezen effectiviteit hebben en die je snel meer inzicht bieden in jezelf en wat je precies nodig hebt.

Wil je het traject graag op vier weken afronden? Dan kom je met één à twee uur per week zeker toe. Wil je er graag langer de tijd voor nemen? Dat kan natuurlijk ook, want je krijgt onbeperkt toegang tot onze leeromgeving. In ruil voor jouw tijd beloof ik je waardevolle inzichten en een frisse en heldere kijk op jezelf en je toekomstige loopbaan. Een mooie start van een nieuwe, kleurrijke toekomst!


 

Doorheen dit programma ontvang je de 5 sleutels om duurzame keuzes in je loopbaan te kunnen maken :

🔑 Sleutel 1: inzicht in jouw rode draad 

zodat je weet welk soort taken je doen bruisen van energie

🔑 Sleutel 2: een helder zicht op je talenten

zodat je weet waar jouw unieke kracht en potentieel ligt en je dat ook helder en overtuigend kan uitleggen aan anderen

🔑 Sleutel 3: zicht op het soort bedrijfscultuur waarin je kan floreren

zodat je frustraties en ergernissen omwille van een verkeerde fit kan vermijden

🔑 Sleutel 4: zicht op je persoonlijke missie

zodat je een krachtig kompas in handen hebt om je loopbaan richting te geven en je elke dag van betekenis te voelen

🔑 Sleutel 5: een handige checklist met de ingrediënten van je droomjob

zodat je gericht op zoek kan gaan naar opties op de arbeidsmarkt die daarbij aansluiten


Dankzij deze sleutels krijg je jouw persoonlijk kompas in handen om duurzame keuzes te kunnen maken in je loopbaan. Ik vertel je bovendien hoe je dit kompas kan gebruiken om je droomjob te visualiseren en spannende nieuwe opties op de arbeidsmarkt te vinden - of concepten voor een eigen zaak - die daarbij aansluiten.

Getuigenissen

"Er is bij mij van binnen heel veel gegroeid. Ik weet nu veel beter waar ik voor sta & wat ik kan. En dat geeft me zoveel zin om meer uit het leven. Ik ben nu helemaal klaar om te springen ;o) Dikke merci! "

- Jana D.B.

"Stap voor stap ontdek je meer over jezelf en waarom bepaalde beroepen juist wel of niet bij je passen. Dankzij de inzichten is mijn doel al een stuk dichterbij!"

- Renske van de Velde - Marketing & Communicatie medewerker

"Ik vond heel het programma geweldig interessant en de feedback en het aanstekelijk enthousiasme van Ellen gaven me steeds de juiste energie om verder te gaan. Het programma bevat superveel materiaal om mee aan de slag te gaan. De video's zijn duidelijk en je krijgt steeds snel feedback op je vragen. Je merkt echt dat ze je goed opvolgt. Ik had voordien een vaag idee dat een creatieve job mijn juiste richtig was, en door deze cursus heb ik de zekerheid gekregen. Dat laatste duwtje in de rug. "

 - Elena

Today is the first day of your new life

Wanneer jij dit programma doorloopt, kan ik jou garanderen dat:

✅  je een helder zicht hebt op jouw talenten en persoonlijke sterktes

✅  je perfect weet welke taken jou energie geven en welke niet

✅  je helder hebt hoe jouw droomleven eruit ziet en wat je precies zoekt in een job

je daardoor een krachtig kompas in handen hebt om potentiële jobs of vacatures te filteren

Je daardoor ook nieuwe kansen ziet op de arbeidsmarkt of om iets voor jezelf te beginnen

✅  Je een krachtige indruk maakt op anderen, doordat je zo goed kan benoemen waar je sterktes liggen

✅  je weer een duidelijke richting voor jouw toekomst ziet

✅  Je ook nieuwe kansen en mogelijkheden ziet om actie te ondernemen om je dromen waar te maken

✅  Je een concreet plan hebt om je doelen te bereiken

✅ je meer zelfvertrouwen hebt en dat ook uitstraalt naar anderen

Waarom kan ik je helpen

Zo'n 10 jaar geleden stond ik waar jij nu staat. Ik had een 'mooie' job, maar toch knaagde het vanbinnen. Die passie die ik bij anderen zag, die voelde ik niet.  En ik had op dat moment ook nog geen idee hoe ik te werk diende te gaan om die wel te vinden.

Wat ik wel had? Een sterke wil om niet te settelen voor minder dan mijn droomleven.

Wat volgde was een zoektocht naar mezelf. Een ontdekkingstocht waarin ik zoveel leerde, over mezelf, mijn talenten, mijn waarden en persoonlijk missie.

En daarna ging het opeens snel. Want eens je weet wie je bent en waar je 'aan' van gaat, zie je ook veel beter wat je te doen staat om weer kleur in je loopbaan te brengen. Met een helder kompas op zak, startte ik De talent coach.  Wat begon als een experiment in bijberoep, groeide ondertussen uit tot een bloeiende zaak waar ik me kan focussen op wat ik het allerliefste doe : mensen net als jij inspireren en motiveren om hun leven kleurrijker te maken.   Eindelijk ervaar ik nu ook die passie en energie waar ik vroeger alleen maar kon van dromen.

Mijn missie?

Jou daar ook brengen en je tonen dat het écht kan: werk vinden waar je oprechte voldoening en energie uithaalt. Dat  licht en moeiteloos aanvoelt & waar je vol bezieling over kan vertellen.

Het traject dat we samen afleggen

In 7 stappen naar meer kleur in je loopbaan

1. Je talent leren herkennen

In deze eerste stap ontdek je de kracht van talent en hoe je die bij jezelf kan leren herkennen

Je leert stilstaan bij welk type inspanning voor jou moeiteloos aanvoelt.

2. De kiemen van jouw talent blootleggen

Via gerichte vragen ga je terugblikken op je leven tot nu toe om zo de kiemen van jouw talenten te ontdekken. We gebruiken verschillende tools en methodieken om jouw talenten bloot te leggen.Zo staan we onder andere stil bij wat jouw kindertijd jou kan vertellen over jouw talent, wat jouw valkuilen en minder sterke kanten jou kunnen vertellen over jouw talent, ... Zo zal je merken dat de kiemen van jouw talent zichtbaar worden doorheen je hele levensverhaal.

3. Jouw rode draad in kaart brengen

We staan stil bij jouw grootste flow-momenten. Door jouw flow-momenten aan een diepgaande analyse te onderwerpen, krijg je namelijk snel zicht op jouw rode draad (🔑):  een blauw-druk van dingen die je doen bruisen van energie. Hierdoor  weet je exact wat er precies mist in je huidige werk en welk takenpakket wel bij je past.

4. Jouw talentkompas opstellen

Vanuit de vorige modules kreeg je zicht op  je talenten. In deze module geven we je de juiste woorden mee om je talenten op een bevlogen en authentieke manier te kunnen benoemen. Je staat stil bij de samenhang tussen jouw talenten en je stelt jouw persoonlijk talentkompas (🔑) op. Zo krijg je een helder zicht op jouw zone-of-genius/ je goud en wat je nodig hebt om echt tot je recht te komen op het werk.  We tonen je ook hoe je dit op een overtuigende manier kan delen met anderen.

5.  alle ingrediënten van je droomjob in kaart brengen en ze mixen tot  een bezielde droom 

In deze fase brengen we alle ingrediënten van jouw droomjob samen. Vooreerst staan we stil bij jouw kernwaarden , zodat je zicht krijgt op het soort bedrijfscultuur (🔑) waarin je kan floreren. Vervolgens brengen we je persoonlijke missie (🔑) in kaart, zodat je een krachtig kompas in handen hebt om je loopbaan richting te geven en je elke dag van betekenis te voelen. 

Al die elementen brengen we vervolgens samen in een handige checklist (🔑), zodat je een blauwdruk in handen krijgt van de ingrediënten van jouw droomjob.  Deze vormt de basis voor jouw bezielde droom, welke je  gaat concretiseren en visualiseren. Je staat stil bij de vraag 'wat als alles kon? Hoe zou mijn leven er dan uitzien?' Door je gewenste toekomst te visualiseren, wordt het makkelijker om in de volgende fase concrete opties en kansen te ontdekken die daarbij aansluiten. 

6. Van droom naar realiteit

Wanneer je jouw bezielde droom helder hebt, gaan we de vertaalslag maken naar de realiteit. We tonen je hoe je je droom dichter bij de realiteit kan brengen en welke kleine stappen je daartoe vandaag nog kan zetten. We laten je zien hoe je obstakels kan ombuigen naar kansen. En we geven je tips en acties die je kan ondernemen om concrete opties in de realiteit te ontdekken en te verkennen.

7. Naar een concreet actieplan 

Na het onderzoeken van de opties wordt het tijd om knopen door te hakken en  keuzes te maken. We helpen je je keuze te vertalen naar een actieplan : concrete stappen die je zullen helpen je droom waar te maken. We reiken je ideeën aan: waar vind je info, met wie kan je gaan praten, hoe kan je je netwerk inschakelen enz.

Je zal goesting krijgen om in actie te komen. Om kleine (of grotere) stappen te zetten richting jouw droom. En eens je dat doet, zal je niet te stoppen zijn!


'Dit is een traject, waarmee je ongeveer 1 à 2 uur  per week * zal bezig zijn. In ruil beloof ik je waardevolle inzichten en een nieuwe, frisse en vooral heldere kijk op jezelf en je toekomstige loopbaan.  Een mooie start van een nieuwe, kleurrijke toekomst!'

(*reken op 1 à 2 uur / week als je het programma graag op 4 weken tijd wil afronden. Je mag er natuurlijk ook gerust langer over doen. Je krijgt binnen onze nieuwe leeromgeving onbeperkt toegang tot de cursus).

Update: Begin 2024 bracht ik het programma over naar een nieuwe leeromgeving en heb ik het nog krachtiger gemaakt. Ik vroeg feedback aan een selecte groep van testers. Zij gaven het vernieuwde programma een score van 9/10 🥳

Hieronder enkele getuigenissen:

"Overzichtelijk, mooi vormgegeven, duidelijke uitleg. Het programma werkt goed en is duidelijk. Steekt goed in elkaar moet ik zeggen. En je gaat je echt verdiepen in jezelf " - Marco Hendriks

"Helder, to the point, geeft duidelijke inzichten maar zoekt het niet te ver. Ook waardevol dat ik op elk moment vragen of opmerkingen mag mailen en hier zo snel een reactie op komt. Ik vind het zeer toegepast. Deze cursus zorgt dat ik op korte tijd al een paar inzichten rijker ben geworden." - Rosaline

"Ik kan het op mijn eigen tempo en van thuis uit doen, de inhoud maakt me enthousiast om verder te doen en ik vond het een hele aangename verrassing dat ik persoonlijke opvolgmailtjes kreeg in mijn inbox :-) Het is heel toegankelijk, niet zweverig (niet dat ik dat erg zou vinden, maar dat is een afknapper voor velen), to the point en gewoon leuk hard werk :) En ik heb al een heel aantal inzichten gekregen! "- Virginie

"Good so far! Het is logisch opgebouwd en ik vind het leuk dat je het op je eigen tempo kan doorlopen en dat er bijvoorbeeld ook extra downloadmateriaal voorzien is." - Sarah D.

Dit mag je verwachten

De 7-stappen formule die je zelfs als startende of onzekere professional kan volgen om een heldere richting voor je verdere loopbaan te vinden:

 • Toegang tot een uitgekiende selectie van tools en methodieken die tot diepgaande inzichten en echte antwoorden leiden
 • Gestructureerd en gefaseerd opgebouwd zodat je niet overladen wordt door teveel info ineens
 • Diepgaande en heldere video's, gecombineerd met concrete en prikkelende opdrachten en vragen.
 • Niet alleen gericht op meer zelfinzicht, maar ook op het verkennen van opties op de arbeidsmarkt en het ondernemen van actie
 • Te volgen op eigen tempo, vanuit je vertrouwde omgeving, toegankelijk via een gebruiksvriendelijke online leeromgeving
 • Bonus: een werkboek (PDF) waarin je naar hartelust kan filosoferen en nadenken over je toekomst

Op eigen houtje of met begeleiding?

Aan jou de keuze!

Je hebt de keuze tussen een DIY-versie en een premium versie van dit programma. In de premium versie is persoonlijke begeleiding  inbegrepen.

Optie 1

DIY-versie

Zelfstandig aan de slag met onze methode

Jouw missie :

In 4 weken krijg je de  5 sleutels in handen om duurzame keuzes te maken in je loopbaan en zet je concrete stappen  naar meer werkgeluk.

7 modules + inleiding

✅ een bijhorend digitaal werkboek dat je kan downloaden (in PDF)

✅ concrete opdrachten en tools waar je zelf mee aan de slag kan

✅ toegang tot het unieke talentenkader van de Talent coach (met 42 uitgeschreven talenten) om jouw talenten te herkennen en benoemen

✅ begeleidende video's waarin ik toelichting geef bij de opdrachten en tools

 ❌ slechts beperkte mogelijkheid tot het stellen van vragen

❌  geen persoonlijke feedback en begeleiding

Prijs: 249,- (inclusief BTW)

Optie 2

Upgrade naar Premium-versie

Persoonlijke begeleiding inbegrepen

Jouw missie :

In 4 weken krijg je de 5 sleutels in handen om duurzame keuzes te maken in je loopbaan en zet je concrete stappen naar meer werkgeluk.

7 modules + inleiding

✅ een bijhorend digitaal werkboek dat je kan downloaden (in PDF)

✅ concrete opdrachten en  tools waar je zelf mee aan de slag kan

✅ toegang tot het unieke talentenkader van de Talent coach (met 42 uitgeschreven talenten) om jouw talenten te herkennen en benoemen

✅ begeleidende video's waarin ik toelichting geef bij de opdrachten en tools

✅ mogelijkheid tot het stellen van vragen via mail.

✅  Coachingsgesprek van 1,5 uur (online of in mijn praktijk in Schellebelle). Ter voorbereiding neem ik jouw nota's en antwoorden op alle opdrachten door.

Meerprijs bovenop DIY-versie = 180, - (inclusief BTW)

Dat maakt een totale prijs van : 429,- (inclusief BTW)

De inhoud van de cursus wordt stap voor stap ter beschikking gesteld. Reken op ongeveer 4 weken om het programma af te ronden. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er langer over te doen. Je blijft onbeperkt toegang houden tot de cursus. Je 1 op 1 gesprek inboeken (inbegrepen in de premium versie) kan tot  1 jaar na je aankoop.

Geniet van onze tevredenheidsgarantie: Voldoet dit programma niet aan je verwachtingen? Dan kan je binnen de 14 dagen na jouw aankoop je investering gewoon terugvragen. No questions asked. Want we staan achter ons programma. En we weten dat het werkt. Er is dus letterlijk geen enkel risico. Geen reden om het niet te doen.


Ellen, wat is nu eigenlijk het grote verschil tussen de DIY en de Premium versie?

In beide heb je toegang tot het hele programma, het talentenkader van De talent coach en het volledige werkboek.

Het verschil zit 'm hierin:

 • In de Premium versie weet je " ik sta er niet alleen voor".  Bij elke stap ben ik erbij om je te ondersteunen. Je mag je me steeds contacteren met vragen of als je even een duwtje in de rug of een portie inspiratie nodig hebt.
 • In de Premium versie krijg je 1 op 1 persoonlijke begeleiding van mij tijdens een  coachingssessie van 1,5 uur. Ter voorbereiding neem ik al jouw nota's en opdrachten door zodat we tijdens de sessie zelf meteen naar de essentie kunnen gaan.
 • Mijn doel is dat jij effectief stappen gaat zetten naar meer kleur en energie in je loopbaan. Daarom kan je, moest dat nodig zijn, nog extra coachingssessies bijboeken aan een voordelig uurtarief (let op: dit is enkel beschikbaar voor deelnemers aan de premium versie van dit programma).

Deze methode werkt!

In dit programma reik ik jou exact dezelfde methodes en vragen aan die ik  gebruikt heb om honderden professionals te begeleiden naar meer kleur in hun loopbaan. Het gaat om methodes en technieken die bewezen effectiviteit hebben en die jou snel meer inzicht zullen bieden in jezelf en wat je nodig hebt op werkgebied.

Ik contacteerde Ellen op een moment dat ik helemaal niet goed in mijn vel zat bij het bedrijf waar ik werkte en daardoor uitgeblust geraakt was. Met een systematische aanpak hielp Ellen mij formuleren waar ik me wel goed bij zou voelen, wat me energie geeft in de job en in de werkomgeving. De oefening was nuttig om alles voor mezelf te articuleren en te wegen naar belangrijkheid. Op basis van het resultaat herschreef ik mijn LinkeIn profiel en kreeg daarna meerdere jobaanbiedingen die er perfect bij aansloten. Verrassend hoe goed recruters dit lezen. Ik koos de best passende job en begin nu met volle goesting aan een nieuw avontuur op het Engelse platteland. Ik laat binnen een paar jaar weten hoe het uitdraaide."

- Geert D.M.

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna D. J.

"Ik heb mijn professionele persoonlijkheid beter leren kennen en tegelijk geleerd om mijn specifieke kwaliteiten beter in de verf zetten. Ik leerde ook de valkuilen van mijn talenten kennen en hoe ermee om te gaan. Dankzij het traject had ik het gevoel er niet alleen voor te staan in mijn zoektocht naar een tweede adem voor mijn carrière. En dat heeft - sneller dan verhoopt - ook tot resultaten geleid"

- Niko D.

Mijn expertise


Alles wat ik met je deel is gebaseerd op mijn :


 • Jarenlange ervaring als Arbeids- en Organisatiepsychologe, docent en loopbaancoach
 • Ervaring in het begeleiden van honderden professionals via persoonlijke coachings en trainingstrajecten.
 • Kennis die ik heb opgedaan in mijn opleiding als psycholoog en de verschillende coachingsopleidingen die ik gevolgd heb
 • Kennis en ervaring met psychologische testen en vragenlijsten, zowel vanuit mijn rol als docent binnen de opleiding Toegepaste Psychologie, als vanuit mijn rol binnen het psychodiagnostisch centrum van de Thomas More Hogeschool

Wat ik je vertel is dus goed onderbouwd en daar kan jij in dit programma voluit op intappen zodat je je leven in lijn kan brengen met wie je echt bent.

Ben je klaar voor meer kleur in je loopbaan? Zet vandaag nog de eerste stap

Waarom deze stap zetten?

De belangrijkste reden om dit traject te volgen is dat je momenteel veel energie verliest aan je werk, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. En dat je, indien je geen actie onderneemt, misschien wel eeuwig zal blijven in rondjes draaien in je hoofd, en dus geen stap verder geraakt. Terwijl je net zo goed binnen 1 maand al zou kunnen starten met het ondernemen van concrete acties die je dichter brengen bij je droomjob of het oprichten van je eigen zaak.

Wil je meer rust en helderheid ervaren, dan is het belangrijk om nu actie te ondernemen.Want enkel concrete actie zal tot verandering leiden.


De tijd tikt en de kans om jouw dromen waar te maken vliegt voorbij. Pak jouw penseel in de hand, meld je aan voor het programma en schilder jouw kleurrijke toekomst, voordat tijd ze tot spijt vervaagt." 🚀🌈 #NuOfNooit #JeBentHetWaard

De enige manier om een rijk leven te leiden is door die dingen te doen waar je oprecht blij van wordt. Als je vastloopt in je hoofd, luister dan naar je hart. Het leid je naar het juiste pad.

FAQ

- Ik twijfel of ik dit alleen zal kunnen. Word ik ook persoonlijk begeleid?

Jazeker, als je kiest voor de upgrade naar de premium versie van het programma kan je me altijd mailen met je vragen. Ik doe steeds ons best om binnen de 2 werkdagen te antwoorden of feedback te geven. Bovendien is er in deze premium versie ook een 1 op 1 coachingsgesprek van 1,5 uur inbegrepen. Ter voorbereiding op dit gesprek neem ik al jouw nota's en antwoorden op de opdrachten door zodat we het meeste uit de sessie kunnen halen.

Het programma is echter wel zo opgesteld dat je het in principe ook volledig zelfstandig kan doorlopen.

Wil je graag nog diepgaandere 1-op-1 begeleiding,  kan je altijd een  online coachingssessie bijboeken aan een voordelig uurtarief (enkel beschikbaar voor deelnemers aan de premium versie van dit programma).

Let op: in de DIY versie van het programma is persoonlijke begeleiding NIET inbegrepen!

- Is dit programma ook nuttig indien ik geen job zoek maar een eigen zaak wil starten?

Jazeker. In feite komt het starten met een eigen zaak neer op het creëren van je eigen job. Het biedt nog meer vrijheid om je job te gaan kneden naar jouw droombeeld. We staan in het programma trouwens ook stil bij hoe je van een bezielde droom naar een concreet actieplan kan gaan, wat je mogelijks tegenhoudt om je eigen zaak te starten, en hoe je die obstakels kan leren ombuigen tot kansen. Let wel: we staan binnen dit programma niet stil bij de praktische aspecten van het starten met een eigen zaak (boekhoudkundige aspecten, marketing, branding enz.). We plannen hierover later nog wel een vervolgcursus die dan mooi zal aansluiten op dit programma.

- Ik ben niet direct van plan om van job te veranderen. Is dit programma dan nuttig?

Absoluut. Je gaat toch ook niet enkel naar de garage als je auto in panne staat? Regelmatig onderhoud is altijd aangewezen. Zo ook bij je loopbaan. Door stil te staan bij jouw talenten en wat je energie geeft, kan je bewustere keuzes in je leven en loopbaan maken. We staan in het programma bijvoorbeeld ook stil bij mogelijkheden om meer te doen met je talent binnen je huidige job. Met een mooie term noemt dat jobcrafting. Studies tonen trouwens aan dat jobcrafting je tevredenheid met je job gevoelig kan verhogen.

- Is dit programma ook nuttig voor studenten?

Dit programma richt zich in de eerste plaats op professionals die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt. De gebruikte methodieken en tools zijn echter ook zeker nuttig voor studenten die een gerichte studiekeuze willen maken. Je studiekeuze kan je namelijk zien als de prille start van je loopbaan en is bepalend voor de richting die je nadien kan uitgaan op de arbeidsmarkt. Belangrijk is dus niet alleen stil te staan bij de studie zelf, maar ook bij de latere beroepsmogelijkheden. Een diepgaand inzicht in jezelf en de opties op de arbeidsmarkt, zullen je helpen om een meer gefundeerde studiekeuze te maken, wat je kans op slagen gevoelig verhoogd.

- Op hoeveel tijd kan ik dit programma doorlopen?

De inhoud wordt stapsgewijs ter beschikking gesteld: elke week komen er 2 nieuwe modules beschikbaar. Dit betekent dat je het programma kan doorlopen op 4 weken. Je kan er echter ook voor kiezen om er meer tijd voor te nemen. Het is jouw traject, dus je kan het gerust op jouw eigen tempo doorlopen.

- Kan ik ook vragen stellen?

Ja dat kan, mits je de versie 'met begeleiding' van het programma koopt kan je ons al je vragen sturen. We doen steeds ons best om je binnen de 2 werkdagen van een antwoord te voorzien. Meestal is dat zelfs nog sneller ;o)

Let op: in de DIY-versie van het programma kan je enkel praktische (geen inhoudelijke) vragen stellen.

- Hoeveel tijd en inspanning vraagt dit programma? 

Dit is een programma dat wel wat tijd en energie van je zal vragen. Zie het als een waardevolle investering in je toekomst: door nu uitgebreid stil te staan bij wie je bent en wat kleur brengt in je leven, kan je waardevolle inzichten krijgen die je je hele loopbaan kan meenemen.

Wil je het programma graag op 4 weken afronden, dan voorzie je toch best 1 à 2 uur per week waarin je met de oefeningen en opdrachten kan bezig zijn. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de opdrachten en modules te spreiden. Je blijft onbeperkt toegang behouden tot het programma (zolang de cursus blijft bestaan). Als je kiest voor het premium aanbod kan je ook de volle 12 maanden gebruiken om vragen te stellen en je 1 op 1 coachingsgesprek in te plannen.

- Komen er ook tips voor het solliciteren aan bod?

Doorheen het programma leer je jezelf en je talentprofiel beter kennen. Dit zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen staat tijdens sollicitaties. Je zal meer vertrouwen voelen in jezelf, je sterktes beter kunnen verwoorden en duidelijker kunnen aangeven wie je bent en waar je naar op zoek bent. We staan ook stil bij hoe je jouw kansen op het vinden van een job kan verhogen en wat je daar concreet voor dient te doen. Het programma omvat echter geen uitgebreide sollicitatietraining. Als je bijvoorbeeld graag wil weten hoe je een onderscheidend en krachtig CV opmaakt, is de cursus 'krachtig CV'  misschien wel interessant voor jou (zie onze webshop). Hierin krijg je concrete tips over het opstellen van een krachtig, talentgericht CV en je krijgt er toegang tot een aantal DIY-templates waarmee je in no-time je eigen krachtig CV tevoorschijn tovert.

We plannen later nog meer cursussen rond solliciteren. Laat gerust weten aan wat je specifiek nood hebt, dan houden we hiermee rekenen bij het uitwerken van nieuwe cursussen en programma's.

- Waarom zou je met mij werken en niet met iemand anders?

Als je voor mij kiest, dan kies je voor een mix van een analytische en onderbouwde blik (Master Arbeidspsychologie + 20 jaar ervaring)   met een praktische, concrete aanpak (zonder fluf of zweverigheid).

Je kiest voor mij als je houdt van een positief waarderende, maar ook no-nonsens stijl. Ik geef je met plezier de nodige portie inspiratie, ik denk graag met je mee,  ik reik je een nieuw perspectief aan of ik geef je een kleine duwtje in de rug om door je angst te gaan en echt door te pakken. 

- Welke garantie krijg ik?

Ik ben  ervan overtuigd dat dit programma jou waardevolle inzichten zal opleveren en jou zal helpen om echt stappen naar meer kleur in je loopbaan te zetten. Ik begrijp echter perfect dat de investering in jezelf spannend voelt En dat je twijfelt of je dit wel zou doen. Daarom bied ik bij dit programma een 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Dit betekent dat als je toch om één of andere reden niet tevreden zou zijn je binnen de 14 dagen na je aankoop je geld gewoon terug kan vragen door me een mailtje te sturen. Zonder gedoe dus &  zonder bijkomende verantwoording te moeten afleggen. Want ik sta achter mijn programma en ik weet dat het werkt. Er is dus letterlijk geen enkel risico. Geen reden om het niet te doen.

Eerlijk? Als je tot hier gelezen hebt, dan zou ik zeggen: waag de sprong! Je bent welkom!

Nog niet overtuigd?

Dan kan deze korte sneak preview jou misschien overtuigen

Zit je toch nog met vragen?

Plan dan gerust een gratis online call  met me in.

Als je liever een mailtje stuurt om je vragen te kunnen stellen over dit traject, dan kan dat hieronder. Ik beantwoord je vragen met veel plezier!