Geld verdienen met wat je graag doet. Het kan echt.

 Jouw missie: Krijg binnnen de 7 weken een helder  zicht op jouw talenten en  welk type werk je echt graag zou doen. Vertaal dit naar een concreet actieplan en zet je eerste stappen richting meer kleur en energie in jouw loopbaan.
Jouw missie: Krijg binnnen de 7 weken een helder zicht op jouw talenten en welk type werk je echt graag zou doen. Vertaal dit naar een concreet actieplan en zet je eerste stappen richting meer kleur en energie in jouw loopbaan.

Online programma 'Breng kleur in je loopbaan'

'Breng kleur in je loopbaan' is een online programma om jouw loopbaan een nieuwe wending te geven.  Zo ontdek je hoe je een loopbaan kan uitbouwen en geld kan verdienen met wat je écht graag doet.

Aan de hand van concrete opdrachten, tools en begeleidende video's krijg je zicht op jouw talenten en wat je precies nodig hebt om met volle goesting te werkenJe krijgt toegang tot onze exclusieve talententoolbox  (met 42 talenten). Zo kan je weer een duidelijke richting voor jouw loopbaan zien.

Een loopbaan met minder stress, minder tegenzin, maar met meer goesting, plezier en succes. Een job die niet aanvoelt als werken, waar je elke dag weer met plezier voor uit je bed komt.

Het is tijd om je leven in handen te nemen, om de dingen weer helder te zien. Met dit programma geven we jou graag dat duwtje in de rug om concrete stappen te zetten richting meer kleur en energie in jouw loopbaan.


Kostprijs: 250 euro (inclusief BTW)

Toch niet tevreden? Dan kan je binnen de 14 dagen na je aankoop een volledige refund vragen
Toch niet tevreden? Dan kan je binnen de 14 dagen na je aankoop een volledige refund vragen

Herken je dit?

❌ je zit met een knagend gevoel 'is dit het nu?'

❌ je hebt het gevoel vast te zitten in een job die je niet langer boeit

❌ je hebt het gevoel dat je nergens in uitblinkt, dat jij geen uitgesproken talent hebt

❌ je vindt het moeilijk om je eigen sterktes te beschrijven

❌ je weet min of meer wat je niet meer wilt, maar niet wat je wél wilt

❌ je ligt vaak te piekeren over jouw toekomst

❌ je voelt je vaak moe en futloos

❌ je ziet op zondag al op tegen maandag

❌ na een vakantie voel je een knoop in je maag wanneer je terug aan het werk moet

❌ je hebt het gevoel dat anderen veel beter weten waar ze met hun loopbaan naartoe willen


Dit zijn allemaal tekenen dat je niet in je talent staat in je job.

Je kan ervoor kiezen om te blijven zitten en er het beste van te maken. Leren tevreden zijn met wat je hebt. Maar diep vanbinnen besef je heel goed dat je naar meer verlangt. Zolang je echter jouw eigen talenten niet helder kan zien, weet je ook niet wat je precies zoekt in een job. En richt je je loopbaan wellicht op de verkeerde dingen. En zo blijf je dus twijfelen en denken, en in cirkeltjes lopen. En op den duur zie je door het bos de bomen niet meer, de mist wordt steeds dichter en het pad onduidelijker.

Gelukkig kan het ook anders

Bij de talent coach helpen we je graag om meer te halen uit het leven, om te kiezen voor een loopbaan vol kleur en energie. Door het blootleggen van jouw natuurlijke talenten, leren we je terugkeren naar je essentie en zie je de dingen eindelijk weer duidelijk en helder.

In de cursus 'breng kleur in je loopbaan' ontdek je waar jouw talenten liggen en wat je precies nodig hebt om met volle goesting te werken. Hoe je moeiteloos impact kan maken door volledig vanuit je zone of genius te gaan werken. Zo kan je weer een duidelijke richting voor jouw loopbaan zien.

Het leven is veel te kort om te settelen. Durf kiezen voor verandering, durf kiezen voor jezelf!Wat kan je verwachten?

Het online programma 'breng kleur in je loopbaan' kan je zien als een volwaardig, maar betaalbaar, alternatief voor een individueel coachingstraject.

Je doorloopt alle stappen van een normaal coachingstraject, maar je gaat er volledig zelfstandig mee aan de slag.  Via concrete oefeningen en video' s deel ik mijn jarenlange ervaring als loopbaanexpert met jou. Zodat jij diepgaande inzichten en kaders kan verwerven die je dat duwtje in de rug geven om zelf stappen te zetten om meer energie en goesting te ervaren in jouw loopbaan. Je leert niet alleen hoe je jouw eigen talenten kan herkennen en benoemen, je staat ook stil bij jouw wensen en dromen voor de toekomst en hoe je jouw toekomstdroom kan realiseren.

Het programma 'Breng kleur in je loopbaan' bevat:

✅  7 modules + inleiding

✅ een uitgebreid digitaal werkboek dat je kan downloaden (in PDF)

✅ concrete doe- en reflectie-opdrachten

✅  toegang tot het unieke talentenkader van de Talent coach (met 42 uitgeschreven talenten) om jouw talenten te herkennen en benoemen

✅  begeleidende video's waarin ik toelichting geef bij de opdrachten en oefeningen

De inhoud van de cursus wordt stap voor stap ter beschikking gesteld. Reken op ongeveer 4 weken om de volledige cursus af te werken. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om er meer tijd voor te nemen. Het is jouw traject, op jouw tempo. Je toegang tot deze cursus blijft 12 maanden geldig.

Het is een online cursus, maar dat betekent natuurlijk niet ik niet bereikbaar ben voor vragen. Via het online leerplatform heb je de mogelijkheid om mij te contacteren met  jouw vragen. Ik doe mijn best om deze steeds zo snel mogelijk te beantwoorden zodat je snel weer vooruit kan.

Inschrijven voor deze cursus kan via onze shop.

Wat haal je eruit?

Na dit programma

✅  heb je een duidelijk zicht op jouw talenten en hoe deze samenwerken om jouw unieke talentprofiel te vormen

✅ weet je perfect welke taken jou energie geven en welke niet

✅  heb je zicht op jouw rode draad : de ingrediënten die je nodig hebt om je goed te voelen in een job

weet je beter wat je zoekt in een job

✅  kan je duidelijk aan anderen uitleggen waar jouw sterktes liggen en waar je naar op zoek bent

✅ heb je nieuwe mogelijkheden en opties voor jouw toekomst ontdekt

✅ zie je weer een duidelijk pad voor jouw toekomst

✅ heb je meer zelfvertrouwen en straal je dat ook uit naar anderen

✅ heb je vooral veel goesting om stappen te zetten om meer kleur in je loopbaan te brengen


Kortom: je krijgt zicht op nieuwe mogelijkheden en kansen voor de toekomst. Zo zie je weer een duidelijke richting voor jouw toekomst.

En je zal vooral veel goesting krijgen om in beweging te komen, om je dromen waar te maken en van je loopbaan een bruisende bron vol energie te maken.

Waar wacht je nog op?

Infographic

Via volgende  infographic krijg je een overzicht van de inhoud en opbouw van het programma:


Je loopbaan is als een schilderij, je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken!