Vind een loopbaancoach in jouw buurt (of kies voor een online traject)

Meer over onze loopbaancoaches en onze locaties

Onze loopbaancoaches

Ons kleinschalig team van loopbaanbegeleiders zijn allen enthousiaste, zelfstandige professionals, met de nodige levenservaring, een degelijke coachingsachtergrond en vooral de gave om het talent in anderen te ontdekken.

Ellen Florin

- Schellebelle, Wetteren of online

Loopbaancoach Ellen is een enthousiaste, gedreven bedrijfspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Ze gelooft dat je pas oprecht gelukkig kan zijn als je authentiek in het leven durft te staan, als je weet wie je bent en waar je voor staat. En dat vertaalt zich volgens haar dan ook in een job die voldoening geeft, waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen, waar je waardering en zingeving ervaart. Haar persoonlijke missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met meer plezier en energie door het leven gaan. Vanuit die missie ontstond ' de talent coach'.

Tinne Van den Ackerveken

- Hamme, Temse, Dendermonde of online

Loopbaancoach Tinne is klinisch psychologe van opleiding en erkend stress- en burnoutcoach. Zij kan steunen op geruime ervaring als loopbaancoach en begeleiding van werkzoekenden binnen de arbeidscontext. Als levensgenieter staat ze positief in het leven en gelooft ze sterk in de kracht van mensen en het doen groeien van veerkracht door verandering. Met een flinke dosis enthousiasme en oprechte aandacht probeert ze op die manier vanuit haar groeimindset mensen in beweging te krijgen en te doen groeien, zodat ze steviger in hun schoenen staan en opnieuw plezier vinden in hun werk.

Ans Simons

- Boekhoute, Gent of online

Loopbaancoach Ans is opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heeft ze nu haar eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Zij begeleidt mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook. Ans is er van overtuigd dat iedereen een innerlijke kracht in zich heeft die we kunnen inzetten wanneer we ons leven vorm geven, onze richting bepalen of nieuwe stappen zetten. Deze kracht groeit door te leven en werken vanuit onze talenten en passies. Dit wil zij voor iedereen; elke dag met volle goesting je eigen ding kunnen doen.

Jolien Schelstraete

-Sint-Amandsberg / Gent

(of online)

Loopbaancoach Jolien is al ruim 15 jaar actief in de marketingsector. Ze startte haar carrière bij een marketingagentschap en groeide daarna door bij 2 bekende marktleiders binnen de voeding- en drankensector. Daar leidde ze meer dan 8 jaar grote teams en ontdekte zo haar passie voor het ontwikkelen van talenten en het meebouwen aan loopbanen.Gedreven door haar kernwaarden "vrijheid" en "zelfstandigheid", richtte Jolien haar eigen bedrijf op, Cut the Cake, waarbij ze mensen én merken begeleidt naar duurzame groei, startend vanuit hun kernwaarden en missie. Jolien staat voor een positieve en optimistische rechttoe-rechtaan aanpak, waarbij talenten én waarden centraal gezet worden. Ze houdt van creatief en oplossingsgericht werken en haar glimlach en ongebreideld enthousiasme werken aanstekelijk.

Haissi Cheng

-Kortrijk, Oostkamp , Brugge (of online)

Loopbaancoach Haissi leidt sinds 2007 een vertaalbureau in Kortrijk. Sinds enkele jaren werkt ze ook als freelance HR-consultant, loopbaanbegeleider en stress en burn-out coach. Al vanaf het begin van haar carrière is ze gefascineerd door HR en de mens. Daarom heeft ze diverse opleidingen gevolgd op het gebied van HR en coaching. Het is voor haar belangrijk dat mensen werk doen dat ze met plezier vervullen en waar ze energie uit halen. Het helpen van mensen geeft Haissi bovendien extra energie. Ze streeft ernaar positieve vibes uit te stralen en mensen te ondersteunen bij het vinden van zichzelf, zodat ze werk kunnen doen dat ze graag doen en daardoor een positievere levenshouding ontwikkelen. Ze koestert een liefde voor alle soorten mensen en gelooft dat iedereen recht heeft op geluk en liefde in al hun vormen. Met haar positieve instellingen wil ze anderen inspireren.

Lara Renders

-Deinze, Gent, Waregem (of online)

Loopbaancoach Lara maakte van de arbeidsmarkt haar passie en bouwde intussen al meer dan 15 jaar ervaring op in bemiddeling, coaching, HR en leiding geven.
Als leidinggevende zag ze al snel dat de juiste mensen op de juiste plaats niet alleen voor goede resultaten zorgen, maar veel belangrijker nog, voor gelukkige medewerkers.
Het inzetten van mensen op basis van hun talenten werd dan ook haar stokpaardje.
Met haar oplossingsgerichte mindset wil ze op zoek gaan naar jouw talenten en nagaan of deze ten volle benut worden. Haar uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt zet ze daarbij graag in als extra troef.

Fem Vanhaecke

-Oostende (of online)

Loopbaancoach Fem is een enthousiaste, betrokken coach met meer dan 15 jaar ervaring in persoons- en contextbegeleiding in het onderwijs.Ze heeft haar eigen coachingspraktijk in Oostende, bijna met de voeten in het zand.De zee geeft haar rust maar ook inspiratie voor nieuwe ideeën. Naast de natuur, houdt ze ook van avontuur en het ontdekken van nieuwe horizonten.Met haar rechttoe- rechtaan- aanpak geeft ze jou dan ook het nodige duwtje in de rug.Haar persoonlijke missie is om anderen te begeleiden in hun groeiproces en hen terug in hun kracht te zetten, door op zoek te gaan naar hun talenten.

Anke Broos

-Antwerpen (of online)

Loopbaancoach Anke heeft een achtergrond in marketing en communicatie. Als loopbaancoach is ze ideaal geplaatst om jouw talenten naar boven te halen en te kijken hoe je die het beste kan overbrengen. Ze is een creatieveling die anderen graag aansteekt met haar enthousiasme. Haar doel is om je het vertrouwen te geven om zelf aan de slag te gaan met je nieuwe inzichten en je passies. Indien nodig begeleidt ze je in het maken van je ideale CV, motivatiebrief of LinkedIn profiel. Zo kan je opvallen tussen de rest. Ze werkt voor De Talent Coach, maar heeft daarnaast ook een eigen zaak: Reprezent. Daar focust ze zich op je (personal) branding. Handig als je bij je eerste stappen als ondernemer jezelf en je bedrijf op de markt wilt zetten.


Wil je graag  kennismaken?

Staat jouw regio er niet tussen? Kies dan voor een online traject (gesprekken vinden dan plaats via skype, zoom of teams)

Gent (loopbaancoach Lara & Ans)

Bedrijvencentrum Parkoffice,

Hofstraat 269/Franklin Rooseveltlaan 348-349, 9000 Gent

Schellebelle (loopbaancoach Ellen)

Stationsstraat 156

9260 Schellebelle

Wetteren (loopbaancoach  Ellen)

Smetledesteenweg 7

9230 Wetteren

Boekhoute (loopbaancoach Ans)

Noordstraat 112

9961 Boekhoute

Assenede (loopbaancoach Ans)

Medisch Centrum Assenede

Kasteelstraat 49

9960 Assenede

Hamme (loopbaancoach Tinne)

Kaaldries 14

9220 Hamme

Dendermonde (loopbaancoach Tinne)

Sint-Gillislaan 99

9200 Dendermonde

Temse (loopbaancoach Tinne)

Luxemburgstraat 20

9140 Temse

Antwerpen (loopbaancoach Anke)

Thaliastraat 21

2600 Berchem

Kortrijk (loopbaancoach Haissi)

President Kennedypark 11c 

8500 Kortrijk

Oostkamp (loopbaancoach Haissi)

Kapellestraat 130/144

8020 Oostkamp

Oostende (loopbaancoach Fem)

Vlierstraat 31

8400 Oostende

Deinze (loopbaancoach Lara)

Molenstraat 1

9800 Deinze

Waregem

(loopbaancoach Lara)

Wollestraat 23

8790 Waregem

Brugge (loopbaancoach Haissi)

Praktijk Achttiendrie

Rijselstraat 183

8200 Brugge

Sint-Amandsberg (loopbaancoach Jolien)

Achterstraat 79

9040 Sint-Amandsberg

Sfeerbeelden van onze loopbaancoaches en onze intervisiemomenten

Onze coaches hebben een professionele achtergrond als psycholoog of coach en kregen daarnaast ook nog een sterke inhoudelijke opleiding in het talentgericht coachen. Daarnaast komen we regelmatig samen voor intervisie-momenten waar we methodieken en ervaringen uitwisselen. Zo blijven we samen groeien en ontwikkelen om jou de best mogelijke ondersteuning te kunnen bieden.