Vind een loopbaancoach in jouw buurt

Meer over onze loopbaancoaches en hun locatie

Onze loopbaancoaches

Ons kleinschalig team van loopbaanbegeleiders zijn allen enthousiaste, zelfstandige professionals, met de nodige levenservaring, een degelijke coachingsachtergrond en vooral de gave om het talent in anderen te ontdekken.

Tinne Van den Ackerveken

- Hamme, Temse, Dendermonde of online

Loopbaancoach Tinne is klinisch psychologe van opleiding en erkend stress- en burnoutcoach. Zij kan steunen op geruime ervaring als loopbaancoach en begeleiding van werkzoekenden binnen de arbeidscontext. Als levensgenieter staat ze positief in het leven en gelooft ze sterk in de kracht van mensen en het doen groeien van veerkracht door verandering. Met een flinke dosis enthousiasme en oprechte aandacht probeert ze op die manier vanuit haar groeimindset mensen in beweging te krijgen en te doen groeien, zodat ze steviger in hun schoenen staan en opnieuw plezier vinden in hun werk.

Ellen Florin

- Schellebelle, Wetteren of online

Loopbaancoach Ellen is een enthousiaste, gedreven bedrijfspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Ze gelooft dat je pas oprecht gelukkig kan zijn als je authentiek in het leven durft te staan, als je weet wie je bent en waar je voor staat. En dat vertaalt zich volgens haar dan ook in een job die voldoening geeft, waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen, waar je waardering en zingeving ervaart. Haar persoonlijke missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met meer plezier en energie door het leven gaan.

Britt Van Kerckhove

-Laarne  (of online)

Loopbaancoach Britt heeft zelf na jaren in het onderwijs haar benoeming overboord durven gooien om andere talenten het podium te geven. Ze ging van onderwijs naar een eigenwijs leven! Zij ziet steeds een zee aan mogelijkheden en laat je graag mixen met talenten om meer die balans in energie te kunnen ervaren. Als multipassionate moeder van een peuter en kleuter weet ze als geen ander hoe pittig het allemaal kan zijn. Haar missie is dan ook om iedereen te inspireren om helemaal zichzelf te mogen zijn voorbij alle rollen en (vermeende) verwachtingen. Eindelijk zelf weten wat je nu écht wilt. Door middel van inspirerend coachen wil ze jou dan begeleiden om jouw werkwens werkelijkheid te maken.

Ans simons

- Boekhoute, Assenede, Gent of online

Loopbaancoach Ans is opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heeft ze nu haar eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Zij begeleidt mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook. Ans is er van overtuigd dat iedereen een innerlijke kracht in zich heeft die we kunnen inzetten wanneer we ons leven vorm geven, onze richting bepalen of nieuwe stappen zetten. Deze kracht groeit door te leven en werken vanuit onze talenten en passies. Dit wil zij voor iedereen; elke dag met volle goesting je eigen ding kunnen doen.

Manon Aerens

-Deurle (of online)

Loopbaancoach Manon combineert een zachte, spirituele kant met een analytisch oog en een doelgerichte aanpak. Manon is opgeleid als waarderend loopbaancoach en gelooft er sterk in dat we samen de wereld kunnen redden als iedereen zijn leven zou leiden volgens zijn of haar talent, passie en 'goesting'. Het is haar missie om mensen te helpen herinneren wat die zaken precies zijn en om samen op zoek te gaan naar een leven dat authentiek aanvoelt. Ze houdt van schoonheid in al haar vormen, van dingen die met liefde gemaakt of gedaan zijn, van persoonlijke ontwikkeling en van de natuur.


Wil je graag  kennismaken?

Onze coachingslocaties

Gent / Wetteren / Wichelen / Assenede / Lochristi / Laarne / Dendermonde / Hamme / Temse /Deurle / Laarne

Staat jouw regio er niet tussen? Kies dan voor een online traject (gesprekken vinden dan plaats via skype, zoom of teams)

Gent (loopbaancoach Ans)

Bedrijvencentrum Parkoffice,

Hofstraat 269/Franklin Rooseveltlaan 348-349, 9000 Gent

Schellebelle (loopbaancoach Ellen)

Stationsstraat 156

9260 Schellebelle

Wetteren (loopbaancoach  Ellen)

Smetledesteenweg 7

9230 Wetteren

Boekhoute (loopbaancoach Ans)

Noordstraat 112

9961 Boekhoute

Assenede (loopbaancoach Ans)

Medisch Centrum Assenede

Kasteelstraat 49

9960 Assenede

Hamme (loopbaancoach Tinne)

Kaaldries 14

9220 Hamme

Dendermonde (loopbaancoach Tinne)

Sint-Gillislaan 99

9200 Dendermonde

Temse (loopbaancoach Tinne)

Luxemburgstraat 20

9140 Temse

Deurle (loopbaancoach Manon)

Bijlden Bos 9

9831 Deurle

Laarne (loopbaancoach Britt)

Kerkstraat 28

9270 Laarne

Sfeerbeelden van onze loopbaancoaches en onze intervisiemomenten

Onze coaches hebben een professionele achtergrond als psycholoog of coach en kregen daarnaast ook nog een sterke inhoudelijke opleiding in het talentgericht coachen. Daarnaast komen we regelmatig samen voor intervisie-momenten waar we methodieken en ervaringen uitwisselen. Zo blijven we samen groeien en ontwikkelen om jou de best mogelijke ondersteuning te kunnen bieden.