Vind een loopbaancoach in jouw buurt

Meer over onze loopbaancoaches en hun locatie

Onze loopbaancoaches

Ons kleinschalig team van loopbaanbegeleiders zijn allen enthousiaste, zelfstandige professionals, met de nodige levenservaring, een degelijke coachingsachtergrond en vooral de gave om het talent in anderen te ontdekken.

Tinne Van den Ackerveken

- Hamme, Temse, Dendermonde of online

Loopbaancoach Tinne is klinisch psychologe van opleiding en erkend stress- en burnoutcoach. Zij kan steunen op geruime ervaring als loopbaancoach en begeleiding van werkzoekenden binnen de arbeidscontext. Als levensgenieter staat ze positief in het leven en gelooft ze sterk in de kracht van mensen en het doen groeien van veerkracht door verandering. Met een flinke dosis enthousiasme en oprechte aandacht probeert ze op die manier vanuit haar groeimindset mensen in beweging te krijgen en te doen groeien, zodat ze steviger in hun schoenen staan en opnieuw plezier vinden in hun werk.

Ellen Florin

- Schellebelle, Wetteren of online

Loopbaancoach Ellen is een enthousiaste, gedreven bedrijfspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Ze gelooft dat je pas oprecht gelukkig kan zijn als je authentiek in het leven durft te staan, als je weet wie je bent en waar je voor staat. En dat vertaalt zich volgens haar dan ook in een job die voldoening geeft, waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen, waar je waardering en zingeving ervaart. Haar persoonlijke missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met meer plezier en energie door het leven gaan.

Kaat Jansen

- Antwerpen (Berchem) of online

Loopbaancoach Kaat is een gedreven A&O psycholoog, coach, trainer, docent en mama van 2 energieke jongens, levensgenieter en avonturier. Haar missie is mensen en organisaties doen groeien. Ze staat voor een warme en eerlijke aanpak. Ze begeleidt je naar een vol en energiek leven dat bij je past. Samen ontdekken wat echt bij je past (wars van verwachtingen van anderen) en hoe je je verlangens waar maakt. Zodat jij je volle potentieel benut. Als loopbaancoach heeft ze veel aandacht voor je talenten en je waarden. We maken een kompas en als je dat hebt geraak je het Noorden nooit meer kwijt.Als je vastzit of twijfelt wil ze je vooruit helpen. Als de omstandigheden niet mee zitten wil ze meezoeken naar een oplossing - You can't stop the waves but you can learn to surf.Ze kijkt ernaar uit om je in Antwerpen Berchem te coachen op vrijdag tussen 9 en 15 uur of online.

Ans simons

- Boekhoute, Assenede, Gent of online

Loopbaancoach Ans is opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heeft ze nu haar eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Zij begeleidt mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook. Ans is er van overtuigd dat iedereen een innerlijke kracht in zich heeft die we kunnen inzetten wanneer we ons leven vorm geven, onze richting bepalen of nieuwe stappen zetten. Deze kracht groeit door te leven en werken vanuit onze talenten en passies. Dit wil zij voor iedereen; elke dag met volle goesting je eigen ding kunnen doen.


Wil je graag telefonisch kennismaken?

Onze coachingslocaties

Gent / Wetteren / Wichelen / Assenede / Lochristi / Laarne / Dendermonde / Hamme / Temse / Antwerpen

Staat jouw regio er niet tussen? Kies dan voor een online traject (gesprekken vinden dan plaats via skype of zoom)

Gent (loopbaancoach Ans)

Bedrijvencentrum Parkoffice,

Hofstraat 269/Franklin Rooseveltlaan 348-349, 9000 Gent

Schellebelle (loopbaancoach Ellen)

Stationsstraat 156

9260 Schellebelle

Wetteren (loopbaancoach  Ellen)

Smetledesteenweg 7

9230 Wetteren

Boekhoute (loopbaancoach Ans)

Noordstraat 136

9961 Boekhoute

Assenede (loopbaancoach Ans)

Medisch Centrum Assenede

Kasteelstraat 49

9960 Assenede

Hamme (loopbaancoach Tinne)

Kaaldries 14

9220 Hamme

Dendermonde (loopbaancoach Tinne)

Sint-Gillislaan 99

9200 Dendermonde

Temse (loopbaancoach Tinne)

Luxemburgstraat 20

9140 Temse

Antwerpen (loopbaancoach Kaat)

Praktijkhuis De Schom

Elisabethlaan 117A

2600 Antwerpen (Berchem)

Sfeerbeelden van onze intervisie-momenten

Onze coaches hebben een professionele achtergrond als psycholoog of coach en kregen daarnaast ook nog een sterke inhoudelijke opleiding in het talentgericht coachen. Daarnaast komen we regelmatig samen voor intervisie-momenten waar we methodieken en ervaringen uitwisselen. Zo blijven we samen groeien en ontwikkelen om jou de best mogelijke ondersteuning te kunnen bieden.