Loopbaancoaching in Antwerpen

Loopbaancoach  Anke Broos
Loopbaancoach Anke Broos

Welkom, ik ben Anke


Als gedreven loopbaancoach met een praktijk in Antwerpen (Berchem),  help ik jou graag met het te pakken krijgen van een job die écht bij je past. Een job waar je voluit kan werken vanuit je talent. Je kan bij mij terecht met VDAB-loopbaancheques, een geweldige manier om nieuwe opties te verkennen om weer kleur in je loopbaan te brengen.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Als loopbaancoach en personal branding strateeg ben ik gedreven door het ontdekken van jouw talenten, waar je deze optimaal kan inzetten en hoe jij werkgevers kunt overtuigen dat je de geknipte kandidaat bent voor de job. Daar komt  personal branding goed bij van pas.

Mijn doel is je vol passie en zelfvertrouwen buiten te doen stappen. Klaar om concrete acties te ondernemen. Klaar om de job van je dromen te pakken te krijgen!

Je kan bij mij terecht voor loopbaanvragen, loopbaankeuzes, sollicitatie- en personal branding advies. Ben je een startende ondernemer of overweeg je als ondernemer te starten? Ook jij kan bij me terecht om samen op zoek te gaan naar je passies, sterktes en welke aanpak het beste bij je past.Mijn achtergrond

Ik heb een achtergrond in marketing, communicatie, marktonderzoek en business development. Ik ben op mijn best als ik jouw talenten naar boven kan halen en samen met jou bekijk hoe je die het beste kan overbrengen. Als creatieveling zie ik altijd mogelijkheden en kansen.

Ik wil je het zelfvertrouwen geven om aan de slag te gaan met je nieuwe inzichten en je professionele droom na te jagen. Mijn enthousiasme geeft je daarbij nog die extra "spark" er in te vliegen.

Daarnaast begeleid ik je ook graag in het opmaken van je CV, motivatiebrief of LinkedIn profiel, zodat je kan opvallen tussen de andere kandidaten en potentiële werkgevers kan overtuigen van je kunnen. Ook als je in een compleet andere job of sector aan de slag wilt.

Ik heb ook ervaring met thema's zoals AD(H)D, creatieve generalisten en hoogbegaafdheid.

Ik werk als loopbaancoach voor De Talent Coach, maar heb daarnaast ook een eigen zaak: Reprezent. Daar focus ik me op je (personal) branding. Handig als je jezelf of je bedrijf op de markt wilt zetten.

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Waarom een coachingstraject volgen bij de talent coach?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Klaar om meer kleur in je loopbaan te brengen ?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken.


Voordelige jobcoaching in Antwerpen met de loopbaancheques van VDAB

Omdat De Talent Coach door VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo'n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte

Lees meer over het systeem van de loopbaancheques

Je bent welkom in mijn praktijk

Anke Broos -De talent coach (Antwerpen - Berchem)

Thaliastraat 21

2600 Antwerpen (Berchem)