Geef de concurrentie het nakijken !

Maak een krachtig CV 

Complete toolkit met makkelijk te bewerken CV templates

Recruiters nemen slechts 6 sec om je CV te beoordelen. Zorg dat je door die eerste ronde raakt!

Ik ga je tonen hoe je jouw CV een grondige make-over kan geven zodat je uit de massa springt en een sterke eerste indruk maakt.

Hallo, ik ben Ellen Florin. Als arbeidspsychologe en loopbaanexperte.


In deze digitale toolkit toon ik je hoe je jouw passie, talenten en motivatie op een overtuigende manier kan overbrengen in jouw CV  zodat je droomjob  plots wel binnen bereik komt.

Online CV-makers zijn immens populair geworden. Niet onlogisch natuurlijk. Binnen de 5 minuten tover je er een  CV mee te voorschijn.  Super handig toch?

Het probleem is echter dat je hiermee slechts een 'standaard'-cv genereert.  Zo'n CV dat een recruiter al 100 keer heeft zien passeren.

Om echt indruk te maken met je CV is een andere aanpak nodig.  Als psycholoog en loopbaanexpert geef ik je graag inzicht in hoe recruiters jouw CV screenen en op wat je precies dient te letten om geselecteerd te worden. Er zijn namelijk een aantal psychologische trucjes / basisregels die ervoor zorgen dat je echt gaat scoren met je CV.

Dus: als jij klaar bent om recruiters te gaan dazzlen met een overtuigend en uniek CV, dan help ik je graag.


Het schrijven van een krachtig CV is een super waardevolle vaardigheid, dat zich doorheen jouw loopbaan dubbel en dik zal terugverdienen

Herken je jezelf in het volgende?


 • je weet niet goed hoe je jezelf kan 'verkopen' in jouw CV
 • je hebt het gevoel dat jouw CV 'standaard' is
 • je stuurt regelmatig jouw CV naar potentiële werkgevers maar krijgt hierop weinig tot geen positieve respons
 • je krijgt vaak te horen dat er andere kandidaten waren die beter aan het profiel beantwoorden, of dat je onvoldoende ervaring hebt
 • Jouw CV bevat voornamelijk een opsomming van jouw opleiding en ervaring. Je hebt geen idee hoe je er meer van 'jezelf' in kan leggen
 • je hebt het gevoel dat je niet bijzonder bent en weet niet goed welke troeven je precies in de verf dient te zetten om die andere ervan te overtuigen dat het de moeite loont om je een kans te geven

Met een krachtig CV verander je muren in deuren


Stel je eens voor dat je morgen wakker wordt met een krachtig CV in handen, waarmee je moeiteloos een sterke indruk maakt. Waarmee je veel vaker wordt uitgenodigd voor een gesprek. En waarbij je in dat gesprek merkt dat ze, alleen al door jouw CV te lezen, al overtuigd zijn van jouw motivatie en match met hun vacature. Je hoeft alleen de bal binnen te koppen om te scoren. Hoe fantastisch zou dat niet zijn?

If opportunity doesn't knock, build a door

Wil je weten hoe je een CV maakt waarmee je kan scoren?

Ook jij kan een krachtige indruk maken met jouw CV. In deze  toolkit toon ik je exact welke stappen je dient te zetten om van jouw CV een krachtig introductiemiddel te maken. De tijd dat je kon scoren met een 'standaard CV' (zoals je dat op school leerde), ligt namelijk al lang achter ons.  Het wordt dus hoog tijd om jouw CV eens grondig onder handen te nemen en er een versie 2.0 van te maken.

Concreet omvat deze toolbox:

 • Een video  met concrete tips en voorbeelden over hoe je je CV krachtiger kan maken

 • Heldere uitleg door een ervaren bedrijfspsychologe en loopbaanexperte

 • Stappenplan in PDF. 
 • Bonus*  5 gratis CV- templates om meteen mee van start te gaan in Canva (gratis online tool)

 • Bonus* : matching template voor jouw motivatiebrief
 • Bonus* : extra module 'meest gestelde vragen over het CV'. Daarin vind je snel een antwoord terug op je meest prangende vragen.
 • Bonus*: praktische videohandleiding 'Wegwijs in canva'
Geef je CV een krachtige make-over
Geef je CV een krachtige make-over
inclusief 5 makkelijk te bewerken templates
inclusief 5 makkelijk te bewerken templates


Wat levert het op?

Als je aan de slag gaat met onze toolkit

 • heb je een CV in handen waar je terecht trots op kan zijn
 • maak je een krachtige eerste indruk
 • word je vaker uitgenodigd voor een gesprek
 • krijg je meer positieve feedback op jouw CV
 • zal je merken dat jouw CV veel overtuigender overkomt en dat zonder te 'stoefen' of jezelf anders voor te stellen dan je werkelijk bent
 • maak je een grotere kans op jouw droomjob

En vooral: je zal heel veel goesting krijgen om er meteen mee aan de slag te gaan en voor die droomjob te solliciteren!

Niet tevreden? Geld terug.
Niet tevreden? Geld terug.

Wanneer je niet 100% tevreden bent, krijg je tot 14 dagen na jouw aankoop je volledige investering terug.

"Dankjewel voor de videocursus. Ik heb mijn CV herwerkt en ben nu keitrots op het document, en het traject om tot daar te geraken. Jij hebt me dat laatste duwtje in de rug gegeven om expliciet te durven uitdrukken waar ik voor sta, om de woorden hiervoor te zoeken en om dit levendig te formuleren."          -Veronique De Bruyne

Hallo, ik ben Ellen Florin, bevlogen arbeidspsychologe en ervaren loopbaancoach.

Ik heb al honderden mensen begeleid naar hun droomjob. En daarbij help ik hen ook graag met het 'pimpen' van hun CV.  Je hebt namelijk maar één kans om een sterke eerste indruk te maken. En jouw CV speelt daarin een cruciale rol. 

Ik heb al ontelbare keren prachtige dingen zien gebeuren wanneer mijn klanten hun CV krachtiger maakten.

Ik herinner me zelfs iemand die met zijn gepimpte CV een tweede keer solliciteerde voor exact dezelfde job, bij hetzelfde bedrijf, en toen opeens de job wel te pakken kreeg (waar hij bij zijn eerste sollicitatie zelfs niet uitgenodigd was voor een gesprek).

Ben jij nog altijd aan het sukkelen met een klassiek CV? Dan wordt het hoog tijd dat je jouw CV eens aan een grondige evaluatie onderwerpt.

Wie weet wat het je kan opleveren. Misschien krijg je er die droomjob wel mee te pakken? Ik gun het je zo.

Er is letterlijk geen enkel risico.

Ben je om één of andere reden na je aankoop niet tevreden? Dan kan je tot 14 dagen na jouw aankoop jouw geld gewoon terugvragen. No questions asked. Ik doe niet moeilijk, want ik sta achter mijn mijn programma. En ik weet dat het werkt.

Waarop wacht je nog?

Laat geen dag meer voorbijgaan waar je bang afwacht of je een antwoord kan verwachten op jouw sollicitaties. Stop met jouw CV naar nog meer werkgevers te sturen en neem eerst jouw CV zelf eens grondig onder handen. De energie die je daarin steekt, krijg je x100 terug.

Veel gestelde vragen

Ik heb totaal geen verstand van design en zo. Is dit iets voor mij?

Jazeker, je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn om een mooi CV te maken. Je kan je keuze maken uit een aantal kant-en-klare templates. En als je daar je gading niet in vind, laat ik je zien waar je nog meer gratis templates kan vinden.

Moet je bepaalde voorkennis hebben? Bijvoorbeeld goed overweg kunnen met Word of Indesign of zo?

Neen, je hebt geen voorkennis nodig. We werken met Canva, een gratis online tool die heel intuïtief en gebruiksvriendelijk is.  En er is een bonusmodule waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je de templates dient te bewerken.  Ik toon je dus exact wat je moet doen. Je hoeft alleen de instructies te volgen om zo je eigen  CV te voorschijn te toveren. Wanneer je toch op problemen zou stuiten, kan je me altijd vragen stellen via mail. Dan help ik je snel weer vooruit.

Kan ik vragen stellen over de cursus?

Ja, je mag me altijd mailen met jouw concrete vragen of problemen. Ik doe steeds mijn best om je binnen de 24u te antwoorden zodat je snel weer verder kan.


Krijg ik ook persoonlijke feedback over mijn CV?

Neen, persoonlijke feedback is niet inbegrepen in deze cursus. Indien je graag persoonlijke feedback wil op jouw CV, dan kan je altijd een extra feedbacksessie bijboeken aan ons normale uurtarief. Neem gerust contact op indien je hierin interesse hebt.

Ik heb nog geen (of niet veel) werkervaring, is deze cursus dan wel interessant voor mij?

Absoluut! Als je nog maar weinig werkervaring hebt, zal je met een klassiek CV namelijk zeer moeilijk scoren. Maar het is niet omdat je geen werkervaring hebt dat je niet veel in huis hebt! Ik toon je hoe je jouw CV krachtiger kan maken door een aantal rubrieken toe te voegen die geen  werkervaring vereisen. Zo toont jouw CV meteen een pak voller, interessanter en maak je de lezer nieuwsgierig naar wie er achter dat CV schuilgaat.

Geef je ook praktische tips, bv hoe je kan omgaan met gaten in je werkervaring of met een onafgewerkte studie?

Jazeker, ook die dingen komen aan bod in de cursus. Om de cursus zelf niet te overladen met info, voorzag ik een extra bonusmodule met daarin een oplijsting van de meest gestelde vragen over het CV. Zo vind je snel een antwoord op jouw meest prangende vragen.Zit je verder nog met prangende vragen? Neem dan contact met me op.