Geef de concurrentie het nakijken en verover jouw droomjob!

CV Make-over Kit

Complete toolbox, inclusief handige CV templates

Ben je het beu geen antwoord te krijgen op je sollicitaties?

Tijd om daar verandering in te brengen! Met deze toolkit geef ik je dé trucjes om je CV te transformeren van onopgemerkt naar onweerstaanbaar. 

Als Arbeidspsychologe en eigenaar van een erkend loopbaancentrum weet ik dat standaard CV's simpelweg niet meer volstaan in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. Daarom heb ik een complete toolkit samengesteld, inclusief kant-en-klare CV-templates en een stap-voor-stap plan, om jou te helpen een CV te creëren dat niet alleen opvalt, maar ook echt indruk maakt.

Met deze toolkit krijg je meer  inzicht in hoe recruiters jouw CV screenen en op wat je precies dient te letten om een krachtige indruk na te laten.  Er zijn namelijk een aantal psychologische trucjes die ervoor zorgen dat je echt gaat scoren met jouw CV. Ik ga je ook laten zien hoe je een inhoudelijk sterk CV kan bouwen dat meer is dan een feitelijke opsomming van je opleiding en ervaring. Zo krijg je een uniek CV in handen, dat jouw persoonlijkheid en talenten optimaal weerspiegelt.

Dus: als jij klaar bent om recruiters te gaan dazzlen met een overtuigend en uniek CV, dan ben je hier op de juiste plek.


Ik ga je tonen hoe je jouw CV een grondige make-over kan geven zodat je uit de massa springt en een sterke eerste indruk maakt.

Geef je CV een krachtige make-over
Geef je CV een krachtige make-over

Het schrijven van een krachtig CV is een super waardevolle vaardigheid, dat zich doorheen jouw loopbaan dubbel en dik zal terugverdienen

Herken je jezelf in het volgende?


 • Je worstelt met het vinden van de juiste manier om jezelf te presenteren in je CV.
 • Je voelt dat je CV gewoonweg 'standaard' is en niet opvalt tussen de massa.
 • Ondanks herhaaldelijke inspanningen en sollicitaties, blijft positieve respons uit.
 • je krijgt vaak te horen dat er andere kandidaten waren die beter aan het profiel beantwoorden of meer ervaring hebben
 • Jouw CV lijkt vooral een opsomming van je werkervaring te zijn, zonder persoonlijkheid of verhaal. Daardoor kom je vooral in aanmerking voor jobs die lijken op wat je in het verleden al gedaan hebt, terwijl je eigenlijk iets anders wilt.
 • je weet niet goed welke troeven je precies in de verf dient te zetten om werkgevers ervan te overtuigen dat jij de ideale kandidaat bent. 

Met een krachtig CV verander je muren in deuren!

Stel je eens voor dat je morgen wakker wordt met een CV dat direct indruk maakt. Een CV waarmee je wel wordt uitgenodigd voor gesprekken.

En waarbij je tijdens het sollicitatie-gesprek merkt dat ze, alleen al door jouw CV te lezen, al overtuigd zijn van jouw motivatie en match met hun vacature. Je hoeft alleen de bal binnen te koppen om te scoren. Hoe fantastisch zou dat niet zijn?

If opportunity doesn't knock, build a door

Wil je weten hoe je een CV maakt waarmee je kan scoren?

Ook jij kan een krachtige indruk maken met jouw CV. In deze  toolkit toon ik je exact welke stappen je dient te zetten om echt te scoren met jouw CV. De tijd dat je indruk kon maken met een 'standaard CV' (zoals je dat op school leerde), ligt namelijk al lang achter ons.  Het wordt dus hoog tijd om jouw CV een grondige make-over te geven!

CV Make-Over Kit
CV Make-Over Kit

Concreet omvat deze 'CV make-over toolkit':

 • Een inspirerende videotraining boordevol concrete tips en voorbeelden om jouw CV krachtiger te maken

 • Heldere uitleg van een ervaren bedrijfspsychologe en loopbaanexperte, waarmee je begrijpt  hoe recruiters jouw CV screenen en welke handige psychologische trucjes je kan toepassen om een sterke eerste indruk te maken

 • Een praktisch stappenplan in PDF-formaat
 • Bonus*: enkele kant-en-klare CV-templates die opgebouwd zijn volgens de instructies uit de videotraining en die je heel eenvoudig naar jouw eigen smaak kan bewerken (bv andere kleuren, lettertype, lay-out, ...) 
 • Bonus*: Een bijpassende template voor jouw motivatiebrief, zodat je een consistente indruk maakt op recruiters.
 • Bonus*: Een antwoord op de 'meest gestelde vragen over het CV (in PDF), zodat je snel antwoord krijgt op jouw brandende vragen (bv wat doe je met gaten in je CV, wat als je overgekwalificeerd bent voor een functie, enz.).
 • Bonus*: Een stap-voor-stap videohandleiding om je op weg te helpen met het gebruik van de gratis tool waarmee je de templates kan bewerken.


Wat levert het op?

Als je aan de slag gaat met onze toolkit

 • Zul je een CV hebben waar je trots op kunt zijn, eentje die jouw persoonlijkheid en vaardigheden echt tot hun recht laat komen.
 • Maak je gegarandeerd een krachtige eerste indruk die bij werkgevers blijft hangen.
 • Zul je merken dat je vaker wordt uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, omdat jouw CV opvalt tussen de rest.
 • Ontvang je meer positieve feedback op jouw CV van recruiters en werkgevers.
 • Zal je CV overtuigender overkomen, zonder dat je overdreven moet opscheppen of jezelf anders moet voordoen dan je bent.
 • Vergroot je aanzienlijk je kans op het bemachtigen van jouw droomjob.

En vooral: je zult ontzettend veel zin krijgen om direct aan de slag te gaan en te solliciteren voor die droomjob!

Kostprijs

47,-

Niet tevreden? Geld terug.
Niet tevreden? Geld terug.

Wanneer je niet 100% tevreden bent, krijg je tot 14 dagen na jouw aankoop je volledige investering terug.

"Dankjewel voor de videocursus. Ik heb mijn CV herwerkt en ben nu keitrots op het document, en het traject om tot daar te geraken. Jij hebt me dat laatste duwtje in de rug gegeven om expliciet te durven uitdrukken waar ik voor sta, om de woorden hiervoor te zoeken en om dit levendig te formuleren."          -Veronique De Bruyne

Hallo, ik ben Ellen Florin, bevlogen arbeidspsychologe en ervaren loopbaancoach.

Ik heb al honderden mensen begeleid naar hun droomjob. En daarbij help ik hen ook graag om hun  CV een grondige make-over te geven. Je hebt namelijk maar één kans om een sterke eerste indruk te maken. En jouw CV speelt daarin een cruciale rol. 

Ik heb al ontelbare keren prachtige dingen zien gebeuren wanneer mijn klanten hun CV krachtiger maakten.

Ik herinner me zelfs iemand die met zijn nieuwe CV een tweede keer solliciteerde voor exact dezelfde job, bij hetzelfde bedrijf, en toen opeens de job wel te pakken kreeg (waar hij bij zijn eerste sollicitatie zelfs niet uitgenodigd was voor een gesprek).

Ben jij nog altijd aan het sukkelen met een standaard-CV? Dan wordt het hoog tijd dat je jouw CV eens aan een grondige evaluatie onderwerpt.

Wie weet wat het je kan opleveren. Misschien krijg je er die droomjob wel mee te pakken? Ik gun het je zo.

Er is letterlijk geen enkel risico.

Ben je om één of andere reden na je aankoop niet tevreden? Dan kan je tot 14 dagen na jouw aankoop jouw geld gewoon terugvragen. No questions asked. Ik doe niet moeilijk, want ik sta achter deze toolkit. En ik weet dat het je kan helpen.

Waarop wacht je nog?

Laat geen dag meer voorbijgaan waar je bang afwacht of je een antwoord kan verwachten op jouw sollicitaties. Stop met jouw CV naar nog meer werkgevers te sturen en neem eerst jouw CV zelf eens grondig onder handen. De energie die je daarin steekt, krijg je x100 terug.

"Zelf ben ik niet goed in het verwoorden en schrijven van de punten waar ik goed in ben. Maar dankzij de toolkit lukte het heel goed, en na het volgen van alle stappen had ik een prachtige cv!Ik durf zelf toe te geven dat ik heel fier was op mijn cv. Ik werd daardoor ook uitgenodigd voor een gesprek. 😊Alvast een dikke merci! Zowel de inhoud als de layout van jouw cursus was de moeite! Ik heb er heel veel uit geleerd en er veel aan gehad! ❤"- Yasmina

Veel gestelde vragen

Ik heb totaal geen verstand van design en zo. Is dit iets voor mij?

Jazeker, je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn om een mooi CV te maken. Je kan je keuze maken uit een aantal kant-en-klare templates. En als je daar je gading niet in vind, laat ik je zien waar je nog meer gratis templates kan vinden.

Moet je bepaalde voorkennis hebben? Bijvoorbeeld goed overweg kunnen met Word of Indesign of zo?

Neen, je hebt geen voorkennis nodig. We werken met Canva, een gratis online tool die heel intuïtief en gebruiksvriendelijk is.  Ik leg je in een video stap uit hoe je de templates dient te bewerken.  Ik toon je dus exact wat je moet doen. Je hoeft alleen de instructies te volgen om zo je eigen  CV te voorschijn te toveren. Wanneer je toch op problemen zou stuiten, kan je me altijd vragen stellen via mail of via het forum van de cursus. Dan help ik je snel weer vooruit.

Kan ik vragen stellen over de cursus?

Ja, je mag me altijd contacteren met jouw concrete vragen of problemen, dat kan via mail of via het forum in de toolkit. Ik doe steeds mijn best om je binnen de 24u te antwoorden zodat je snel weer verder kan.


Krijg ik ook persoonlijke feedback over mijn CV?

We geven jou met deze  kit alle tools in handen om je CV kritisch te evalueren en te zien waar er verbetering nodig is. We hebben zelfs een handige checklist toegevoegd om je daarbij te helpen.

Als je dat verkiest, kan je ook persoonlijke feedback ontvangen, mits een meerprijs. Je kan deze optie toevoegen als kassakoopje op de betaalpagina. Let wel: de vermelde prijs geldt enkel als kassakoopje bij je originele bestelling. Kies je niet voor deze optie, maar wil je achteraf toch een sessie bijboeken? Dan betaal je het normale uurtarief.

Ik heb nog geen (of niet veel) werkervaring, is deze cursus dan wel interessant voor mij?

Absoluut! Als je nog maar weinig werkervaring hebt, zal je met een standaard CV namelijk zeer moeilijk scoren. Maar het is niet omdat je geen werkervaring hebt dat je niet veel in huis hebt! Ik toon je hoe je jouw CV krachtiger kan maken door een aantal rubrieken toe te voegen die geen  werkervaring vereisen. Zo toont jouw CV meteen een pak voller, interessanter en maak je de lezer nieuwsgierig naar wie er achter dat CV schuilgaat.

Geef je ook praktische tips, bv hoe je kan omgaan met gaten in je werkervaring of met een onafgewerkte studie?

Jazeker, ook die dingen komen aan bod in de cursus. Om de cursus zelf niet te overladen met info, voorzag ik een extra bonusmodule met daarin een oplijsting van de meest gestelde vragen over het CV. Zo vind je snel een antwoord op jouw meest prangende vragen.


Zit je verder nog met prangende vragen? Neem dan contact met me op.