Ontdek hoe je met jouw CV een krachtige eerste indruk maakt, zodat je vaker wordt uitgenodigd voor een gesprek !

CV Make-over Kit

Stop met hopen en wachten op positieve reacties.. neem zelf het heft in handen !

Maak je cv onweerstaanbaar met onze cv make-over kit en ontdek hoe je je cv kunt transformeren tot een krachtig hulpmiddel voor je carrière!

Leer ALLES wat je moet weten om een effectief cv te maken vanaf het begin tot het einde!

✔ Maak een professioneel cv dat de aandacht trekt van recruiters en je helpt om op te vallen!

✔ Word een zelfverzekerde en strategische sollicitant met een cv dat jouw persoonlijkheid en sterke punten benadrukt!

Wat je krijgt in deze CV make over Kit:

Onze CV Make-over Kit is een stap-voor-stap-videocursus die je doorheen 10 stappen toont hoe je een krachtig CV kan maken waar jouw persoonlijkheid en talenten echt tot uiting komen.

Inhoud :
 • Onmiddelijke toegang, 24/7 en onbeperkt, zolang de cursus bestaat
 • Complete stap-voor-stap video-training, met tips van een ervaren arbeids- en organisatiepsychologie/loopbaancoach
 • Het stappenplan, naast video ook  in PDF, met per stap voorbeelden & concrete opdrachten om je te helpen bij het schrijven van je CV
 • Kant-en-klare CV-templates om van te vertrekken,  zodat je enkel nog je eigen teksten en stijl (kleuren, lettertype) dient toe te voegen en je toch een uniek CV in handen krijgt dat helemaal als 'jij' aanvoelt.
 • Checklist CV : we voegden ook een handige checklist toe om te controleren of je CV op alle belangrijke punten goed scoort

 • Motivatiebrief Template : Een bijpassende template voor jouw motivatiebrief, zodat ook die een positieve indruk maakt op recruiters.
 • FAQ : Een antwoord op de 'meest gestelde vragen over het CV (in PDF), zodat je snel antwoord krijgt op jouw brandende vragen (bv wat doe je met gaten in je CV, wat als je overgekwalificeerd bent voor een functie, enz.).
 • How-to-gids: Een stap-voor-stap videohandleiding 'wegwijs in Canva' om je op weg te helpen met het gebruik van de gratis tool waarmee je de templates kan bewerken.

Een krachtig CV maken is zo simpel als 1... 2....3....!

Waarom een sterk CV belangrijk is

Krijg je vaak dit antwoord op je sollicitaties: "Er zijn andere kandidaten die beter aan het profiel voldoen dan jij"? Of nog erger: radiostilte. Geen e-mail. Geen antwoord. Niets 😔 

Terwijl jij zoveel tijd, energie - en hoop - hebt gestoken in het schrijven van een sterke motivatiebrief en CV voor die vacature waarvan je weet dat die echt bij je zou passen

Weet dan dit... het ligt niet aan jou. ✨ Begin alsjeblieft niet te twijfelen aan jezelf of aan je capaciteiten. Of nog erger: kies niet zomaar voor de veilige optie omdat je denkt dat jouw droomjob toch niet haalbaar is. Ik wil dat je weer gaat geloven in jezelf. In je kwaliteiten, je kracht, je meerwaarde. Want die is er. Alleen... die recruiter weet dat (nog) niet. Die kent jou nog helemaal niet. Het enige middel dat jij hebt om dat te bewijzen is jouw CV. 📄
Geloof me, jouw CV is zoveel meer dan een opsomming van jouw opleiding en ervaring. Zorg ervoor dat al die kwaliteiten, die motivatie, jouw persoonlijkheid van het blad springen! 💪

Ik ga je tonen hoe je jouw CV een grondige make-over kan geven zodat je uit de massa springt en een sterke eerste indruk maakt - zelfs als je niet goed bent in schrijven of jezelf  'verkopen'.

CV's leren schrijven op de schoolbanken 20 jaar geleden is namelijk een wereld van verschil met nu!  Met zo'n standaard, saai CV kom je er gewoon niet meer  in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag. 

Daarom heb ik een complete toolkit samengesteld, inclusief kant-en-klare CV-templates en een stap-voor-stap plan, om jou te helpen een CV te creëren dat niet alleen opvalt, maar ook overtuigend is, zonder jezelf anders voor te stellen dan je bent of hoog van de toren te blazen (want nee, niemand houdt van een stoefer). Ik ga je laten zien hoe je een inhoudelijk sterk CV dat jouw persoonlijkheid en talenten optimaal weerspiegelt.

Met een krachtig CV verander je muren in deuren!

If opportunity doesn't knock, build a door

Nu is het moment om die droombaan binnen te halen!

Ook jij kan namelijk een krachtige indruk maken met jouw CV. Zelfs al heb je nog niet veel ervaring, heb je niet de 'juiste' ervaring of ben je overgekwalificeerd..   In deze  toolkit toon ik je exact welke stappen je dient te zetten om een inhoudelijk sterk CV te maken, waarmee je jouw persoonlijkheid en talenten laat zien.


Wat levert het op?

Als je aan de slag gaat met onze toolkit

 • Zul je een CV hebben waar je trots op kunt zijn, eentje die jouw persoonlijkheid en vaardigheden echt tot hun recht laat komen.
 • Maak je een krachtige eerste indruk  bij werkgevers en recruiters
 • Zul je merken dat je vaker wordt uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken
 • Ontvang je meer positieve feedback op jouw CV van recruiters en werkgevers.
 • Zal je CV overtuigender overkomen, zonder dat je overdreven moet opscheppen of jezelf anders moet voordoen dan je bent.
 • Vergroot je aanzienlijk je kans op het bemachtigen van jouw droomjob.

En vooral: je zult ontzettend veel zin krijgen om direct aan de slag te gaan en te solliciteren voor die droomjob!

Kostprijs

 slechts 47,-

De kost van deze CV kit is een fractie van wat een sterk CV je doorheen je loopbaan zal opleveren!

Stel je eens voor dat je morgen wakker wordt met een CV dat direct indruk maakt. Een CV waarmee je vaker wordt uitgenodigd voor gesprekken.

En waarbij je tijdens het sollicitatie-gesprek merkt dat ze, alleen al door jouw CV te lezen, al overtuigd zijn van jouw motivatie en match met hun vacature. Je hoeft alleen de bal binnen te koppen om te scoren. Hoe fantastisch zou dat niet zijn? En hoeveel rijker zou jouw leven aanvoelen als je daardoor de job van je dromen binnen haalt?

Niet tevreden? Geld terug.
Niet tevreden? Geld terug.
Er is letterlijk geen enkel risico.

Ben je om één of andere reden na je aankoop niet tevreden? Dan kan je tot 14 dagen na jouw aankoop jouw geld gewoon terugvragen. No questions asked. Ik doe niet moeilijk, want ik sta achter deze toolkit. En ik weet dat het je kan helpen.

Waarop wacht je nog?

Laat geen dag meer voorbijgaan waar je bang afwacht of je een antwoord kan verwachten op jouw sollicitaties. Stop met jouw CV naar nog meer werkgevers te sturen en neem eerst jouw CV zelf eens grondig onder handen. De energie die je daarin steekt, krijg je x100 terug.

Hallo, ik ben Ellen Florin, bevlogen arbeidspsychologe en ervaren loopbaancoach.

Ik heb al honderden mensen begeleid naar hun droomjob. En daarbij help ik hen ook graag om hun  CV een grondige make-over te geven. Je hebt namelijk maar één kans om een sterke eerste indruk te maken. En jouw CV speelt daarin een cruciale rol. 

Ik heb al ontelbare keren prachtige dingen zien gebeuren wanneer mijn klanten hun CV krachtiger maakten.

Ik herinner me zelfs iemand die met zijn nieuwe CV een tweede keer solliciteerde voor exact dezelfde job, bij hetzelfde bedrijf, en toen opeens de job wel te pakken kreeg (waar hij bij zijn eerste sollicitatie zelfs niet uitgenodigd was voor een gesprek).

Ben jij nog altijd aan het sukkelen met een standaard-CV? Dan wordt het hoog tijd dat je jouw CV eens aan een grondige evaluatie onderwerpt.

Wie weet wat het je kan opleveren. Misschien krijg je er die droomjob wel mee te pakken? Ik gun het je zo.

We hebben al meer dan 500 klanten geholpen hun droomjob te bemachtigen. Ben jij de volgende?

Veel gestelde vragen

Ik heb totaal geen verstand van design en zo. Is dit iets voor mij?

Jazeker, je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn om een mooi CV te maken. Je kan je keuze maken uit een aantal kant-en-klare templates. En als je daar je gading niet in vind, laat ik je zien waar je nog meer gratis templates kan vinden.

Moet je bepaalde voorkennis hebben? Bijvoorbeeld goed overweg kunnen met Word of Indesign of zo?

Neen, je hebt geen voorkennis nodig. We werken met Canva, een gratis online tool die heel intuïtief en gebruiksvriendelijk is.  Ik leg je in een video stap uit hoe je de templates dient te bewerken.  Ik toon je dus exact wat je moet doen. Je hoeft alleen de instructies te volgen om zo je eigen  CV te voorschijn te toveren. Wanneer je toch op problemen zou stuiten, kan je me altijd vragen stellen via mail of via het forum van de cursus. Dan help ik je snel weer vooruit.

Kan ik vragen stellen over de cursus?

Ja, je mag me altijd contacteren met jouw concrete vragen of problemen, dat kan via mail of via het forum in de toolkit. Ik doe steeds mijn best om je binnen de 24u te antwoorden zodat je snel weer verder kan.


Krijg ik ook persoonlijke feedback over mijn CV?

In dit pakket is geen persoonlijke feedback inbegrepen. We doen dit om de prijs betaalbaar te houden voor iedereen. We geven jou met deze  kit echter alle tools in handen om je CV kritisch te evalueren en te zien waar er verbetering nodig is. We hebben zelfs een handige checklist toegevoegd om je daarbij te helpen.

Als je dat verkiest, kan je ook persoonlijke feedback ontvangen, mits het betalen van een meerprijs. Stuur me gerust een mailtje via ellen@detalentcoach.be als je daar interesse in hebt. Dan bezorg ik je alle informatie.

Ik heb nog geen (of niet veel) werkervaring, is deze cursus dan wel interessant voor mij?

Absoluut! Als je nog maar weinig werkervaring hebt, zal je met een standaard CV namelijk zeer moeilijk scoren. Maar het is niet omdat je geen werkervaring hebt dat je niet veel in huis hebt! Ik toon je hoe je jouw CV krachtiger kan maken door een aantal rubrieken toe te voegen die geen  werkervaring vereisen. Zo toont jouw CV meteen een pak voller, interessanter en maak je de lezer nieuwsgierig naar wie er achter dat CV schuilgaat.

Geef je ook praktische tips, bv hoe je kan omgaan met gaten in je werkervaring of met een onafgewerkte studie?

Jazeker, ook die dingen komen aan bod in de cursus. Om de cursus zelf niet te overladen met info, voorzag ik een extra bonusmodule met daarin een oplijsting van de meest gestelde vragen over het CV. Zo vind je snel een antwoord op jouw meest prangende vragen.


Zit je verder nog met prangende vragen? Neem dan contact met me op.