Geef de concurrentie het nakijken !

Online cursus 'krachtig CV' 

met makkelijk te bewerken CV templates

Online cursus met CV Templates

'Krachtig CV'

Met deze online cursus krijg je alle tools in handen om jouw CV een snelle maar krachtige make-over te geven. Je krijgt toegang tot prachtige CV- templates + je wordt stap voor stap begeleid in het opstellen van een CV waarmee je  andere kandidaten het nakijken geeft.

STA ME TOE JOU EEN BELANGRIJKE VRAAG TE STELLEN...

Als de job van jouw dromen langskomt.. zou je er kans op maken?

Diep in je hart weet je dat je perfect zou zijn voor die job. Je bent ervan overtuigd dat je de job zou krijgen indien je de werkgever  zou kunnen overtuigen van jouw talenten, passie en motivatie. Maar hoe breng je dat over op een klein stukje papier?

De realiteit is:  je krijgt slechts 6 seconden om een krachtige indruk na te laten.

*Uit een recent onderzoek is gebleken dat recruiters gemiddeld slechts 6 seconden de tijd nemen om een cv te screenen

Dat is veel druk om op een stukje papier te leggen.(zeker wanneer jouw opleiding en ervaring vaak identiek zijn aan die van andere kandidaten)


Dus, wat gebeurd er in de meeste gevallen?

Niets

Er komt niets. Geen reactie. Geen telefoontje. Hoogstens een standaard mailtje dat er andere kandidaten waren die beter aan het profiel beantwoorden.

Dus wat doen de meeste mensen dan? Ze versturen datzelfde CV dan maar naar 1O-tallen werkgevers tegelijk, in de hoop dat ze toch minstens één keer uitgenodigd worden. Of ze blijven gewoon in hun huidige job vastzitten, tot ze tegen een burn-out of bore-out aanlopen.

Maar, wat als je jouw passie, talenten en motivatie op een overtuigende manier kan laten zien in jouw CV?  Als je met jouw CV echt indruk zou kunnen maken?

Dan is die droomjob plots wel binnen bereik!

En dat is exact waar ik jou ga bij helpen.

Ik ga je tonen hoe je jouw CV een grondige make-over kan geven zodat je uit de massa springt en een sterke eerste indruk maakt.

Ik ben Ellen Florin. Als arbeidspsychologe en loopbaanexperte begeleidde ik al honderden mensen naar hun droomjob.

Ik weet wat werkt en wat niet werkt.

Het krachtiger maken van jouw CV is één van de belangrijkste dingen die je kan doen om jouw kansen op die droomjob te verhogen.

En ik ben er klaar voor om ook jou te tonen hoe je dat doet.

Het schrijven van je eigen CV is een super waardevolle vaardigheid, dat zich doorheen jouw loopbaan dubbel en dik zal terugverdienen

Herken je jezelf in het volgende?

 • je stuurt regelmatig jouw CV naar potentiële werkgevers maar krijgt hierop weinig tot geen positieve respons
 • je krijgt vaak te horen dat er andere kandidaten waren die beter aan het profiel beantwoorden, of dat je onvoldoende ervaring hebt
 • je weet niet goed hoe je jezelf kan 'verkopen' in jouw CV
 • je hebt het gevoel dat jouw CV 'standaard' is
 • Jouw CV bevat voornamelijk een opsomming van jouw opleiding en ervaring. Je hebt geen idee hoe je er meer van 'jezelf' in kan leggen of je denkt dat dat niet nodig is
 • je hebt het gevoel dat je niet bijzonder bent en weet niet goed welke troeven je precies in de verf dient te zetten om die andere ervan te overtuigen dat het de moeite loont om je een kans te geven

Met een krachtig CV verander je muren in deuren

Stel je eens voor dat je morgen wakker wordt met een krachtig CV in handen, waarmee je moeiteloos een sterke indruk maakt. Waarmee je veel vaker wordt uitgenodigd voor een gesprek. En waarbij je in dat gesprek merkt dat ze, alleen al door jouw CV te lezen, al voor een groot stuk overtuigd zijn van jouw motivatie en match met hun vacature. Je hoeft alleen de bal binnen te koppen om te scoren. Hoe fantastisch zou dat niet zijn?

If opportunity doesn't knock, build a door

Wil je weten hoe je een CV maakt waarmee je kan scoren?

Ook jij kan een krachtige indruk maken met jouw CV. In deze toolbox toon ik je exact welke stappen je dient te zetten om van jouw CV een krachtig introductiemiddel te maken. De tijd dat je kon scoren met een 'standaard CV' (zoals je dat op school leerde), ligt namelijk al lang achter ons.  Het wordt dus hoog tijd om jouw CV eens grondig onder handen te nemen en er een versie 2.0 van te maken.


In deze online cursus toon ik je

 • Op welke zaken je precies dient te letten om van jouw CV een krachtig introductiemiddel te maken.
 • Wat er nodig is om meteen een sterke eerste indruk te maken
 • Hoe je jouw CV overzichtelijk en gestructureerd kan houden, maar wel op zo'n manier dat de lezer meteen zicht krijgt op jouw belangrijkste troeven en dat het niet saai of grijs oogt
 • Hoe je bevlogen en authentiek taalgebruik kan hanteren in jouw CV, en wat precies het verschil is met 'stoefen'.
 • Hoe je jouw CV persoonlijker en authentieker kan maken
 • Welke rubrieken je naast de standaardrubrieken 'opleiding' en 'ervaring' zeker dient toe te voegen aan jouw CV
 • Hoe je jouw talenten en sterktes in de verf kan zetten in jouw CV
 • met welke gratis software je heel makkelijk een prachtig CV kan maken (zonder te moeten klungelen in Word of dure sjablonen te moeten aankopen).
 • Je krijgt 5 gratis templates  waarmee je in een handomdraai je eigen krachtig CV te voorschijn kan toveren.
 • Je krijgt een concreet antwoord op al je vragen omtrent het schrijven van een CV.  Bijvoorbeeld: 'wat met gaten in je CV?',  'Wat als je veel jobs hebt gehad en niet wil overkomen als jobhopper', 'in welke taal stel ik mijn CV het best op?, 'moet ik een studie die ik niet afgemaakt heb in mijn CV vermelden', 'moet ik hobby's, vrijwilligerswerk, referenties enz. vermelden?', 'Moet ik een sollicitatiebrief bijsluiten?', enz.

Wat mag je verwachten?

 • Een videopresentatie met concrete tips over hoe je je CV krachtiger kan maken

 • Heldere uitleg door een ervaren bedrijfspsychologe en loopbaanexperte

 • Stappenplan in PDF.  De stappen staan nog eens bondig beschreven in dit handige stappenplan
 • Inclusief een link naar een gratis online tool waarmee je heel eenvoudig een prachtig CV kan maken

 • inclusief  5 gratis CV- templates om meteen mee van start te gaan

 • Bonus* : matching template voor jouw motivatiebrief
 • Bonus* : extra module 'meest gestelde vragen over het CV'
 • Bonus*step-by-step instructie : ik toon je stap voor stap hoe je te werk dient te gaan om de templates te bewerken.

En vooral: je zal heel veel goesting krijgen om er meteen mee aan de slag te gaan en voor die droomjob te solliciteren!

Kostprijs

55€ 


Niet tevreden? Geld terug.
Niet tevreden? Geld terug.

Wanneer je niet 100% tevreden bent, krijg je tot 14 dagen na jouw aankoop je volledige investering terug.


Wat levert het op?

Na het volgen van deze cursus

 • heb je een duidelijk zicht op de pijnpunten van jouw huidige CV
 • heb je de nodige tools in handen om van jouw CV een prachtig visitekaartje te maken
 • zal je merken dat je vaker wordt uitgenodigd op een gesprek
 • krijg je ook meer positieve feedback op jouw CV
 • zal je merken dat jouw CV veel overtuigender overkomt en dat zonder te 'stoefen' of jezelf anders voor te stellen dan je werkelijk bent


"Dankjewel voor de videocursus. Ik heb mijn CV herwerkt en ben nu keitrots op het document, en het traject om tot daar te geraken. Jij hebt me dat laatste duwtje in de rug gegeven om expliciet te durven uitdrukken waar ik voor sta, om de woorden hiervoor te zoeken en om dit levendig te formuleren."          -Veronique De Bruyne

Hallo, ik ben Ellen Florin, bevlogen arbeidspsychologe en ervaren loopbaancoach.

Ik heb al honderden mensen begeleid naar hun droomjob. En daarbij help ik hen ook graag met het 'pimpen' van hun CV. Want dat is letterlijk één van de belangrijkste tools bij het te pakken krijgen van jouw droomjob. Met jouw CV maak je immers jouw eerste indruk bij die potentiële werkgever. En een eerste indruk is heel moeilijk te veranderen. Vandaar het belang van een krachtig CV. 

Ik heb al ontelbare keren prachtige dingen zien gebeuren wanneer mijn klanten hun CV krachtiger maakten. Met een krachtig CV krijgt je vaker een uitnodiging voor een 1e gesprek.

Ik herinner me zelfs iemand die met zijn gepimpte CV een tweede keer solliciteerde voor exact dezelfde job, bij hetzelfde bedrijf, en toen opeens de job wel te pakken kreeg (waar hij bij zijn eerste sollicitatie zelfs niet uitgenodigd was voor een gesprek).

Ben jij nog altijd aan het sukkelen met een klassiek CV? Dan wordt het hoog tijd dat je jouw CV eens aan een grondige evaluatie onderwerpt.

Wie weet wat het je kan opleveren. Misschien krijg je er die droomjob wel mee te pakken? Ik gun het je zo.

Er is letterlijk geen enkel risico.

Ben je om één of andere reden na je aankoop niet tevreden? Dan kan je tot 14 dagen na jouw aankoop jouw geld gewoon terugvragen. No questions asked. Ik doe niet moeilijk, want ik sta achter mijn mijn programma. En ik weet dat het werkt.

Waarop wacht je nog?

Laat geen dag meer voorbijgaan waar je bang afwacht of je een antwoord kan verwachten op jouw sollicitaties. Stop met jouw CV naar nog meer werkgevers te sturen en neem eerst jouw CV zelf eens grondig onder handen. De energie die je daarin steekt, krijg je x100 terug.

Veel gestelde vragen

Ik heb totaal geen verstand van design en zo. Is dit iets voor mij?

Jazeker, je hoeft geen grafisch ontwerper te zijn om een mooi CV te maken. Je kan je keuze maken uit een aantal kant-en-klare templates. En als je daar je gading niet in vind, laat ik je zien waar je nog meer gratis templates kan vinden.

Moet je bepaalde voorkennis hebben? Bijvoorbeeld goed overweg kunnen met Word of Indesign of zo?

Neen, je hebt geen voorkennis nodig. We werken met een gratis online tool die heel intuïtief en gebruiksvriendelijk is.  En er is een bonusmodule waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je de templates dient te bewerken.  Ik toon je dus exact wat je moet doen. Je hoeft alleen de instructies te volgen om zo je eigen gepimpte CV te voorschijn te toveren. Wanneer je toch op problemen zou stuiten, kan je me altijd vragen stellen via mail. Dan help ik je snel weer vooruit.

Kan ik vragen stellen over de cursus?

Ja, je mag me altijd mailen met jouw concrete vragen of problemen. Ik doe steeds mijn best om je binnen de 24u te antwoorden zodat je snel weer verder kan.


Krijg ik ook persoonlijke feedback over mijn CV?

Neen, persoonlijke feedback is niet inbegrepen in deze cursus. Indien je graag persoonlijke feedback wil op jouw CV, dan kan je altijd een extra feedbacksessie bijboeken aan ons normale uurtarief. Neem gerust contact op indien je hierin interesse hebt.

Ik heb nog geen (of niet veel) werkervaring, is deze cursus dan wel interessant voor mij?

Absoluut! Als je nog maar weinig werkervaring hebt, zal je met een klassiek CV namelijk zeer moeilijk scoren. Maar het is niet omdat je geen werkervaring hebt dat je niet veel in huis hebt! Ik toon je hoe je jouw CV krachtiger kan maken door een aantal rubrieken toe te voegen die geen   werkervaring vereisen. Zo toont jouw CV meteen een pak voller, interessanter en maak je de lezer nieuwsgierig naar wie er achter dat CV schuilgaat.

Geef je ook praktische tips, bv hoe je kan omgaan met gaten in je werkervaring of met een onafgewerkte studie?

Jazeker, ook die dingen komen aan bod in de cursus. Om de cursus zelf niet te overladen met info, voorzag ik een extra bonusmodule met daarin een oplijsting van de meest gestelde vragen over het CV. Zo vind je snel een antwoord op jouw meest prangende vragen.