Loopbaancoaching -

Voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie

Gent- Wetteren- Wichelen - Laarne - Assenede- Boekhoute - Lochristi - Hamme - Dendermonde - Temse

 of online


Onze bevlogen loopbaancoaches helpen je graag om weer kleur en energie in je loopbaan te brengen

Zit je vaak met dat knagende gevoel 'is dit het nu?'

Je werk vormt een belangrijk deel van je leven. Als je job niet past bij je talent, haal je er onvoldoende voldoening en energie uit.  Je probeert wel om er het beste van te maken,  om gelukkig te zijn met wat je hebt. Maar je moet jezelf steeds vaker oppeppen om naar je werk te vertrekken. En zo loopt je batterij stilaan leeg. Je enthousiasme en vrolijkheid ebt ook langzaam weg. En dat voelt jouw omgeving ook. Een gebrek aan energie zuigt letterlijk de kleur uit je leven.

Het kan ook anders!

Je kan ook met goesting werken.
In jou zit namelijk een ongelooflijke bron aan energie verscholen. Energie die vrijkomt als je kan werken vanuit je natuurlijke talenten. En dat soort energie geeft zuurstof en kleur aan je leven.

Onze loopbaancoaches helpen je graag om jouw talenten terug helder te zien.  Zo ontdek je nieuwe opties voor jouw loopbaan en krijg je zin om stappen te zetten naar een job of eigen zaak die past bij wie je écht bent. Zo ervaar je weer plezier in plaats van tegenzin.

Er is een job voor jou die niet aanvoelt als werken. Die zin en energie geeft.

Ben je klaar om die te ontdekken?


Je hebt het in je om met 100% goesting te werken. Waarom zou je kiezen voor minder?

De kracht van talenten

Je talenten kennen vormt een belangrijke voorwaarde om met goesting en plezier te kunnen werken. Ze vormen namelijk een bron aan energie die diep in jou verscholen zit. Werken vanuit je talent gaat moeiteloos en geeft je een enorme boost aan energie en voldoening.

Als je jouw talenten leert herkennen, kan je ze meer ruimte gaan geven in je loopbaan en kan je betere keuzes maken. Zo kan je jouw talenten ontwikkelen tot krachtige competenties met waarde op de arbeidsmarkt.

En ondertussen geniet je ook nog eens van wat je doet. Door gewoon jezelf te zijn. Fantastisch toch?


Past jouw job perfect bij jouw talent ? Of is het tijd voor verandering?

Een loopbaantraject bij De talent coach


Met punch

We brengen samen jouw talenten, je Why, je vuur in kaart. We helpen je ontdekken waar je hart sneller van gaat slaan, waarvoor je met plezier uit je bed springt. We willen je echt in beweging krijgen en geven je met plezier een (liefdevol) duwtje in de rug.

Op maat en no-nonsense

Wij geloven niet in 'enkel luisteren'. We houden ervan als onze coachings ook echt impact maken, als ze jou in beweging krijgen. We passen onze technieken en werkwijze dus aan in functie van jouw vraag en uitdagingen.

Sterke methodieken, straffe coaches

Onze methodes zijn gebaseerd op de waarderende benadering (appreciative inquiry), het oplossingsgericht werken, het inspirerend en integraal coachen en de positieve psychologie. We werken met de meest krachtige technieken en tools.  Al onze coaches hebben een degelijke psychologische en/of coachingsachtergrond.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer.

En dat voel je.

Je kan bij ons terecht voor face-to-face coachingsgesprekken of een online traject. Aan jou de keuze.

Wij aanvaarden loopbaancheques VDAB
Wij aanvaarden loopbaancheques VDAB

Getuigenissen

Meer getuigenissen vind je hier

Wil je graag kennismaken?

Heb je interesse in onze aanpak ?

Vraag dan hieronder meteen jouw gratis kennismakingsgsprek aan