Loopbaancoaching -

Voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie

Gent- Wetteren- Wichelen - Laarne - Assenede- Boekhoute - Lochristi - Hamme - Dendermonde - Temse

 of online


Zit je vaak met dat knagend gevoel 'is dit het nu?' Voelt werken soms zwaar en lastig? Lig je vaak te piekeren over de toekomst?

Je futloos en moe voelen is een teken dat je te weinig doet van wat je energie geeft.

Je kan blijven zitten en proberen er het beste van te maken. Leren tevreden zijn met wat je hebt. Maar diep van binnen besef je heel goed dat je dat niet wilt. Je verlangt naar meer. Je hoort anderen met passie praten over hun job en je vraagt je af hoe het komt dat jij die goesting niet voelt.

En dan begin je te twijfelen. Aan je job, je toekomst maar vooral aan jezelf.  Je begint te denken dat werken met plezier alleen is weggelegd voor de happy few. Dat jij geen talent hebt, niet bijzonder bent.

Welnu, niets is minder waar. Ook jij hebt talent, al zie je het momenteel misschien nog niet. En jouw talent verdient meer ruimte. Ruimte om te groeien en te floreren. Want enkel dan kan je die zuurstof en voldoening ervaren waar je van droomt.

Een job is meer dan alleen een manier om brood op de plank te brengen. Het kan een bron van energie en zingeving worden, een manier om jouw volle potentieel waar te maken.

Bij de talent coach begeleiden geloven we niet in settelen of er het beste van maken.

We ervaren dagelijks bij onze klanten welke prachtige dingen er kunnen gebeuren als je een context vindt die past bij jouw talent, bij wie je bent.

Als je binnenstapt bij één van onze loopbaancoaches, krijg je gegarandeerd zin om meer te halen uit het leven

Want wij geloven in jou. En we geven je met veel plezier dat kleine duwtje in de rug  om te kiezen voor wat je écht voldoening geeft.

Je hebt het in je om met 100% goesting te werken. Waarom zou je kiezen voor minder?

Schitter vanuit je eigen kleur

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Misschien heb je wel het gevoel dat jij geen talent hebt? Dat anderen veel competenter zijn en beter weten waar ze met hun loopbaan naartoe willen?

Dit is iets wat we vaak horen. We merken dat veel mensen zichzelf klein voelen doordat ze hun eigen talenten onvoldoende (h)erkennen en bijgevolg benutten. Talenten gaan namelijk net over die zaken die voor jou vanzelfsprekend zijn, die voor jou moeiteloos lijken. En hierdoor ga je je eigen talenten vaak minimaliseren en onvoldoende als waarde gaan inzetten.

Maar geloof ons: iedereen heeft talent. Ook jij.

We helpen je graag om vanuit een meer waarderende blik naar jezelf te kijken. Om jouw talenten op die manier weer helder te zien en ze meer kracht te geven.

Zo kan ook jij gaan schitteren, vanuit jouw eigen talenten, je eigen kleur.


It's time to find your spark

Een loopbaantraject bij De talent coach


Met punch

We brengen samen jouw talenten, je Why, je vuur in kaart. We helpen je ontdekken waar je hart sneller van gaat slaan, waarvoor je met plezier uit je bed springt. We willen je echt in beweging krijgen en geven je met plezier een (liefdevol) duwtje in de rug.

Op maat en no-nonsense

Wij geloven niet in 'enkel luisteren'. We houden ervan als onze coachings ook echt impact maken, als ze jou in beweging krijgen. We passen onze technieken en werkwijze dus aan in functie van jouw vraag en uitdagingen.

Sterke methodieken, straffe coaches

Onze methodes zijn gebaseerd op de waarderende benadering (appreciative inquiry), het oplossingsgericht werken, het inspirerend en integraal coachen en de positieve psychologie. We werken met de meest krachtige technieken en tools.  Al onze coaches hebben een degelijke psychologische en/of coachingsachtergrond.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer.

En dat voel je.

Wij aanvaarden loopbaancheques VDAB
Wij aanvaarden loopbaancheques VDAB

Praktisch

WAT?

Een loopbaanbegeleidings-traject bestaat uit 4u of 7u individuele begeleiding, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

WAAR?

De coachingsgesprekken gaan door:

- ofwel 'live' op de locatie van de coach

- ofwel online (via skype of zoom)

Aan jou de keuze.

Prijs?

Je kan gebruik maken van loopbaancheques van VDAB waardoor je slechts 80 euro betaalt voor 7u individuele begeleiding.

Ga je liever zelfstandig (zonder hulp van een coach) aan de slag met onze methodieken en tools? Dan kan je kiezen voor een online training.

Getuigenissen

Meer getuigenissen vind je hier

Wil je graag kennismaken?

Heb je interesse in onze aanpak ?

Vraag dan hieronder meteen jouw gratis kennismakingsgsprek aan