Loopbaancoaching

Droom je van een job die écht bij je past, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Heb je geen idee in welke richting je moet zoeken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze ervaren loopbaancoaches helpen je graag in kaart brengen hoe je geld kan gaan verdienen met wat je écht graag doet

(betaling met loopbaancheques VDAB mogelijk)

Klinkt dit bekend?

- Je bent op zoek naar meer voldoening in je werk

- Je vindt het moeilijk om tussen de vele vacatures een job te vinden die je écht aanspreekt

- Je merkt dat je vastloopt in het nadenken over je toekomst

- Je ziet geen duidelijke richting meer

- Je hebt het gevoel vast te zitten in de sleur van alledag

- Je blijft zitten met dat knagend gevoel 'is dit het nu'?

We weten hoe je je voelt, en je bent niet de enige.

In een complexe arbeidsmarkt is het vaak moeilijk om een job te vinden die écht bij je past.

Waar start je met zoeken? Hoe weet je nu welke richting je uit wil in je loopbaan? Welke job écht bij je zou passen?

Dat is precies waar wij je kunnen bij helpen.

We geven jou graag dat kleine duwtje in de rug om weer kleur en energie in je loopbaan te brengen.

Door jou een helder inzicht te geven in jouw talenten, in wat jou energie geeft in een job, en met een vleugje inspiratie en persoonlijke begeleiding, krijg je snel zicht op een kleurrijke toekomst.

Want werken hoeft niet zo lastig te zijn, echt niet.

Jouw talenten vormen de sleutel naar een loopbaan vol kleur en energie

Jouw talenten gaan over jouw natuurlijke voorkeuren. Wat geeft je energie? Wat vind je makkelijk en leuk om te doen? Daarin liggen jouw talenten verscholen.

Wanneer je in je talent staat in je job, gaat werken moeiteloos, kom je in een staat van 'flow' terecht en bruis je van energie.

Je talenten kennen vormt dus een belangrijke voorwaarde om met goesting en plezier te kunnen werken.

Maar net omdat het werken vanuit je talent zo moeiteloos aanvoelt, hebben veel mensen onvoldoende oog voor hun talenten. En zo mis je helaas heel wat kansen om meer te doen met jouw talent.

Net daarom zijn er talentcoaches. Die zijn daarin gespecialiseerd.


We helpen jou graag in het blootleggen en en benoemen van jouw (verborgen) talenten. Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. En door een duidelijk zicht te krijgen op jouw ideale werkomgeving, zal je ook concrete stappen kunnen zetten om jouw droomjob te pakken te krijgen of dat droombedrijf te realiseren.

Zo kan je eindelijk geld gaan verdienen met wat je graag doet.

In plaats van 's avonds in bed te liggen piekeren over de toekomst, zal je vertrouwen voelen. In jezelf, en in het mooie pad dat je voor je zal zien.

En het beste van al? Je zal 's ochtends wakker worden met goesting om aan je dag te beginnen!

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Onze aanpak

We ontwikkelden een uniek stappenplan om jouw loopbaan nieuw leven in te blazen

Stap 1

Kennismaking


In een gratis kennismakingsgesprek nemen we de tijd om naar jouw concrete vragen en verwachtingen te luisteren. We geven je ook wat meer uitleg over onze aanpak en werkwijze en leren je alvast hoe je de juiste bril kan opzetten om je talenten helder te zien.

Stap 2

De kiemen van jouw talent

We beginnen jouw zoektocht naar je talent door het stellen van een aantal prikkelende vragen. Jouw kindertijd, recente ervaringen en zelfs jouw valkuilen en zwaktes vertellen ons namelijk iets over jouw talent.

Stap 3

Jouw rode draad

We zoomen in op jouw sprankelende momenten uit het verleden. Wanneer zat je in de flow? Voelde je energie? Door jou verhalen te laten vertellen over het verleden, krijgen we zicht op jouw energiebronnen, op wat je nodig hebt om met goesting te kunnen werken. Dit lijsten we samen op in jouw 'rode draad', een overzicht van jouw energiebronnen.

Stap 4

(h)erken en benoem je talenten.

Op basis van jouw sprankelende verhalen krijg je snel zicht op jouw natuurlijke talenten. We geven je de juiste woorden mee om je talenten op een bevlogen en authentieke manier te kunnen benoemen. Zo kan je jouw talenten ook delen met anderen.

Stap 5

Jouw bezielde droom

We nodigen je uit jouw ideale toekomst te verbeelden. Wat als geld geen rol speelde? Wat als alles kon?

Dromen vanuit het hart.

Stap 6

Van droom naar realiteit

We gaan samen brainstormen over concrete mogelijkheden en durven daarbij ook out-of-the box denken. Zo ontdek je concrete opties die aansluiten bij jouw energiebronnen, talenten en droom.

Stap 7

Plannen maken

We kijken wat je nodig hebt om keuzes te maken en werken een concreet plan uit om jouw doel(en) te bereiken. We staan je graag bij met concreet advies over solliciteren, het schrijven van een CV of het starten met een eigen zaak. We kijken samen naar wat jij nodig hebt om jouw droom te realiseren.

Ga ervoor!

Tijd voor actie

Je hebt nu zicht op wat je wil en hoe je daar kan komen. En je hebt vooral ook veel goesting gekregen om in beweging te komen. Nu is het aan jou om concrete stappen te zetten om jouw droom te realiseren. Veel succes!

Benieuwd naar de kleur van jouw talent?

Via onderstaande mini-test krijg je meteen zicht op jouw 'topkleur'

Praktisch

Bij ons kan je kiezen voor een 1 op 1 coachingstraject met jouw persoonlijke coach, of je kan ons online programma 'breng kleur in je loopbaan' volgen.

Wat?

Een loopbaanbegeleidings-traject bestaat uit 4u of 7u individuele begeleiding, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Prijs?

Je kan gebruik maken van loopbaancheques van VDAB waardoor je slechts 80 euro betaalt voor 7u individuele begeleiding. Maar ook zonder cheques kan je bij ons terecht.

Waar?

De coachingsgesprekken gaan door:

- ofwel 'live' op de locatie van de coach

- ofwel online (via skype of zoom)

Aan jou de keuze.

Vrijblijvend kennismaken?

Een eerste gesprek is bij ons steeds vrijblijvend. Zo kan je al eens proeven van onze aanpak.

Ga je liever zelfstandig (zonder hulp van een coach) aan de slag met onze methodieken en tools? Dan kan je kiezen voor ons online programma.

In 7 weken word je via video's , opdrachten en tools door de 7 stappen geleid om meer kleur en energie in je loopbaan te brengen.

Je krijgt elke week toegang tot een nieuwe module, maar uiteraard kan je er ook voor kiezen om wat meer tijd voor een bepaalde module te nemen. Je behoudt 12 maanden toegang tot alle inhoud uit het programma.

Zit je met vragen of wil je graag feedback, dan kan je jouw opdrachten via het online leerplatform ook insturen. We geven je dan binnen de 2 werkdagen feedback zodat je snel weer verder kan.

Zo moedigen we je vanop de zijlijn aan om je missie (= ontdekken hoe je geld kan gaan verdienen met wat je echt graag doet) te behalen.Getuigenissen

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna de Jaegher

Bedankt Ellen, voor je tonnen energie en aanstekelijke positiviteit! Je coacht op een heel concrete, persoonlijke en open manier, door samen talenten te benoemen, te brainstormen, plannen te bedenken, ... En het belangrijkste van al: je verzekerde mij ervan dat dromen mag - zelfs moet! - en dat niets onmogelijk is. Je gaf mij en het geloof in mijzelf een ferme boost vanaf de eerste kennismaking!"

- Nele Bourgoignie

Ellen is een vrouw met power, dit jou naar die next level weet te gidsen! Zeker een aanrader! Persoonlijke en professionele aanpak."

- Sophie Hellebaut

Meer getuigenissen vind je hier

Wil jij ook met volle goesting werken?

Neem dan snel contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Zo kan je onze aanpak meteen vrijblijvend ervaren.

Meld je vandaag nog aan

Kiezen voor de talent coach

= kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding op maat van jouw talent


Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in het ontdekken en benoemen van talenten. Zij gaan op die manier met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om energie en voldoening te halen uit je job, ze begeleiden je in je zoektocht op de arbeidsmarkt of denken samen met jou een business-concept uit dat echt past bij wie je bent en waar je voor staat.


Onze troeven op een rijtje

Met punch

We brengen samen jouw talenten, je Why, je vuur in kaart. We helpen je ontdekken waar je hart sneller van gaat slaan, waarvoor je met plezier uit je bed springt. Zo stimuleren we je om meer te halen uit je leven, om te durven dromen en ook stappen te zetten om die dromen waar te maken

Op maat en no-nonsense

Wij geloven niet in 'enkel luisteren'. We houden ervan als onze coachings ook echt impact maken, als ze jou in beweging krijgen. We passen onze technieken en werkwijze dus aan in functie van jouw vraag en uitdagingen en zijn niet bang om je uit je comfortzone te halen.

Sterke methodieken, straffe coaches

We werken met de meest krachtige technieken en tools. Onze coaches  hebben allen een degelijke psychologische en/of coachingsachtergrond en kregen een sterke interne opleiding mee.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer.

En dat voel je.

Als je binnenstapt bij één van onze loopbaancoaches, krijg je gegarandeerd zin om meer te halen uit het leven.
Als je binnenstapt bij één van onze loopbaancoaches, krijg je gegarandeerd zin om meer te halen uit het leven.
Bij ons ben je geen nummer, en dat voel je
Bij ons ben je geen nummer, en dat voel je

"If you often feel tired, it's not because you've done too much. It's because you've done too little of what sparks a light in you"