Loopbaancoaching

Voor wie droomt van een job waar je enthousiast van wordt (en blijft)

Loopbaancoaching kan een eerste stap zijn naar een loopbaan die je leven kleur geeft.

 • Naar werk waar je wel voldoening uithaalt en waar je blij van wordt

 • Naar vertrouwen en het gevoel dat je op het juiste pad zit

Gedaan dus met de snooze-button indrukken op maandagochtend, het wordt tijd dat je met volle goesting aan je werkweek kunt beginnen!

Geloof je ook dat er meer in het leven is dan te blijven zitten in een job die eerder aanvoelt als een sleur dan een passie? Zit je vaak met dat knagende gevoel 'is dit het nu?'

Je werk vormt een belangrijk deel van je leven. Als je job niet past bij je talent, krijg je er onvoldoende energie en voldoening uit. En dat heeft dan ook een effect op jouw gezin en sociaal leven. Een gebrek aan energie zuigt letterlijk de kleur uit je leven.

Maar het kan ook anders!

Dankzij  onze  'Breng-kleur-in-je-loopbaan' methode, krijg je eindelijk helder  wat jou 'aan' doet gaan en welke stappen je concreet kan gaan zetten om meer energie en voldoening te halen uit je werk.

Dat doe je o.a. door:

 • te ontdekken waar je natuurlijke talenten liggen
 • jouw energiebronnen in kaart te brengen
 • jouw  persoonlijke missie en droomjob helder te krijgen
 • een job te zoeken die daar écht bij past

Zo kan je een loopbaan uitbouwen waarin je 100% jezelf kan zijn. Waar je echte bezieling voelt voor je werk.

Meer weten? Boek snel een gratis kennismaking in met één van onze ervaren loopbaancoaches of lees hieronder meer over wat loopbaancoaching precies is en wat het je kan opleveren.


Loopbaancoaching bij de talent coach: voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie. Met loopbaancheques VDAB
Loopbaancoaching bij de talent coach: voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie. Met loopbaancheques VDAB

20 jaar ervaring

+ 500 tevreden klanten

+ 3000 coachingsuren

Waarschuwing: het lezen van deze pagina zal je zin geven om meer uit het leven te halen

Wat zeggen anderen?

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna de Jaegher

Bedankt Ellen, voor je tonnen energie en aanstekelijke positiviteit! Je coacht op een heel concrete, persoonlijke en open manier, door samen talenten te benoemen, te brainstormen, plannen te bedenken, ... En het belangrijkste van al: je verzekerde mij ervan dat dromen mag - zelfs moet! - en dat niets onmogelijk is. Je gaf mij en het geloof in mijzelf een ferme boost vanaf de eerste kennismaking!"

- Nele Bourgoignie

Ongeveer 1,5 jaar na het loopbaantraject bij coach Ans mag ik met trots zeggen dat we een deel van mijn droom hebben gerealiseerd. We zijn namelijk een online wijnhandel gestart, gespecialiseerd in Italiaanse wijnen.Het loopbaantraject liet inzien waar mijn talenten liggen. Dankzij de "droomoefening" durfde ik écht dromen. Het was alsof ze al langer in mij zaten, maar er dan pas uitkwamen....

- Mattias Berlamont

Meer van deze verhalen vind je hier

Is dit herkenbaar?

Je hebt misschien wel een mooie job, maar toch wringt het ergens : je werk geeft je niet de voldoening en energie waarop je gehoopt had. Stress en sleur sluipen je leven binnen. Je moet je steeds vaker oppeppen om naar je werk te vertrekken, en op maandag  kijk je al uit naar het weekend.

Kortom: je vrolijke en energieke zelf lijkt steeds verder zoek.  Je vraagt je af hoe je terug plezier en voldoening zou kunnen halen uit je werk.. maar je ziet het momenteel even niet. De weg vooruit lijkt wel een dichte mist.

Misschien vraag je jezelf wel eens af of het niet anders kan
Misschien vraag je jezelf wel eens af of het niet anders kan

 • Je beseft dat er meer in het leven is dan te blijven vastzitten in een job die je niet 100% boeit, maar je bent bang om de verkeerde keuze te maken
 • Je wil een job waarvoor je met plezier uit je bed zou komen, maar je weet niet waar je moet beginnen met zoeken
 • Je ziet je zelf geen weg te banen door de jungle van vacatures
 • Je hebt misschien wel wat ideeën qua jobs, maar je vindt het lastig om te kiezen, omdat je niet weet wat voor jou de beste keuze zou zijn.
 • Misschien droom je wel van een eigen zaak, maar het risico en de onzekerheid schrikt je af

En nu?


Blijf je doorploeteren in een job die je langzaam leegzuigt?  Blijf je je best doen om aan alle verwachtingen te blijven voldoen? 

Of wil je graag een ander pad gaan lopen? Eentje dat lichter en kleurrijker aanvoelt?

Bij de talent coach geloven we niet in settelen en er het beste van maken. We willen die sprankel in je ogen zien. We willen je zien bruisen van energie, op het werk en daarbuiten.

Het kan ook anders


Je kan ook een job vinden of een eigen zaak uitbouwen  die in lijn ligt met je persoonlijkheid en natuurlijke talenten.  Waar je het gevoel hebt echt van waarde te zijn, waar je een betekenisvol verschil kan maken voor anderen.

Waar je 's ochtends wakker wordt met goesting om aan je dag te beginnen. En weer echt kan gaan genieten van het leven. Vaker lachen. Stralen.

Zodat je je vrolijke zelf terugvindt, en weer ten volle kan genieten van alle mooie momenten samen met je familie en vrienden, zonder al die storende gedachten over je werk.

Onze ervaren loopbaancoaches helpen  je graag


We begrijpen perfect hoe spannend het is om de volgende stap te zetten. Wat als je de verkeerde keuze maakt? Wat als je nooit een job vindt die echt bij je past?

Daarvoor zijn wij er.

Door jou een helder inzicht te geven in jouw talenten, in wat jou energie geeft in een job en in jouw 'waarom', en met een vleugje inspiratie en persoonlijke begeleiding, krijg je snel een helder zicht op wat je nodig hebt om echt te floreren op het werk. En eens je de ingrediënten van jouw droomjob helder ziet, moedigen we je ook aan om  concrete stappen te zetten om  je dromen en doelen ook effectief te gaan realiseren.

Zo geven wij jou dat kleine duwtje in de rug richting meer kleur en energie in je loopbaan.

Je vindt onze coaches op verschillende locaties in Vlaanderen . Maar ook online kunnen zij jou verder helpen.

Klik hier om een loopbaancoach in jouw buurt te vinden

Onze loopbaancoaches tijdens een intervisie
Onze loopbaancoaches tijdens een intervisie

Wil jij ook graag met volle goesting werken?


Alle verandering begint met één stap.

Zet die vandaag nog. Vraag jouw gratis kennismaking aan.

Hallo, ik ben Ellen, bezielster van de talent coach.


Tot zo'n 10 jaar geleden stond ik waar jij nu staat.

Mijn job was best ok, maar diep vanbinnen zat ik met een knagend gevoel: 'is dit het nu'?  Ik droomde van een leven waar ik met volle goesting zou kunnen werken. Waar ik met passie en bezieling zou kunnen praten over mijn job.


Pas toen ik een helder zicht kreeg op mijn talenten, wie ik was en waar ik van droomde in een job, kon ik ook een duidelijke richting voor mijn loopbaan zien.

En zo ontstond de talent coach. Wat startte als een voorzichtig avontuur in bijberoep, is ondertussen uitgegroeid tot een bloeiende zaak waar ik samen met een klein maar fijn team verder aan de toekomst bouw.

En het mooie is: sinds ik de stap heb durven zetten om te kiezen voor wat ik echt wil, bruis ik weer van energie. Ik doe nu elke dag wat ik het allerliefste doe : mensen en organisaties inspireren om meer te doen met hun talent, om te kiezen voor meer bezieling en meer werkplezier.

Praktisch: hoe werkt loopbaancoaching

Tijdens een loopbaancoachingstraject gaan we je helpen een helder zicht te krijgen op wie je bent en waar je talenten liggen. Zo krijg je zicht op wat jou op werkvlak energie en voldoening geeft en op de  ingrediënten van jouw droomjob. En kan je concrete stappen zetten richting een helder loopbaandoel.

Wat?

Een loopbaanbegeleidings-traject bestaat uit 4u of 7u individuele begeleiding, samen met jouw persoonlijke loopbaancoach.

Prijs?

Je kan gebruik maken van loopbaancheques van VDAB waardoor je slechts 80 euro betaalt voor 7u individuele begeleiding. Maar ook zonder cheques kan je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor de tarieven en mogelijkheden te bespreken.

Waar?

De coachingsgesprekken gaan door:

- ofwel 'live' op de locatie van de coach

- ofwel online (via skype of zoom)

Aan jou de keuze.

Gratis Kennismaking

We nemen graag de tijd om naar jouw concrete vragen en verwachtingen te luisteren tijdens een gratis kennismakingsgesprek.  Zo kan je zonder risico kennismaken met onze aanpak.

Vraag jouw gratis kennismaking aan

Kiezen voor de talent coach


= kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding op maat van jouw talent


Bij de talent coach kiezen we bewust voor een kleinschalig team van ervaren loopbaancoaches. Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze loopbaancoaches zijn allen gespecialiseerd in het ontdekken en benoemen van talenten. Zij gaan op die manier met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om energie en voldoening te halen uit je job, ze begeleiden je in je zoektocht op de arbeidsmarkt of denken samen met jou een business-concept uit dat echt past bij wie je bent en waar je voor staat.


Onze troeven op een rijtje

Met punch

We brengen samen jouw talenten, je Why, je vuur in kaart. We helpen je ontdekken waar je hart sneller van gaat slaan, waarvoor je met plezier uit je bed springt. Zo stimuleren we je om meer te halen uit je leven, om te durven dromen en ook stappen te zetten om die dromen waar te maken

Op maat en no-nonsense

Wij geloven niet in 'enkel luisteren'. We houden ervan als onze coachings ook echt impact maken, als ze jou in beweging krijgen. We passen onze technieken en werkwijze dus aan in functie van jouw vraag en uitdagingen en zijn niet bang om je uit je comfortzone te halen.

Sterke methodieken, straffe coaches

We werken met de meest krachtige technieken en tools. Onze coaches  hebben allen een degelijke psychologische en/of coachingsachtergrond en kregen een sterke interne opleiding mee.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer.

En dat voel je.

Als je binnenstapt bij één van onze loopbaancoaches, krijg je gegarandeerd zin om meer te halen uit het leven.
Als je binnenstapt bij één van onze loopbaancoaches, krijg je gegarandeerd zin om meer te halen uit het leven.

"If you often feel tired, it's not because you've done too much, it's because you've done too little of what sparks a light in you"