Loopbaancoaching -

Voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie

Gent- Wetteren- Wichelen - Assenede- Boekhoute - Lochristi - Hamme - Dendermonde - Temse -Tessenderlo

Onze bevlogen loopbaancoaches helpen je graag om jouw loopbaan een nieuwe wending te geven.

Zit je vaak met dat knagende gevoel 'is dit het nu?'

Je werk vormt een belangrijk deel van je leven. Als je job niet past bij je talent, haal je er onvoldoende voldoening en energie uit.  Je probeert wel om er het beste van te maken,  om gelukkig te zijn met wat je hebt. Maar je moet jezelf steeds vaker oppeppen om naar je werk te vertrekken. En zo loopt je batterij stilaan leeg. Je enthousiasme en vrolijkheid ebt ook langzaam weg. En dat voelt jouw omgeving ook. Een gebrek aan energie zuigt letterlijk de kleur uit je leven.

Het kan ook anders!

Je kan ook met goesting werken.
In jou zit namelijk een ongelooflijke bron aan energie verscholen. Energie die vrijkomt als je kan werken vanuit je natuurlijke talenten. En dat soort energie geeft zuurstof en kleur aan je leven.

Onze loopbaancoaches helpen je graag om jouw talenten terug helder te zien.  Zo ontdek je nieuwe opties voor jouw loopbaan en krijg je zin om stappen te zetten naar een job of eigen zaak die past bij wie je écht bent. Zo ervaar je weer plezier in plaats van tegenzin.


Wij aanvaarden loopbaancheques VDAB
Wij aanvaarden loopbaancheques VDAB
Je hebt het in je om met 100% goesting te werken. Waarom zou je kiezen voor minder?

Een loopbaantraject bij De talent coach


Met punch

We brengen samen jouw talenten, je Why, je vuur in kaart. We helpen je ontdekken waar je hart sneller van gaat slaan, waarvoor je met plezier uit je bed springt. We willen je echt in beweging krijgen en geven je met plezier een (liefdevol) duwtje in de rug.

Op maat en no-nonsense

Wij geloven niet in 'enkel luisteren'. We houden ervan als onze coachings ook echt impact maken, als ze jou in beweging krijgen. We passen onze technieken en werkwijze dus aan in functie van jouw vraag en uitdagingen.

Sterke methodieken, straffe coaches

Onze methodes zijn gebaseerd op de waarderende benadering (appreciative inquiry), het oplossingsgericht werken, het inspirerend en integraal coachen en de positieve psychologie. We werken met de meest krachtige technieken en tools.  Al onze coaches hebben een degelijke psychologische en/of coachingsachtergrond.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer.

En dat voel je.

Getuigenissen

When a flower doesn't bloom, you fix the environment in which it grows, not the flower.

Wil jij ook met goesting werken?


Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

`Zo kan je een loopbaan uitbouwen waarin je 100% jezelf kan zijn en waarin je kan genieten van wat je doet. Want hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Past jouw job perfect bij jouw talent ? Of is het tijd voor verandering?

Stop met jezelf te vergelijken met anderen, en schitter met je eigen kleur

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Misschien heb je wel het gevoel dat jij geen talent hebt? Dat anderen veel competenter zijn en beter weten waar ze met hun loopbaan naartoe willen?

Dit is iets wat we vaak horen. We merken dat veel mensen zichzelf klein voelen doordat ze hun eigen talenten onvoldoende (h)erkennen en bijgevolg benutten.  Talenten gaan namelijk net over die zaken die voor jou vanzelfsprekend zijn, die voor jou moeiteloos lijken. En hierdoor ga je je eigen talenten vaak minimaliseren en onvoldoende als waarde gaan inzetten.

Wist je bijvoorbeeld dat jouw grootste valkuilen vaak gelinkt zijn aan jouw sterkste talenten? In deze blog vertel ik je daar meer over.

Daarom zie je dus vaak de talenten van anderen duidelijker dan die van jezelf. Maar geloof ons:  iedereen heeft talent. Ook jij.

We helpen je graag om de juiste bril op te zetten, om vanuit een meer  waarderende blik naar jezelf te kijken. Om jouw talenten op die manier weer helder te zien en ze meer kracht te geven.

Zo kan ook jij gaan schitteren, vanuit jouw eigen talenten, je eigen kleur.It's ok. You just forgot who you are. Welcome back.

Betalen met loopbaancheques van VDAB

De talent coach is een door VDAB erkend loopbaancentrum, waardoor je bij ons met loopbaancheques kan betalen.Zo betaal je slechts 40 euro per loopbaancheque. Jouw eerste cheque geeft je recht op 4 uur coaching, jouw 2e cheque op 3 uur coaching.

Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • Je woont in Vlaanderen of Brussel.
 • Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
 • Je hebt reeds 7 jaar werkervaring
 • Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding
 • Wij aanvaarden loopbaancheques VDAB
  Wij aanvaarden loopbaancheques VDAB

  Een vrijblijvend intakegesprek aanvragen?

  Heb je interesse in onze aanpak ?

  Vraag dan hieronder meteen jouw vrijblijvend intakegesprek aan