Loopbaancoaching in Sint-Amandsberg

Loopbaancoach Jolien Schelstraete

Loopbaancoach Jolien Schelstraete
Loopbaancoach Jolien Schelstraete

Welkom, ik ben Jolien

Als gedreven loopbaancoach gevestigd in Sint-Amandsberg, vlakbij Gent, bied ik professionele begeleiding aan iedereen die op zoek is naar een carrière die aansluit bij hun persoonlijke missie, kernwaarden en talenten. Je kan bij mij terecht met VDAB-loopbaancheques, een geweldige manier om jouw loopbaanpad te verkennen en verder vorm te geven.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Mijn aanpak is gericht op het vergroten van jouw zelfkennis én zelfvertrouwen. Vanuit jouw kernwaarden en talenten begeleid ik jou in het vormgeven van de loopbaan die écht bij je past.

Je kan bij mij terecht met loopbaanvragen rond (her)oriëntatie op de arbeidsmarkt, zelfontwikkeling en het starten van een eigen zaak.


Mijn achtergrond

Met meer dan 15 jaar ervaring in de marketingsector, waarvan ruim 10 jaar in leidinggevende posities bij vooraanstaande bedrijven in de voeding- en drankensector, heb ik een diepgaande kennis van én passie voor talentontwikkeling en carrièrebegeleiding. Begin 2023 waagde ik zelf de sprong naar zelfstandigheid en ondernemerschap. Met m'n eigen bedrijf Cut the Cake begeleid ik via coaching en consulting mensen én merken in hun duurzame strategie en ontwikkeling.  Ik werk als loopbaancoach voor De talent coach, een ervaren loopbaancentrum erkend door VDAB. Hierdoor kan je bij mij ook terecht met loopbaancheques.

Mijn werkwijze

Ik sta voor een persoonlijke aanpak met een optimistische en rechttoe-rechtaan benadering met focus op de korte én lange termijn. Ik hou van creatieve en oplossingsgerichte werkwijzen die instant energie geven. Van mijn coachees hoor ik regelmatig dat mijn luisterend oor, brede glimlach en ongebreideld enthousiasme zorgen voor een positieve en activerende sfeer.

Ben jij klaar om jouw loopbaan een nieuwe wending te geven met een coach die jouw persoonlijke missie en waarden begrijpt? Stuur me een mailtje voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, live of online.

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Waarom een coachingstraject volgen bij de talent coach?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Klaar om meer kleur in je loopbaan te brengen ?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken.


Voordelige jobcoaching in Sint Amandsberg met de loopbaancheques van VDAB

Omdat De Talent Coach door VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo'n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte

Lees meer over het systeem van de loopbaancheques

Je bent welkom in mijn praktijk (of online)

Jolien Schelstraete -De talent coach (Sint-Amandsberg)

Achterstraat 79

9040 Sint Amandsberg