Ervaren loopbaancoach in Wetteren

Adres:

Smetledesteenweg 7, 9230 Wetteren


Loopbaancoach Ellen Florin

Als zaakvoerder en bezielster van De talent coach heeft Ellen er haar persoonlijke missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen meer kleur in hun loopbaan te brengen/ met meer goesting en energie door het leven te gaan.

Ellen is een enthousiaste, gedreven bedrijfspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Ze gelooft dat je pas oprecht gelukkig kan zijn als je authentiek in het leven durft te staan, als je weet wie je bent en waar je voor staat. En dat vertaalt zich dan ook in een job die voldoening geeft, waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen, waar je waardering en zingeving ervaart.

En dat is dan ook wat zij het allerliefste doet: mensen inspireren om meer te doen met hun talent. Om te durven dromen, en die dromen ook om te zetten naar realiteit.

Neem contact op met Ellen:

0032 495/881668

ellen@detalentcoach.be

Locaties voor loopbaanbegeleiding:

  • Locatie Wetteren: Smetledesteenweg 7, 9230 Wetteren
  • Locatie Schellebelle: Stationsstraat 156, 9260 Schellebelle
  • E-coaching  via zoom

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een telefonisch of online gesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken.


Getuigenissen

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna de Jaegher

Bedankt Ellen, voor je tonnen energie en aanstekelijke positiviteit! Je coacht op een heel concrete, persoonlijke en open manier, door samen talenten te benoemen, te brainstormen, plannen te bedenken, ... En het belangrijkste van al: je verzekerde mij ervan dat dromen mag - zelfs moet! - en dat niets onmogelijk is. Je gaf mij en het geloof in mijzelf een ferme boost vanaf de eerste kennismaking!"

- Nele Bourgoignie

Ellen is een vrouw met power, dit jou naar die next level weet te gidsen! Zeker een aanrader! Persoonlijke en professionele aanpak."

- Sophie Hellebaut

Er bestaat een job voor jou die niet aanvoelt als werken. Een job waar je voldoening en energie uithaalt. Waarom zou je dan kiezen voor minder?

Onze locatie in Wetteren

De talent coach (Wetteren)

smetledesteenweg 7, 9230 Wetteren

0495/88 16 68

ellen@detalentcoach.be