Online tools en programma's

Zit je te popelen om van start te gaan ? Ga dan aan de slag met de tools in onze online leeromgeving. Na je aankoop kan je  onmiddellijk inloggen en starten.


Ter info: Wil je het beste resultaat halen? Kies dan voor ons meest complete programma 'Kleur in je loopbaan'. Hierin doorloop je op eigen tempo alle stappen uit onze  'breng-kleur-in-je-loopbaan' methode.

Ontdek je talent met onze digitale talententoolbox.

Met onze talententoolbox krijg je snel zicht op jouw talentprofiel,  zonder een uitgebreid coachingstraject te moeten volgen.  Je krijgt er toegang tot het talentenkader van De talent coach (met daarin 42 helder beschreven talenten, geclusterd over 6 kleuren), een test om jouw topkleuren te bepalen en een handige beroepenzoeker.

Kostprijs: 47 €

Ben je het beu om bij het solliciteren steeds tegen muren aan te botsen? Om nul reactie te krijgen op jouw sollicitaties? Deze online training zal je die frustratie en tijdsverspilling besparen. Als ervaren loopbaancoach en arbeidspsycholoog weet ik namelijk alles over hoe je een CV maakt waarmee je wel kan scoren.  Deze training bevat een concreet stappenplan (inclusief video-instructies) over hoe je een krachtig CV opmaakt + 5 makkelijk te bewerken templates. Zo tover je in een mum van tijd jouw eigen krachtig CV te voorschijn.


Kostprijs: 55

Vind eindelijk een duidelijke richting voor jouw loopbaan!

Een loopbaan die je doet bruisen van energie, waar je de bezieling in elke vezel van je lijf voelt en waar je met volle goesting aan je werkdag begint.
  • Enige online cursus in zijn soort, vol met praktische tools en opdrachten en verdiepende video's.
  • Geen urenlang video's kijken, maar vooral actief en concreet aan de slag gaan
  • Bonus: een 'kleur-in-je-loopbaan-' werkboek waarin je naar hartelust kan filosoferen en nadenken over je toekomst

Kostprijs:

149€ voor de DIY versie

349€ voor de versie met begeleiding