Online cursussen

Je kan vanaf nu ook helemaal zelfstandigop je eigen tempo, zonder de hulp van een coach, aan de slag.

We ontwikkelden een aantal  online programma's om jou te helpen met meer goesting en energie te werken.

Een overzicht van onze online cursussen vind je op de website van De talent coach Academy (onze online leeromgeving). Via die weg kan je de cursussen ook aankopen. Na je aankoop krijg je onmiddelijk toegang tot de door jou gekozen cursus.

Overzicht cursussen/tools

Hieronder vind je alvast wat meer informatie over de beschikbare cursussen en tools

Deze tool is erop gericht het inzicht in je eigen talenten te vergroten. Je krijgt er toegang tot het talentenkader van De talent coach (met daarin 42 talenten, geclusterd over 6 kleuren). Het vormt een eerste, snelle manier om meer zicht te krijgen op jouw talent.

Kostprijs: 47 €

Ben je het beu om bij het solliciteren steeds tegen muren aan te botsen? Om nul reactie te krijgen op jouw sollicitaties? Deze toolbox zal je die frustratie en tijdsverspilling besparen. Als ervaren loopbaancoach en arbeidspsycholoog weet ik namelijk alles over hoe je een CV maakt waarmee je wel kan scoren.  Deze toolbox bevat een concreet stappenplan (inclusief video-instructies) over hoe je een krachtig CV opmaakt + 5 makkelijk te bewerken templates. Zo tover je in een mum van tijd jouw eigen krachtig CV te voorschijn.


Kostprijs: 55

In dit online programma neem ik je mee op een ontdekkingstocht naar jouw talent en hoe je een job vindt die matcht met je persoonlijkheid en talenten. Zo kan je eindelijk geld gaan verdienen met wat je écht graag doet. 

Je kan dit programma volledig zelfstandig, op je eigen tempo doorlopen. Ik begeleid je stap voor stap via concrete opdrachten, tools en begeleidende video's. Je kan het zien als een volwaardig, maar betaalbaar, alternatief voor een individueel coachingstraject.

Kostprijs: 250


Achter de schermen zijn we volop bezig met het ontwikkelen van nog meer online programma's.

Benieuwd naar wat we nog meer in petto hebben? Schrijf je dan in op onze VIP-lijst. Dan brengen we je als eerste op de hoogte.