Online tools en programma's

Met onze online tools en programma's kan je snel en efficiënt zelf aan de slag om meer kleur in je loopbaan te brengen.

Overzicht online coachingsprogramma's

Deze programma's bieden we aan vanuit onze online leeromgeving (via die weg kan je de programma's ook aankopen. Na je aankoop krijg je onmiddellijk toegang tot het door jou gekozen programma.

Ontdek je talent met onze digitale talententoolbox.

Deze tool is erop gericht het inzicht in je eigen talenten te vergroten. Je krijgt er toegang tot het talentenkader van De talent coach (met daarin 42 talenten, geclusterd over 6 kleuren). Het vormt een eerste, snelle manier om meer zicht te krijgen op jouw talent.

Kostprijs: 47 €

Ben je het beu om bij het solliciteren steeds tegen muren aan te botsen? Om nul reactie te krijgen op jouw sollicitaties? Deze toolbox zal je die frustratie en tijdsverspilling besparen. Als ervaren loopbaancoach en arbeidspsycholoog weet ik namelijk alles over hoe je een CV maakt waarmee je wel kan scoren.  Deze toolbox bevat een concreet stappenplan (inclusief video-instructies) over hoe je een krachtig CV opmaakt + 5 makkelijk te bewerken templates. Zo tover je in een mum van tijd jouw eigen krachtig CV te voorschijn.


Kostprijs: 55

In 4 weken een heldere richting voor jouw loopbaan?

In dit online programma neem ik je mee op een ontdekkingstocht naar jouw talent. Je ontdekt er wat je nodig hebt om je goed te voelen op het werk en hoe je te werk dient te gaan om een job te vinden die bij je past.

Je kan dit programma volledig zelfstandig, op je eigen tempo doorlopen. Ik begeleid je stap voor stap via concrete opdrachten, tools en begeleidende video's.

Kostprijs:

149€ voor de DIY versie

349€ voor de versie met begeleiding via mail

Overzicht tools

Hieronder vind je nog enkele praktische tools. Na je aankoop kan je het gekochte product meteen downloaden.

Binnenkort komen nog meer praktische tools beschikbaar (waaronder enkele handige CV templates)