Online cursussen

Je kan vanaf nu ook helemaal zelfstandigop je eigen tempo, zonder de hulp van een coach, aan de slag.

We ontwikkelden een aantal  online programma's om jou te helpen met meer goesting en energie te werken.

Een overzicht van onze online cursussen vind je op de website van De talent coach Academy (onze online leeromgeving). Via die weg kan je de cursussen ook aankopen. Na je aankoop krijg je onmiddelijk toegang tot de door jou gekozen cursus.

Overzicht cursussen/tools

Hieronder vind je alvast wat meer informatie over de beschikbare cursussen en tools

Deze tool is erop gericht het inzicht in je eigen talenten te vergroten. Je krijgt er toegang tot het talentenkader van De talent coach (met daarin 42 talenten, geclusterd over 6 kleuren). Het vormt een eerste, snelle manier om meer zicht te krijgen op jouw talent.

Kostprijs: 47 €

Ben je het beu om bij het solliciteren steeds tegen muren aan te botsen? Om nul reactie te krijgen op jouw sollicitaties? Met deze videocursus leg ik je uit waarom je momenteel zo vaak uit de boot valt en hoe je daar iets kan aan doen. Ik begeleid je stap voor stap in het schrijven van een krachtig CV waarmee je echt kan scoren.  En je krijgt toegang tot 5 templates die je makkelijk kan bewerken. Zo kan je in een mum van tijd jouw eigen krachtig CV opmaken

Kostprijs: 55

In dit online programma neem ik je mee op een ontdekkingstocht naar jouw talent en hoe je geld kan gaan verdienen met wat je écht graag doet. 

Je kan dit programma volledig zelfstandig, op je eigen tempo doorlopen. Ik begeleid je stap voor stap via concrete opdrachten, tools en begeleidende video's. Je kan het zien als een volwaardig, maar betaalbaar, alternatief voor een individueel coachingstraject.

Kostprijs: 499


Achter de schermen zijn we volop bezig met het ontwikkelen van nog meer online programma's.

Benieuwd naar wat we nog meer in petto hebben? Schrijf je dan in op onze VIP-lijst. Dan brengen we je als eerste op de hoogte.