Online cursus volgen

Je kan vanaf nu ook helemaal zelfstandigop je eigen tempo, zonder de hulp van een coach, aan de slag.

We ontwikkelden een aantal  online programma's om jou te helpen met meer goesting en energie te werken.

In dit programma neem ik je mee op een ontdekkingstocht naar jouw talent.  Zo krijg je zicht op wat je nodig hebt om met 100% goesting te werken. Ik geef je vervolgens een opdracht om  vrijuit en groots te kunnen dromen over jouw toekomst. En ik leg je uit hoe je die droom dan vertaalt in een helder en realistisch toekomstbeeld. En hoe je concrete stappen kan zetten om die toekomst ook daadwerkelijk te realiseren.

Je kan dit programma volledig zelfstandig, op je eigen tempo doorlopen. Ik begeleid je stap voor stap via concrete opdrachten, tools en begeleidende video's. Je kan het zien als een volwaardig, maar betaalbaar, alternatief voor een individueel coachingstraject.

In deze videocursus begeleid ik je stap voor stap in het schrijven van een krachtig CV.  Ik geef je tips over inhoud én vorm. En ik verklap je waar je gratis en makkelijk te bewerken sjablonen kan vinden. Ik leg je vervolgens stap voor stap uit hoe je zo'n sjabloon in een mum van tijd omtovert naar een uniek , persoonlijk  en prachtig ogend CV.  Je zal ontdekken hoe makkelijk het is om van jouw CV een krachtig introductiemiddel te maken.

Al een eerste glimp van De talent coach Academy opvangen?

Achter de schermen zijn we volop bezig met het ontwikkelen van nog meer online programma's.

Benieuwd naar wat we nog meer in petto hebben? Schrijf je dan in op onze VIP-lijst. Dan brengen we je als eerste op de hoogte.