Ontdek jouw talent 

Gratis talenten test

In 5 minuten zicht op jouw grootste talent

Jezelf goed kennen is belangrijk om in je leven en loopbaan de juiste keuzes te kunnen maken.  Je talenten geven je namelijk zicht op het soort taken en jobs waar je niet alleen goed in bent, maar ook van gaat stralen.

Je  talent herkennen blijkt in de praktijk echter niet zo eenvoudig te zijn. Voor jezelf voelen jouw talenten namelijk heel 'normaal' en 'gewoon' aan, waardoor je de waarde erachter vaak niet eens opmerkt. En jammer genoeg betekent dit dat heel wat mensen in de verkeerde job terecht komen, waar ze niet volledig tot hun recht komen en werken eerder aanvoelt als een sleur dan als een passie.

Wellicht zit er in jou dus ook nog heel wat onontgonnen talent!

Met deze gratis talententest licht ik alvast een stukje van de sluier op. Je ontdekt er de kleur van jouw allergrootste talent en welke (werk)context daarbij past.

Werkwijze test:

Hieronder krijg je 10 pagina's met stellingen. De bedoeling is dat je die uitspraken aanvinkt waarvan je vindt dat ze het meest bij je passen. (Je mag telkens minimum 1 en maximum 3 uitspraken kiezen.)

`Veel plezier met de ontdekkingstocht naar jouw talent!

Zie je hier geen test? Check dan je cookie-instellingen.

Wil je samen met een talentcoach ontdekken waar jouw unieke waarde ligt en hoe je dat kan vertalen naar een job of eigen zaak die daarbij aansluit?


Lees hier hoe talentgerichte loopbaancoaching jou kan helpen  om je leven en loopbaan meer kleur en glans te geven.

Ga je liever op eigen houtje aan de slag, zonder bij een coach te gaan?

Dan hebben we een aantal online programma's voor je klaar staan

=> Wil je snel en efficiënt zicht op je grootste talenten?


Check dan onze Starter Kit, onze meest laagdrempelige stap om jouw talenten helder te helpen zien.

=> Wil je liever diepgaand aan de slag om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken?

Duik dan in ons meest uitgebreide online programma. Daarin leiden we je doorheen krachtige video's en opdrachten doorheen alle stappen uit onze 'breng-kleur-in-je-loopbaan- methode'. Zo  krijg je zicht op welke job echt bij je ware talenten en missie past.


Zullen we ook meteen even connecten

op Social Media?


www.instagram.com/detalentcoach/

Voor professionals die ervan dromen om met volle goesting aan hun werkweek te kunnen beginnen door hun talenten te laten schitteren.


Liever op Facebook connecteren? Dat kan natuurlijk ook.