Ontdek jouw Insights Discovery Profiel 

Krijg meteen toegang tot de vragenlijst

Insights Discovery online traject

Ontdek jouw unieke kleurenpalet met Insights Discovery

Na je aankoop kan je onmiddellijk aan de slag met de vragenlijst en de e-learningmodule en kan je ook meteen ook een afspraak inplannen voor een online terugkoppelingsgesprek. Je ontvangt je persoonlijk rapport (per mail) binnen de 1  à  3 werkdagen na het invullen van de vragenlijst.

Inbegrepen 

In een insights discovery traject krijg je toegang tot de online vragenlijst en ontvang je daarna een persoonlijk rapport met daarin een diepgaande analyse van jouw persoonlijkheid.

Naast dit rapport krijg je ook toegang tot een korte e-learning module

Bovendien is in elk traject een online terugkoppelingsgesprek  inbegrepen.

Prijs: 

240 euro (excl. BTW)

Waarom inzicht krijgen in je insights discovery profiel ?

Sta je wel eens stil bij hoe jij naar de wereld kijkt? En hoe jouw perceptie en manier van reageren misschien anders is dan die van je collega's/vrienden of familie?

Door het aanschaffen van het Insights Discovery profiel, ontvang je een diepgaande analyse van jouw persoonlijkheid op basis van jouw antwoorden op de Insights Discovery vragenlijst.

Inzicht in jouw Insights Discovery profiel helpt jou om :

  • jouw persoonlijke voorkeuren en communicatiestijl  te ontdekken
  • beter te leren communiceren
  • écht contact te maken met anderen en te zorgen voor betere connecties
  • beter samen te werken met anderen
  • anderen beter te begrijpen

Insites discovery kleuren
Insites discovery kleuren
Resultaten


Je krijgt meer inzicht in jezelf en in anderen en je kan verschillen makkelijker overbruggen doordat je beter kunt communiceren en samenwerken met verschillende types en persoonlijkheden. Kortom: een groter inzicht in jezelf én in anderen leidt tot betere resultaten - zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Ter info:

-  Ieder persoonlijkheidsprofiel bevat een basishoofdstuk waarin de volgende punten aan de orde komen: stijl en aanpak, belangrijkste sterke en zwakke punten, waarde voor het team, communicatiestijl, mogelijke blinde vlekken, tegengestelde type en suggesties voor ontwikkeling.

- De resultaten worden steeds teruggekoppeld door een ervaren arbeidspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen en trainen van individuen en groepen. Ze is bovendien Insights Discovery geaccrediteerd : ze is gekwalificeerd om Discovery profielen terug te koppelen.

Prijs:

240 euro excl. BTW *

(= 290,4 euro inclusief BTW)

* deze prijs omvat het basishoofdstuk (stijl en aanpak, belangrijkste sterke en zwakke punten, waarde voor het team, communicatiestijl, mogelijke blinde vlekken, tegengestelde type en suggesties voor ontwikkeling). Contacteer ons indien je graag extra hoofdstukken (bv management / sales)  wil toevoegen aan je bestelling.

Werkwijze

Werkwijze

  • Stap 1  Na je aankoop krijg je meteen toegang tot de digitale persoonlijkheidstest.
  • Stap 2  Je krijgt toegang tot een korte e-learningmodule en je kan ook meteen een afspraak inboeken voor een persoonlijk terugkoppelingsgesprek
  • Stap 3 Je ontvangt binnen de 3 werkdagen jouw persoonlijk profiel (via mail)
  • Stap 4 Tijdens een persoonlijk terugkoppelingsgesprek van 1 uur gaan we dieper in op jouw profiel en specifieke vragen. 

Koop nu en ga meteen aan de slag

Interesse in een Insights Discovery workshop voor jouw team?