Ontdek jouw kleur als leidinggevende

 Insights Discovery voor leidinggevenden

Goede leiders weten te inspireren. Ze motiveren niet alleen de mensen waar ze leiding aan geven, maar ook andere collega's, hun eigen leiders en de rest van de organisatie.

Goed leiderschap betekent meer dan het beheersen van een rijtje management skills. Een goede leider ontwikkelt een sterke visie, levert resultaat en haalt maximale effectiviteit uit zijn team met behulp van gedeelde doelen en waarden. Insights helpt mensen de beste leider te worden die ze kunnen zijn.

Insights Discovery helpt leiders om:

  • hun persoonlijke leiderschapsstijl en motivatie te ontdekken
  • écht contact te maken met anderen en te zorgen voor de beste resultaten
  • beter samen te werken als een effectief leiderschapsteam
  • na te denken over wat zij willen nalaten

Jouw persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten worden gemeten adhv een korte online vragenlijst. Op basis hiervan wordt een Persoonlijk Profiel opgesteld, een gedetailleerd persoonlijk verslag van ten minstens 20 pagina's dat inzicht geeft in je eigen leidinggevende stijl en de invloed hiervan op de omgeving.

Resultaten


Je hebt meer inzicht in jezelf en in anderen en kunt verschillen overbruggen doordat je beter kunt communiceren en samenwerken met verschillende types van en persoonlijkheden.

Interesse in individueel coachingstraject met Insights Discovery?

Wij werken hiervoor samen met een licensed Insights Practioner met ruime leidinggevende ervaring, die bovendien ook bedreven is in coaching en training. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Een insights discovery workshop voor leidinggevenden kan ook in-company georganiseerd worden. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.