Ontdek jouw Insights Discovery Profiel 

met onze Insights Discovery e-learning

Insights Discovery profiel + E-learning :

Doe de test en ontdek jouw unieke kleurenpalet met Insights Discovery kleurentest

In deze e-learning ontdek je

✔ Met welke kleurenbril jij naar de wereld kijkt en hoe dit wel eens helemaal anders kan zijn dan die van jouw collega's.

✔ Wat jouw waarde is binnen een team & waar jouw persoonlijke voorkeuren en sterktes - maar ook je valkuilen en blinde vlekken - liggen.

✔ Hoe je door kleine aanpassingen te maken aan jouw manier van communiceren gegarandeerd een nog sterkere indruk maakt op anderen - en dat zonder jezelf te verloochenen of anders voor te doen dan je bent.

Inbegrepen 

✓  meteen toegang tot de online test

✓  een persoonlijk rapport van 20 pagina's (PDF) met daarin een diepgaande analyse van jouw persoonlijkheid.

✓  toegang tot een uitgebreide  E-learning omgeving waarin we je stap voor stap door jouw profiel gidsen en meer achtergrond geven over het Insights systeem.

een praktische gids in PDF boordevol inspirerende info,  tips & oefeningen.

Prijs: 

199 euro (excl. BTW)

Indien gewenst kan je optioneel nog een online terugkoppelingsgesprek van 1 uur bijboeken met een gecertificeerd Insights Practioner. (zie kassakoopje op de check-out pagina)

Werkwijze

Werkwijze

 • Stap 1 na jouw aankoop zal je binnen de 5 minuten een mail krijgen met daarin de link naar de e-learning.
 • Stap 2: Vul de online test in. De link vind je onderaan de startpagina van onze e-learning.
 • Stap 3 : Je kan alvast starten met het doorlopen van de e-learning. Daarin reiken we je onder andere een aantal oefeningen en korte speelse testjes aan om alvast een inschatting te maken van je eigen psychologische voorkeuren.
 • Stap 4 :Je ontvangt uiterlijk binnen de 2 werkdagen (meestal dezelfde dag nog) jouw persoonlijk profiel (rapport van 20 pagina's) via mail.
 • Stap 5 : In onze leeromgeving vind je nog enkele inspirerende hulpmiddelen om het meeste te halen uit jouw persoonlijk profiel. Zo krijg je enkele verdiepende vragen en oefening mee voor elk onderdeel uit jouw rapport + we geven je tips over hoe je jouw communicatiestijl kan afstemmen op de kleurvoorkeuren van anderen.
 • Optioneel: Zit je nog met vragen of wil je jouw profiel graag eens bespreken met een ervaren Insights coach? Dan kan je steeds een bijkomend online gesprek inboeken.Doe je dit meteen bij je aankoop (zie kassakoopje op de betaalpagina), dan betaal je hier minder voor dan wanneer je dit gesprek achteraf bijboekt.

Waarom inzicht krijgen in je insights discovery profiel ?

Sta je wel eens stil bij hoe jij naar de wereld kijkt? En hoe jouw perceptie en manier van reageren misschien anders is dan die van je collega's/vrienden of familie?

Door het aanschaffen van het Insights Discovery profiel, ontvang je een diepgaande analyse van jouw persoonlijkheid op basis van jouw antwoorden op de Insights Discovery vragenlijst.

Inzicht in jouw Insights Discovery profiel helpt jou om :

 • jouw persoonlijke voorkeuren en communicatiestijl  te ontdekken
 • beter te leren communiceren
 • écht contact te maken met anderen en te zorgen voor betere connecties
 • beter samen te werken met anderen
 • anderen beter te begrijpen

Insites discovery kleuren
Insites discovery kleuren
Resultaten


Je krijgt meer inzicht in jezelf en in anderen en je kan verschillen makkelijker overbruggen doordat je beter kunt communiceren en samenwerken met verschillende types en persoonlijkheden. Kortom: een groter inzicht in jezelf én in anderen leidt tot betere resultaten - zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Ter info:

-  Ieder persoonlijkheidsprofiel bevat een basishoofdstuk waarin de volgende punten aan de orde komen: stijl en aanpak, belangrijkste sterke en zwakke punten, waarde voor het team, communicatiestijl, mogelijke blinde vlekken, tegengestelde type en suggesties voor ontwikkeling.


Optioneel :

Boek een persoonlijk (online) terugkoppelingsgesprek


Indien gewenst kan je bijkomend een  online terugkoppelingsmoment inboeken met Ellen Florin, zaakvoerder van De talent coach. Deze optie vind je als kassakoopje op de check-out pagina.

 

"meteen naar de essentie"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Ellen heeft tijdens de fijne nabespreking mijn resultaten met me besproken en al m'n vragen uitgebreid beantwoord, wat heel aangenaam was. Maar nog fijner was, dat ze op zo'n korte tijd meteen naar de essentie kon gaan en meteen de 'pijn' kon aankaarten die aan de basis lag van mijn beslissing om het Insights Discovery profiel te laten aanmaken! Ze heeft me handige tips meegegeven om verder aan de slag te gaan met mijn profiel! Zeer fijne ervaring!

Virginie De Pauw

Zaakvoerder Foxtales

Koop nu en ga meteen aan de slag met de insights discovery kleurentest

Prijs:

199 euro excl. BTW *


* deze prijs omvat naast toegang tot de e-learning ook een persoonlijk rapport van 20 pagina's. Dit rapport omvat het basishoofdstuk (stijl en aanpak, belangrijkste sterke en zwakke punten, waarde voor het team, communicatiestijl, mogelijke blinde vlekken, tegengestelde type en suggesties voor ontwikkeling). Contacteer ons indien je graag extra hoofdstukken (bv management / sales)  wil toevoegen aan je bestelling.

Interesse in een Insights Discovery workshop voor jouw team?

Klik dan op onderstaande button ↓