Ontdek jouw Insights Discovery Profiel 

met de Insights Discovery test 

Benieuwd naar jouw Insights Discovery profiel ?

Doe de enige echte test en ontdek jouw unieke kleurenpalet met de Insights Discovery® kleurentest

Maak je keuze uit deze 2 opties:

Bij deze optie krijg je, naast toegang tot de test en jouw persoonlijk profiel, ook onmiddellijk toegang tot een online training waarin alle ins & outs van het Insights Discovery model worden toegelicht. Zo kan je dus een inspirerende Insights workshop volgen, gewoon van bij je thuis.  In het forum van deze online training kan je al je vragen stellen aan een ervaren Insights Discovery Coach.

Inbegrepen

meteen toegang tot de online Insights Discovery® vragenlijst

Jouw  Insights Discovery® Persoonlijk Profiel : een persoonlijk rapport van +/- 17 pagina's (PDF) met daarin een diepgaande analyse van jouw persoonlijkheid en communicatiestijl.

Toegang tot een boeiende online training : met heldere video's die je stapsgewijs door jouw profiel gidsen en je meer info geven over de betekenis van jouw kleuren.

Mogelijkheid tot het stellen van vragen aan een ervaren Insights Discovery Coach via het online forum

Optioneel : mogelijkheid tot het bijboeken van een individuele coachingsessie via de online leeromgeving (mits meerprijs)


Prijs:

Nu tijdelijk voor slechts 240,- ipv 300 ,- (excl. BTW)

Voordelen van de online training:

- Self-paced leren: Leer waar en wanneer het jou uitkomt, op jouw eigen tempo.

- Directe toepasbaarheid: deze training bevat waardevolle tips om je nieuw verworven kennis direct toe te passen op je werk en in je leven.

- Verrijk je zelfkennis: Ontdek meer over jouw persoonlijkheid en communicatiestijl en hoe dit kan verschillen van de andere mensen in jouw omgeving

Naast toegang tot de test en jouw persoonlijk rapport van 20 pagina's, is er een persoonlijke coachingssessie inbegrepen met Ellen Florin, de bezielster van De talent coach (een ervaren Insights Discovery Coach). Tijdens deze coachingsessie gaan we dieper in op jouw persoonlijk profiel en kan je me al jouw vragen stellen.

Inbegrepen

✅   meteen toegang tot de online Insights Discovery® vragenlijst

✅  jouw Insights Discovery® persoonlijk Profiel* : een persoonlijk rapport van 20 pagina's (PDF) met daarin een diepgaande analyse van jouw persoonlijkheid.

✅  Individueel terugkoppelingsgesprek (online)   van 1 uur met Ellen Florin, een ervaren Insights Practioner

Prijs:

349,- (excl. BTW)

Voordelen van een persoonlijk traject

Diepgaande begeleiding: in een een-op-een gesprek met een ervaren coach kan je  vragen stellen die relevant zijn voor jouw unieke situatie en kan je ook op diepgaandere vragen een antwoord krijgen

- Vertrouwelijke setting: alles wat je tijdens het 1 op 1 gesprek zegt blijft vertrouwelijk tussen jou en jouw coach

- Praktische vertaling naar concrete situaties : De coach kan helpen bij het vertalen van de inzichten van het Insights Discovery-profiel naar concrete situaties in jouw leefwereld.Ter info: 

* Het Persoonlijk Profiel bestaat uit +/- 17 pagina's en omvat het basishoofdstuk (stijl en aanpak, belangrijkste sterke en zwakke punten, waarde voor het team, communicatiestijl, mogelijke blinde vlekken, tegengestelde type en suggesties voor ontwikkeling). Contacteer ons indien je graag extra hoofdstukken (bv management / sales) wil toevoegen aan je bestelling.

Getuigenissen

Ellen heeft tijdens de fijne nabespreking mijn resultaten met me besproken en al m'n vragen uitgebreid beantwoord, wat heel aangenaam was. Maar nog fijner was, dat ze op zo'n korte tijd meteen naar de essentie kon gaan en meteen de 'pijn' kon aankaarten die aan de basis lag van mijn beslissing om het Insights Discovery profiel te laten aanmaken! Ze heeft me handige tips meegegeven om verder aan de slag te gaan met mijn profiel! Zeer fijne ervaring!"

Virginie De Pauw

Zaakvoerder Foxtales

(over het persoonlijk traject)

Mijn complimenten voor de online omgeving! Ik ben al jaren een groot fan van het insights discovery model, maar heb toch nog nieuwe inzichten opgedaan vanuit jouw videos.

Nicky Kok

(over onze online training)

Wat levert het je op?

Je begrijpt niet alleen jezelf beter, maar je snapt ook eindelijk hoe die baas, collega, klant, of zelfs je partner.. anders in elkaar zit, denkt en communiceert en hoe je je eigen communicatie daarop kan afstemmen om tot een optimale samenwerking te komen.

Je ontvangt een Insights Rapport van +/- 20 blz
Je ontvangt een Insights Rapport van +/- 20 blz
Met de  Insights Discovery test ontdek je :


✔ Met welke kleurenbril jij naar de wereld kijkt en hoe dit wel eens helemaal anders kan zijn dan die van jouw collega's., je baas, je partner of klant.

✔ Waar jouw persoonlijke voorkeuren en sterktes - maar ook je valkuilen en blinde vlekken - liggen.

✔ Hoe je door kleine aanpassingen te maken aan jouw manier van communiceren gegarandeerd een betere connectie maakt met anderen, en dus beter gezien en gehoord wordt - en dat op een authentieke manier, zonder jezelf te verloochenen of anders voor te doen dan je bent.

Werkwijze

  • Stap 1: na jouw aankoop kan je meteen van start gaan met het invullen van de Insights Discovery test
  • Stap 2: Na het invullen bezorgen we jou (via mail)  jouw persoonlijk profiel (17 p) en plannen we samen jouw online coachingscall in.

Waarom inzicht krijgen in je insights discovery profiel ?

Sta je wel eens stil bij hoe jij naar de wereld kijkt? En hoe jouw perceptie en manier van reageren misschien anders is dan die van je collega's/vrienden of familie?

Door het aanschaffen van het Insights Discovery profiel, ontvang je een diepgaande analyse van jouw persoonlijkheid op basis van jouw antwoorden op de Insights Discovery vragenlijst.

Inzicht in jouw Insights Discovery profiel helpt jou om :

  • jouw persoonlijke voorkeuren en communicatiestijl  te ontdekken
  • beter te leren communiceren
  • écht contact te maken met anderen en te zorgen voor betere connecties
  • beter samen te werken met anderen
  • anderen beter te begrijpen

Insites discovery kleuren
Insites discovery kleuren
Resultaten


Je krijgt meer inzicht in jezelf en in anderen en je kan verschillen makkelijker overbruggen doordat je beter kunt communiceren en samenwerken met verschillende types en persoonlijkheden. Kortom: een groter inzicht in jezelf én in anderen leidt tot betere resultaten - zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Ter info:

-  Ieder persoonlijkheidsprofiel bevat een basishoofdstuk (17p) waarin de volgende punten aan de orde komen: stijl en aanpak, belangrijkste sterke en zwakke punten, waarde voor het team, communicatiestijl, mogelijke blinde vlekken, tegengestelde type en suggesties voor ontwikkeling. Contacteer ons indien je graag extra hoofdstukken (bv management / sales) wil toevoegen aan je bestelling.

Interesse in een Insights Discovery workshop voor jouw team?

Klik dan op onderstaande button ↓