Loopbaancoaching - locatie Wichelen

Onze loopbaancoach in Wichelen helpt jou graag met het vinden van een job die écht bij je past, een job waar je jouw talenten kan inzetten. Zo kan je van je loopbaan een bruisende bron van energie en voldoening maken.

Hieronder het adres van onze locatie in Wichelen

Adres: Stationsstraat 156, 9260 Schellebelle (Wichelen)


Onze loopbaancoach in Wichelen

Loopbaancoach Ellen Florin  helpt  jou graag met het vinden van een job die écht bij je past, een job waar je jouw talenten kan inzetten.


Ellen is een enthousiaste, gedreven bedrijfspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Ze gelooft dat je pas oprecht gelukkig kan zijn als je authentiek in het leven durft te staan, als je weet wie je bent en waar je voor staat. En dat vertaalt zich volgens haar dan ook in een job die voldoening geeft, waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen, waar je waardering en zingeving ervaart. Haar persoonlijke missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met meer plezier en energie door het leven gaan. Ze wordt graag geïnspireerd en geef de inzichten die ze dagdagelijks vergaart ook graag door aan anderen.

0032 495/881668

ellen@detalentcoach.be

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Wil jij ook met goesting werken?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Meer lezen over onze aanpak?

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Een eerste gesprek is bij de talentcoach steeds vrijblijvend. Je hebt dus niets te verliezen.


Onze locatie in Wichelen

(we hebben ook nog andere locaties )

De talent coach (Wichelen)

Stationsstraat 156, 9206 Schellebelle (Wichelen)

0495/88 16 68

ellen@detalentcoach.be