Loopbaancoaching - locatie Wichelen (Schellebelle)

De Talent Coach in Wichelen(Schellebelle)

Heb jij nood aan loopbaanbegeleiding ? Ben je op zoek naar een ervaren loopbaancoach?

Ik help je graag met uiteenlopende vragen zoals: hoe vind ik een job die écht bij me past, hoe maak ik het best een loopbaanswitch, hoe kan ik meer evenwicht vinden tussen werk en privé, past het ondernemerschap bij mij en zo ja: welk concept past bij mij en hoe pak ik het aan, hoe kan ik mijn droomjob te pakken krijgen, waar liggen mijn talenten, enz.


Hallo, ik ben Ellen Florin, loopbaancoach in Wichelen (Schellebelle)


Als zaakvoerder en bezieler van de Talent coach, heb ik er mijn persoonlijke missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen te helpen om meer kleur in hun loopbaan te brengen / met meer goesting en energie door het leven te gaan.


Ik ben een enthousiaste, gedreven bedrijfspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Ik geloof dat je pas oprecht gelukkig kan zijn als je authentiek in het leven durft te staan, als je weet wie je bent en waar je voor staat. En dat vertaalt zich dan ook in een job die voldoening geeft, waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen, waar je waardering en zingeving ervaart. Het is mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met meer plezier en energie door het leven gaan. Ik word graag geïnspireerd en geef de inzichten die ik dagdagelijks vergaar ook graag door aan anderen.

0032 495/881668

ellen@detalentcoach.be

Getuigenissen

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Wil jij ook met goesting werken?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

Ik help je graag om  jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een telefonisch of online gesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken.


Onze locatie in Wichelen

(we hebben ook nog andere locaties )

De talent coach (Wichelen)

Stationsstraat 156, 9206 Schellebelle (Wichelen)

0495/88 16 68

ellen@detalentcoach.be