Op zoek naar meer werkgeluk? Start vandaag met een gratis gesprek!

Via onderstaand formulier ka je jouw gratis kennismakingsgesprek aanvragen

Aanvraag kennismakingsgesprek

Via deze weg kan je inschrijven voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een concreet moment in te plannen

Marketing door

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Vul het formulier in en kies je coach of regio. (opmerking: bij online trajecten is het niet strikt noodzakelijk om hierin een keuze te maken, maar het mag natuurlijk wel.)

2. Binnen de 2 werkdagen word je gecontacteerd om een gratis  kennismakingsgesprek in te plannen (telefonisch of online).  Tijdens het kennismakingsgesprek wordt het doel van de coaching bepaald: jouw behoeftes en vragen en welke begeleiding hier het beste bij aansluit. De loopbaanbegeleider ligt de werkwijze en aanpak toe en je krijgt de kans om vragen te stellen om te zien of er een match is tussen jouw vraag en ons aanbod.

Opmerking: Wij houden van persoonlijk en diepgaand contact. Daarom bieden we jou bij de talent coach graag ook de mogelijkheid om meteen te kiezen voor de combinatie van een kennismakingsgesprek met een uitgebreider intakegesprek. Bespreek dit met jouw coach indien je hier graag gebruik van wil maken. Tijdens het intakegesprek kunnen we dan wat dieper ingaan op jouw ervaring tot nu toe en stellen we je een aantal prikkelende vragen om de kiemen van jouw talenten naar boven te brengen. Dit intakegesprek is dan nog steeds vrijblijvend, maar telt wel mee in de begeleidingsuren indien je besluit om nadien verder te gaan met het traject. Het kennismakingsgesprek (waarin de  coach peilt naar jouw vragen en verwachtingen en onze werkwijze toelicht)  is volledig gratis en telt niet mee in de begeleidingsuren..

3.  Na dit eerste gesprek beslis je of je al dan niet verder wil gaan met de begeleiding en brengen we de administratieve formaliteiten in orde.

4. Kom je in aanmerking voor loopbaancheques? Bestel jouw loopbaancheques dan online en mail deze naar je coach voor je eerstvolgende afspraak. Kies je voor een betalend traject (omdat je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques) Contacteer ons dan voor het tarief.

*Jouw gegevens zijn veilig bij ons.

Wij gebruiken je gegevens enkel om contact op te nemen m.b.t. jouw vraag/traject

Wil je daarnaast ook graag onze nieuwsbrief ontvangen, antwoord dan nog even 'ja' bij het onderdeel 'blijf je graag op de hoogte van nieuws, tips en inzichten van de talent coach').

Lees meer over onze privacy policy