Wat zeggen klanten over onze opleidingen

Jef van Cauwenberghe

Erkend vastgoedmakelaar / Vennoot Landbergh Vastgoed

"Ellen Florin is niet zomaar een talentcoach. Ellen straalt een enorme bevlogenheid en passie uit waardoor haar input binnenkomt bij het hele team. De manier waarmee we hier allen aan de slag gingen met veel interactie en dynamiek gaf een verbluffend, direct meetbaar resultaat. De kostprijs afgewogen met de meerwaarde, de KMO-cheques in acht genomen, maakt haar bijdrage een reële, meetbare meerwaarde voor elk bedrijf. Bedankt Ellen."

(in-house opleidingstraject rond talenten- teamcrafting - communicatie - krachtige missie en waarden)

Anne-Roos Vandezande

IO Digital

"Ellen spreekt vurig en passioneel. Op die manier creëert ze een warme en veilige omgeving waarin het comfortabel is om te spreken. De talentenworkshop is zeer deskundig opgebouwd en volgt een natuurlijke flow. Als persoon en als team is dit een zeer verrijkende workshop. "

Alain Blommaert

Manager Retail Bankers- ING

"Het is me helemaal duidelijk geworden hoe ik een medewerker kan coachen. Op vlak van goalsetting, hoe we dat gaan bereiken, feedback geven nadien...Het was ook interessant dat we samengebracht werden met mensen uit verschillende werkomgevingen. Op die manier hoor je hoe anderen problemen aanpakken en oplossen. En dat maakt een training zoals deze heel interessant."

(opleiding Start-to-lead)

Sofie Robberechts en Sarah Decorte

Kwaliteitscoördinator en Zorgcoördinator

GO! Atheneum Etterbeek

" De grote troef van Ellen is dat ze zowel bedreven is in coaching als een schoolcontext kent en zelf onderwijspraktijkervaring heeft. Ze kon dus makkelijk de brug maken en vanuit de leefwereld van de leerkrachten de training opbouwen. Door treffende voorbeelden, concreet materiaal, tips en tricks aan te reiken, maar ook de meningen en standpunten van onze leerkrachten te respecteren deed de coachingsgedachte op een constructieve wijze haar intrede. Ellen bracht hen op een zorgzame en spontane manier de basisvaardigheden bij en wist het team te ontdooien."

(opleiding waarderend coachen)

Wim de Baets

Productmanager Delino

"Ik heb de tools in de praktijk toegepast en dat was zo een meerwaarde. Ik heb mijn medewerker(s) op een heel andere manier leren kennen. Ik begrijp nu waarom ze op een bepaalde manier reageren in bepaalde situaties. Ik ga het zeker nog gebruiken."

(opleiding Start-to-lead)

Nicolas Karadjian

Architect - Zaakvoerder AAVO

"Er kwamen heel boeiende thema's aan bod zoals ontdekken wat je hebt in je organisatie. Wat voor mensen, met welke waarden, talenten en ambities. En daarbij kijken of ze zich goed voelen en op de juiste plaats zitten. De training werd ook op een interactieve geanimeerde manier gegeven."

(opleiding Start-to-lead)

Mark Mortier

Freelance ICT-manager / 2circle

"Ik heb vooral mezelf beter leren kennen. Ik denk dat dat nodig is om je functie als leidinggevende goed uit te voeren. Dat begint ergens bij jezelf. De training is een aanrader omdat het heel praktisch is, to the point, en je het onmiddellijk kan toepassen. En het leuke is dat het werkt!"

(opleiding Start-to-lead)

Laura Verhulst

Founder Madam Bakster

"Ik heb tijdens de opleiding vooral geleerd dat ik voor bepaalde waarden sta. Ik heb geleerd hoe ik die waarden kan uitstralen als bedrijf naar buiten toe, en hoe ik mijn team kan enthousiasmeren om die waarden mee centraal te plaatsen a.h.v concrete tools."

(opleiding Start-to-lead)

Dries De Saveur

Leerkracht

"De door Ellen aangereikte methode heeft me echt gevormd tot een leraar die wil coachen. de leerlingen konden de methode ook appreciëren en werden met veel plezier door mij gecoacht."

(opleiding waarderend coachen van leerlingen)

Linda

Afdelingshoofd Spoor 2

"Voor mij een meerwaarde, opfrissing en heel boeiend. Dankjewel Ellen."

(opleiding verbindende communicatie)

Stefaan Flamey

Induver

"Ik volgde opleiding bij Ellen in het kader van omgaan met STRESS ! Hierdoor heb ik meer inzichten gekregen alsook oplossingen om hiermee om te gaan. Zeker eens volgen ! "

Michel Hénaux

Group Intro

"Ellen geeft een zeer heldere uitleg over de noodzaak van een degelijke selectie met oog op diversiteit. Ik kreeg zo zicht op hoe diversiteit kleur geeft aan het bedrijf."

(opleiding rond diversiteit binnen selectie)

Aart Lehembre

Algemeen directeur Spoor 2

"Een zeer inspirerende en laagdrempelige workshop over verbindende communicatie"

Marc Vael

Zaakvoerder zakenkantoor Mons & partners

"Mijn medewerkster is naar een opleiding "Stress en Burn-out" gegaan die gegeven werd door Ellen. Niet gemakkelijk om dit te brengen gezien de aanwezigen geen homogene groep vormden. Sommigen zaten duidelijk 'in' de situatie, anderen kwamen eerder als leidinggevende inzichten verwerven in het onderwerp. Ann -die tot de laatste categorie behoort- was blij de opleiding gevolgd te hebben en heeft heel wat inzichten verworven. Ellen is een zeer toegankelijke lesgeefster/coach die zich weet te richten naar iedereen van de aanwezigen ongeacht de situatie waarin ze inzitten. Ze is deskundig en geeft een oplossingsgerichte coaching."

Simone Nardin

- Sales director Italy & Adria Gourmand Pastries

Very interesting workshop, well organized and perfect combination how to work on the company values, get to know the colleagues and have fun.

Olivier Van Leeuw

- Sales Manager Benelux Gourmand Patries

This workshop brought colleagues from different regions closer together. It was a fun and instructive 3-days, this way we obtain a real "One Commercial Team".

Annemie Smekens

Lerares Grieks-Latijns

"Perfecte coaching om te leren coachen ;o)" (opleiding waarderend coachen van leerlingen)

Hieronder kan je een korte impressie terugvinden van onze opleiding rond coachend leiderschap. Daarin getuigen enkele deelnemers over hoe ze de opleiding beleefd hebben en welke impact de opleiding op hen heeft gehad.

Wil jij ook graag een opleiding die echt impact maakt?

Ik luister graag naar jouw verwachtingen en noden. Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem snel contact met je op.


Ellen Florin, zaakvoerder De talent coach
Ellen Florin, zaakvoerder De talent coach