Loopbaancoaching in Gent

Twijfel je wel eens of je wel op de juiste plek zit op je werk?

En of er geen andere jobs zijn die beter bij je zou passen?

Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Onze loopbaancoaches in Gent helpen je graag met het vinden van een job die past bij jouw talent.

Dankzij onze ruime ervaring en expertise kunnen we je helpen met uiteenlopende vragen zoals: hoe vind ik een job die écht bij me past, hoe maak ik het best een loopbaanswitch, hoe kan ik meer evenwicht vinden tussen werk en privé, past het ondernemerschap bij mij en zo ja: welk concept past bij mij en hoe pak ik het aan, hoe kan ik mijn droomjob te pakken krijgen, waar liggen mijn talenten, enz. 

In Gent kan je terecht bij deze bevlogen loopbaancoaches


Loopbaancoach Jolien is al ruim 15 jaar actief in de marketingsector. Ze startte haar carrière bij een marketingagentschap en groeide daarna door bij 2 bekende marktleiders binnen de voeding- en drankensector. Daar leidde ze meer dan 8 jaar grote teams en ontdekte zo haar passie voor het ontwikkelen van talenten en het meebouwen aan loopbanen.Gedreven door haar kernwaarden "vrijheid" en "zelfstandigheid", richtte Jolien haar eigen bedrijf op, Cut the Cake, waarbij ze mensen én merken begeleidt naar duurzame groei, startend vanuit hun kernwaarden en missie.Jolien staat voor een positieve en optimistische rechttoe-rechtaan aanpak, waarbij talenten én waarden centraal gezet worden. Ze houdt van creatief en oplossingsgericht werken en haar glimlach en ongebreideld enthousiasme werken aanstekelijk.

Jolien coacht in Sint-Amandsbergloopbaancoach Jolien
loopbaancoach Jolien

Loopbaancoach Lara
Loopbaancoach Lara

Loopbaancoach Lara maakte van de arbeidsmarkt haar passie en bouwde intussen al meer dan 15 jaar ervaring op in bemiddeling, coaching, HR en leiding geven.
Als leidinggevende zag ze al snel dat de juiste mensen op de juiste plaats niet alleen voor goede resultaten zorgen, maar veel belangrijker nog, voor gelukkige medewerkers.
Het inzetten van mensen op basis van hun talenten werd dan ook haar stokpaardje.
Met haar oplossingsgerichte mindset wil ze op zoek gaan naar jouw talenten en nagaan of deze ten volle benut worden. Haar uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt zet ze daarbij graag in als extra troef.

Lara coacht in Deinze en Gent-Centrum (Hofstraat)


Loopbaancoach Ans  is opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heeft ze nu haar eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Zij begeleidt mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook.
Maar hoe doe je dat, zo'n nieuw hoofdstuk aangaan?
Bewegen of springen is vaak toch wel spannend.
Ans nodigt je uit om jezelf onder de loep te nemen. Ze gaat er namelijk vanuit dat je alle wijsheid en antwoorden al in je hebt.  Ze gaat graag met jou op ontdekkingstocht; samen verken je wat jou drijft en motiveert en kijk je ook eventueel naar wat je tegenhoudt. Je krijgt weer duidelijkheid in welke richting je écht uit wil. Je ontdekt weer jouw pad en hebt het gevoel terug "on track" te zijn.  Haar aanpak is onderzoekend, geduldig en spontaan.  Ze gaat met jou als mens in zijn/haar geheel aan de slag , want je bent meer dan een job alleen.

Ans coacht in  Gent centrum (Hofstraat) en Boekhoute

loopbaancoach Ans
loopbaancoach Ans

loopbaancoach Amaryllis
loopbaancoach Amaryllis

Loopbaancoach Amaryllis is een enthousiaste Arbeids- en organisatiepsycholoog met een oprechte interesse in mensen. Ze is gefascineerd door menselijke verhalen, menselijk gedrag en heeft een onstilbare honger naar kennis rond welzijn op het werk, motivatie, leiderschap en relaties. Ze begeleidt al meer dan 15 jaar mensen, teams en leidinggevenden rond bevlogenheid, work-life balans, coachende vaardigheden en open feedback cultuur. Haar missie is geslaagd als mensen (terug meer) plezier, energie en voldoening halen uit hun job. Als mensen hun talenten (her)ontdekken en daarmee een meerwaarde kunnen creëren voor anderen. Als mensen niet meer elke maandag moeten aftellen naar het weekend. Allemaal gemakkelijker gezegd dan gedaan, zo'n proces is voor iedereen ook anders. Ze houdt er daarom van om met een waarderende bril naar elk individueel verhaal te kijken, samen te dromen over hoe het anders & beter kan, en te onderzoeken via trial & error wat werkt.

Amaryllis coacht in Gent-centrum (Kouter)

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Wil jij ook met goesting werken?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismaking

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken. Een eerste gesprek is bij de talentcoach steeds vrijblijvend. Je hebt dus niets te verliezen.

Onze locaties in Gent


De talent coach (Gent/Sint-Amandsberg)

Achterstraat 79, 9040 Sint-Amandsberg

De talent coach (Gent Centrum)

Hofstraat 269, 9000 Gent

of

Kouter 7a bel 204

De talent coach (Deinze)

Molenstraat 1

9800 Deinze

Er is een job voor jou die niet aanvoelt als werken. Die energie en voldoening geeft. Waarom zou je dan kiezen voor minder?

Info over loopbaancoaching via loopbaancheques


Voor veel van onze klanten was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het zorgde ervoor dat  ze meer energie en voldoening haalden uit hun werk.

Omdat De talent coach erkend werd door VDAB, heb je  de mogelijkheid om jouw loopbaanbegeleidingstraject te betalen met loopbaancheques. Zo betaal je slechts 45 euro per cheque. Jouw eerste cheque geeft je recht op 4 uur coaching, jouw 2e cheque op 3 uur coaching.

Betaal slechts 45 euro voor een loopbaancheque


Voor slechts 90 euro heb je dus recht op een traject van 7 uur coaching. Niet slecht voor zo'n waardevol traject toch?

Meer info over de voorwaarden vind je via volgende link: