Loopbaancoaching in Gent

Breng kleur in je loopbaan

De Talent Coach in Gent- Hofstraat

Geef jouw job je niet de energie en voldoening waarop je gehoopt had? Ben je benieuwd naar welke job wel bij je past

Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Onze loopbaancoaches in Gent helpen je graag met het vinden van een duidelijke richting voor je loopbaan.

Dankzij onze ruime ervaring en expertise kunnen we je helpen met uiteenlopende vragen zoals: hoe vind ik een job die écht bij me past, hoe maak ik het best een loopbaanswitch, hoe kan ik meer evenwicht vinden tussen werk en privé, past het ondernemerschap bij mij en zo ja: welk concept past bij mij en hoe pak ik het aan, hoe kan ik mijn droomjob te pakken krijgen, waar liggen mijn talenten, enz. 

loopbaancoaching in Gent - De talent coach
loopbaancoaching in Gent - De talent coach

In Gent kan je terecht bij deze bevlogen loopbaancoaches:

Ellen is een enthousiaste, gedreven bedrijfspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Ze gelooft dat je pas oprecht gelukkig kan zijn als je authentiek in het leven durft te staan, als je weet wie je bent en waar je voor staat. En dat vertaalt zich volgens haar dan ook in een job die voldoening geeft, waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen, waar je waardering en zingeving ervaart. Haar persoonlijke missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met meer plezier en energie door het leven gaan.

Daarom richtte ze 'De talent coach' op: een plek waar professionals hun talenten leren herkennen, ontwikkelen en benutten. Want als je leeft en werkt vanuit je unieke talenten ervaar je meer flow. Je werkt dan met volle goesting, straalt energie uit en voelt je van waarde.


Ans is opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heeft ze nu haar eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Zij begeleidt mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook. Ans is er van overtuigd dat iedereen een innerlijke kracht in zich heeft die we kunnen inzetten wanneer we ons leven vorm geven, onze richting bepalen of nieuwe stappen zetten. Deze kracht groeit door te leven en werken vanuit onze talenten en passies. Dit wil zij voor iedereen; elke dag weer die goesting ervaren en je ding met plezier doen." jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Wil jij ook met goesting werken?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Ervaringen van anderen met onze loopbaancoaches in Gent


"Bedankt Ellen, voor je tonnen energie en aanstekelijke positiviteit! Je coacht op een heel concrete, persoonlijke en open manier, door samen talenten te benoemen, te brainstormen, plannen te bedenken, ... En het belangrijkste van al: je verzekerde mij ervan dat dromen mag - zelfs moet! - en dat niets onmogelijk is. Je gaf mij en het geloof in mijzelf een ferme boost vanaf de eerste kennismaking!"

- Nele Bourgoignie

"De persoonlijke coaching die ik kreeg bij Ellen was zoveel meer dan een loopbaanbegeleiding. Op de eerste afspraak werd al meteen duidelijk dat Ellen me met al haar energie, begrip en no-nonsens aanpak vooruit ging helpen. Ik had nooit het gevoel een standaard begeleiding te krijgen, het ging om een persoonlijke aanpak. Na mijn traject bij Ellen voelde ik me terug zeker over wat ik echt wil en nodig heb, welke voldoening ik haal uit mijn werk, maar ook dat de energie die ik krijg van mijn gezin, en hoe je dat ook professioneel moet "incalculeren".

- Lotje De Ridder

Ellen heeft mij enorm geholpen in de zoektocht naar de job die echt bij mij past. Ze luistert echt naar je en na één uur samen met haar had ik het gevoel (latere gesprekken bevestigen dat) dat ze mij al heel goed kon inschatten qua persoonlijkheid en vaardigheden. De coaching met Ellen heeft mij zelfvertrouwen gegeven om te gaan voor de job die ik al jaren wou. Dankzij haar hulp mag ik mijzelf dan ook gelukkig prijzen dat ik nu in de functie werk die ik echt graag doe! Bedankt Ellen!

- Nathalie Vandamme

"Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna de Jaegher

"Waar word ik echt gelukkig van? Wat wil ik verder met mijn carrière doen? En wat kan ik eigenlijk goed? Met die vragen trok in naar De Talentcoach, die ik via via getipt kreeg. Omdat Ellen een overvolle agenda had, wees ze mij (vrijblijvend) naar Ans door. Die heeft een fantastische job gedaan. Ze luisterde heel aandachtig, stelde de juiste vragen en kwam met inzichten die vaak nieuw voor mij waren - ik ontdekte talenten die ik zelf nog niet kende. Aan mij nu om er ook mee aan te slag te gaan. Heel warm aanbevolen voor wie (een beetje) zoekende is of er gewoon graag meer uit wil halen."

- Karel D.

"Ik contacteerde Ellen op een moment dat ik helemaal niet goed in mijn vel zat bij het bedrijf waar ik werkte en daardoor uitgeblust geraakt was. Met een systematische aanpak hielp Ellen mij formuleren waar ik me wel goed bij zou voelen, wat me energie geeft in de job en in de werkomgeving. De oefening was nuttig om alles voor mezelf te articuleren en te wegen naar belangrijkheid. Op basis van het resultaat herschreef ik mijn LinkeIn profiel en kreeg daarna meerdere jobaanbiedingen die er perfect bij aansloten. Verrassend hoe goed recruters dit lezen. Ik koos de best passende job en begin nu met volle goesting aan een nieuw avontuur op het Engelse platteland. Ik laat binnen een paar jaar weten hoe het uitdraaide."

- Geert De Meyer

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Een eerste gesprek is bij de talentcoach steeds vrijblijvend. Je hebt dus niets te verliezen.


Onze locatie in Gent


De talent coach (Gent)

Hofstraat 269, 9000 Gent

Er is een job voor jou die niet aanvoelt als werken. Die energie en voldoening geeft. Waarom zou je dan kiezen voor minder?

Info over loopbaancoaching via loopbaancheques


Je hebt als klant de mogelijkheid om loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met loopbaancheques. Zo betaal je slechts 40 euro per cheque. Jouw eerste cheque geeft je recht op 4 uur coaching, jouw 2e cheque op 3 uur coaching.

Betaal slechts 40 euro voor een loopbaancheque

Je hebt als klant de mogelijkheid om loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met loopbaancheques.


Zo betaal je slechts 40 euro per cheque. Jouw eerste cheque geeft je recht op 4 uur coaching, jouw 2e cheque op 3 uur coaching.

Meer info over de voorwaarden vind je via volgende link: