Loopbaancoaching - locatie Gent 

Onze ervaren loopbaancoaches in Gent helpen jou graag met het vinden van een job die écht bij je past, een job waar je jouw talenten kan inzetten.

Zo kan je van je loopbaan een bruisende bron van energie en voldoening maken.

Hieronder het adres van onze locatie in Gent:

Adres: bedrijvencentrum Parkoffice, Franklin Rooseveltlaan348-349 / Hofstraat 269 , 9000 Gent


Onze ervaren loopbaancoaches in Gent

Ellen is een enthousiaste, gedreven bedrijfspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Ze gelooft dat je pas oprecht gelukkig kan zijn als je authentiek in het leven durft te staan, als je weet wie je bent en waar je voor staat. En dat vertaalt zich volgens haar dan ook in een job die voldoening geeft, waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen, waar je waardering en zingeving ervaart. Haar persoonlijke missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met meer plezier en energie door het leven gaan. Ze wordt graag geïnspireerd en geef de inzichten die ze dagdagelijks vergaart ook graag door aan anderen.


ellen@detalentcoach.be


Ans is opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heeft ze nu haar eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Zij begeleidt mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook. Ans is er van overtuigd dat iedereen een innerlijke kracht in zich heeft die we kunnen inzetten wanneer we ons leven vorm geven, onze richting bepalen of nieuwe stappen zetten. Deze kracht groeit door te leven en werken vanuit onze talenten en passies. Dit wil zij voor iedereen; elke dag weer die goesting ervaren en je ding met plezier doen.


ans@detalentcoach.be

Ervaringen van anderen met onze loopbaancoach in Gent

"De persoonlijke coaching die ik kreeg bij Ellen was zoveel meer dan een loopbaanbegeleiding. Op de eerste afspraak werd al meteen duidelijk dat Ellen me met al haar energie, begrip en no-nonsens aanpak vooruit ging helpen. Ik had nooit het gevoel een standaard begeleiding te krijgen, het ging om een persoonlijke aanpak. Na mijn traject bij Ellen voelde ik me terug zeker over wat ik echt wil en nodig heb, welke voldoening ik haal uit mijn werk, maar ook dat de energie die ik krijg van mijn gezin, en hoe je dat ook professioneel moet "incalculeren".

- Lotje De Ridder

Ellen heeft mij enorm geholpen in de zoektocht naar de job die echt bij mij past. Ze luistert echt naar je en na één uur samen met haar had ik het gevoel (latere gesprekken bevestigen dat) dat ze mij al heel goed kon inschatten qua persoonlijkheid en vaardigheden. De coaching met Ellen heeft mij zelfvertrouwen gegeven om te gaan voor de job die ik al jaren wou. Dankzij haar hulp mag ik mijzelf dan ook gelukkig prijzen dat ik nu in de functie werk die ik echt graag doe! Bedankt Ellen!

- Nathalie Vandamme

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Wil jij ook met goesting werken?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Meer lezen over onze aanpak?

De talent coach (Gent)

Hofstraat 269, 9000 Gent

0495/88 16 68

ellen@detalentcoach.be  ans@detalentcoach.be

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Een eerste gesprek is bij de talentcoach steeds vrijblijvend. Je hebt dus niets te verliezen.