Ontdek de Kracht van Journaling met Onze Droomplanner

Ben jij een ambitieuze topmadam die streeft naar een mooier, kleurrijker leven te midden van de dagelijkse drukte? Wil je meer balans, focus en positiviteit in je leven? Dan is onze Droomplanner de perfecte metgezel voor jou.

Heb jij soms het gevoel dat je op automatische piloot leeft en dat je leven aan je voorbij schiet?


Ga van piekeren naar heldere doelen en plannen die je stap voor stap kan realiseren
Ga van piekeren naar heldere doelen en plannen die je stap voor stap kan realiseren

Waarschuwing : onze droomplanner geeft je zin om meer uit je leven te halen!

  • Zit je vast in een sleur
  • Vind je het moeilijk om echt te volle te genieten van het leven? En de mooie momenten samen met je gezin?
  • Heb je het gevoel dat de ratrace waarin we leven al je energie opslurpt? 
  • Voel je je overwhelmd door de combinatie van werken, mama zijn, partner en ook nog eens  je huishuiden in orde proberen houden?

Say no more!

Ik heb de droomplanner gecreëerd voor topmadammen net als jij,  die klaar zijn voor meer kleur in hun leven. Die willen voluit leven en hun dromen willen realiseren.

Geen ingewikkeld traject, maar korte, inspirerende journal- opdrachten  die je makkelijk kan inpassen in je drukke leven.

Journaling: Jouw sleutel tot dagen met een gouden randje

Journaling is al eeuwenlang een krachtige gewoonte van de meest succesvolle (en gelukkigste) mensen ter wereld. Het is niet zomaar schrijven; het is een reis naar zelfontdekking, persoonlijke groei en het realiseren van je dromen. Onze Droomplanner maakt journaling toegankelijk en effectief. Zo haal je meer voldoening en bezieling uit je drukke leven.

Hoe Onze Droomplanner Jouw Leven Verandert

  1. Meer Balans: Onze planner helpt je je dagelijkse taken en doelen te organiseren, zodat je meer tijd hebt voor wat er echt toe doet. Of het nu gaat om je carrière, je gezondheid of je persoonlijke ontwikkeling, de Droomplanner helpt je prioriteiten te stellen en in balans te blijven.

  2. Zelfreflectie: Journaling stelt je in staat om je gedachten, gevoelens en successen vast te leggen. Je zult versteld staan van de inzichten die je opdoet en hoe dit je helpt om betere beslissingen te nemen.

  3. Creativiteit: Onze Droomplanner is ontworpen om je creativiteit te stimuleren. Met mooi vormgegeven pagina's en inspirerende quotes zul je elke dag geïnspireerd worden.

  4. Eenvoudig In te Plannen: We begrijpen dat je een druk leven leidt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze Droomplanner eenvoudig in je dagelijkse routine past. Slechts een paar minuten per dag kunnen al een wereld van verschil maken.

Word Onderdeel van de Journaling Revolutie

Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van topvrouwen die de kracht van journaling hebben ontdekt. Laat onze Droomplanner je gids zijn op je reis naar succes en vervulling.

Wat mag je verwachten?

83 pagina's vol inspirerende journal-opdrachten om je leven mooier en kleurrijker te maken.

De planner start met een 5-stappenplan om van droom naar heldere doelen en acties te gaan, met per stap inspirerende tools en opdrachten. Zo krijg je meteen vat op wat jouw leven kleurrijk maakt en hoe je je - in kleine stappen - kan toewerken naar je dromen en doelen. Zo tover je zinloos piekeren om naar doelgerichte actie.

Verder zit 'ie boordevol journaling tools :  inspirerende quotes, teksten en opdrachten om te werken aan een positieve mindset. Enkele thema's: train je brein in dankbaarheid, versterk je innerlijke positivo, leer hoe je gezonde routines kan inbouwen in je leven, omgaan met het imposter syndroom, je bent leuker dan je denkt, enz. Zo leer je niet alleen doelen stellen en die halen, maar ook ten volle te genieten van de mooie momenten onderweg.

Met een handig jaar,- en weekoverzicht, heb je een  alles in 1 agenda in huis waarbij je zowel je reflecties kan neerpennen als je to do's en prioriteiten kan opvolgen. Zo tover je piekergedachten om in zinvolle en doelgerichte reflectiemomenten die leiden tot echte actie.

Waarom een journal?

Als fervent toekomstdenker en - planner heb ik mijn leven stap voor stap, jaar na jaar, steeds weer een stukje kleurrijker kunnen maken en dichter doen aansluiten bij het leven van mijn dromen. Gewoon, door op dagelijkse basis stil te staan en te reflecteren over mezelf, waar ik nu sta, waar ik van droom en hoe ik daar geraak.

Met deze droomplanner geef ik je graag de tools in handen om dat ook te gaan doen. Door bewust stil te staan bij wie je bent, waar je hart sneller van gaat kloppen en waar jouw prioriteiten liggen, kan je namelijk keuzes maken en concrete stappen gaan zetten die jouw leven meer kleur en glans zullen geven.

Ik hoop oprecht dat deze planner jou daartoe dat kleine duwtje in de rug kan geven.

Liefs,

Ellen

PS. De droomplanner en alle inbegrepen journalopdrachten kun je eindeloos afdrukken, dus die heb je voor het leven.


Je leven veranderen kan je pas als je je meer bewust wordt van wie je bent, waar je nu staat en waar je naartoe wil.
Dagelijks reflecteren en journaling helpt jou daarbij 🖋️


Blijf je dromen? Of ga je aan de slag?


Jouw droom verdient een plan!

Bestel Nu en Begin Vandaag met het Realiseren van Jouw Dromen

Investeer in jezelf en in je toekomst met onze Droomplanner. Het is niet zomaar een dagboek; het is een krachtige tool die je helpt om je dromen om te zetten in realiteit. Bestel nu en start je reis naar een mooier, kleurrijker leven!

Wacht niet langer. Bestel jouw Droomplanner nu en begin met het creëren van de toekomst die je verdient.

Jouw droomleven is slechts een journaling-sessie verwijderd. Durf te dromen, plan vooruit en neem de controle over je leven.

Zij gingen je voor ...