Mijn verhaal

Tot 7 jaar geleden werkte ik nog in dienstverband. Een vaste benoeming in het onderwijs, een tof team, goed betaald met uitzicht op een mooi pensioen. Niets mis mee zou je denken.
Maar ik zat met een knagend gevoel in mijn maag.. 'is dit het nu?'
Ik pendelde elke dag meer dan 3 uur, kwam 's avonds vaak vermoeid thuis en keek op maandag al uit naar het weekend.
In 2013 besloot ik om het roer om te gooien.
Ik zette actief stappen om meer te doen van wat mij energie gaf, volgde opleidingen en zocht actief naar nieuwe kansen en uitdagingen. En ik nam het risico om mijn vaste job op te geven en te gaan voor een nieuw avontuur als zelfstandige.
En zo ontstond De talent coach en sta ik nu hier. Ik kijk met veel dankbaarheid terug op het traject dat ik ondertussen aflegde. Dankbaar dat ik een zaak kon uitbouwen vanuit mijn talenten, dat ik daardoor weer bruis van energie en vol nieuwe plannen en ideeën zit voor de toekomst.

Ik doe mijn job met heel veel passie en enthousiasme en hoop dat ik anderen kan inspireren om met evenveel goesting te werken of te ondernemen.

Soms moet je je comfortzone durven loslaten en kiezen voor wat je écht wil. Laat je niet tegenhouden door je angsten. De meeste dingen die de moeite waard zijn, vragen nu eenmaal een risico.

Twijfel je nog?
Ik geef je met plezier een duwtje in de rug!

So please ask yourself 

What would I do if I weren't afraid?

And then go do it

- Sherly Sandberg

De talent coach

De talent coach ontstond vanuit mijn wens om mensen en organisaties te inspireren om meer te doen met hun talent

Ik geloof erin dat iedereen het in zich heeft om met goesting te werken, en ik droom van een wereld waar iedereen met veel kleur en energie door het leven gaat. En daar draag ik graag mijn steentje toe bij.

Enerzijds wil ik individuen inspireren om op zoek te gaan naar een werkcontext waarin ze écht zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontplooien. Via loopbaancoaching daag ik mensen graag uit om uit hun comfortzone te komen, te dromen van meer, en die dromen dan ook daadwerkelijk te realiseren. Ik verzamelde een klein team van even bevlogen coaches rond mij om die missie verder te helpen uitdragen.

En anderzijds wil ik ook organisaties stimuleren om te investeren in het talent van hun mensen. Daartoe geef ik opleidingen en workshops om organisaties te helpen een context te creëren waarin goesting en bezieling kan groeien. Want dat komt niet alleen het individu, maar ook de organisatie ten goede.


"The ones who are crazy enough to believe they can change the world, usually do"

Mijn achtergrond


Ik ben een enthousiaste  Arbeids- en Organisatiepsychologe en gecertificeerd coach.

Ik ben gebeten door het werken met mensen, én hun talenten.

Ik sta zelf positief en waarderend in het leven, en geef deze levensvisie ook graag door aan anderen. Ik ben zelf het levende bewijs dat je je  leven in eigen handen kan nemen en zelf kansen kan creëren om met meer plezier en goesting aan de slag te gaan.

Ik doe mijn job met heel veel passie en enthousiasme en hoop dat ik anderen kan inspireren om met evenveel goesting te werken of te ondernemen.

En in een meer persoonlijke noot, ben ik de vrouw van een andere zeer bevlogen zelfstandige, en de trotse mama van een dochter van 10. Ook voor haar probeer ik een omgeving te creëren waarin ze haar talenten kan ontdekken!

Benieuwd naar wat De talent coach voor jou kan betekenen?

Neem contact op. Ik luister graag naar jouw vragen en wensen.