loopbaancoaching

Onze werkwijze

Jouw talenten vormen de sleutel naar een loopbaan vol kleur en energie

Jouw talenten gaan over jouw natuurlijke voorkeuren. Wat geeft je energie? Wat vind je makkelijk en leuk om te doen? Daarin liggen jouw talenten verscholen.

Wanneer je in je talent staat in je job, gaat werken moeiteloos, kom je in een staat van 'flow' terecht en bruis je van energie.

Je talenten kennen vormt dus een belangrijke voorwaarde om met goesting en plezier te kunnen werken.

Maar net omdat het werken vanuit je talent zo moeiteloos aanvoelt, hebben veel mensen onvoldoende oog voor hun talenten. En zo mis je helaas heel wat kansen om meer te doen met jouw talent.

Net daarom zijn er talentcoaches. Die zijn daarin gespecialiseerd.


We helpen jou graag in het blootleggen en en benoemen van jouw (verborgen) talenten. Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. En door een duidelijk zicht te krijgen op jouw ideale werkomgeving, zal je ook concrete stappen kunnen zetten om jouw droomjob te pakken te krijgen of dat droombedrijf te realiseren.

Zo kan je eindelijk geld gaan verdienen met wat je graag doet.


" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

"Je leven is als een schilderij. Gebruik je al je talenten, dan kan  je er een  levendig en kleurrijk meesterwerk  van maken" -De talent coach

Onze aanpak


In 7 stappen naar een job die écht bij je past.

Stap 1

Kennismaking


In een gratis kennismakingsgesprek nemen we de tijd om naar jouw concrete vragen en verwachtingen te luisteren. We geven je ook wat meer uitleg over onze aanpak en werkwijze en leren je alvast hoe je de juiste bril kan opzetten om je talenten helder te zien.

Stap 2

De kiemen van jouw talent

We beginnen jouw zoektocht naar je talent door het stellen van een aantal prikkelende vragen. Jouw kindertijd, recente ervaringen en zelfs jouw valkuilen en zwaktes vertellen ons namelijk iets over jouw talent.

Stap 3

Jouw rode draad : de ingrediënten van jouw droomjob

We zoomen in op jouw sprankelende momenten uit het verleden. Wanneer zat je in de flow? Voelde je energie?  Door jou verhalen te laten vertellen over het verleden, krijgen we zicht op jouw rode draad en wat je nodig hebt om met volle goesting te kunnen werken.

Dit lijsten we samen op in een overzicht van de ingrediënten van jouw droomjob.

Stap 4

(h)erken en benoem je talenten.

We geven je de juiste woorden mee om je talenten op een bevlogen en authentieke manier te kunnen benoemen. We bekijken de samenhang tussen jouw talenten en stellen je persoonlijke talentprofiel op. Zo krijg je een helder zicht op jouw zone-of-genius/ je goud en kan je dit ook op een overtuigende manier delen met anderen.

Stap 5

Jouw bezielde droom

Nu je zicht gekregen hebt op de ingrediënten van jouw droomjob, nodigen we je uit om deze te gaan visualiseren. Wat als geld geen rol speelde? Wat als alles kon?

Dromen vanuit het hart.

Stap 6

Van droom naar realiteit

We vertalen jouw droom naar de realiteit. We gaan samen brainstormen over concrete mogelijkheden en durven daarbij ook out-of-the box denken. Zo ontdek je concrete opties die aansluiten bij jouw energiebronnen, talenten en droom.

Stap 7

Plannen maken

We kijken wat je nodig hebt om keuzes te maken en werken een concreet plan uit om jouw doel(en) te bereiken. We staan je graag bij met concreet advies over solliciteren, het schrijven van een CV of het starten met een eigen zaak. We kijken samen naar wat jij nodig hebt om jouw droom te realiseren.

Ga ervoor!

Tijd voor actie

Je hebt nu zicht op wat je wil en hoe je daar kan komen. En je hebt vooral ook veel goesting gekregen om in beweging te komen. Nu is het aan jou om concrete stappen te zetten om jouw droom te realiseren. Veel succes!

Bekijk onze video die meer info geeft over deze methode


In onderstaande video licht ik toe hoe een loopbaantraject bij de talent coach er precies uitziet.

Deze methode werkt!

Lees hieronder enkele getuigenissen van klanten

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna de Jaegher

Bedankt Ellen, voor je tonnen energie en aanstekelijke positiviteit! Je coacht op een heel concrete, persoonlijke en open manier, door samen talenten te benoemen, te brainstormen, plannen te bedenken, ... En het belangrijkste van al: je verzekerde mij ervan dat dromen mag - zelfs moet! - en dat niets onmogelijk is. Je gaf mij en het geloof in mijzelf een ferme boost vanaf de eerste kennismaking!"

- Nele Bourgoignie

Ellen is een vrouw met power, dit jou naar die next level weet te gidsen! Zeker een aanrader! Persoonlijke en professionele aanpak."

- Sophie Hellebaut

Kiezen voor de talent coach


= kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding op maat van jouw talent


Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in het ontdekken en benoemen van talenten. Zij gaan op die manier met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om energie en voldoening te halen uit je job, ze begeleiden je in je zoektocht op de arbeidsmarkt of denken samen met jou een business-concept uit dat echt past bij wie je bent en waar je voor staat.


Onze troeven op een rijtje

Met punch

We brengen samen jouw talenten, je Why, je vuur in kaart. We helpen je ontdekken waar je hart sneller van gaat slaan, waarvoor je met plezier uit je bed springt. Zo stimuleren we je om meer te halen uit je leven, om te durven dromen en ook stappen te zetten om die dromen waar te maken

Op maat en no-nonsense

Wij geloven niet in 'enkel luisteren'. We houden ervan als onze coachings ook echt impact maken, als ze jou in beweging krijgen. We passen onze technieken en werkwijze dus aan in functie van jouw vraag en uitdagingen en zijn niet bang om je uit je comfortzone te halen.

Sterke methodieken, straffe coaches

We werken met de meest krachtige technieken en tools. Onze coaches  hebben allen een degelijke psychologische en/of coachingsachtergrond en kregen een sterke interne opleiding mee.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer.

En dat voel je.

Als je binnenstapt bij één van onze loopbaancoaches, krijg je gegarandeerd zin om meer te halen uit het leven.
Als je binnenstapt bij één van onze loopbaancoaches, krijg je gegarandeerd zin om meer te halen uit het leven.
Bij ons ben je geen nummer, en dat voel je.
Bij ons ben je geen nummer, en dat voel je.

Vraag jouw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan