De 'Breng-kleur-in-je-loopbaan' methode

In 7 stappen naar een job die écht bij je past

Na 20 jaar ervaring als Arbeidspsychologe

10 jaar ervaring als loopbaancoach

> 500 tevreden klanten

Ontdekte ik de meest effectieve methode om te ontdekken welk type werk echt bij je past, die gewoon echt werkt.

"Je leven is als een schilderij. Gebruik je al je talenten, dan kan  je er een  levendig en kleurrijk meesterwerk  van maken" -De talent coach

Jouw talenten vormen de sleutel naar een loopbaan vol kleur en energie

Jouw talenten gaan over jouw natuurlijke voorkeuren. Wat geeft je energie? Wat vind je makkelijk en leuk om te doen? Daarin liggen jouw talenten verscholen.

Wanneer je in je talent staat in je job, gaat werken moeiteloos, kom je in een staat van 'flow' terecht en bruis je van energie.

Je talenten kennen vormt dus een belangrijke voorwaarde om met goesting en plezier te kunnen werken.

Maar net omdat het werken vanuit je talent zo moeiteloos aanvoelt, hebben veel mensen onvoldoende oog voor hun talenten. En zo mis je helaas heel wat kansen om meer te doen met jouw talent.

Net daarom zijn er talentcoaches. Die zijn daarin gespecialiseerd.


We helpen jou graag in het blootleggen en en benoemen van jouw ware talenten. Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. En door een duidelijk zicht te krijgen op jouw ideale werkomgeving, zal je ook concrete stappen kunnen zetten om jouw droomjob te pakken te krijgen of dat droombedrijf te realiseren.

Dankzij onze unieke Breng-kleur-in-je-loopbaan-methode begin jij binnenkort weer met volle goesting aan je werkweek!


" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Breng-kleur-in-je-loopbaan


=> In 7 stappen naar meer bezieling in je werk

Stap 1

Kennismaken


Tijdens een gratis kennismakingsgesprek nemen we de tijd om in te zoomen op jouw situatie. 

We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken, en welke stap jij nu kunt zetten.

Stap 2

De kiemen van jouw talent

Via gerichte vragen ga je terugblikken op je leven tot nu toe om zo de kiemen van jouw talenten te ontdekken.

We gebruiken verschillende tools en methodieken om jouw talenten bloot te leggen.

Zo staan we onder andere stil bij wat jouw kindertijd jou kan vertellen over jouw talent, wat jouw valkuilen en minder sterke kanten jou kunnen vertellen over jouw talent enz.

Je ontdekt dingen in jezelf waarvan je het bestaan niet eens wist.

Stap 3

Jouw rode draad : de ingrediënten van jouw droomjob

We staan stil bij jouw grootste flow-momenten.

Door jouw flow-momenten aan een diepgaande analyse te onderwerpen, krijg je namelijk snel zicht op jouw rode draad: de ingrediënten van jouw droomjob.

Hierdoor krijg je een blauw-druk van de ingrediënten van jouw droomjob en kan je er exact de vinger op leggen wat er precies mist in je huidige werk.

Stap 4

(h)erken en benoem je talenten.

We geven je de juiste woorden mee om  je talenten op een bevlogen en authentieke manier te kunnen benoemen. We bekijken de samenhang tussen jouw talenten en stellen je persoonlijke talentprofiel op. Zo krijg je een helder zicht op jouw zone-of-genius/ je goud en kan je dit ook op een overtuigende manier delen met anderen.

Stap 5

Jouw bezielde droom

In deze stap ga je stilstaan bij je 'waarom', je missie en waarden. Zo krijg je een nog helderder zicht op de concrete ingrediënten van jouw droomjob. En vervolgens ga je, aan de hand van die ingrediënten, jouw bezielde droom concreet gaan vormgeven.

Door jouw droom te gaan visualiseren en verhelderen, ga je een duidelijk kompas voor jouw loopbaan gaan creëren.

Het geeft richting aan jouw verdere keuzes en loopbaan.

Stap 6

Van droom naar realiteit

Wanneer je jouw bezielde droom helder hebt, gaan we de vertaalslag maken naar de realiteit. We laten je zien hoe je obstakels kan ombuigen naar kansen. En we geven je tips en acties die je kan ondernemen om concrete opties in de realiteit te ontdekken en te verkennen. Je leert hoe je je droom dichter bij de realiteit kan brengen en welke kleine stappen je daartoe vandaag nog kan zetten.

Stap 7

Plannen maken

Na het onderzoeken van de opties kan je keuzes maken. Je vertaalt je keuze naar een actieplan : concrete stappen die je zullen helpen je droom waar te maken. We reiken je ideeën aan: waar vind je info, met wie kan je gaan praten, hoe kan je je netwerk inschakelen enz.

We kunnen ook diepgaande coaching voorzien indien nodig. Bv als je jezelf onbewust tegenhoudt of geen stappen durft te zetten.

Je zal goesting krijgen om in actie te komen. Om kleine stappen te zetten richting jouw droom. En eens je dat doet, zal je niet te stoppen zijn!

Ga ervoor!

Tijd voor actie

Je hebt nu zicht op wat je wil en hoe je daar kan komen. En je hebt vooral ook veel goesting gekregen om in beweging te komen. Nu is het aan jou om concrete stappen te zetten om jouw droom te realiseren. Veel succes!

It's time to find your spark

Deze methode werkt!

Lees hieronder enkele getuigenissen van klanten

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen! "

- Fenna de Jaegher

Bedankt Ellen, voor je tonnen energie en aanstekelijke positiviteit! Je coacht op een heel concrete, persoonlijke en open manier, door samen talenten te benoemen, te brainstormen, plannen te bedenken, ... En het belangrijkste van al: je verzekerde mij ervan dat dromen mag - zelfs moet! - en dat niets onmogelijk is. Je gaf mij en het geloof in mijzelf een ferme boost vanaf de eerste kennismaking!"

- Nele Bourgoignie

Ellen is een vrouw met power, dit jou naar die next level weet te gidsen! Zeker een aanrader! Persoonlijke en professionele aanpak."

- Sophie Hellebaut

Meteen zelf aan de slag met deze methode?


Plan dan snel een gratis gesprek in met één van onze talentcoaches of ga van start met ons online programma 'Kleur in je loopbaan'.

Wist je trouwens dat een loopbaantraject ook kan betaald worden met loopbaancheques? Zo betaal je slechts 80 euro voor 7 uur coaching.  Ontdek hier of je hiervoor in aanmerking komt.

Kiezen voor de talent coach


= kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding op maat van jouw talent


Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in het ontdekken en benoemen van talenten en het oriënteren naar opties op de arbeidsmarkt die daarbij passen. Zij gaan op die manier met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om energie en voldoening te halen uit je job, ze begeleiden je in je zoektocht op de arbeidsmarkt of denken samen met jou een business-concept uit dat echt past bij wie je bent en waar je voor staat.  We ontwikkelden een eigen, unieke methode die jou snel zicht geeft op een job die past bij wie jij bent.


Onze troeven op een rijtje

Met punch

We brengen samen jouw talenten, je Why, je vuur in kaart. We helpen je ontdekken waar je hart sneller van gaat slaan, waarvoor je met plezier uit je bed springt. Zo stimuleren we je om meer te halen uit je leven, om te durven dromen en ook stappen te zetten om die dromen waar te maken

Op maat en no-nonsense

Wij geloven niet in 'enkel luisteren'. We houden ervan als onze coachings ook echt impact maken, als ze jou in beweging krijgen. We passen onze technieken en werkwijze dus aan in functie van jouw vraag en uitdagingen en zijn niet bang om je uit je comfortzone te halen.

Sterke methodieken, straffe coaches

We werken met de meest krachtige technieken en tools. Onze coaches  hebben allen een degelijke psychologische en/of coachingsachtergrond en kregen een sterke interne opleiding mee. Daardoor blijft onze begeleiding niet aan de oppervlakte en kunnen we ook in de diepte gaan waar nodig.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer.

En dat voel je.

Als je binnenstapt bij één van onze loopbaancoaches, krijg je gegarandeerd zin om meer te halen uit het leven.
Als je binnenstapt bij één van onze loopbaancoaches, krijg je gegarandeerd zin om meer te halen uit het leven.
Bij ons ben je geen nummer, en dat voel je.
Bij ons ben je geen nummer, en dat voel je.

Vraag jouw gratis kennismakingsgesprek aan