Loopbaancoaching - locatie Assenede

De Talent Coach in Assenede

Heb jij nood aan loopbaanbegeleiding? Onze loopbaancoach helpt je graag verder.

Onze talentcoaches zijn gespecialiseerd in individuele loopbaanbegeleiding en kunnen je daarom helpen met uiteenlopende vragen zoals: hoe vind ik een job die écht bij me past, hoe maak ik het best een loopbaanswitch, hoe kan ik meer evenwicht vinden tussen werk en privé, past het ondernemerschap bij mij en zo ja: welk concept past bij mij en hoe pak ik het aan, hoe kan ik mijn droomjob te pakken krijgen, waar liggen mijn talenten, enz.


Onze loopbaancoach in Assenede

Loopbaancoach Ans Simons  helpt  jou graag met het vinden van een job die écht bij je past, een job waar je jouw talenten kan inzetten.


Ans is opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heeft ze nu haar eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Zij begeleidt mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook. Ans is er van overtuigd dat iedereen een innerlijke kracht in zich heeft die we kunnen inzetten wanneer we ons leven vorm geven, onze richting bepalen of nieuwe stappen zetten. Deze kracht groeit door te leven en werken vanuit onze talenten en passies. Dit wil zij voor iedereen; elke dag weer die goesting ervaren en je ding met plezier doen.

Getuigenissen

Ongeveer 1,5 jaar na het loopbaantraject bij coach Ans mag ik met trots zeggen dat we een deel van mijn droom hebben gerealiseerd. We zijn namelijk een online wijnhandel gestart, gespecialiseerd in Italiaanse wijnen.Het loopbaantraject liet inzien waar mijn talenten liggen. Dankzij de "droomoefening" durfde ik écht dromen. Het was alsof ze al langer in mij zaten, maar er dan pas uitkwamen. Het gaf ook energie. Alles in de droom voelde zo natuurlijk aan. Voor mij leek het een ideaal en ook vrij rustig leven, terwijl jij zei "dat is toch heel wat (wat je doet)". Dat is misschien wel de essentie van het aanspreken van je talenten: dingen doen die voor jezelf heel natuurlijk aanvoelen, maar daarmee wel bij andere mensen een bepaalde indruk nalaten en een meerwaarde bieden."

Bewonder hier de webshop van Mattias en zijn vrouw: www.enu.be

Mathias Berlamont


Ik had reeds kennis gemaakt met de talentcoach via een workshop binnen een nieuwe werkomgeving. Daar ik op dat moment met het gevoel zat dat ik nog niet op de juiste werkplek was terechtgekomen ben ik een persoonlijke begeleiding aangegaan. Ik ben toen bij Ans Simons terechtgekomen en kan hierbij bevestigen dat haar coaching alle twijfels heeft doen verdwijnen. Het klikte onmiddellijk met Ans ; een heel aangename ,spontane persoon met veel geduld en een groot inzicht. De coaching is niet enkel werk gerelateerd , vaak speelt persoonlijke bagage een grote rol bij de keuze van een job. Blij dat ik dit heb kunnen ervaren, ik riskeerde mijn authenticiteit te verliezen uit angst en onzekerheid voor de toekomst. Dankzij de heel professionele begeleiding heb ik mezelf teruggevonden en ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging! Met héél veel dank

Els Helderweirdt


" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Wil jij ook met goesting werken?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken. 


Onze locatie in Assenede

(we hebben ook nog andere locaties )

De talent coach (Assenede)

Medisch Centrum Assenede

Kasteelstraat 49

9960 Assenede