Loopbaanbegeleiding in Waregem

Jobcoach Lara Renders

Loopbaancoach Lara Renders
Loopbaancoach Lara Renders

Welkom, ik ben Lara


Ik ben een VDAB loopaancoach met een praktijk in Waregem. Ik  help jou graag met te pakken krijgen van een job die écht bij je past, een job waar je voluit kan werken vanuit je talent.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Als loopbaancoach  ben ik gedreven door alles wat met jouw talenten, de arbeidsmarkt en loopbaankeuzes  te maken heeft. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen begeleiden naar meer zelfkennis, zelfvertrouwen en hen helpen de job van hun dromen te pakken te krijgen.

Je kan bij mij terecht voor uiteenlopende loopbaanvragen, vragen naar oriëntatie op de arbeidsmarkt, of sollicitatietips en -advies.

Mijn achtergrond

De arbeidsmarkt is mijn passie. Ik  bouwde al meer dan 15 jaar ervaring op in bemiddeling, coaching, HR en leiding geven.
Als leidinggevende zag ik al snel dat de juiste mensen op de juiste plaats niet alleen voor goede resultaten zorgen, maar veel belangrijker nog, voor gelukkige medewerkers.
Het inzetten van mensen op basis van hun talenten werd dan ook mijn stokpaardje.
Door middel van een oplossingsgerichte aanpak, ga ik samen met jou op zoek  naar jouw talenten en gaan we na of deze ten volle benut worden. Mijn uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt zet ik daarbij graag in als extra troef.

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Waarom een coachingstraject volgen bij de talent coach?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Klaar om meer kleur in je loopbaan te brengen ?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken.


Voordelige jobcoaching in Waregem met de loopbaancheques van VDAB

Omdat De Talent Coach door VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo'n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte

Lees meer over het systeem van de loopbaancheques

Je bent welkom in mijn praktijk

Lara Renders -De talent coach (Waregem)

Wollestraat 23

8790 Waregem