Onze loopbaancoach in Kortrijk

Talent coach  Haissi Cheng

Start met loopbaanbegeleiding in Kortrijk

Benieuwd hoe loopbaanbegeleiding je kan helpen bij het maken van keuzes in je loopbaan? Schrijf je dan in voor een gratis kennismakingsgesprek met coach Haissi. Zij neemt graag de tijd om te luisteren naar jouw specifieke vragen en verwachtingen en om je al even te laten proeven van onze werkwijze. Zo kan je meteen aanvoelen of het  goesting geeft in meer.

Adres:

President Kennedypark 11c, te Kortrijk.


Loopbaancoach Haissi Cheng

Loopbaancoach Haissi leidt sinds 2007 een vertaalbureau in Kortrijk. Sinds enkele jaren werkt ze ook als freelance HR-consultant, loopbaanbegeleider en stress en burn-out coach. Al vanaf het begin van haar carrière is ze gefascineerd door HR en de mens. Daarom heeft ze diverse opleidingen gevolgd op het gebied van HR en coaching.

Het is voor haar belangrijk dat mensen werk doen dat ze met plezier vervullen en waar ze energie uit halen. Het helpen van mensen geeft Haissi bovendien extra energie.

Ze streeft ernaar positieve vibes uit te stralen en mensen te ondersteunen bij het vinden van zichzelf, zodat ze werk kunnen doen dat ze graag doen en daardoor een positievere levenshouding ontwikkelen.

Ze koestert een liefde voor alle soorten mensen en gelooft dat iedereen recht heeft op geluk en liefde in al hun vormen. Met haar positieve instelling wil ze anderen inspireren.

Locaties voor loopbaanbegeleiding:

  • Locatie Kortrijk : President Kennedypark 11c, 8500 Kortrijk.
  • E-coaching: via Zoom, Skype, Teams, ...

Praktisch: hoe werkt loopbaancoaching?

Tijdens een loopbaancoachingstraject helpen we je een helder zicht te krijgen op wie je bent, waar je talenten liggen, en wat jou op werkvlak energie en voldoening geeft.  Zo brengen we samen  de ingrediënten van jouw droomjob in kaart en kan je gericht stappen zetten richting een helder loopbaandoel. 

Wat?

Een loopbaanbegeleidings-traject bestaat uit 4u of 7u individuele begeleiding, samen met jouw persoonlijke loopbaancoach.

Prijs?

Je kan gebruik maken van loopbaancheques van VDAB waardoor je slechts 80 euro betaalt voor 7u individuele begeleiding. Maar ook zonder cheques kan je bij ons terecht. Neem gerust contact op voor de tarieven en mogelijkheden te bespreken.

Waar?

De coachingsgesprekken gaan door:

- ofwel 'live' op de locatie van de coach

- ofwel online (via skype of zoom)

Aan jou de keuze.

Gratis kennismaken?

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken.

Vragen waarmee je bij onze loopbaancoach terecht kan

Onze loopbaancoach in Kortrijk is gespecialiseerd in talentgerichte loopbaancoaching en kan je daarom helpen met uiteenlopende vragen zoals: hoe vind ik een job die écht bij me past, hoe maak ik het best een loopbaanswitch, hoe kan ik meer evenwicht vinden tussen werk en privé, past het ondernemerschap bij mij en zo ja: welk concept past bij mij en hoe pak ik het aan, hoe kan ik mijn droomjob te pakken krijgen, waar liggen mijn talenten, enz.

Onze locatie in Kortrijk

De talent coach (Kortrijk)

President Kennedypark 11c, 8500 Kortrijk