Dit was nog maar een voorsmaakje..

Wellicht kwam je op deze pagina terecht door onze gratis mini-test in te vullen. Hopelijk lichtte dat al een tipje van de sluier voor je op. Je kreeg er namelijk zicht op jouw topkleur (het cluster van talenten waarin jij het meest uitblinkt). Maar je hebt natuurlijk meer dan 1 kleur in huis, en binnen dat ene kleur zijn er natuurlijk ook nog veel verschillende talenten te ontdekken. Jouw testresultaat is dus nog maar het topje van de ijsberg.

Benieuwd naar jouw talent?

Wij bieden jou graag 2 concrete opties aan om jouw talenten te ontdekken en een job te vinden waar je kan bruisen van energie :

1 op 1 coachingstraject

Persoonlijke begeleiding op maat door een ervaren talentcoach

Traject van 4 à 7 uur

Op verschillende locaties in Vlaanderen of online

Betaling met loopbaancheques mogelijk: 40 euro voor een traject van 4 uur, 80 euro voor een traject van 7 uur 

Geen recht op loopbaancheques? Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bekijken.

Meteen aan de slag met onze online programma's

E-learning formule met begeleidende video's

Zelfstandig aan de slag, op jouw tempo, gewoon bij je thuis

Toegang tot alle methodieken, oefeningen en tools die onze loopbaancoaches ook gebruiken

Ideaal voor wie niet (meer) in aanmerking komt voor loopbaancheques

Gun je loopbaan een energieboost

Is het fut uit je loopbaan verdwenen?   Wij helpen je graag om het vuur in je loopbaan en in jezelf weer aan te wakkeren. Dat doe je in de eerste plaats door jouw talenten helder te zien.  Want werken vanuit je talent geeft energie!

Waarom is het (her)kennen van jouw talenten eigenlijk zo belangrijk?


Jouw talenten gaan over jouw natuurlijke voorkeuren. Wat geeft je energie? Wat vind je makkelijk en leuk om te doen? Daarin liggen jouw talenten verscholen.

Denk maar eens aan je hobby's of bezigheden in je vrije tijd. Dat zijn dingen die je doet omdat ze je plezier en goesting geven. Maar heb je ooit al eens nagedacht waarom ze jou zoveel energie geven? Dat is namelijk omdat je iets aan het doen bent met jouw natuurlijke talenten. Vaak besef je echter zelf niet welke talenten schuil gaan achter jouw hobby's en favoriete bezigheden. Daarom zie je wellicht ook weinig tot geen mogelijkheden om daar professioneel iets mee te gaan doen. Het is namelijk niet omdat je graag voetbalt dat je daarom professioneel voetballer moet worden. Stel jezelf liever eens de vraag : wat maakt eigenlijk dat ik die hobby of activiteit (bv voetballen) zo leuk vind? Want die hobby is in feite gewoon een context waarin je je talent kwijt kan. Wanneer je zicht krijgt op de achterliggende talenten, kan je ook andere contexten ontdekken waar je, ook professioneel, iets met die talenten kan doen. En het is pas dan dat werken echt plezant kan worden en jou diezelfde energie kan geven.


Je talenten kennen vormt dus een belangrijke voorwaarde om met goesting en plezier te kunnen werken.

Wanneer je in je talent staat in je job, gaat werken moeiteloos, kom je in de 'flow' terecht en bruis je van energie. Maar net omdat het werken vanuit je talent zo moeiteloos aanvoelt, hebben veel mensen onvoldoende oog voor hun talenten. Ze schatten ze m.a.w. te weinig naar waarde, kijken erover of denken dat ze daar niets mee zijn op de arbeidsmarkt. En zo mis je helaas heel wat kansen om meer te doen met jouw talent.

Als je jouw talenten leert herkennen, kan je ze meer ruimte gaan geven in je loopbaan en kan je betere keuzes maken. Zo kan je jouw talenten ontwikkelen tot krachtige competenties met waarde op de arbeidsmarkt. En ondertussen geniet je ook nog eens van wat je doet. Fantastisch toch?

Het enige talent dat je nodig hebt, is het talent je eigen talenten te ontdekken

                                                                                                               -Jacques Brel

Een traject bij de talent coach

Hieronder vind je wat meer info over onze werkwijze.