Ontdek jouw talent!

Gun je loopbaan een energieboost

Is het fut uit je loopbaan verdwenen? Wij helpen je graag om het vuur in je loopbaan en in jezelf weer aan te wakkeren. Dat doe je in de eerste plaats door jouw talenten helder te zien. Want werken vanuit je talent geeft energie!

Ga meteen zelf aan de slag met onze gratis talentest, starterkit of ons meest uitgebreide online programma

Even proeven...

Snel zicht op AL jouw talenten

De ultieme roadmap naar een job of eigen zaak die 100% matcht bij jouw talent

Waarom is het (her)kennen van jouw talenten belangrijk?

Jouw talenten gaan over jouw natuurlijke voorkeuren. Wat geeft je energie? Wat vind je makkelijk en leuk om te doen? Daarin liggen jouw talenten verscholen.

Je talenten kennen vormt dus een belangrijke voorwaarde om met goesting en plezier te kunnen werken.

Wanneer je in je talent staat in je job, gaat werken moeiteloos, kom je in de 'flow' terecht en bruis je van energie. Maar net omdat het werken vanuit je talent zo moeiteloos aanvoelt, hebben veel mensen onvoldoende oog voor hun talenten. Ze schatten ze m.a.w. te weinig naar waarde, kijken erover of denken dat ze daar niets mee zijn op de arbeidsmarkt. En zo mis je helaas heel wat kansen om meer te doen met jouw talent.

Als je jouw talenten leert herkennen, kan je ze meer ruimte gaan geven in je loopbaan en kan je betere keuzes maken. Zo kan je jouw talenten ontwikkelen tot krachtige competenties met waarde op de arbeidsmarkt. En ondertussen geniet je ook nog eens van wat je doet. Fantastisch toch?

Het enige talent dat je nodig hebt, is het talent je eigen talenten te ontdekken

                                                                                                               -Jacques Brel

Jouw talentprofiel

Wist je dat iedereen wel 12 tot 20 verschillende talenten in huis heeft? Er zit dus wellicht veel meer talent in jou dan je jezelf bewust van bent. Het zou zonde zijn om dat talent niet in te zetten of er geen aandacht aan te schenken.

Jouw talenten kan je zien als jouw unieke kleurenpalet. Hoe beter je je eigen talenten (kleuren) leert kennen, hoe beter je ze kan leren inzetten en hoe mooier en kleurrijker jouw leven en loopbaan zal worden.

Jouw talenten vormen het kleurenpalet om je leven en loopbaan mee in te kleuren. Gebruik je de hele set, dan maak je er een sprankelend en levendig geheel van ♡

Jouw talentprofiel ontdekken?

Wil je graag al een eerste tipje van de sluier oplichten? Vul dan onze gratis mini-test in. Hierdoor krijg je meteen zicht op jouw topkleur (het cluster van talenten waarin jij uitblinkt). Maar je hebt natuurlijk meer dan 1 kleur in huis, en binnen dat ene kleur zijn er natuurlijk ook nog veel verschillende talenten te ontdekken.

Er zijn meer dan 40 verschillende talenten, waarvan jij er 12 tot 20 in huis hebt.En die 12 tot 20 talenten interageren ook nog eens met elkaar. Ze werken samen om jouw unieke kleurenpalet te vormen. En het is net die combinatie van jouw talenten die jou kracht geeft.

Talenten ontdekken doe je dus niet door enkel een eenvoudige test of vragenlijst af te nemen. Dat zou afbreuk doen aan de complexiteit van jouw persoonlijkheid en talent. Zie het als een uitdagende puzzel die moet gelegd worden. Jouw talenten vormen de puzzelstukjes. Maar het is ook belangrijk om te zien hoe ze in elkaar passen, zodat je zicht krijgt op het beeld dat ze samen vormen.

Bij de talent coach helpen we je om jouw talenten helder te zien. Om te begrijpen hoe ze samen hangen en wat je nodig hebt om met volle goesting te kunnen werken.

Daarmee gaan we vervolgens aan de slag om je te helpen betere keuzes te maken in jouw loopbaan.

Misschien betekent dat kijken hoe je met meer energie kan werken in je huidige job? Of hoe je een job kan vinden die meer aansluit bij jouw talent? Of misschien droom je wel van het starten van een eigen zaak?

We helpen we je graag jouw eigen pad te ontdekken, op jouw manier, met jouw talent.

Graag wat hulp bij het ontdekken van jouw talent?

Vraag dan snel een gratis kennismakingsgesprek aan met één van onze talentcoaches.

Graag zelfstandig aan de slag?

Dan hebben we 2 online programma's voor je klaarstaan:

Deze toolkit is  onze kortste route naar jouw talent.

Ze is erop gericht je op een zeer laagdrempelige manier te helpen je talenten te gaan herkennen en benoemen. Je krijgt er toegang tot het talentenkader van De talent coach (met daarin de beschrijving van  42 talenten, geclusterd over 6 kleuren). Het vormt een eerste, snelle manier om meer zicht te krijgen op jouw talent.

Na je aankoop krijg je meteen toegang tot de Starter Kit in onze online leeromgeving.

Kostprijs:

Normale prijs : 75 €

Nu tijdelijk slechts  47 €

In de online cursus 'breng kleur in je loopbaan' begeleiden we je via video's en inspirerende opdrachten naar een job die echt bij je past. In 7 modules krijg je zicht op jouw talenten, waarden, rode draad en persoonlijke missie. Zo leg je stap voor stap de ingrediënten van jouw droomjob bloot en ontdek je hoe je weer energie en kleur kan brengen in je leven en loopbaan. We dagen je uit om groots te dromen, vanuit je missie en bezieling. En helpen je vervolgens om die droom ook daadwerkelijk om te zetten naar realiteit. Zo ontdek je nieuwe opties en mogelijkheden voor de toekomst, en zal je zien welke concrete stappen je kan zetten om snel meer kleur in je loopbaan te brengen.

Je kan deze cursus gewoon van bij je thuis, op je eigen tempo volgen.

Meer lezen over talenten?

Check onze instagram-pagina of blog