Loopbaancoaching in Boekhoute

Loopbaancoach Ans Simons

loopbaancoach Ans Simons
loopbaancoach Ans Simons

Welkom, ik ben Ans


Als gedreven loopbaancoach gevestigd in Boekhoute, bied ik professionele begeleiding aan iedereen die op zoek is naar meer kleur en energie in hun loopbaan. Als loopbaancoach werk ik samen met De talent coach, waardoor je bij mij ook terecht kan met VDAB-loopbaancheques.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Vraag jij je ook wel eens af wat je wil? Waar je naartoe wil? Hoe het anders kan?

Je bent niet alleen. Veel mensen zitten vaak met deze vragen.

Het geeft je een gevoel van even vast te zitten. De weg kwijt te zijn.
Je wil iets veranderen, maar weet niet hoe of waar te beginnen.

Je wil graag die energie terug die je ooit voelde stromen in je lijf. Dat onoverwinnelijk gevoel.
Had je maar een soort kompas dat je de weg kon wijzen.

Bij familie en vrienden kan je zeker terecht. En toch lijkt het niet voldoende. Hun goed bedoeld advies helpt je vaak niet verder. Of je durft hen niet steeds opnieuw met je verhaal lastig te vallen. Hun oplossingen zijn ook de jouwe niet.

Ik help jou graag zoeken naar jouw sterktes en krachten. En hoe je die op werkvlak het best kan inzetten.
Zo zal je weer weten waar naar toe. Voel je terug die flow en zin om dingen aan te pakken. Zie je opnieuw jouw mogelijkheden en perspectieven. Met een meer ontspannen lijf en hoofd sta je stabieler en met meer vertrouwen in het leven.


Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heb ik nu mijn eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Ik begeleid mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook. Ik ben er van overtuigd dat iedereen een innerlijke kracht in zich heeft die we kunnen inzetten wanneer we ons leven vorm geven, onze richting bepalen of nieuwe stappen zetten. Deze kracht groeit door te leven en werken vanuit onze talenten en passies. Dit wil ik  voor iedereen; elke dag weer die goesting ervaren en je ding met plezier doen.

Je bent welkom in mijn praktijk in Boekhoute


De talent coach (Boekhoute) - Loopbaancoach Ans Simons

Noordstraat 112

9961 Boekhoute

Hier lees je enkele getuigenissen ...

Ongeveer 1,5 jaar na het loopbaantraject bij coach Ans mag ik met trots zeggen dat we een deel van mijn droom hebben gerealiseerd. We zijn namelijk een online wijnhandel gestart, gespecialiseerd in Italiaanse wijnen.Het loopbaantraject liet inzien waar mijn talenten liggen. Dankzij de "droomoefening" durfde ik écht dromen. Het was alsof ze al langer in mij zaten, maar er dan pas uitkwamen. Het gaf ook energie. Alles in de droom voelde zo natuurlijk aan. Voor mij leek het een ideaal en ook vrij rustig leven, terwijl jij zei "dat is toch heel wat (wat je doet)". Dat is misschien wel de essentie van het aanspreken van je talenten: dingen doen die voor jezelf heel natuurlijk aanvoelen, maar daarmee wel bij andere mensen een bepaalde indruk nalaten en een meerwaarde bieden."

Bewonder hier de webshop van Mattias en zijn vrouw: www.enu.be

Mathias Berlamont


Ik had reeds kennis gemaakt met de talentcoach via een workshop binnen een nieuwe werkomgeving. Daar ik op dat moment met het gevoel zat dat ik nog niet op de juiste werkplek was terechtgekomen ben ik een persoonlijke begeleiding aangegaan. Ik ben toen bij Ans Simons terechtgekomen en kan hierbij bevestigen dat haar coaching alle twijfels heeft doen verdwijnen. Het klikte onmiddellijk met Ans ; een heel aangename ,spontane persoon met veel geduld en een groot inzicht. De coaching is niet enkel werk gerelateerd , vaak speelt persoonlijke bagage een grote rol bij de keuze van een job. Blij dat ik dit heb kunnen ervaren, ik riskeerde mijn authenticiteit te verliezen uit angst en onzekerheid voor de toekomst. Dankzij de heel professionele begeleiding heb ik mezelf teruggevonden en ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging! Met héél veel dank

Els Helderweirdt


" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Wil jij ook met goesting werken?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken. Een eerste gesprek is bij de talentcoach steeds vrijblijvend. Je hebt dus niets te verliezen.