Masterclass : in 7 stappen naar een job die écht bij je past


Welkom  in deze online training!

Ik hoop dat onderstaande video  je veel nieuwe inzichten brengt en vooral goesting geeft om meer uit je leven en loopbaan te halen 💖

Aarzel niet om me te contacteren indien je verder nog met vragen zit!

Liefs,

Ellen

In deze videotraining ontdek je welke stappen nodig zijn om je droomjob te vinden.

(zie je geen video? check dan even je cookie-instellingen. Lukt het nog niet? Stuur me dan even een mailtje via ellen@detalentcoach.be)

Er is een job voor jou waar je geld kan verdienen met wat je graag doet. Waarom zou je dan settelen voor minder?

Voel je een YES? Is dit wat je nodig hebt?

Dan hebben we 2 opties voor jou

Meteen aan de slag met ons online programma

Met dit programma kan je van bij je thuis, volledig zelfstandig aan de slag gaan met onze methodiek.  Na je inschrijving krijg je meteen toegang tot de eerste 2 modules. Daarna word je stap voor stap meegenomen doorheen de 7 stappen van ons traject,  aan de hand van video's, tools en een praktisch werkboek. Je staat er bovendien niet alleen voor. Persoonlijke begeleiding via mail is  inbegrepen in de prijs van het traject.

 Kies voor een 1-op-1 traject met een ervaren loopbaancoach

Je kan ook opteren voor persoonlijke begeleiding door een ervaren talentcoach. De begeleiding vindt dan plaats op één van onze locaties in Oost-Vlaanderen of Antwerpen. Je kan ook kiezen voor een online traject, waarbij de gesprekken plaatsvinden via skype of zoom. Benieuwd of zo'n traject iets voor jou is? Plan dan snel een gratis infogesprek in met een loopbaancoach uit jouw buurt.

Contact opnemen

Zit je na het bekijken van deze videotraining nog met specifieke vragen of twijfels? Vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik binnen de 2 werkdagen contact met je op.