Starten met een eigen zaak?


Ontwerp jouw droombedrijf en creëer een kleurrijke toekomst waarin je kan genieten van wat je doet


Waarom zou je niet...

100% autonomie ervaren

In je eigen zaak kan je zelf keuzes maken. Jij beslist waar je aandacht aan geeft. Dat soort ruimte creëert zuurstof in je leven

Datgene doen waar je altijd van gedroomd hebt

Je kan een concept creëren waarin je voluit werkt vanuit je talent. Zo geniet je van wat je doet.

En daarbij ook nog eens goed geld verdienen

De maatschappij heeft nood aan jouw talent! Ga op zoek naar de noden van jouw doelgroep en vertaal die vanuit jouw talent naar een concrete dienst of product. Zo creëer je een win-win.

Stop met dagdromen ...

Misschien droom je wel eens over het starten van je eigen zaak? Misschien heb je zelfs al wat ideeën neergepend over wat je dan precies zou kunnen doen?

Maar dan komen die twijfels weer naar boven. Zitten de mensen daar nu echt op te wachten? Heb ik wel iets te bieden? Ga ik wel genoeg verdienen? Is dat niet allemaal teveel risico?

Er zijn zoveel 'goede' redenen waarom je het niet zou moeten doen.

In loondienst werken is kiezen voor zekerheid. Voor de meeste mensen blijft dat idee van een eigen zaak dan ook bij een droom.. het risico om te veranderen lijkt hen te groot.

Maar is dat voor jou genoeg?

Werk je wel met plezier? Geeft je job je voldoening? En kan je jouw talenten inzetten in je job?

In je leven ga je wellicht meer dan 40 jaar doorbrengen op het werk. Hoe wil je dat die jaren eruit zien? Ga je van vakantie tot vakantie leven, van weekend tot weekend of wil je echt iets zinvol neerzetten in je leven?

Eén ding is zeker: als je niet zelf je dromen najaagt zullen ze niet in je schoot komen vallen. Kansen komen niet op je af, je moet ze zelf creëren en grijpen

Stel je dus elke ochtend deze vraag


"Ben je gelukkig met wat je vandaag gedaan hebt of gaat doen?"

Is het antwoord te vaak neen, dan is het tijd voor een ommekeer. Dat kan betekenen dat je op zoek gaat naar een job waar je wel in je talent staat, of dat kan betekenen dat je ervoor kiest om die job zelf te creëren.

Denk je dat er ergens in jou een ondernemer zit? 

Dan ben je hier op het juiste adres.

We helpen je graag stil te staan bij jouw talent en wat je écht gelukkig maakt.

Zo kan jij jouw droom helder krijgen. We brengen ook in kaart waar je jezelf eventueel nog tegenhoudt en staan je bij met praktisch en concreet advies. Zo kan je eindelijk stappen zetten richting de realisatie van jouw droom.

Nog twijfels?

We geven je met plezier een duwtje in de rug!Zet vandaag nog de eerste stap

Vraag jouw gratis kennismakingsgesprek aan