Loopbaanbegeleiding - locatie Gent

Voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie

met loopbaancheques van VDAB

Iedereen, dus ook jij kan met goesting werken

Bij de talent coach helpen we je graag om een job te vinden die écht bij je past. Een job waar je kan werken vanuit je talenten. Benieuwd naar jouw talent en welke job écht bij je past? Kom dan eens langs bij één van onze loopbaanbegeleiders in Gent.

Onze loopbaanbegeleiders in Gent

Onze bevlogen loopbaanbegeleidster in Gent staat klaar om jou een loopbaan te helpen uitbouwen op maat van jouw talent.

Loopbaanbegeleider  Ans is opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heeft ze nu haar eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Zij begeleidt mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook. Ans is er van overtuigd dat iedereen een innerlijke kracht in zich heeft die we kunnen inzetten wanneer we ons leven vorm geven, onze richting bepalen of nieuwe stappen zetten. Deze kracht groeit door te leven en werken vanuit onze talenten en passies. Dit wil zij voor iedereen; elke dag weer die goesting ervaren en je ding met plezier doen.


Ans coacht in Boekhoute, Assenede en Gent centrum (Franklin Rooseveltlaan)

Loopbaanbegeleider Lara maakte van de arbeidsmarkt haar passie en bouwde intussen al meer dan 15 jaar ervaring op in bemiddeling, coaching, HR en leiding geven.
Als leidinggevende zag ze al snel dat de juiste mensen op de juiste plaats niet alleen voor goede resultaten zorgen, maar veel belangrijker nog, voor gelukkige medewerkers.
Het inzetten van mensen op basis van hun talenten werd dan ook haar stokpaardje.
Met haar oplossingsgerichte mindset wil ze op zoek gaan naar jouw talenten en nagaan of deze ten volle benut worden. Haar uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt zet ze daarbij graag in als extra troef.


Lara coacht in Gent centrum (Hofstraat 269), Deinze en Waregem

Loopbaanbegeleider Jolien is al ruim 15 jaar actief in de marketingsector. Ze startte haar carrière bij een marketingagentschap en groeide daarna door bij 2 bekende marktleiders binnen de voeding- en drankensector. Daar leidde ze meer dan 8 jaar grote teams en ontdekte zo haar passie voor het ontwikkelen van talenten en het meebouwen aan loopbanen.Gedreven door haar kernwaarden "vrijheid" en "zelfstandigheid", richtte Jolien haar eigen bedrijf op, Cut the Cake, waarbij ze mensen én merken begeleidt naar duurzame groei, startend vanuit hun kernwaarden en missie. Jolien staat voor een positieve en optimistische rechttoe-rechtaan aanpak, waarbij talenten én waarden centraal gezet worden. Ze houdt van creatief en oplossingsgericht werken en haar glimlach en ongebreideld enthousiasme werken aanstekelijk.

Jolien coacht in Sint-Amandsberg

Locatie Gent


De talent coach (Gent centrum)

Bedrijvencentrum parkoffice, Hofstraat 269 Gent


hier kan je terecht bij coach Ans of Lara

De talent coach (Sint-Amandsberg)

Achterstraat 79, 9040 Sint Amandsberg


hier kan je terecht bij coach Jolien

Kiezen voor de talent coach


= kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding op maat van jouw talent

Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in het ontdekken en benoemen van talenten. Zij gaan op die manier met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om energie en voldoening te halen uit je job, ze begeleiden je in je zoektocht op de arbeidsmarkt of denken samen met jou een business-concept uit dat echt past bij wie je bent en waar je voor staat. Zo stimuleren ze je om meer te halen uit je leven, om te durven dromen en ook stappen te zetten om die dromen waar te maken.

ONZE TROEVEN OP EEN RIJTJE

Professionele begeleiding

Onze coaches genoten een stevige psychologische- of coachingsopleiding en kregen bovendien een sterke interne opleiding in het talentgericht coachen. Zo bent u verzekerd van een professionele begeleiding op maat van uw talent!

Concreet en to-the-point

Bij de talent coach werken we naar een concreet resultaat toe. We begeleiden jou niet alleen in het nadenken over welke job bij jou zou passen, we staan je ook bij in het daadwerkelijk waarmaken van jouw droom, in het te pakken krijgen van die job of het stappen zetten naar het oprichten van een eigen zaak. Concreet advies, op maat en to-the-point.

Op maat van jouw noden

Tijdens een gratis kennismaking neemt jouw coach de tijd om naar jouw specifieke vragen en verwachtingen te luisteren. Zo werken wij steeds een traject op maat van jouw specifieke noden uit. Je kan ook tijdens het traject steeds zelf beslissen waar je meer of minder aandacht aan wil besteden.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer. En dat voel je.

De talent coach is erkend als gemandateerd loopbaanbegeleidingscentrum. Hierdoor kan je gebruik maken van loopbaancheques om jouw traject te betalen.

Info over loopbaanbegeleiding via loopbaancheques

Betaal slechts 45 euro voor een loopbaancheque

Je hebt als klant de mogelijkheid om loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met loopbaancheques. Zo  betaal je slechts 45 euro per cheque. Jouw eerste cheque geeft je recht op 4 uur coaching, jouw 2e cheque op 3 uur coaching.


Meer info over de voorwaarden vind je via volgende link: