Loopbaanbegeleiding - locatie Gent

Voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie

met loopbaancheques van VDAB

Iedereen, dus ook jij kan met goesting werken

Bij de talent coach helpen we je graag om een job te vinden die écht bij je past. Een job waar je kan werken vanuit je talenten. Benieuwd naar jouw talent en welke job écht bij je past? Kom dan eens langs bij één van onze loopbaanbegeleiders in Gent.

Onze loopbaanbegeleiders in Gent

Onze bevlogen loopbaanbegeleidsters in Gent staan klaar om jou een loopbaan te helpen uitbouwen op maat van jouw talent.

Ellen is een enthousiaste, gedreven bedrijfspsychologe met meer dan 20 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen. Ze gelooft dat je pas oprecht gelukkig kan zijn als je authentiek in het leven durft te staan, als je weet wie je bent en waar je voor staat. En dat vertaalt zich volgens haar dan ook in een job die voldoening geeft, waar je jouw talenten kan inzetten en ontwikkelen, waar je waardering en zingeving ervaart. Haar persoonlijke missie is ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen met meer plezier en energie door het leven gaan. Daarom richtte ze 'De talent coach' op: een plek waar professionals hun talenten leren herkennen, ontwikkelen en benutten. Want als je leeft en werkt vanuit je unieke talenten ervaar je meer flow. Je werkt dan met volle goesting, straalt energie uit en voelt je van waarde.

Klaar om meer kleur in jouw loopbaan te brengen? Vraag dan snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan.Ans is opgeleid als coach en counsellor. Na ervaring in het onderwijs, HR en als trainer, heeft ze nu haar eigen coachingspraktijk, Balans in Evenwicht. Zij begeleidt mensen naar een nieuw hoofdstuk in hun leven. Een verandering in je loopbaan is dit zeker ook. Ans is er van overtuigd dat iedereen een innerlijke kracht in zich heeft die we kunnen inzetten wanneer we ons leven vorm geven, onze richting bepalen of nieuwe stappen zetten. Deze kracht groeit door te leven en werken vanuit onze talenten en passies. Dit wil zij voor iedereen; elke dag weer die goesting ervaren en je ding met plezier doen.


Klaar voor een nieuw hoofdstuk in je leven? Vraag dan snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan.


Locatie Gent


De talent coach (Gent)

Bedrijvencentrum parkoffice, Franklin Rooseveltaan / Hofstraat 269 Gent


Kiezen voor de talent coach


= kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding op maat van jouw talent

Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in het ontdekken en benoemen van talenten. Zij gaan op die manier met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om energie en voldoening te halen uit je job, ze begeleiden je in je zoektocht op de arbeidsmarkt of denken samen met jou een business-concept uit dat echt past bij wie je bent en waar je voor staat. Zo stimuleren ze je om meer te halen uit je leven, om te durven dromen en ook stappen te zetten om die dromen waar te maken.

ONZE TROEVEN OP EEN RIJTJE

Professionele begeleiding

Onze coaches genoten een stevige psychologische- of coachingsopleiding en kregen bovendien een sterke interne opleiding in het talentgericht coachen. Zo bent u verzekerd van een professionele begeleiding op maat van uw talent!

Concreet en to-the-point

Bij de talent coach werken we naar een concreet resultaat toe. We begeleiden jou niet alleen in het nadenken over welke job bij jou zou passen, we staan je ook bij in het daadwerkelijk waarmaken van jouw droom, in het te pakken krijgen van die job of het stappen zetten naar het oprichten van een eigen zaak. Concreet advies, op maat en to-the-point.

Op maat van jouw noden

Tijdens een vrijblijvende intake nemen onze coaches de tijd om naar jouw specifieke vragen en verwachtingen te luisteren. Zo werken wij steeds een traject op maat van jouw specifieke noden uit. Je kan ook tijdens het traject steeds zelf beslissen waar je meer of minder aandacht aan wil besteden.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer. En dat voel je.

De talent coach is erkend als gemandateerd loopbaanbegeleidingscentrum. Hierdoor kan je gebruik maken van loopbaancheques om jouw traject te betalen. Hierdoor betaal je slechts 40 euro per loopbaancheque. . Je hebt in totaal recht op maximaal 7u coaching. Dit bestaat uit 1 cheque van 4 uur begeleiding en 1 cheque van 3 uur begeleiding.

Info over loopbaanbegeleiding via loopbaancheques

Betaal slechts 40 euro voor een loopbaancheque

Je hebt als klant de mogelijkheid om loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met loopbaancheques. Zo  betaal je slechts 40 euro per cheque. Jouw eerste cheque geeft je recht op 4 uur coaching, jouw 2e cheque op 3 uur coaching.


Meer info over de voorwaarden vind je via volgende link: