Loopbaanbegeleiding - locatie Hamme

Voor wie droomt van een bruisende loopbaan, vol kleur en energie

met loopbaancheques van VDAB

Iedereen, dus ook jij kan met goesting werken

Bij de talent coach helpen we je graag om een job te vinden die écht bij je past. Een job waar je kan werken vanuit je talenten. Benieuwd naar jouw talent en welke job écht bij je past? Kom dan eens langs bij onze loopbaanbegeleider in Hamme.

Onze loopbaanbegeleider in Hamme

Onze bevlogen loopbaancoach in Hamme staat klaar om jou een loopbaan te helpen uitbouwen op maat van jouw talent.

Tinne van den Ackerveken - loopbaancoach Hamme
Tinne van den Ackerveken - loopbaancoach Hamme

Tinne is klinisch psychologe van opleiding en erkend stress- en burnoutcoach. Zij kan steunen op geruime ervaring als loopbaancoach en begeleiding van werkzoekenden binnen de arbeidscontext. Als levensgenieter staat ze positief in het leven en gelooft ze sterk in de kracht van mensen en het doen groeien van veerkracht door verandering. Met een flinke dosis enthousiasme en oprechte aandacht probeert ze op die manier vanuit haar groeimindset mensen in beweging te krijgen en te doen groeien, zodat ze steviger in hun schoenen staan en opnieuw plezier vinden in hun werk.

Tinne helpt jou graag bij het vinden van een job die matcht bij jouw unieke talentprofiel.

Klaar om meer kleur in jouw loopbaan te brengen? Vraag dan snel jouw gratis kennismakingsgesprek aan.


Locatie Hamme


De talent coach (Hamme)

Kaaldries 14, 9220 Hamme


Kiezen voor de talent coach

= kiezen voor professionele loopbaanbegeleiding op maat van jouw talent

Onze loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in het ontdekken en benoemen van talenten. Zij gaan op die manier met jou op zoek naar wat jij nodig hebt om energie en voldoening te halen uit je job, ze begeleiden je in je zoektocht op de arbeidsmarkt of denken samen met jou een business-concept uit dat echt past bij wie je bent en waar je voor staat. Zo stimuleren ze je om meer te halen uit je leven, om te durven dromen en ook stappen te zetten om die dromen waar te maken.

ONZE TROEVEN OP EEN RIJTJE

Professionele begeleiding

Onze coaches genoten een stevige psychologische- of coachingsopleiding en kregen bovendien een sterke interne opleiding in het talentgericht coachen. Zo bent u verzekerd van een professionele begeleiding op maat van uw talent!

Concreet en to-the-point

Bij de talent coach werken we naar een concreet resultaat toe. We begeleiden jou niet alleen in het nadenken over welke job bij jou zou passen, we staan je ook bij in het daadwerkelijk waarmaken van jouw droom, in het te pakken krijgen van die job of het stappen zetten naar het oprichten van een eigen zaak. Concreet advies, op maat en to-the-point.

Op maat van jouw noden

Tijdens een vrijblijvende intake nemen onze coaches de tijd om naar jouw specifieke vragen en verwachtingen te luisteren. Zo werken wij steeds een traject op maat van jouw specifieke noden uit. Je kan ook tijdens het traject steeds zelf beslissen waar je meer of minder aandacht aan wil besteden.

En het belangrijkste van allemaal: omdat onze coaches echt in hun talent staat in hun job, doen ze hun job met passie en overtuiging. Bij ons ben je geen nummer. En dat voel je.

De talent coach is erkend als gemandateerd loopbaanbegeleidingscentrum. Hierdoor kan je gebruik maken van loopbaancheques om jouw traject te betalen. Hierdoor betaal je slechts 40 euro per loopbaancheque. . Je hebt in totaal recht op maximaal 7u coaching. Dit bestaat uit 1 cheque van 4 uur begeleiding en 1 cheque van 3 uur begeleiding.

Info over loopbaanbegeleiding via loopbaancheques

Betaal slechts 40 euro voor een loopbaancheque

Je hebt als klant de mogelijkheid om loopbaanbegeleidingstrajecten te betalen met loopbaancheques. Zo  betaal je slechts 40 euro per cheque. Jouw eerste cheque geeft je recht op 4 uur coaching, jouw 2e cheque op 3 uur coaching.


Meer info over de voorwaarden vind je via volgende link: