Loopbaanbegeleiding in Oostende

Loopbaancoach Fem Vanhaecke
Loopbaancoach Fem Vanhaecke

Welkom, ik ben Fem


Ik ben een loopbaanbegeleider met een praktijk in Oostende. Ik  help jou graag met te pakken krijgen van een job die écht bij je past, een job waar je voluit kan werken vanuit je talent. Je kan bij mij terecht met VDAB-loopbaancheques.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Als loopbaanbegeleider  ben ik gedreven door alles wat met jouw talenten, loopbaan- en studiekeuzes  te maken heeft. Ik wil graag zoveel mogelijk mensen begeleiden naar meer zelfkennis, zelfvertrouwen en hen helpen de job van hun dromen te pakken te krijgen.

Je kan bij mij terecht voor loopbaanvragen, loopbaan- en studiekeuze advies.

Mijn achtergrond

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in persoons- en contextbegeleiding in het onderwijs, en heb nu mijn eigen praktijk in Oostende, bijna met de voeten in het zand. De zee geeft me rust, maar ook inspiratie voor nieuwe ideeën. Naast de natuur, hou ik ook van avontuur en het ontdekken van nieuwe horizonten. Met mijn rechtoe-rechtaan aanpak geef ik jou graag een duwtje in de rug waar nodig. Mijn missie is jou te begeleiden in jouw groeiproces en je terug in je kracht zetten, door op zoek te gaan naar jouw talenten.

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Waarom een coachingstraject volgen bij de talent coach?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Klaar om meer kleur in je loopbaan te brengen ?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Tijdens een telefonisch of online kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten zoomen we in op jouw situatie. We kijken waar je tegenaan loopt, wat je uitdagingen zijn, wat je echt nodig hebt om duurzame keuzes voor je loopbaan te kunnen maken.


Voordelige loopbaanbegeleiding in Oostende met de loopbaancheques van VDAB

Omdat De Talent Coach door VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaanbegeleiders de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo'n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte

Lees meer over het systeem van de loopbaancheques

Je bent welkom in mijn praktijk

Fem Vanhaecke -De talent coach (Oostende)

Vlierstraat 31

8400 Oostende