Heb je wel eens het gevoel dat jij geen groots talent hebt? Dat je van alles een beetje kan maar nergens in uitblinkt?

Vind je anderen vaak 'beter', 'intelligenter', 'creatiever' dan jij?

Lees dan even verder...


Jouw gevoel is heel normaal. Dat komt simpelweg omdat je iets niet merkt als iets optimaal werkt. Wanneer je bijvoorbeeld een goed gehoor hebt, merk je daar zelf niets van. Als je je oren wel opmerkt, dan is dat wellicht omdat ze net niet optimaal werken (ze doen pijn, je hoort niet meer goed of je hebt iets te lang naast die harde speaker gestaan op café) .Zo werkt het dus ook met je talenten, de dingen die je niet merkt van jezelf, zijn die dingen waar je zo goed in bent, dat je ze bijna op automatische piloot doet.

Daarom weet jij het slechtst van iedereen wat jouw talenten zijn, ze voelen te moeiteloos aan.

Het gevolg? Een vicieuze cirkel van twijfel, frustratie en sleur!


Als je je eigen goud niet ziet, is de kans groot dat je je in je loopbaan en leven op de verkeerde zaken richt. En competenties tracht te ontwikkelen die niet aansluiten bij je natuurlijke talenten. En tot op een zeker niveau kan je daar ook in slagen, of zelfs succesvol in zijn.

Alleen.. echt gelukkig word je er niet van. Het nastreven van competenties die niet bij je talenten passen, kost namelijk energie en zal nooit tot ware bezieling of passie leiden.
Waardoor je misschien wel goed bent in wat je doet, maar het voor jezelf eerder aanvoelt als een sleur dan als een passie.
De uren op je werk lijken steeds trager weg te tikken. Je komt 's avonds steeds vermoeider thuis en het wordt steeds moeilijker om je 's ochtends op te laten om uit bed te komen en naar je werk te vertrekken. Als je heel eerlijk bent met jezelf, is het fijnste moment op je werk als je 's avonds de deur achter je kan dichttrekken. Je ziet rondom jou mensen die vol passie over hun werk praten. En bij jou is dat er niet. Het idee dat je 'doorsnee' bent en nergens in uitblinkt, versterkt zich.
Dit leidt tot een vicieuze cirkel van twijfel, sleur en frustratie. Je hebt geen idee welke richting je op wilt of kunt. Is dit echt alles?

Er zit meer talent in jou dan je denkt!

Het is namelijk niet omdat je het niet ziet, dat het er niet is !

Wanneer je jouw talenten kent, straal je vanuit je kern


Iedereen heeft namelijk talent. En iedereen heeft het dus in zich om te bruisen van energie, op het werk en daarbuiten!

Het gaat echter niet om het vinden van één groot talent.. maar om het samenspel van AL jouw talenten. Want net daarin schuilt jouw superkracht. 

Het is namelijk pas als je in een omgeving terecht komt waar je AL deze talenten kan gebruiken, dat jouw unieke waarde echt duidelijk wordt. En dat je dus echt kan gaan uitblinken en schitteren.

En het mooie is: dat je leven dan meteen ook veel makkelijker, leuker,  moeitelozer en kleurrijker wordt.

Bij de talent coach zijn we daarom op een missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun talenten en hen te helpen een loopbaan en leven uit te bouwen in lijn met wie ze die vanbinnen echt zijn.

Met onze Breng-kleur-in-je-loopbaan methode, krijg je zicht op jouw unieke waarde & hoe je dit kan vertalen naar een job waar je echt enthousiast van wordt (en blijft).

Dankzij onze gestructureerde en onderbouwde methode krijg je namelijk snel en efficiënt zicht op wat je echt nodig hebt om de 'spark' in je werk terug te vinden. Zo kan je eindelijk een job vinden of een eigen zaak uitbouwen waar je wel op een moeiteloze manier in kan uitblinken en waar je elke dag met volle goesting voor uit je bed springt.

We merken echter dat de stap naar een coachingstraject voor veel mensen een grote drempel vormt. Ze hebben op zich wel interesse in een coachingstraject, maar toch stellen ze de beslissing uit. Omdat de stap te spannend aanvoelt. Omdat het niet het juiste moment is. Omdat hun job toch zo slecht niet is. Omdat het te druk is. Omdat de kinderen nog klein zijn. ...

Maar weet je... het juiste moment bestaat gewoon niet. En het beste moment om te kiezen voor verandering is NU. Daarom ontwikkelden we de starter kit. Het vormt een laagdrempelige eerste stap om meer zicht te krijgen op jouw talent

Het volledige programma 'Breng kleur in je loopbaan' zal binnenkort terug de deuren openen en zal 429,- kosten. Maar je kan nu uitzonderlijk al toegang krijgen tot één, super interessante module

Het concept is simpel : in hoeveel van de 42 mogelijke talenten herken jij jezelf?

Je krijgt in onze Starter Kit toegang tot het integrale talentenkader van De talent coach. We reiken je daarmee een uitgebreide woordenschat, oftewel een spiegel aan voor jouw talent : door een heldere beschrijving te zien staan van alle mogelijke talenten, wordt het veel makkelijker om die talenten bij jezelf (en ook bij anderen) te gaan herkennen.

In slechts 30 minuten krijg je daardoor AL jouw talenten in het vizier.

Met deze starter kit wil ik jou een klein duwtje in de rug geven om die oh zo belangrijke eerste stap te zetten.

En wil je nadien toch het volledige online programma kopen? Dan trekken we het bedrag van deze starter kit gewoon af van de totale som van het programma.

Stop met denken dat je niet bijzonder bent. Ontdek en benut jouw talent !

Met onze online Starter kit ontdek je op een wetenschappelijk onderbouwde manier welke talenten jij in huis hebt en waar dus jouw goud ligt!


In hoeveel van de 42 talenten herken jij jezelf? Ontdek het in deze starter-kit.

Snelle & onderbouwde methode

Meteen toegang

Complete Toolkit

Dit krijg je allemaal ....

Jouw persoonlijke handleiding voor meer kleur in je leven en loopbaan

De starter kit staat in een handige online leeromgeving waar je levenslang en onbeperkt toegang tot hebt. Je ontvangt je eigen inloggegevens en kan waar en wanneer je wilt de tools gebruiken.

=> 42 talenten, beschreven zodat je ze makkelijk bij jezelf kan herkennen

We reiken je in onze sneltest in PDF maar liefst 42 talentbeschrijvingen aan. Benieuwd in hoeveel talenten jij jezelf zal herkennen. Tip: het zijn er meer dan je denkt ;o)

=> naast de beschrijving van de talenten, vind je er ook een beschrijving van de typische valkuilen van elk talent

Want het gekke is dat jouw grootste valkuilen heel sterk gelinkt zijn aan jouw grootste talenten. Dus wanneer je je ook in de valkuil van een talent herkent, is de kans groot dat het net om een heel sterk talent van je gaat.

Bovendien krijg je zo zicht op jouw mogelijke blinde vlekken en krijg je tips over hoe je jouw talent nog beter kan leren inzetten, zodat je minder in je valkuilen trapt.

=> ontdek wat jouw kleuren je vertellen over jouw ideale werkomgeving

De 42 talenten zijn geclusterd in 6 kleuren. Deze vertellen jou meer over welk soort werkomgeving bij je past.  We leggen je zowel op papier (PDF) als op video uit hoe je jouw kleuren dient te interpreteren.

=> Bonus: Een online test om jouw unieke kleurprofiel te bepalen

Om het jou nog makkelijker te maken om jouw kleurprofiel te bepalen, voegde we een  online test toe. Zo krijg je in slechts 10 min zicht op jouw unieke kleurprofiel (= top 3 kleuren)

=> Bonus: een lijst met mogelijke beroepen om te verkennen

Om het echt heel concreet te maken, krijg je ook nog  een lijst van mogelijke beroepen die matchen met jouw kleurprofiel. Zo ontdek je meteen heel wat prikkelende, nieuwe mogelijkheden voor jouw loopbaan.

Let op: promo geldig tot:


Je wordt niet gelukkiger door jezelf continu te vergelijken met anderen - zet vandaag nog de eerste stap naar verandering. Ontdek de kracht van jouw talent!

Sluit je aan bij meer dan 500 andere tevreden klanten

die dankzij onze 'breng kleur in je loopbaan' methode een job vonden die echt bij hen past.En nu kan jij al proeven van de kracht van deze methode, door deze ene, super interessante module te volgen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Blij dat ik dit heb kunnen ervaren, ik riskeerde mijn authenticiteit te verliezen uit angst en onzekerheid voor de toekomst. Dankzij de heel professionele begeleiding heb ik mezelf teruggevonden en ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging! Met héél veel dank


- Els Helderweirdt

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeeer goede begeleiding! Hierdoor heb ik echt inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en wat ik zoek in een job. De begeleiding voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Eindelijk ben ik er aan uit wat ik graag wil doen en hoe ik het ga doen. Bedankt Ellen!

- Fenna De Jaegher

⭐⭐⭐⭐⭐

Dankzij de loopbaanbegeleiding bij Ellen heb ik mijn eigen talenten beter leren kennen waardoor ik ook een beter zicht gekregen heb op wat mij energie geeft en mij gelukkig maakt. Ik hoop binnenkort, mede door haar, een deel van die droom te verwezenlijken. Ben heel blij dat ik de stap gezet heb en heel dankbaar dat het bij Ellen was. Een topper!

- Kelly Redant

Is deze Starter Kit onderbouwd?

Alles wat ik met je deel is gebaseerd op:

✅ 20 jaar ervaring als Arbeids- en Organisatiepsychologe, docent en loopbaancoach + 10 jaar eigenaar van De talent coach, een loopbaancentrum erkend door VDAB.
✅ Ervaring in het begeleiden van honderden professionals via persoonlijke coachings- en trainingstrajecten
✅ Kennis en ervaring met psychologische testen en vragenlijsten, zowel vanuit mijn jarenlange rol als docent binnen de opleiding Toegepaste Psychologie, als vanuit mijn rol binnen het psychodiagnostisch centrum van de Thomas More Hogeschool

Al mijn kennis en ervaring rond talenten bracht ik samen in deze unieke Starter Kit. Deze starter kit is dus goed onderbouwd en vormt de ideale eerste stap om meer zicht te krijgen op jouw talent.

 ✰


20 jaar ervaring+3000 coachingsuren+500 tevreden klanten

Sinds ik mijn talenten ken, werk ik met volle goesting en passie. 

En dat gun ik jou ook!

✅ Jezelf zo goed kennen dat je precies weet waar jouw waarde ligt (en waar niet!)

✅ Meer zelfvertrouwen voelen en dat ook uitstralen

✅ Een helder zicht op het soort werk dat bij jou past

✅ Moeiteloos het juiste type job of de juiste taken aantrekken

✅ Je elke dag van betekenis voelen


Meld je aan en start meteen met de zoektocht naar jouw talent!


voor slechts 47,- ipv 75,-

Waarom zou je deze stap zetten?

De belangrijkste reden om deze starterkit te kopen is dat je je momenteel wellicht nog niet bewust bent van je ware talenten en dus je volle potentieel niet benut. Waardoor je veel energie verliest aan je werk, terwijl dat eigenlijk niet nodig is. En dat je, indien je geen actie onderneemt, zal blijven in rondjes draaien in je hoofd, en dus geen stap verder geraakt. Terwijl je net zo goed binnen pakweg een uur al een beter zicht zou kunnen hebben op jouw unieke talentprofiel en hoe je daarover op een overtuigende manier kan communiceren met anderen (bijvoorbeeld je baas, collega's of een recruiter), zodat zij ook beter zien waar jouw waarde ligt en hoe ze daar optimaal gebruik van kunnen maken. 

Waar wacht je nog op?

Blijf je settelen voor een job die eerder aanvoelt als een sleur dan een passie? Of kies je liever voor een loopbaan die je leven kleur geeft?

Zet vandaag nog de eerste stap en ga aan de slag met onze Starter Kit!

FAQ

1. Hoe & wanneer krijg ik toegang tot de Starter Kit?

Na je aankoop krijg je onmiddellijk toegang tot de starter kit via onze beveiligde online leeromgeving. Je ontvangt jouw inloggegevens  binnen de 5 minuten na jouw aankoop via het mailadres dat je opgaf bij jouw bestelling.

2. Krijg ik een factuur?

Je ontvangt automatisch een factuur van je aankoop via mail. Eventuele extra facturatiegegevens zoals naam bedrijf of BTW-nummer kunnen worden   ingegeven tijdens je bestelling.

3. Hoe lang heb ik toegang tot de Starter Kit?

Je behoudt levenslang toegang tot de starter kit.

4. Bestaat de Starter Kit ook op papier?

Neen, de starter kit is een online tool, maar je kan de bijgevoegde PDF bestanden wel afdrukken zodat je er ook op papier mee aan de slag kunt.

5. Ik ben coach, mag ik deze starter kit ook gebruiken bij mijn cliënten

Neen, het verantwoord gebruik van deze starter kit bij cliënten vraagt namelijk een doorgedreven kennis van het achterliggende talentmodel van de talent coach. Daarom mogen enkel onze eigen coaches gebruik maken van de starterkit en de bijhorende sneltest.

6. Wat als ik nadien het volledige programma 'breng kleur in je loopbaan' wil aankopen?

Deze Starter-Kit is bedoeld om jou op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met onze aanpak. Daarom  betalen we je jouw investering  in deze Starter Kit gewoon terug moest je nadien zou willen intekenen voor het uitgebreide programma. Het enige dat je dan hoeft te doen is ons een mailtje sturen en je ontvangt dan een persoonlijke kortingscode (ter waarde van je originele aankoop).

Het enige talent dat je nodig hebt, is het talent je eigen talenten te ontdekken - Jacques Brel