Er is nog zoveel meer mogelijk voor jou dan je op dit moment denkt. We helpen je graag bij het ontdekken van jouw talenten en bijpassende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Zo kan jij geld gaan verdienen met wat je écht graag doet. 

Hallo, ik ben Ellen, bezielster van De talent coach

📸 Op de foto zie je me in mijn natuurlijke habitat: inspiratie aan het opdoen, ideetjes noteren in mijn digitale notitiepad, en die ideeën dan vertalen naar creatieve nieuwe tools, methodieken en inzichten.


🤟🏼 Ik hou van denken. Het is mijn grootste liefde (sorry schat). Denken, puzzelen, ontrafelen, nieuwe inzichten opdoen en nadenken over ideeën en plannen voor de toekomst.

💼 In 2013 creëerde ik mijn absolute droomjob : ik richtte mijn eigen zaak 'de talent coach' op. Ik zet mijn ontrafeltalenten nu dagelijks in om anderen te inspireren en nieuwe opties voor de toekomst te helpen ontdekken.


🎓 Ik heb een Master Arbeids- en Organisatiepsychologie, maar volgde nog heel wat bijkomende (coachings-)opleidingen. Als creatieve generalist hou ik nu eenmaal van het nieuwe.


😎 Ik en mijn man zijn echte levensgenieters. Carpe diem is ons motto! Samen met Noah en onze 2 honden trekken we er geregeld op uit in de natuur.


🚐 Zes jaar geleden kochten we onze eerste camper. En we werden verliefd op deze manier van reizen. We zijn vooral al binnen Europa op reis geweest: Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Kroatië, Slovenië, Spanje, Schotland, Groot-Brittanië, ... en deze zomer trokken we naar het Noorden (Denemarken - Noorwegen en Zweden)


🐕 Ik ben een echte dierenvriend. Ik had al 2 katten en een hond en sinds januari kwam er nog een puppy bij. Dat maakt 4 huisdieren. Dat is nu wel even voldoende ;o)

🧭 Mijn missie is om meer kleur, goesting en energie in mensen hun leven te brengen. En dat doe ik in de eerste plaats door professionals te helpen om een job te vinden die matcht met hun natuurlijke talenten.

🙏🏼 Leuk dat je via instagram op deze pagina terecht kwam! Ik deel op instagram over mijn werk als coach en geluksexpert (quotes, inspiratie, tips & ervaringen), over mijn zaak en mijn team, en natuurlijk ook over mezelf en mijn gezin (dagelijks leven, frustraties, hoop, doelen, enz.) Plan is meer video te gaan delen ook! (al moet ik daarvoor nog wat drempels overwinnen). Volg me dus gerust als je graag op de hoogte blijft van waar ik zoal mee bezig ben 🙃

Ben je benieuwd naar het aanbod van de talent coach en naar het volledige team? Snuister dan gerust eens rond op onze website. Aarzel niet om me te contacteren als je nog met verdere vragen zit.