Welkom bij De talent coach

We helpen jou bij het vinden van werk waar je niet alleen goed in bent, maar ook echt gaat van stralen ✨

 


Waarmee kunnen we jou helpen? 👇

Er is nog zoveel meer mogelijk voor jou dan je op dit moment denkt. We helpen je graag bij het ontdekken van jouw talenten en bijpassende mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Zo kan jij geld gaan verdienen met wat je écht graag doet. 

Hallo, ik ben Ellen, bezielster van De talent coach

📸 Op de foto zie je me in mijn natuurlijke habitat: inspiratie aan het opdoen, ideetjes noteren in mijn digitale notitiepad, en die ideeën dan vertalen naar creatieve nieuwe tools, methodieken en inzichten.


🤟🏼 Ik hou van denken. Het is mijn grootste liefde (sorry schat). Denken, puzzelen, ontrafelen, nieuwe inzichten opdoen en nadenken over ideeën en plannen voor de toekomst.

💼 In 2013 creëerde ik mijn absolute droomjob : ik richtte mijn eigen zaak 'de talent coach' op. Ik zet mijn ontrafeltalenten nu dagelijks in om anderen te inspireren en nieuwe opties voor de toekomst te helpen ontdekken.


🎓 Ik heb een Master Arbeids- en Organisatiepsychologie, maar volgde nog heel wat bijkomende (coachings-)opleidingen. Als creatieve generalist hou ik nu eenmaal van het nieuwe.


😎 Ik en mijn man zijn echte levensgenieters. Carpe diem is ons motto! Samen met Noah en onze 2 honden trekken we er geregeld op uit in de natuur.


🚐 Negen jaar geleden kochten we onze eerste camper. En we werden verliefd op deze manier van reizen. We zijn vooral al binnen Europa op reis geweest: Duitsland, Frankrijk, Tsjechië, Kroatië, Slovenië, Spanje, Schotland, Groot-Brittanië, Denemarken,  Noorwegen, Zweden, ....

Tips voor leuke - nog niet zo bekende- natuur- camper-plekjes steeds welkom !


🐕 Ik ben een echte dierenvriend. We hebben 4 huisdieren: 2 honden en 2 katten. Dat is nu wel even voldoende ;o)

🧭 Mijn missie is om meer kleur in mensen hun leven te brengen. En dat doe ik in de eerste plaats door professionals te helpen om een job te vinden die matcht met hun natuurlijke talenten. Want dat is volgens mij de enige manier om echt energie te halen uit je werk en dus met bezieling te werken. Wat uiteraard een sterke impact heeft op de rest van je leven.. en je humeur!

🙏🏼 Leuk dat je via instagram op deze pagina terecht kwam! Ik deel op instagram over mijn werk als coach en geluksexpert (quotes, inspiratie, tips & ervaringen), over mijn zaak en mijn team, en natuurlijk ook over mezelf en mijn gezin (dagelijks leven, frustraties, hoop, doelen, enz.) Plan is meer video te gaan delen ook! (al moet ik daarvoor nog wat drempels overwinnen). Volg me dus gerust als je graag op de hoogte blijft van waar ik zoal mee bezig ben 🙃

Ben je benieuwd naar het aanbod van de talent coach en naar het volledige team? Snuister dan gerust eens rond op onze website. Aarzel niet om me te contacteren als je nog met verdere vragen zit.