Loopbaancoaching - locatie Laarne

Loopbaancoach Britt van Kerckhove

Ben je op zoek naar een professionele loopbaancoach met ruime ervaring in regio Laarne? Dan ben je welkom bij  talent coach Britt Van Kerckhove


Onze loopbaancoach in Laarne

Loopbaancoach Britt van Kerckhove  helpt  jou graag met het vinden van een job die écht bij je past, een job waar je jouw talenten kan inzetten.


Britt heeft zelf na jaren in het onderwijs haar benoeming overboord durven gooien om andere talenten het podium te geven. Ze ging van onderwijs naar een eigenwijs leven! Zij ziet steeds een zee aan mogelijkheden en laat je graag mixen met talenten om meer die balans in energie te kunnen ervaren. Als multipassionate moeder van een peuter en kleuter weet ze als geen ander hoe pittig het allemaal kan zijn. Haar missie is dan ook om iedereen te inspireren om helemaal zichzelf te mogen zijn voorbij alle rollen en (vermeende) verwachtingen. Eindelijk zelf weten wat je nu écht wilt. Door middel van inspirerend coachen wil ze jou dan begeleiden om jouw werkwens werkelijkheid te maken.

Getuigenissen

Ik voel al vele jaren de nood een bijberoep op te starten. Iets waarvan mensen zeggen: "Dat is helemaal iets typisch voor jou!" Maar dan kwamen de vragen: wat is nu precies typisch voor voor. En dan kwam diepere vragen boven rijzen: wie ben ik nu eigenlijk en wat drijft mij? Ik wist daar eerlijk gezegd niet zo goed het antwoord op.

Via duidelijke opdrachten en vragen (waarbij ik toch even 2 keer moest nadenken) leerde ik verschillende verborgen vlakken van mezelf ontdekken. Britt daagt je uit om te denken, diepere talenten van jezelf op te zoeken en legt linken die je zelf over het hoofd ziet. Dit doet ze via een gezellig gesprek alsof je gewoon even 'op de koffie' langskomt, maar dan naar huis gaat met een heleboel inzichten waar je mee aan slag kunt. Met haar creatief tekentalent geeft ze ook een leuke twist aan het gesprek.

Ik weet nu echt wat mij drijft, mijn talenten en voel op die manier al meer zelfzeker om eindelijk eens de eerste stappen te zetten!

Volgens mij kan iedereen zo'n talentsessie gebruiken. Ik denk dat we soms allemaal te bescheiden zijn en nog vele verborgen talenten hebben waar we mee kunnen stralen! Het zorgt voor de nodige positieve boost om volgende stappen naar je droomjob te zetten. Hoe weet je anders wat je wil doen als je nog niet weet wat je drijft en waarin je uitblinkt?

Ik raad het iedereen alleszins aan!

                                                                                              - Leila V.

Ik wou graag solliciteren voor een vacature in een ziekenhuis, maar het schrijven van een motivatiebrief lukte nooit vlotjes. Ik ben niet goed in mezelf 'verkopen'. Het heeft er al voor gezorgd dat ik door een niet gepersonaliseerde motivatiebrief, niet werd uitgenodigd voor een eerste gesprek. Ik neem aan dat dit komt doordat de brief heel sec was en mij al persoon helemaal niet weer gaf zoals ik wel ben. Telkens ik zo'n brief wou schrijven blokkeerde ik, wist ik niet hoe of waar te beginnen. Heel frustrerend!

Jij hebt me wegwijs gemaakt in de opstelling van zo'n brief. De juiste mate van persoonlijke informatie, refereren naar de inside kennis van het bedrijf, ... Je stelde me gerichte vragen om zelf beter inzicht te krijgen hoe ik tegenover de vacature/job/instelling stond. Je hebt me geholpen bij het opmaken van een interessante, amusante (dat liet de job ook toe) en goede tekst samen te stellen! Zeker eentje waar ik in de toekomst verder op kan bouwen, wanneer ik misschien nog van job zou willen veranderen.

Na 2 werkdagen kreeg ik al een telefoontje van HR met de vraag wanneer ik beschikbaar was voor een eerste gesprek. Ondertussen heb ik de job ook effectief!

Ik raad je echt aan iedereen aan! Jouw inzichten en creativiteit zijn zo'n hulp geweest! Dikke merci daarvoor!

                                                                                            - Merel R.


Toen ik bij jou kwam had ik geen echte vraag, maar was gewoon benieuwd.
En wat was ik blij verrast door jouw ontwapenende stijl en aanpak.

De inzichten sijpelen nu nog wat door en laten me meer bewust stil staan bij mijn dag. Ik zou je aanbevelen aan iemand die wat lichtheid en speelsheid kan gebruiken en daar ook voor openstaat.

                                                                             - Liesbeth Marckx


Britt gaf me in een workshop optimaal de mogelijkheid om contact te maken met mijn verbeelding. (Wat ik een absolute randvoorwaarde vindt om te kunnen werken met innerlijk kindwerk.)

Ze maakt daarbij de stappen (net) zo klein dat ik me veilig voelde middels een voor mij anoniem en onpersoonlijk medium als Zoom volledig op te gaan in mijn eigen avontuur. Wát mijn kindertijd óók was. Hoe fijn kan het zijn?!

Britt is in de volle zin van het woord een voorbeeld van een docent die niet meer happy is in haar job als leraar in een baan van 9.00 - 17.00 uur en opzoek gaat wat voor haar het woord leraar eigenlijk behelsd, namelijk: invoelen, exploreren, voordoen, afschermen van prikkels en in- en uitzoomen, ontdekken, op avontuur gaan, op noem maar op...

Ik beveel Britt's werk aan iedereen aan die verlangd naar verdieping en ook voor wat jou beweegt.

Britten, ja daar is héél veel mee aan te vangen!"

                                                                               - Sabine Krijger

" jezelf kennen is de eerste stap naar succes"

Ontdek jouw kleur!

Wil jij ook met goesting werken?

Je leven of loopbaan kun je vergelijken met een schilderij. Je hebt zelf het penseel in handen om er een kleurrijk meesterwerk van te maken.

De talentcoach helpt je jouw unieke talenten te ontdekken en benoemen.

Zo krijg je zicht op wat energie, kleur brengt in je leven. Dit vertalen we naar een werkomgeving die écht bij je past.

We werken samen een concreet plan van aanpak uit zodat jij een loopbaan kan uitbouwen waarin je werkt vanuit je kracht, waarbij je geniet van wat je doet. Hoe meer jij geniet van wat je doet, hoe succesvoller je zal zijn.

Benieuwd naar jouw talent?

Maak nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Een eerste gesprek is bij de talentcoach steeds vrijblijvend. Je hebt dus niets te verliezen.


Onze locatie in Laarne

(we hebben ook nog andere locaties )

De talent coach (Laarne)

Kerkstraat 28

9270 Laarne