Van sleur naar kleur - Video #3


In deze video staan we stil bij jouw goud, jouw talent. En ik geef je meer uitleg over de exacte stappen die je dient te zetten om van sleur naar kleur te gaan in je loopbaan.

(duur video: 16 min)

(zie je geen video? check dan even je cookie-instellingen. Lukt het nog niet? Stuur me dan even een mailtje via ellen@detalentcoach.be of via onderstaand contactformulier)

Bij deze video hoort een PDF document met verdiepende oefeningen. Deze kan je hieronder downloaden.

Voel je een YES? Is dit wat je nodig hebt?

Dan hebben we 2 opties voor jou

Meteen aan de slag met ons online programma

Met dit programma kan je van bij je thuis, volledig zelfstandig aan de slag gaan met onze methodiek.  Na je inschrijving krijg je meteen toegang tot de eerste 2 modules. Daarna word je stap voor stap meegenomen doorheen de 7 stappen van ons traject,  aan de hand van video's, tools en een praktisch werkboek. We bieden bovendien 2 versies aan van dit programma : een DIY versie waarmee je volledig zelfstandig aan de slag kan gaan, en een versie met begeleiding, waarbij je schriftelijke feedback krijgt van een talent coach op alle opdrachten.

 Kies voor een 1-op-1 traject met een ervaren loopbaancoach

Je kan ook opteren voor persoonlijke begeleiding door een ervaren talentcoach. De begeleiding vindt dan plaats op één van onze locaties in Oost-Vlaanderen of Antwerpen. Je kan ook kiezen voor een online traject, waarbij de gesprekken plaatsvinden via skype of zoom. Benieuwd of zo'n traject iets voor jou is? Plan dan snel een gratis infogesprek in met een loopbaancoach uit jouw buurt.

Zit je nog met concrete vragen ? Stel ze gerust via onderstaand contactformulier. Ik kijk ernaar uit iets van je te horen!

Contact opnemen