Wil je groeien als professional?

Individueel opleidingstraject

Wij houden ervan om mensen te laten groeien. Al onze cursussen en opleidingen zijn daarom ook in te boeken als individueel opleidingstraject.

Wil je je als professional graag verder ontwikkelen en jouw talenten en competenties aanscherpen? Dan stippelen we met plezier een opleidingstraject op basis van jouw specifieke noden en verwachtingen uit.


Knowing others is intelligence. Knowing yourself is pure wisdom.

Mastering others is strength. Mastering yourself is true power.

- Lao Tzu

Wat kan je verwachten?

Tijdens een intakegesprek verkennen we jouw specifieke noden en verwachtingen en geven we aan op welke vlakken we je wel of niet kunnen ondersteunen. Hebben we geen expertise in de specifieke materie waar jij nood aan hebt, dan geven we dat ook aan. Kwaliteit staat voor ons voorop. We stippelen samen een opleidingstraject op jouw maat uit.

Door te kiezen voor een opleidingstraject op maat, kies je voor intensieve opvolging en een diepgaand leerproces. We kunnen werken met jouw concrete vragen, casestudies en praktijkrelevante voorbeelden. We volgen jouw voortgang op, geven feedback en sturen gaandeweg het leerproces bij. Dit maakt dat je meer zal leren op minder tijd. Bovendien wordt de opleiding volledig afgestemd op jouw noden en leerstijl. Heb je nood aan theorie en kaders? Dan nemen we dit met plezier op in de training. Ben je eerder een man (of vrouw) van de praktijk? Geen probleem, wij passen ons aan.

Een opleiding volledig op jouw maat. Om snel en krachtig te groeien als professional.

Maar let op: een opleidingstraject bij ons blijft niet aan de oppervlakte. Bereidheid om jezelf kritisch in vraag te stellen en  je eigen handelen bij te sturen, is een absolute basisvoorwaarde bij onze trajecten.

Praktisch :

De duur en inhoud van een personal growth traject is afhankelijk van jouw eigen noden en wensen. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Onze expertise :

De talent coach is gespecialiseerd in het begeleiden van professionals naar meer werkgeluk en persoonlijke groei.

Onze expertise situeert zich voornamelijk op volgende thema's:

- Meer geluk in je werk: hoe kan je jouw talenten, waarden en missie ontdekken om zo betere keuzes te maken in je werk? Hoe kan je zelf sleutelen aan je job om met meer plezier naar het werk te gaan?

- Waarderend en talentgericht leiderschap: Hoe creëer je een werkomgeving waar mensen kunnen floreren? Hoe ontwikkel je een eigen stijl als leidinggevende vanuit je natuurlijke talenten? Hoe breng je je eigen sterktes en valkuilen in kaart en kan je groeien in je rol?  Hoe zorg je ervoor dat mensen meer verantwoordelijkheid opnemen ? We reiken je concrete tools en technieken aan om de intrinsieke motivatie en de zelfredzaamheid van je medewerkers te verhogen.

- Eerste hulp bij stress: hoe zit het met je energiebalans? Wat kan je zelf doen om die balans te herstellen? We reiken je concrete tools en hulpmiddelen aan om beter om te gaan met stress in de werkomgeving. Indien nodig duiken we dieper om hardnekkige patronen en belemmerende overtuigingen aan te pakken.

- Naar een krachtige Why : waarom doe je (of je organisatie) wat je doet? Wat zijn je kernwaarden/missie en hoe kan je

* die vertalen naar jouw business-concept

* verlevendigen in je bedrijfscultuur

* overbrengen naar je klanten en/of medewerkers?

- Business branding: hoe creëer je een sterk merk  vanuit authenticiteit en persoonlijkheid? Hoe creëer je een sterke huisstijl die herkenbaar is over al je communicatiekanalen heen? Hoe zorg je ervoor dat mensen meteen geraakt worden?  Hoe trek je de juiste klanten aan?

- Starten met een eigen zaak : hoe creëer je een eigen zaak waarin je kan floreren? Welk concept past het best bij je natuurlijke talenten en why? Wat komt er allemaal kijken bij het opstarten van een eigen zaak? Welke stappen dien je concreet te zetten? We vormen graag je partner in crime: een klankbord om zaken aan af te te toetsen, een kritische kijk en concreet advies om je op weg te helpen. En vooral: een enthousiaste supporter op jouw ondernemerspad. 

- Personal branding en solliciteren : hoe schrijf je een overtuigende CV en motivatiebrief, hoe kan je je het beste voorbereiden op een sollicitatiegesprek, hoe zet je jouw talenten extra in de verf, hoe schakel je je netwerk in in de zoektocht naar een job, hoe kom je creatief en verrassend uit de hoek, ...

- ...

"It's only after you've stepped outside your comfort zone, that you begin to change, grow, and transform".

-Roy T. Bennett.

Interesse ?

Geef hieronder jouw gegevens op en we nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.