Wil je groeien als professional?

Individueel opleidingstraject

Wij houden ervan om mensen te laten groeien. Al onze cursussen en opleidingen zijn daarom ook in te boeken als individueel opleidingstraject.

Wil je je als professional graag verder ontwikkelen en jouw talenten en competenties aanscherpen? Dan stippelen we met plezier een opleidingstraject op basis van jouw specifieke noden en verwachtingen uit.


Knowing others is intelligence. Knowing yourself is pure wisdom.

Mastering others is strength. Mastering yourself is true power.

- Lao Tzu

Wat kan je verwachten?

Tijdens een intakegesprek verkennen we jouw specifieke noden en verwachtingen en geven we aan op welke vlakken we je wel of niet kunnen ondersteunen. Hebben we geen expertise in de specifieke materie waar jij nood aan hebt, dan geven we dat ook aan. Kwaliteit staat voor ons voorop. We stippelen samen een opleidingstraject op jouw maat uit.

Door te kiezen voor een opleidingstraject op maat, kies je voor intensieve opvolging en een diepgaand leerproces. We kunnen werken met jouw concrete vragen, casestudies en praktijkrelevante voorbeelden. We volgen jouw voortgang op, geven feedback en sturen gaandeweg het leerproces bij. Dit maakt dat je meer zal leren op minder tijd. Bovendien wordt de opleiding volledig afgestemd op jouw noden en leerstijl. Heb je nood aan theorie en kaders? Dan nemen we dit met plezier op in de training. Ben je eerder een man (of vrouw) van de praktijk? Geen probleem, wij passen ons aan.

Een opleiding volledig op jouw maat. Om snel en krachtig te groeien als professional.

Maar let op: een opleidingstraject bij ons blijft niet aan de oppervlakte. Bereidheid om jezelf kritisch in vraag te stellen en  je eigen handelen bij te sturen, is een absolute basisvoorwaarde bij onze trajecten.

Praktisch :

De duur en inhoud van een personal growth traject is afhankelijk van jouw eigen noden en wensen. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

"It's only after you've stepped outside your comfort zone, that you begin to change, grow, and transform".

-Roy T. Bennett.

Een personal growth traject bij de talent coach

= kiezen voor een uitdagend groeitraject

De talent coach - Ervaren en deskundige trainer

Ervaren en deskundige trainer

De training wordt gegeven door een bevlogen arbeids- en organisatiepsycholoog met ruime ervaring in het coachen, trainen en begeleiden van mensen. De gebruikte methodieken zijn evidence based en sluiten aan bij de laatste nieuwe psychologische inzichten.

De talent coach opleidingen - Concreet en to-the-point

Concreet en to-the-point

De training is hands-on, gericht op het zelf laten ervaren en toepassen van concrete en heldere methodieken. Ellen bouwt de training zo op dat je zoveel mogelijk persoonlijke feedback krijgt en dingen in een veilige leeromgeving kan uitproberen.

Bij elke training wordt ruim de tijd genomen om na te denken over transfer en concrete toepassingsmogelijkheden op de werkvloer.

De talent coach opleidingen - met authenticiteit en enthousiasme gebracht

Met authenticiteit en enthousiasme gebracht

Dankzij haar positieve instelling en enthousiasme slaagt Ellen  erin mensen heel snel mee te krijgen in haar verhaal. Haar ontwapenende en authentieke houding zorgt ervoor dat er snel een veilige en vertrouwelijke sfeer wordt gecreëerd waar ruimte is om ervaringen te delen en open te zijn. Als groeimotor haalt  ze er veel energie uit anderen te coachen en te begeleiden om meer uit zichzelf te halen.

Ter info: De talent coach is dienstverlener voor de KMO-portefeuille waardoor je als KMO tot 30% subsidies kan ontvangen op het opleidingsbedrag (excl. BTW).

Meer info over deze maatregel vind je door te klikken op onderstaand icoon:Interesse ?

Geef hieronder jouw gegevens op en we nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.